2015 Nisan Anneleri

canım ben tamamen sunı sancı ıle doğum yaptım normal sancıya pek benzemiyor ama ilk zaman sancılar sızı seklinde başlıyor regl ağrısına dönüşüyor sonrasında belden ve kasıklardan giriyor agrı..
canım senın gaz sancısından olabılır bırkac gun once bende yasadım aynısını...

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 52 ile hamile kaldım suan 79 oldum 27 kilo aldım
ben de 56 ile kaldım şimdi 66 -67 arasında gidip geliyorum son 3 kiloyu da hayatta almazdım ya doktor bebek minyon demeseydi. 32. haftadan sonra çok korktum bir de erken doğabilir deyince ziller çaldı beynimde her hafta 1 kilo almışım o haftadan beri.Çünkü düzenli olarak her gün tahin pekmez muz portakal suyu havuç suyu bal vs tükettim ben 3 kilo aldım ama en azından bebek 1 kiloya yakın aldı napayım artık önümüz yaz doğumdan sonra yürüyüş yapabilirsem yaparım diyet konusunda emin değilim evde bisikleti spor aletlerim var normalde zaten spora düşkün biriydim fırsat buldukça o uyudukça enerjim varsa yaparım bişeyler zaten amaç da 56 ya geri dönmek değil 52 ye gerçek kiloma geri dönmek inşallah başarırım hayatım boyunca hiç olmadığım kilodayım bacaklarım kalınlaştı kendimi garip hissediyorum

Dogumda dokuz kilo gttgini ilk senden duydum canim. Herkes dogumda en fazla dort bes gitti diyor cevremde sorduklarim. Cocuk ortalama uc olsa kalani da iki uc kilo ancak en fazla sanirim.
evet bebek suyu kan hacmi ıvır zıvır derken bence de maksimum 5-6 kilo gider kalan kilolar da vatana millete hayırlı olsun diyelim

Selam Kızlar

Yarın kontrol günüm :))) ve 37. haftama giriyorum.

Arada kaçırıyorum doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla büyütsünler inşallah

Bir de sorum olacak size biz oda yapmadık. Eşimin patronu beşik vermişti onu kullanacağız ama hem yüksek hemde 6 aydan sonra kullanamayız eşim park yatak alalım diyor sizde nasıl olur alsak mı?

çok şanlısın çok şükretmelisin ne kadar harika bir süpriz yapmışlar sanaaaaaaaaa :) dilerim bu mutlulukla bebeğini kucağınıza alırsınız :)

Ben de en az ben mi aldım diye garipsemeye başlamıştım
60 ile hamile olduğumu öğrendim şu an 69 kg yim
Basen ve göbek dışında pek bi fark yok aslında
Yalnızca 2 haftadır parmaklarım şişti; Alyans bile takamiyorum
Son 2 haftam sanirim; +1 kg ile tamamlamak istiyorum ; umarım başarırim

purealf

Maşallah canım sağlıkla evinize çıkmışsınız. Böyle güzel haberler bizlere de çok moral veriyor. Allahım minik prensimize uzun, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah.Annesine babasına hayırlı bir evlat olsun.

doğumdan sonra bebek uyurken seninde dinlenmen kendini yormaman lazım. Hem sütün açısından hemde bebeğe olan enerji konusunda önemliymiş :)

canım sancı dediğin iğne batar gibi bişey girip çıkıyor dimi ben de öle değil bildiğin kasık ağrısı öle gidip gelme olmuyor ağrıdı mı hep ağrıyor
Seninkisi bebekle alakali canım o zaman baskı yapıyo kanala yerleşiyodur dinle bol bol

Seninkisi bebekle alakali canım o zaman baskı yapıyo kanala yerleşiyodur dinle bol bol
kanala yerleşirken ağrı yapıyor mu böyle zaten kafası aşağıdaydı ama kanala girmemişti dün ultrasonda dr bebek iyi gözüküyor dedi ama başka bişey demedi zaten birkaç gündür tekeleri midemde önceden sağda solda oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…