- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
canım ben tamamen sunı sancı ıle doğum yaptım normal sancıya pek benzemiyor ama ilk zaman sancılar sızı seklinde başlıyor regl ağrısına dönüşüyor sonrasında belden ve kasıklardan giriyor agrı..doğum sancısı çekmiş tecrübeli anneler bu sancıyı tam tarif edermisiniz benim birkaç gündür kasıklarımda sanki adet olcam sökülcekmişim gibi hafif ağrılar oluyordu dün nst de 45lik 1 tane sancı çıktı bu yalancı sancı mı gerçek mi bir de benim hissettiğim sancı değil karın ağrısı sanki ayaklarını üşütürsün yumurtalıkların ağrır ya da dediğim gibi adet sökülmesi gibi ama bele ya da sırta vuran bişey yok hatta birkaç gündür tuvalete pek çıkamıyorum gaz da çoktu karnımda bugün o konuda rahatladım ağrım da azaldı yok gibi bişey bugün endişelenmem gerekir mi
bende 74 le hamile kaldim 86 oldum 12 kilo.boyum 167 kilo sadece gobegmdeKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 52 ile hamile kaldım suan 79 oldum 27 kilo aldım
ben de 56 ile kaldım şimdi 66 -67 arasında gidip geliyorum son 3 kiloyu da hayatta almazdım ya doktor bebek minyon demeseydi. 32. haftadan sonra çok korktum bir de erken doğabilir deyince ziller çaldı beynimde her hafta 1 kilo almışım o haftadan beri.Çünkü düzenli olarak her gün tahin pekmez muz portakal suyu havuç suyu bal vs tükettim ben 3 kilo aldım ama en azından bebek 1 kiloya yakın aldı napayım artık önümüz yaz doğumdan sonra yürüyüş yapabilirsem yaparım diyet konusunda emin değilim evde bisikleti spor aletlerim var normalde zaten spora düşkün biriydim fırsat buldukça o uyudukça enerjim varsa yaparım bişeyler zaten amaç da 56 ya geri dönmek değil 52 ye gerçek kiloma geri dönmek inşallah başarırım hayatım boyunca hiç olmadığım kilodayım bacaklarım kalınlaştı kendimi garip hissediyorumKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 52 ile hamile kaldım suan 79 oldum 27 kilo aldım
ben 59 ıle başladım suan 69 kiloyum.. Doğuma kadar da 1-2 kilo daha alırım sanırım..Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 52 ile hamile kaldım suan 79 oldum 27 kilo aldım
evet bebek suyu kan hacmi ıvır zıvır derken bence de maksimum 5-6 kilo gider kalan kilolar da vatana millete hayırlı olsun diyelimDogumda dokuz kilo gttgini ilk senden duydum canim. Herkes dogumda en fazla dort bes gitti diyor cevremde sorduklarim. Cocuk ortalama uc olsa kalani da iki uc kilo ancak en fazla sanirim.
ılık bir duş al canım senı rahatlatır..Ama inş doğum sancılarındır ve bır nefeste kurtulursun...Çok heyecanlı....Kizlar belimde sabahtan beri bi agri var kasilmamda var sanirim heyecan yapmak istwmiyorumYalanci sancidir kesin
var mısın iddiayaDur canım bende varım
çok şanlısın çok şükretmelisin ne kadar harika bir süpriz yapmışlar sanaaaaaaaaa :) dilerim bu mutlulukla bebeğini kucağınıza alırsınız :)selam kızlar, size dün akşam yaşadığım bir heyecanı anlatmak istiyorum :) bir kaç gündür giremedim evde bir yoğunluk benim kardeşim, eşimin kardeşi, eşimin sınav stresi.. dün akşam da kuzenler gelecekti bana hediyelerini vermek için biraz kardeşimle hazırlık yapmıştım. sonra son anda eşim aradı biz gidiyoruz kuzenlere diye dedim bir sürü hazırlık yaptım bu halimle neden son dak. söylüyorlar çayı bile demlemişim yani. demesin mi çaydanlığı pastaları da alalım öyle gidelim ayy eşime apayrı bir sinirlendim o an bir de o saate kadar kahvaltı ile durmuşum açlıktan ölüyorum dedim valla biz evde yeriz öyle gideriz..neyse ben o sinir ve inatla hazırladıklarımı bir güzel yedim kardeşlere de yedirdim ama eşim aşağıda ağaç oldu yarım saat bekliyor ona demiyorum tabi yemek yiyoruz diye şimdi geliyoruz diye oyalıyorumbir de içimden ohh hep o beni bekletirdi nasıl oluyor beklemek biraz anlasın diyorum aşağı indik bana demesin mi puseti binanın deposuna koymuştum önce ona bakalım, yaa eve gelecek şeyi neden depoya koyarsın diye daha bir sinirlendim paldır küldür depoya indik ayy bir bakarım ki bizim kuzenler herkes binanın toplantı odasında baby shower hazırlamışlar 2 saattir oradalarmış soğuktu bi de bir sürü odayı süslemişler pastalar börekler hediyeler herkes orada.. ben nasıl kötü oldum sinir küpü halimden birden böyle bir süprizle kaşılaşmam beni duygusal olarak etkiledi tabi ben salya sümük oldum. ilk defa yapılan süprizi zerre kadar anlamadım, benim için o kadar hazırlık, uğraş yapılmış çok mutlu oldum gerçekten. ee artık gelsin oğluşumuz :) çok uzun yazmışım kusura bakmayın
ben de 56 ile kaldım şimdi 66 -67 arasında gidip geliyorum son 3 kiloyu da hayatta almazdım ya doktor bebek minyon demeseydi. 32. haftadan sonra çok korktum bir de erken doğabilir deyince ziller çaldı beynimde her hafta 1 kilo almışım o haftadan beri.Çünkü düzenli olarak her gün tahin pekmez muz portakal suyu havuç suyu bal vs tükettim ben 3 kilo aldım ama en azından bebek 1 kiloya yakın aldı napayım artık önümüz yaz doğumdan sonra yürüyüş yapabilirsem yaparım diyet konusunda emin değilim evde bisikleti spor aletlerim var normalde zaten spora düşkün biriydim fırsat buldukça o uyudukça enerjim varsa yaparım bişeyler zaten amaç da 56 ya geri dönmek değil 52 ye gerçek kiloma geri dönmek inşallah başarırım hayatım boyunca hiç olmadığım kilodayım bacaklarım kalınlaştı kendimi garip hissediyorum
doğumdan sonra bebek uyurken seninde dinlenmen kendini yormaman lazım. Hem sütün açısından hemde bebeğe olan enerji konusunda önemliymiş :)ben de 56 ile kaldım şimdi 66 -67 arasında gidip geliyorum son 3 kiloyu da hayatta almazdım ya doktor bebek minyon demeseydi. 32. haftadan sonra çok korktum bir de erken doğabilir deyince ziller çaldı beynimde her hafta 1 kilo almışım o haftadan beri.Çünkü düzenli olarak her gün tahin pekmez muz portakal suyu havuç suyu bal vs tükettim ben 3 kilo aldım ama en azından bebek 1 kiloya yakın aldı napayım artık önümüz yaz doğumdan sonra yürüyüş yapabilirsem yaparım diyet konusunda emin değilim evde bisikleti spor aletlerim var normalde zaten spora düşkün biriydim fırsat buldukça o uyudukça enerjim varsa yaparım bişeyler zaten amaç da 56 ya geri dönmek değil 52 ye gerçek kiloma geri dönmek inşallah başarırım hayatım boyunca hiç olmadığım kilodayım bacaklarım kalınlaştı kendimi garip hissediyorum
bende yaklaşık 20 kilo falan aldımKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 52 ile hamile kaldım suan 79 oldum 27 kilo aldım
Valla aynen canım tuvaletten çıkıyorum karnıma bir ağrı giriyor kıvranıyorum 15 dk sürüyorGunaydin canim.o bendede oluyor tuvalete gitmeye lprluyorum bekle yavrum az daha bekle diyorum.
Arkadasim toplam 14 kilo almisti dogumda 11 kilo gitti. Ben de 16 kilo aldim, insallah 11 i gider:)Dogumda dokuz kilo gttgini ilk senden duydum canim. Herkes dogumda en fazla dort bes gitti diyor cevremde sorduklarim. Cocuk ortalama uc olsa kalani da iki uc kilo ancak en fazla sanirim.
iddialı olmamak beraber takipteyim seni canım bakalım hangimizin bebişi erken davranacak...var mısın iddiaya
Canım nasıl oldun, iyi misin? Geçmişi tam okuyamadım. Doktora gittin mi?Benim nişanım geldi galiba
Seninkisi bebekle alakali canım o zaman baskı yapıyo kanala yerleşiyodur dinle bol bolcanım sancı dediğin iğne batar gibi bişey girip çıkıyor dimi ben de öle değil bildiğin kasık ağrısı öle gidip gelme olmuyor ağrıdı mı hep ağrıyor
çok şanlısın çok şükretmelisin ne kadar harika bir süpriz yapmışlar sanaaaaaaaaa :) dilerim bu mutlulukla bebeğini kucağınıza alırsınız :)
kanala yerleşirken ağrı yapıyor mu böyle zaten kafası aşağıdaydı ama kanala girmemişti dün ultrasonda dr bebek iyi gözüküyor dedi ama başka bişey demedi zaten birkaç gündür tekeleri midemde önceden sağda solda oluyorduSeninkisi bebekle alakali canım o zaman baskı yapıyo kanala yerleşiyodur dinle bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?