Canım hayırlı, uğurlu olsun. Allahım miniğimize sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, uzun ömürler versin. Sana da kolay gelsin canım. Bol bol süt olsun İnşallah...Kizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu
oğlumun sancısı 39+6 da başladı. 40+0 da doğdu.iddialı olmamak beraber takipteyim seni canım bakalım hangimizin bebişi erken davranacak...
benim eşimin adetlerinde de tatlı dağıtılıyor :)Kızlar kocam tutturmuş bebek çikolatası yerine baklava dağıtalım diye ... Ben bebek çikolatası istiyorum yahu baklava dağıtılır mı acaba ??
Kızlar kocam tutturmuş bebek çikolatası yerine baklava dağıtalım diye ... Ben bebek çikolatası istiyorum yahu baklava dağıtılır mı acaba ??
Bende yapmamışti ağrı falan hatta çok iyi çok hiperaktiftim ben heryere herşeye kosturuyodum ama senin öyledir büyük ihtimalle son haftalar sonuçta canım nisanin suyun gelmediği sürece korma sancin baktinki artıyor düzenli geliyo o zaman gidersin hastaneyekanala yerleşirken ağrı yapıyor mu böyle zaten kafası aşağıdaydı ama kanala girmemişti dün ultrasonda dr bebek iyi gözüküyor dedi ama başka bişey demedi zaten birkaç gündür tekeleri midemde önceden sağda solda oluyordu
park yatak iyi kafasını falan çarpmıyor ama bebek büyüyüp kilo aldıgında çok alcak oldugundan yatırıp kaldırmak zor oluyor. bel ağrısı yapıyor bende :)Selam Kızlar
Yarın kontrol günüm :))) ve 37. haftama giriyorum.
Arada kaçırıyorum doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla büyütsünler inşallah
Bir de sorum olacak size biz oda yapmadık. Eşimin patronu beşik vermişti onu kullanacağız ama hem yüksek hemde 6 aydan sonra kullanamayız eşim park yatak alalım diyor sizde nasıl olur alsak mı?
Hoşgeldin minik Mina... Allahım sana sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür nasip etsin inşallah... Didemcim senin de bol bol sütün olsun kuzum... Darısı tüm bekleyenlerin başına... SevgilerKızlar bu gece saat beste Mina ma kavuştum akşam şansım başladı iyi ki gitmiştim şuan ağrıları var ama şükürler olsun minik iyi ediyo ama sunum yok daha. Bu duygu dünyalara değer darısı sizlere musait oldukça yazarım öpüyorum herkesi
Ilk 6 ay için park yatak almaya gerek yok bence daha küçük rahat sallanan besinler var hamak gibi onlardan alıp 6 ay rahatlıkla kullanabilirsiniz sonra diğerine gecersinizSelam Kızlar
Yarın kontrol günüm :))) ve 37. haftama giriyorum.
Arada kaçırıyorum doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla büyütsünler inşallah
Bir de sorum olacak size biz oda yapmadık. Eşimin patronu beşik vermişti onu kullanacağız ama hem yüksek hemde 6 aydan sonra kullanamayız eşim park yatak alalım diyor sizde nasıl olur alsak mı?
ılık bir duş al canım senı rahatlatır..Ama inş doğum sancılarındır ve bır nefeste kurtulursun...Çok heyecanlı....
VALLA tecrübeliyim 36 saat sancı çektim.doğum sancısı çekmiş tecrübeli anneler bu sancıyı tam tarif edermisiniz benim birkaç gündür kasıklarımda sanki adet olcam sökülcekmişim gibi hafif ağrılar oluyordu dün nst de 45lik 1 tane sancı çıktı bu yalancı sancı mı gerçek mi bir de benim hissettiğim sancı değil karın ağrısı sanki ayaklarını üşütürsün yumurtalıkların ağrır ya da dediğim gibi adet sökülmesi gibi ama bele ya da sırta vuran bişey yok hatta birkaç gündür tuvalete pek çıkamıyorum gaz da çoktu karnımda bugün o konuda rahatladım ağrım da azaldı yok gibi bişey bugün endişelenmem gerekir mi
Canım biz oğluşun sünnetini 2013 yılında Başkent'te Cem hoca'ya yaptırdık. Tavsiye ederim. 2.gün yaptırabilirsin. Bizim biraz şekerimiz düştüğü için 11.gün sünnet olduk. Hiç canı acımadı ve 3 günde tamamen iyileşti. Kesinlikle Yenidoğan sünneti favorim...Merhaba, ankara da yenidogan sunneti yaptimayi dusunen arkadaslar nerede , kime, kacinci gunde yaptiracaklar. Ankara daki hastanelerden fiyat alanlar paylasabilirse sevinirim.
Ben baskent hastanesinden urolog Cem bey le gorustum. 2. Gun yapalim dedi, fiyatida 1100TL. Simdilik baska bi yerle gorusmedim ancak 2. Gun degilde 7. Gun mu yaptirsam diye dusunuyorum. Tavsiye edeceginiz baska doktorlar varsa onlarla da gorusmek isterim.
benim eşim işyerindekielr için baklava alacak orada dağıtacakmışKızlar kocam tutturmuş bebek çikolatası yerine baklava dağıtalım diye ... Ben bebek çikolatası istiyorum yahu baklava dağıtılır mı acaba ??
Canım herkesin sancısı farklı oluyor benim adet ağrısı gibiydi hiç de siddetlenmedi ama önemli olan düzenli olması benim 5 dk da bir 20 saniye sürüyordu mesela çok netti düzenini takip et bence şiddet kişiye göre değişebilirdoğum sancısı çekmiş tecrübeli anneler bu sancıyı tam tarif edermisiniz benim birkaç gündür kasıklarımda sanki adet olcam sökülcekmişim gibi hafif ağrılar oluyordu dün nst de 45lik 1 tane sancı çıktı bu yalancı sancı mı gerçek mi bir de benim hissettiğim sancı değil karın ağrısı sanki ayaklarını üşütürsün yumurtalıkların ağrır ya da dediğim gibi adet sökülmesi gibi ama bele ya da sırta vuran bişey yok hatta birkaç gündür tuvalete pek çıkamıyorum gaz da çoktu karnımda bugün o konuda rahatladım ağrım da azaldı yok gibi bişey bugün endişelenmem gerekir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?