2015 Nisan Anneleri

Canım hayırlı, uğurlu olsun. Allahım miniğimize sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, uzun ömürler versin. Sana da kolay gelsin canım. Bol bol süt olsun İnşallah...

Kızlar kocam tutturmuş bebek çikolatası yerine baklava dağıtalım diye ... Ben bebek çikolatası istiyorum yahu baklava dağıtılır mı acaba ??

ben de 65 le hamile kaldım şuan 78 im 13 kilo aldım 1.72 boy. karnım çok büyümedi dışarıdan görenler 9. ayda olduğuma inanmıyorlar :) yüzden hiç kilo almadım vücutta şişkinlik de yok biraz kalçalar biraz bel çevresi ve maalesef göğüsler büyüdü doğumdan sonra kolay veririm diye düşünüyorum zaten hemen spora başlamak istiyorum bu hareketsizlikten çok sıkıldım

Kızlar kocam tutturmuş bebek çikolatası yerine baklava dağıtalım diye ... Ben bebek çikolatası istiyorum yahu baklava dağıtılır mı acaba ??
benim eşimin adetlerinde de tatlı dağıtılıyor :)
nasılsa ikisi de yenip bitiyor hatıralık ekstra birşey de yapacak mısınız

baklavayı hiç duymadım sadece 40 mevlüdünde pilavın yanında verirler bizim memlekette ama onun dışında hastanede filan çikolata daha şık bence baklavayı koca tepsiyle hastaneye getirmek zor olur, sunum ve servisi de zor olur diye düşünüyorum.. ama eve gelenler için belki olabilir

Bende yapmamışti ağrı falan hatta çok iyi çok hiperaktiftim ben heryere herşeye kosturuyodum ama senin öyledir büyük ihtimalle son haftalar sonuçta canım nisanin suyun gelmediği sürece korma sancin baktinki artıyor düzenli geliyo o zaman gidersin hastaneye

park yatak iyi kafasını falan çarpmıyor ama bebek büyüyüp kilo aldıgında çok alcak oldugundan yatırıp kaldırmak zor oluyor. bel ağrısı yapıyor bende :)

Hoşgeldin minik Mina... Allahım sana sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür nasip etsin inşallah... Didemcim senin de bol bol sütün olsun kuzum... Darısı tüm bekleyenlerin başına... Sevgiler

Ilk 6 ay için park yatak almaya gerek yok bence daha küçük rahat sallanan besinler var hamak gibi onlardan alıp 6 ay rahatlıkla kullanabilirsiniz sonra diğerine gecersiniz

VALLA tecrübeliyim 36 saat sancı çektim.
ama yine de gecen düzenli gelen gaz sancısını doğum sancısı sandım. Allahtan yarım saatte bitti de hastaneye gitmeme gerek kalmadı. üzerim açık uyumuşum bir de gecelik giymiştim belimi sıkıyor diye ondan oldu heralde.
ebeye soyledim, yine de temkinli olmakta fayda var, boyle bir durum oldugu an nstye girmen lazım ki gerçek anlaşılsın dedi. sancı yokken girersen bir şey çıkmaz dedi. senin de devamlı geldiği zaman olursa bir gorun istersen.
doğum sancısını nasıl ltarif ederim dersen, benimki ishal sancısı ile adet sancısı arası birşeydi. şiddetlendiğinde bele vurmaya başlamıştı. ilk karnımın on tarafı ve vajinamda başladı.
doğum sancısının en belirgin yanı belli aralıklarla gelip, belli bir sure durup kaybolması.

Canım biz oğluşun sünnetini 2013 yılında Başkent'te Cem hoca'ya yaptırdık. Tavsiye ederim. 2.gün yaptırabilirsin. Bizim biraz şekerimiz düştüğü için 11.gün sünnet olduk. Hiç canı acımadı ve 3 günde tamamen iyileşti. Kesinlikle Yenidoğan sünneti favorim...

Canım herkesin sancısı farklı oluyor benim adet ağrısı gibiydi hiç de siddetlenmedi ama önemli olan düzenli olması benim 5 dk da bir 20 saniye sürüyordu mesela çok netti düzenini takip et bence şiddet kişiye göre değişebilir

Bizdenis yerindrkiler icin tatli düşünduk. Onun disinds çikolata su hacı seriftekiler gibi alcam ben. Bidr yakinlarima hatıra olacak bi süs arıyorum hala alamadim yaa korkuyorm yetisemeyecek diye :) zaten o suslerden hastaneye de goturmem kimse gelmez hastaneye. Benim akrabalarm baska sehrde. Esiminkilerin de geleceğini sanmam. Gelirlerse eve gelnce veririm.

Kızlar bizim burda bebek şekeri falan pek dağıtımıyorlar hastaneye çikolata götürecem eve gelenler içinde baklava alıyoruz çikolata ve lokum tutuluyor zaten herkes ne zaman tatlisi ni lokum unu yiyecez diye soruyor çok şekerli oluyo ama öyle

Bu arada dogum fiyatlarını konusan varmi aranizda arkadaslar. Normal dogum sezryan ucretleri ne kdr ben daha hic sormadim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…