2015 Nisan Anneleri

Bugun sabah da saglik ocağına gidip son kontrolu yaptrdim kan verdm idrar verdm. Kan daha çıkmadı ama idrar da cok sukut enfeksyon cok minicik var dedi hemsire. Aylardr ne cekiyordum bu enfeksyondan sonunda azalms. Hemşire dogumdan dort gun sonra topuk kani icin cagrdi. Emzirme isini de her iki saatte kesin gece gunduz emzirceksn dedi. Bide göğsüne yok sunu sur bunu sur temizle derler hicbirine aldiris etme dedi. Banyo yaptığın gun ayri bi islem yapmana gerek yok. Onun disinda lavaboda bile ilik sicak arasi suyla yika göğsüunu kanallari acar hemde temizlenr dedi. Bide emzirmeden once ve sonra sutunden gogus ucuna sür o korur gogsunu yagli ve kivamlidir anne sutu dedi. Bunlari da paylasiyim dedim :)

Kızlar soylemesi ayıptır cok fazla büyük abdeste cıkıyorum karnım agrıyo ve tuvalet hissim geliyo ama ishal değilim sizde varmı boyle bir durum

Bende nstdeyken hemşire bi kadına emzirme egitimi veriyodu oda dedi emzirmeden once goğsunu sık sutu meme uhuna yay hem bebeğin memeyi kavraması iyi oluyomuş hemde acını aza indiriyomuş bir hafta dedi scı duyarsın sonra gecer ama dedi sabret acıyo diye emzirmeyi bırakma dedi bende nstde onları dinledim bilgi aldım

düzenli olup olmadığını anlamıyorum çünkü ağrım geldi mi kolay gitmiyor anneme sordum şimdi tarif ettiğin ağrı doğum ağrısı ama geldiği zaman birkaç dk sürüp gidiyo sonra belli bi dk sonra yine geliyo dedi benim öle değil işte o zaman değilidr dedi bakalım takipteyiz:) sağol cvpların için

ben de ayaklarımı çok üştüyorum bu ara midem gurulduyo ishalmişim gibi ama birkaç gündür kabız gibiydim sabah wc ye çıkınca rahatladım ağrım da kalmadı pek bugün düzensiz benim ağrılar demek ki

annem de öle dedi ağrı geldiği zaman 1-2 dk sürüp gidiyo dedi ama benim ağrı geldiği zaman 1-2 saat ağrıyor o yüzden düzenini takip edemiyorum muhtemelen başka bişeyden ağrı çekiyorum bugün azaldı ama çok şükür

merhaba anneler bizde bugün devlet hastanesine kontrole gittik bizim tosun 2850 olmuş haftaya tekrarcagırdı ne sancı ne acılma hiç bir şey yok bizde :)
Dogum tarihlermz ayni canm bakalm bizim dr ne diyecek yarin. Cok heyrcanliyim gelmesin daha ya hazir değilim daha btmedi :)

benim eşimin adetlerinde de tatlı dağıtılıyor :)
nasılsa ikisi de yenip bitiyor hatıralık ekstra birşey de yapacak mısınız
Birde magnet yapıcaz dolap için ... bende baklava hiç duymadım garibime gitti , hacı şeriften sipariş edim diyorum çikolata yok illaa baklava dağıtcaz diyo çikolatnın üstünde ne güzel kızımın adını yazcam diyorum tamam ben baklavanın üstüne fıstıkla yazdırırım diyor

Onu biliyorum canım mevlüdün yanında verilirde.. Bu ebelere iş arkadaşlarımıza falan çikolata yerine baklava dağıtcam diyo ... koca tepsiyle hastanede nasıl dağıtcaksa

benim eşim işyerindekielr için baklava alacak orada dağıtacakmış
Benim eşimde herkese baklava dağıtcam diyo ebelerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…