Biz hiç sormadık ama sezeryan 700 normal 400 diye duydum gittiğim hastanedeBu arada dogum fiyatlarını konusan varmi aranizda arkadaslar. Normal dogum sezryan ucretleri ne kdr ben daha hic sormadim doktora
Benim gittiğim hastanede normal de sezaryen de 4000 tl herşey dahilBu arada dogum fiyatlarını konusan varmi aranizda arkadaslar. Normal dogum sezryan ucretleri ne kdr ben daha hic sormadim doktora
bende de aynı.Kızlar soylemesi ayıptır cok fazla büyük abdeste cıkıyorum karnım agrıyo ve tuvalet hissim geliyo ama ishal değilim sizde varmı boyle bir durum
Bende nstdeyken hemşire bi kadına emzirme egitimi veriyodu oda dedi emzirmeden once goğsunu sık sutu meme uhuna yay hem bebeğin memeyi kavraması iyi oluyomuş hemde acını aza indiriyomuş bir hafta dedi scı duyarsın sonra gecer ama dedi sabret acıyo diye emzirmeyi bırakma dedi bende nstde onları dinledim bilgi aldımBugun sabah da saglik ocağına gidip son kontrolu yaptrdim kan verdm idrar verdm. Kan daha çıkmadı ama idrar da cok sukut enfeksyon cok minicik var dedi hemsire. Aylardr ne cekiyordum bu enfeksyondan sonunda azalms. Hemşire dogumdan dort gun sonra topuk kani icin cagrdi. Emzirme isini de her iki saatte kesin gece gunduz emzirceksn dedi. Bide göğsüne yok sunu sur bunu sur temizle derler hicbirine aldiris etme dedi. Banyo yaptığın gun ayri bi islem yapmana gerek yok. Onun disinda lavaboda bile ilik sicak arasi suyla yika göğsüunu kanallari acar hemde temizlenr dedi. Bide emzirmeden once ve sonra sutunden gogus ucuna sür o korur gogsunu yagli ve kivamlidir anne sutu dedi. Bunlari da paylasiyim dedim :)
düzenli olup olmadığını anlamıyorum çünkü ağrım geldi mi kolay gitmiyor anneme sordum şimdi tarif ettiğin ağrı doğum ağrısı ama geldiği zaman birkaç dk sürüp gidiyo sonra belli bi dk sonra yine geliyo dedi benim öle değil işte o zaman değilidr dedi bakalım takipteyiz:) sağol cvpların içinBende yapmamışti ağrı falan hatta çok iyi çok hiperaktiftim ben heryere herşeye kosturuyodum ama senin öyledir büyük ihtimalle son haftalar sonuçta canım nisanin suyun gelmediği sürece korma sancin baktinki artıyor düzenli geliyo o zaman gidersin hastaneye
Aynen ya neden oluyo acaba herkes der gebeliktw kabız olunur diye ama yemek tıyom vc ye gidiombende de aynı.
günde en az 2 en çok 4 kez oluyor
ben de ayaklarımı çok üştüyorum bu ara midem gurulduyo ishalmişim gibi ama birkaç gündür kabız gibiydim sabah wc ye çıkınca rahatladım ağrım da kalmadı pek bugün düzensiz benim ağrılar demek kiVALLA tecrübeliyim 36 saat sancı çektim.
ama yine de gecen düzenli gelen gaz sancısını doğum sancısı sandım. Allahtan yarım saatte bitti de hastaneye gitmeme gerek kalmadı. üzerim açık uyumuşum bir de gecelik giymiştim belimi sıkıyor diye ondan oldu heralde.
ebeye soyledim, yine de temkinli olmakta fayda var, boyle bir durum oldugu an nstye girmen lazım ki gerçek anlaşılsın dedi. sancı yokken girersen bir şey çıkmaz dedi. senin de devamlı geldiği zaman olursa bir gorun istersen.
doğum sancısını nasıl ltarif ederim dersen, benimki ishal sancısı ile adet sancısı arası birşeydi. şiddetlendiğinde bele vurmaya başlamıştı. ilk karnımın on tarafı ve vajinamda başladı.
doğum sancısının en belirgin yanı belli aralıklarla gelip, belli bir sure durup kaybolması.
annem de öle dedi ağrı geldiği zaman 1-2 dk sürüp gidiyo dedi ama benim ağrı geldiği zaman 1-2 saat ağrıyor o yüzden düzenini takip edemiyorum muhtemelen başka bişeyden ağrı çekiyorum bugün azaldı ama çok şükürCanım herkesin sancısı farklı oluyor benim adet ağrısı gibiydi hiç de siddetlenmedi ama önemli olan düzenli olması benim 5 dk da bir 20 saniye sürüyordu mesela çok netti düzenini takip et bence şiddet kişiye göre değişebilir
Evet bende merak ettim hayırlısıyla dogurmuştur inşallahBenimAşkPastam doğuma gidecekti bugün ne yaptı acaba
ben varım meleğim34 var hayalperdesi var bal_arısı var sizin doğumda yakında olur bize daha 1ay varKaç kişi kaldık kızlar dogurmayan
Dogum tarihlermz ayni canm bakalm bizim dr ne diyecek yarin. Cok heyrcanliyim gelmesin daha ya hazir değilim daha btmedi :)merhaba anneler bizde bugün devlet hastanesine kontrole gittik bizim tosun 2850 olmuş haftaya tekrarcagırdı ne sancı ne acılma hiç bir şey yok bizde :)
Canim bende 53 hamile mkaldim 32 haftada tartilmistim 67 dikmişti.14 kilo aldim.bakalim cuma kontrol var kaç cikicam.Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 52 ile hamile kaldım suan 79 oldum 27 kilo aldım
Aynen öyle iyiki kocaman var.iyiki dikmiş karsima.allah yokluğunu göstermesin.kocalarımz yanımızda canım öyle düşün benimki iyiki var
Birde magnet yapıcaz dolap için ... bende baklava hiç duymadım garibime gitti , hacı şeriften sipariş edim diyorum çikolata yok illaa baklava dağıtcaz diyo çikolatnın üstünde ne güzel kızımın adını yazcam diyorum tamam ben baklavanın üstüne fıstıkla yazdırırım diyorbenim eşimin adetlerinde de tatlı dağıtılıyor :)
nasılsa ikisi de yenip bitiyorhatıralık ekstra birşey de yapacak mısınız
Onu biliyorum canım mevlüdün yanında verilirde.. Bu ebelere iş arkadaşlarımıza falan çikolata yerine baklava dağıtcam diyo ... koca tepsiyle hastanede nasıl dağıtcaksabaklavayı hiç duymadım sadece 40 mevlüdünde pilavın yanında verirler bizim memlekette ama onun dışında hastanede filan çikolata daha şık bence baklavayı koca tepsiyle hastaneye getirmek zor olur, sunum ve servisi de zor olur diye düşünüyorum.. ama eve gelenler için belki olabilir
Benim eşimde herkese baklava dağıtcam diyo ebeleredebenim eşim işyerindekielr için baklava alacak orada dağıtacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?