- 26 Ekim 2014
- 85
- 119
- 23
Canim hayirli olsun, gozunuz aydin.Canım arkadaşlarım,güzel anneler günaydın:)))herkese tek tek yazamadım güzel samimi içten dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler:))Persembe günü oğlum Kıvanç'ı sağ salim kucağıma aldım Rabbime şükür:)hepinize doğum esnasında dua ettim Rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsın inş.Harika,bol neşeli bir sezaryan dogum gerçekleştirdim doktorum,hastanem ve ailem sayesinde:))Masallahhhh diyeyim Rabbim hepimizi nazarlardan korusun.sezaryan tarihi belli olan arkadaşlar normal dogum için endişelenen pıtpıt annecikler süreç sıkıntılı olsada 5 güne toparlanıyor insan kuzunuzla ohhhh misss oluyo:))sakın endişe etmeyin..Dualarım sizinle kkulaklarım güzel dogum haberlerinde...Artık nasipse burada bebişlerin aşılarını büyüme süreçlerini paylaşacağız:))dört gözle bekliyorum...Oğluşumla benden öpücükler...bir masallahınızı alırız inş:)sevgiler
Cooooook guzel canim masallah.Eki Görüntüle 1468390
benim oğluşumun etiketi nasıl olmuş teyzeleri
Kullanabilecegin ve rahat edecegin seyi al canim.tecrubelisin en iyisini sen bilirsin.ben aldim.bitanede hastaneden cikinca giymem icin esofman takimi aldim.Selam kızlar
Size bişey soru cam ben ilk dogumumda gecelik almamıştım ki hiç giyemem normal doğum oldu hiç de kullanmadım ama şimdi kararsız kaldım acaba almalı miyim
çok teşekkür ederiz teyzesiCooooook guzel canim masallah.
Ohh maşallah size artık kızınla ömür boyu saglık ve mûtluluk diliyorum canım darısı benim gibi bekleyenlerin basına inşallahcanlar biz minamizla hastaneden çıktık yoldayız evimize gidiyoruz şükürler olsun Rabbime bize bu günleride gösterdi :) bu muhteşem duygu bekleyen tüm annişlerimizin başına :) geçmişi okumaya fırsatım yok doğum yapan arkadaşlar olmuşsa gözleri aydın öpüyorum herkesi :)
Çok güzel olmuş canım şişe içinmî kavanoz içinmi birde nerden cıkartırıyosun bende etiket cıkartmadım saha kavanozlarım îçinEki Görüntüle 1468390
41 kere masallah Bizde sizi opuyoruz guzel prensesini bizim icinde kokla op Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallahcanlar biz minamizla hastaneden çıktık yoldayız evimize gidiyoruz şükürler olsun Rabbime bize bu günleride gösterdi :) bu muhteşem duygu bekleyen tüm annişlerimizin başına :) geçmişi okumaya fırsatım yok doğum yapan arkadaşlar olmuşsa gözleri aydın öpüyorum herkesi :)
Ahh Ahh az da olsa hareket etseydi bekleyecektim ama yani hic sesi çıkmadı şimdiden parmağında oynatıyor bizi anlaşılan :)
Bir de dönseydi hayırlısıyla...
Selam... Dr.un bu hafta gelecegine nasıl karar verdi ki? Benim günüm de çok az kaldı, her an bekliyoruz ama ben de bilsem keşke bu hafta geleceğini... Sancı filan çıktı mı nstde?selam kızlar biz de sabahtan kontroldeydik herşey yolunda, doktorumuz bu hafta bekliyoruz artık doğumu dedii :) ben hala idrake demiyorum ya şaka gibi geliyor gerçekten doğuracak mıyım, nasıl olacak beynim sanki durmuş hiç bir şey düşünemiyorum hissedemiyorum. heyecan bile yok şokta gibiyim. eşim de tutturmuş cuma gelecek diyor :) hadi hayırlısı bakalım
bu arada ben emzik almamıştım kuzenim bende her modelden var alma demişti ona güvendim o da normal silikon damaksız getirmiş markasını hatırlamıyorum şimdi. siz nasıl bişi aldınız, hangisinden almak lazım?
Canım o ağrı bende de oldu. Annem bebeğin ordaki organa bastırdığını (hangi organ unuttum) o yüzden ağrı yaptığını söyledi, ken di çok yaşamış zamanında. Çaresi ayaklarını yüksek bir yere koyup dümdüz uzanman.Kızlar ya benim tam göğüs altım o kadar batıyor ki anlatamam yatamıyorum acısından sanki içerden bebek cimcikliyor gibi yada tırnağını batırıyor anlam veremiyorum değişik bir acı
Evet canım hayal kırıklığına uğradım, aradıklarımı bulamadım orda, dün eczaneye girmiştim orda dalinin organik pişik kremi ile organicare diye bi markanın şampuanını gördüm aldım, inşallah memnun kalırım, fiyatları da fena değil, ilki 20 TL, ikincisi de 25 TL, organik olmalarına göre iyi geldi...Canım e bebekte ikisi de satılmıyormus.Ben de sormustum, baskanhangi magazada var peki diye,hicbir magazalarında pure bio veya mustela satmadıklarını soylediler. İnternetten alabilirsin canım. Yorma kendini. Az kalmıs dogumuna
Selam... Dr.un bu hafta gelecegine nasıl karar verdi ki? Benim günüm de çok az kaldı, her an bekliyoruz ama ben de bilsem keşke bu hafta geleceğini... Sancı filan çıktı mı nstde?
ellerıne sağlık cok guzel olmus, buyuk degıl bence.
etıket de yapıstırınca 10 numnara 5 yıldız
Güzel olmuşlar CNm renklere bittim hatta , etiketi nasıl birşey olcak merak ettim .
Canım çok tatlı gözüküyorlar bence çok hoşhoş
bayıldım çok tatlı olmuş renkler de benim en sevdiğim renkler
Sağolun kızlar etiketi henüz netleştirmesim onuda bizim burda bir yer buldum orada çıkartıcam paylaşırım o zamanda :)çok güzel olmuş canım aksine kurdelaların büyük olması daha hoş göstermiş bence güle güle dağıt inşallah :)
Çok güzel canım.. Orjinal olmuş ellerine sağlıkEki Görüntüle 1468390
Selam kızlar
Size bişey soru cam ben ilk dogumumda gecelik almamıştım ki hiç giyemem normal doğum oldu hiç de kullanmadım ama şimdi kararsız kaldım acaba almalı miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?