Canim ben 9 kiloya yakin gidiyr diye duydum herkeste farkli oluyor demekki. Canm bende zayif kuru biseydim kemiklerimz agirlasti herhalEvet tatlım cok aldım evet her yerim şis bide kilo yu gostermiyom hiç herkes dıyo nerde 27 kilo sende zayıfsın nasıl cıkıo bukadar tartıda bu kilo anlamış değilim bende
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah dogumunun iyi geçmesinede sevindim maşallah diyelim darısı basımızaCanım arkadaşlarım,güzel anneler günaydın:)))herkese tek tek yazamadım güzel samimi içten dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler:))Persembe günü oğlum Kıvanç'ı sağ salim kucağıma aldım Rabbime şükür:)hepinize doğum esnasında dua ettim Rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsın inş.Harika,bol neşeli bir sezaryan dogum gerçekleştirdim doktorum,hastanem ve ailem sayesinde:))Masallahhhh diyeyim Rabbim hepimizi nazarlardan korusun.sezaryan tarihi belli olan arkadaşlar normal dogum için endişelenen pıtpıt annecikler süreç sıkıntılı olsada 5 güne toparlanıyor insan kuzunuzla ohhhh misss oluyo:))sakın endişe etmeyin..Dualarım sizinle kkulaklarım güzel dogum haberlerinde...Artık nasipse burada bebişlerin aşılarını büyüme süreçlerini paylaşacağız:))dört gözle bekliyorum...Oğluşumla benden öpücükler...bir masallahınızı alırız inş:)sevgiler
Gunaydin canim 2 hafta once yaptirdgim kan testimde benimde 13cikti dr gosterdim bisey demedi sorun olursa soylerdi sanirim hamilelerde olabiliyormus ben de oyle duydum bkalim dr ne diyecekGunaydn kizlar. Bugun dr randevum var sıra bekliyorum simdi. Buraya gelmeden dun verdigim kan tahlili sonucu icin sağlık ocağına ugradim sonucumu aldim. Sekerin dusuk dedi dr. Bide WBC degerim yuksek cikti yani lökosit kandaki. Yakin zamanda kan tahlili yaptiran arkadaslar zahmet olmazsa siz de bi bakip sonucunuza soylermisinz WBC degeriniz kac cikmis. Benimki 13.57. Sinir 3.9 ile 10 arasinda olmali gerektigi ysziyor. Cunku dr kanda iltihap var dedi gebelerde gozlemledigimiz bisy bu dedi ama yine de sizle bi karsilastirayim dedim. Simdi zaten kendi hastanemdeki doktoruma da sorcam bu neyin nesi diye.
bu doktorlarında pat dıye kanda ıltihap var ı yapıstırmasına sınır oluyorum yahu, nedemek kanda ıltıhap var, çok fena bır durumdasın gıbı , afadersın cahıl cahıl acıklama yapıyorlar.Gunaydn kizlar. Bugun dr randevum var sıra bekliyorum simdi. Buraya gelmeden dun verdigim kan tahlili sonucu icin sağlık ocağına ugradim sonucumu aldim. Sekerin dusuk dedi dr. Bide WBC degerim yuksek cikti yani lökosit kandaki. Yakin zamanda kan tahlili yaptiran arkadaslar zahmet olmazsa siz de bi bakip sonucunuza soylermisinz WBC degeriniz kac cikmis. Benimki 13.57. Sinir 3.9 ile 10 arasinda olmali gerektigi ysziyor. Cunku dr kanda iltihap var dedi gebelerde gozlemledigimiz bisy bu dedi ama yine de sizle bi karsilastirayim dedim. Simdi zaten kendi hastanemdeki doktoruma da sorcam bu neyin nesi diye.
Allah analı babalı büyütsün canım inşallah tez zamanda sutun de gelir emdirirsin bebişiniherkese günaydın öncelikle güzel dualariniz için sağolun okumaya çalıştım yetiştiği kadarıyla fırsat bulmuşken yazayim bugün insaallah taburcu oluyoruz hiç sancılı yoktu ne belimde ne kasiklarimda dün sabah 6da lavaboya kalktım gittim idrarimi yaptim kalktım ama bitmedi akmaya devam etti odaya gittim hala akiyor iki damla kadarda kan gördüm eşimi ve annemi kaldırıp acile gittik gittiğimizde 3cm açıklık var dedi normal için ciktim dr geldi baktı su azalmış dedi tüp bebek olduğunu duyunca sezeryan a yoneldi riske atmamak için esinle konuş karar ver dedi epidural le sezeryan oldum bebegimin aglamsini duyduğumda gozyaslarima engel olamadım ben daha ameliyatta iken bebegimi hemen gosterdiler Rabbim herkese nasip etsin 10 sene sonra nasip oldu bize hamdolsun bebegimi 2,900kg 46cm doğdu ismini de ogunun gecesinde netlestirmistik bülent salih oldu oğlum emzirmeye başladım ama sutum gelmedi henüz mama veriyoruz alissin diye de boş boş soluyor beni bizden bu kadar teyzeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacağız
Sagol canm aciklama icin :)bu doktorlarında pat dıye kanda ıltihap var ı yapıstırmasına sınır oluyorum yahu, nedemek kanda ıltıhap var, çok fena bır durumdasın gıbı , afadersın cahıl cahıl acıklama yapıyorlar.
1.sı wbc nin tek basına yukseklıgı 'KANDA ILTIHAP VAR' demeye yetmez! bunun yanında crp sedım klınık bulgularda gereklı (yuksek ates, tıtreme, halsızlık vb)
2. gebelıge baglı degerlerın subfebril olması beklenen bişey. 'sınır 10, benımkı 13 hastayım' demek ıcın, yeterınce YUKSEK degıl wbc degerın.
3. bahsettıgım gıbı klınıgın yoksa sıkıntı yok. ha tabı hafıf bı üşütme, soğuk algınlığı vb bısey yada idrar yolu enf. atlatmıs olabılırsın. dıkkatını cekerım atlatmıs olabılırsın dıyorum cunku hasta olsaydın o wbc 13 degıl en az 113 olmalıydıgecmıs osun opuyorum. bu arada bu kız bukadar yazdı nasıl guvenecegım dersen enfeksiyon kontrol hemşiresiyım. için rahat olsun.
Normal dogurabilmek mumkunmu canim benim kocaman bir kafası vardı sezeryan oldum.CAnim masallah kizinida ogluss 4950 mii ayy tosun gibii normal mi dogurdun
Çok tatlı olmuş gayet güzel duruyo bnce büyük değilEki Görüntüle 1468235
Kızlar nasıl olmuş sizce kurdeleler kocaman durmuyo dimi
Benimde kizimin adı Zeynep idil olucak...bbeliz de cok guzel bir isimBen zeynep beliz begendim
Tmm o zaman deva ediyorum canım sağolÇok tatlı olmuş gayet güzel duruyo bnce büyük değil
harika göünüyorlarrrrr çok güzel olmuş :)Eki Görüntüle 1468235
Kızlar nasıl olmuş sizce kurdeleler kocaman durmuyo dimi
Teşekkür ederim çook mutlu oldumharika göünüyorlarrrrr çok güzel olmuş :)
zeynep AzraKızlar kaldı 3 hafta ama biz kızımızın 2. Ismine hala karar veremedik. Sizce Zeynep Azra, Zeynep Beliz ve Zeynep Nil isimlerinden hangisi daha güzel?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?