2015 Nisan Anneleri

Evet tatlım cok aldım evet her yerim şis bide kilo yu gostermiyom hiç herkes dıyo nerde 27 kilo sende zayıfsın nasıl cıkıo bukadar tartıda bu kilo anlamış değilim bende
Canim ben 9 kiloya yakin gidiyr diye duydum herkeste farkli oluyor demekki. Canm bende zayif kuru biseydim kemiklerimz agirlasti herhal

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah dogumunun iyi geçmesinede sevindim maşallah diyelim darısı basımıza

Gunaydin canim 2 hafta once yaptirdgim kan testimde benimde 13cikti dr gosterdim bisey demedi sorun olursa soylerdi sanirim hamilelerde olabiliyormus ben de oyle duydum bkalim dr ne diyecek

bu doktorlarında pat dıye kanda ıltihap var ı yapıstırmasına sınır oluyorum yahu, nedemek kanda ıltıhap var, çok fena bır durumdasın gıbı , afadersın cahıl cahıl acıklama yapıyorlar.
1.sı wbc nin tek basına yukseklıgı 'KANDA ILTIHAP VAR' demeye yetmez! bunun yanında crp sedım klınık bulgularda gereklı (yuksek ates, tıtreme, halsızlık vb)
2. gebelıge baglı degerlerın subfebril olması beklenen bişey. 'sınır 10, benımkı 13 hastayım' demek ıcın, yeterınce YUKSEK degıl wbc degerın.
3. bahsettıgım gıbı klınıgın yoksa sıkıntı yok. ha tabı hafıf bı üşütme, soğuk algınlığı vb bısey yada idrar yolu enf. atlatmıs olabılırsın. dıkkatını cekerım atlatmıs olabılırsın dıyorum cunku hasta olsaydın o wbc 13 degıl en az 113 olmalıydı gecmıs osun opuyorum. bu arada bu kız bukadar yazdı nasıl guvenecegım dersen enfeksiyon kontrol hemşiresiyım. için rahat olsun.

Günaydııın kızlaarr kalktık kızımla babamızı yolladık kahvaltı yapıyoruzz bugun evde kaldım bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülicem Markete gidicem sonra poaça yapıcam çook işimiz var kızımlaa

Allah analı babalı büyütsün canım inşallah tez zamanda sutun de gelir emdirirsin bebişini

herkese hayrlı günler olsunn.... doğum yapan arkadaşlar çok sevindim bebişlerinize kucağınıza almanıza:) mart ın sonu bebişler güzel haberler geliyo :) bizimde 7 günümüz kaldı ama bizimkinde hala bi hareketlilik yok artık benim bebişimde doğsun istıyorum.... hepiniz dualarımdasınız :)

Sagol canm aciklama icin :)

Kızlar bisey sormak istyrm gecen hafta pazartesi 2cm acilmm vardı çarşamba tekrar gttik hala 2cm di bugünde kontrole gtcem on gün oldu hala tik yok açılma olmadı galiba bugün yataktan kalkarken belim çok acidi iğne btti resmn snra geçti gbi oldu açılma olmusmudur ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…