2015 Nisan Anneleri

Maşallah güzel yavruna Rabbim sizlere bağışlasın inş . Duaların içinde Allah razı olsun.

Çatlaklardan bahsetmişsiniz kızlar 37. Haftadayım hiçbir çatlak yok hiç bişeyde kullanmadım , ama annemde aşırı derecede var yani genetik denmiş son iki haftada çatlatmıyım yahu (((((
Yok canım ya ben de aynı durumdayım annemde çok çatlak var genetik dediler çok korktum ilk zamanlar haftada iki bitkisel badem yağı sürdüm krem vs almadım yani baktım 6 aylık oldu hala karnım zor görünüyor savsakladım haftada birden iki haftada bire düştü şu haftada hala çok şükür çatlak yok istisna oldum annem bundan sonra çatlamaz diyo bakınca çünkü karnım hala esnek taş gibi değil iğne oluyorum her akşam göbekten doktor 7. aya gelince karnına yapmak zor olur derin sertleşir yanlardan yaparsınız demişti eşim hala karnımdan yapabiliyor çekince deri geliyor yani demek ki genetik de değilmiş

Bülent Salih e maşallah , Rabbim bağışlasın inş. Çok şükür kavuşmuşsunuz. Tebrik ederim .

gözünüz aydın canım çok sevindim bunca zaman sonra sağlıkla kavustun bebişine Allah analı babalı büyütsün inşallah

KızlaR benim hastanede de Sezaryan 3000 tl spinal Yada genel anestezi fiyat fark etmiyor 2 gece yatış oluyo normal doğum da sanırım 2500 tl di normalde fiyatları 300 tl aşağısı benim doktorum doçent olduğu için 300 tl fark alıyorlar

Kızlar kaldı 3 hafta ama biz kızımızın 2. Ismine hala karar veremedik. Sizce Zeynep Azra, Zeynep Beliz ve Zeynep Nil isimlerinden hangisi daha güzel?
Hepsi çok güzel , hangisi daha çok içine siniyorsa onu seç cnm . Ben çok beğendim her biri ayrı bir güzelleğe sahip.

bnde son bir buçuk aydır kilo almiyordum simdi suyun azalmış denilince hamur isi havuç portakal suları derken iki günde bir kilo almisim
yaaaa benimle aynı olmuşsun 34 . haftaya kadar toplamda 7 kilo almıştım daha da alacak gibi değildim çünkü aman aman bir şey yemiyordum sağlıklı besleniyordum dr suyun azalmış bebeğin kilosu 10 gün geri deyinceeee gelsin havuç suları gitsin portakal suları ballar pekmezler derken haftada 3 kilo aldım şu an 10 kilo almış oldum artık bugün kontrol var doktor devam derse 1-2 kilo daha alırım bu performansla

gözün aydın canım. rabbim analı babalı büyütsün inşallah hiç bozma moralini sütünde gelir inşallah :)

gözün aydın canım.

bizde yeni ciktikmuayeneden 2900 olmusuzmasllah.sezeryan gunumuzude aldik 15nisanda kizima kavusuyorum isallah.dogum yapan arkadaslarim hayirli ugurlu olsun bebisleri darisi bi bekleyenlerin basina.birde ozellikle gebelere ve emziren annelere uygulanan stres ve depresyona karsi yeni bir tedaviye baslasim tms tedavsi diye bakalim iyi gelecekmi

maşallah canım bebişine de sanada rabbim hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin. inşallah tedaviden de iyi sonuç alırsın.

Selam kızlar
Size bişey soru cam ben ilk dogumumda gecelik almamıştım ki hiç giyemem normal doğum oldu hiç de kullanmadım ama şimdi kararsız kaldım acaba almalı miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…