- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
ellerıne sağlık cok guzel olmus, buyuk degıl bence.Eki Görüntüle 1468235
Kızlar nasıl olmuş sizce kurdeleler kocaman durmuyo dimi
hangi hastane burası canimBizim hastanede normal sezeryan epidural anestezi fiyat değişmiyor. 1350 tl dogum paketi. Oda süslemesi ve fotoğraf çekimi dahil.
Güzel olmuşlar CNm renklere bittim hatta , etiketi nasıl birşey olcak merak ettim .Eki Görüntüle 1468235
Maşallah güzel yavruna Rabbim sizlere bağışlasın inş . Duaların içinde Allah razı olsun.Canım arkadaşlarım,güzel anneler günaydın:)))herkese tek tek yazamadım güzel samimi içten dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler:))Persembe günü oğlum Kıvanç'ı sağ salim kucağıma aldım Rabbime şükür:)hepinize doğum esnasında dua ettim Rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsın inş.Harika,bol neşeli bir sezaryan dogum gerçekleştirdim doktorum,hastanem ve ailem sayesinde:))Masallahhhh diyeyim Rabbim hepimizi nazarlardan korusun.sezaryan tarihi belli olan arkadaşlar normal dogum için endişelenen pıtpıt annecikler süreç sıkıntılı olsada 5 güne toparlanıyor insan kuzunuzla ohhhh misss oluyo:))sakın endişe etmeyin..Dualarım sizinle kkulaklarım güzel dogum haberlerinde...Artık nasipse burada bebişlerin aşılarını büyüme süreçlerini paylaşacağız:))dört gözle bekliyorum...Oğluşumla benden öpücükler...bir masallahınızı alırız inş:)sevgiler
Yok canım ya ben de aynı durumdayım annemde çok çatlak var genetik dediler çok korktum ilk zamanlar haftada iki bitkisel badem yağı sürdüm krem vs almadım yani baktım 6 aylık oldu hala karnım zor görünüyor savsakladım haftada birden iki haftada bire düştü şu haftada hala çok şükür çatlak yok istisna oldum annem bundan sonra çatlamaz diyo bakınca çünkü karnım hala esnek taş gibi değil iğne oluyorum her akşam göbekten doktor 7. aya gelince karnına yapmak zor olur derin sertleşir yanlardan yaparsınız demişti eşim hala karnımdan yapabiliyor çekince deri geliyor yani demek ki genetik de değilmişÇatlaklardan bahsetmişsiniz kızlar 37. Haftadayım hiçbir çatlak yok hiç bişeyde kullanmadım , ama annemde aşırı derecede var yani genetik denmiş son iki haftada çatlatmıyım yahu(((((
Eki Görüntüle 1468235
Bülent Salih e maşallah , Rabbim bağışlasın inş. Çok şükür kavuşmuşsunuz. Tebrik ederim .herkese günaydın öncelikle güzel dualariniz için sağolun okumaya çalıştım yetiştiği kadarıyla fırsat bulmuşken yazayim bugün insaallah taburcu oluyoruz hiç sancılı yoktu ne belimde ne kasiklarimda dün sabah 6da lavaboya kalktım gittim idrarimi yaptim kalktım ama bitmedi akmaya devam etti odaya gittim hala akiyor iki damla kadarda kan gördüm eşimi ve annemi kaldırıp acile gittik gittiğimizde 3cm açıklık var dedi normal için ciktim dr geldi baktı su azalmış dedi tüp bebek olduğunu duyunca sezeryan a yoneldi riske atmamak için esinle konuş karar ver dedi epidural le sezeryan oldum bebegimin aglamsini duyduğumda gozyaslarima engel olamadım ben daha ameliyatta iken bebegimi hemen gosterdiler Rabbim herkese nasip etsin 10 sene sonra nasip oldu bize hamdolsun bebegimi 2,900kg 46cm doğdu ismini de ogunun gecesinde netlestirmistik bülent salih oldu oğlum emzirmeye başladım ama sutum gelmedi henüz mama veriyoruz alissin diye de boş boş soluyor beni bizden bu kadar teyzeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacağız
gözünüz aydın canım çok sevindim bunca zaman sonra sağlıkla kavustun bebişine Allah analı babalı büyütsün inşallahherkese günaydın öncelikle güzel dualariniz için sağolun okumaya çalıştım yetiştiği kadarıyla fırsat bulmuşken yazayim bugün insaallah taburcu oluyoruz hiç sancılı yoktu ne belimde ne kasiklarimda dün sabah 6da lavaboya kalktım gittim idrarimi yaptim kalktım ama bitmedi akmaya devam etti odaya gittim hala akiyor iki damla kadarda kan gördüm eşimi ve annemi kaldırıp acile gittik gittiğimizde 3cm açıklık var dedi normal için ciktim dr geldi baktı su azalmış dedi tüp bebek olduğunu duyunca sezeryan a yoneldi riske atmamak için esinle konuş karar ver dedi epidural le sezeryan oldum bebegimin aglamsini duyduğumda gozyaslarima engel olamadım ben daha ameliyatta iken bebegimi hemen gosterdiler Rabbim herkese nasip etsin 10 sene sonra nasip oldu bize hamdolsun bebegimi 2,900kg 46cm doğdu ismini de ogunun gecesinde netlestirmistik bülent salih oldu oğlum emzirmeye başladım ama sutum gelmedi henüz mama veriyoruz alissin diye de boş boş soluyor beni bizden bu kadar teyzeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacağız
bayıldım çok tatlı olmuş renkler de benim en sevdiğim renklerEki Görüntüle 1468235
Hepsi çok güzel , hangisi daha çok içine siniyorsa onu seç cnm . Ben çok beğendim her biri ayrı bir güzelleğe sahip.Kızlar kaldı 3 hafta ama biz kızımızın 2. Ismine hala karar veremedik. Sizce Zeynep Azra, Zeynep Beliz ve Zeynep Nil isimlerinden hangisi daha güzel?
yaaaa benimle aynı olmuşsun 34 . haftaya kadar toplamda 7 kilo almıştım daha da alacak gibi değildim çünkü aman aman bir şey yemiyordum sağlıklı besleniyordum dr suyun azalmış bebeğin kilosu 10 gün geri deyinceeee gelsin havuç suları gitsin portakal suları ballar pekmezler derken haftada 3 kilo aldım şu an 10 kilo almış oldum artık bugün kontrol var doktor devam derse 1-2 kilo daha alırım bu performanslabnde son bir buçuk aydır kilo almiyordum simdi suyun azalmış denilince hamur isi havuç portakal suları derken iki günde bir kilo almisim
gözün aydın canım. rabbim analı babalı büyütsün inşallah hiç bozma moralini sütünde gelir inşallah :)herkese günaydın öncelikle güzel dualariniz için sağolun okumaya çalıştım yetiştiği kadarıyla fırsat bulmuşken yazayim bugün insaallah taburcu oluyoruz hiç sancılı yoktu ne belimde ne kasiklarimda dün sabah 6da lavaboya kalktım gittim idrarimi yaptim kalktım ama bitmedi akmaya devam etti odaya gittim hala akiyor iki damla kadarda kan gördüm eşimi ve annemi kaldırıp acile gittik gittiğimizde 3cm açıklık var dedi normal için ciktim dr geldi baktı su azalmış dedi tüp bebek olduğunu duyunca sezeryan a yoneldi riske atmamak için esinle konuş karar ver dedi epidural le sezeryan oldum bebegimin aglamsini duyduğumda gozyaslarima engel olamadım ben daha ameliyatta iken bebegimi hemen gosterdiler Rabbim herkese nasip etsin 10 sene sonra nasip oldu bize hamdolsun bebegimi 2,900kg 46cm doğdu ismini de ogunun gecesinde netlestirmistik bülent salih oldu oğlum emzirmeye başladım ama sutum gelmedi henüz mama veriyoruz alissin diye de boş boş soluyor beni bizden bu kadar teyzeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacağız
gözün aydın canım.Canım arkadaşlarım,güzel anneler günaydın:)))herkese tek tek yazamadım güzel samimi içten dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler:))Persembe günü oğlum Kıvanç'ı sağ salim kucağıma aldım Rabbime şükür:)hepinize doğum esnasında dua ettim Rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsın inş.Harika,bol neşeli bir sezaryan dogum gerçekleştirdim doktorum,hastanem ve ailem sayesinde:))Masallahhhh diyeyim Rabbim hepimizi nazarlardan korusun.sezaryan tarihi belli olan arkadaşlar normal dogum için endişelenen pıtpıt annecikler süreç sıkıntılı olsada 5 güne toparlanıyor insan kuzunuzla ohhhh misss oluyo:))sakın endişe etmeyin..Dualarım sizinle kkulaklarım güzel dogum haberlerinde...Artık nasipse burada bebişlerin aşılarını büyüme süreçlerini paylaşacağız:))dört gözle bekliyorum...Oğluşumla benden öpücükler...bir masallahınızı alırız inş:)sevgiler
çok güzel olmuş canım aksine kurdelaların büyük olması daha hoş göstermiş bence güle güle dağıt inşallah :)Eki Görüntüle 1468235
maşallah canım bebişine de sanada rabbim hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin. inşallah tedaviden de iyi sonuç alırsın.bizde yeni ciktikmuayeneden 2900 olmusuzmasllah.sezeryan gunumuzude aldik 15nisanda kizima kavusuyorum isallah.dogum yapan arkadaslarim hayirli ugurlu olsun bebisleri darisi bi bekleyenlerin basina.birde ozellikle gebelere ve emziren annelere uygulanan stres ve depresyona karsi yeni bir tedaviye baslasim tms tedavsi diye bakalim iyi gelecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?