2015 Nisan Anneleri

Günü yaklaşan arkadaşlar anneniz ya da kvniz yanınıza geldi mi benim doguma yalnız gideceğim korkum var da annem şu an abimin eşinin yanında kayın Validemler 2 saat uzaklıkta ben doguma kendi hastanemë gidersem 1,5 saat uzaklıkta kimsem de yok esim den başka burda

Hayırlısı ne zaman ise o zaman gelir inş CNm oğlun ..
Ben emzik event silikon aldım gayet iyi .

Hayırdır inş , zeytin gözlü kızcenede maşallah :))

Maşallah CNm , Rabbim size bağışlasın inş . Bol bol kokla kuzumu.. Darısı bizlere inş bizde sağlıcakla kavuşuruz .

Hayırlısı olsun cnm , inşallah cok bekletmeden gelir bebisin , bizede iki hafta once gelicek artik gününü beklemicek demisti haala bekliyoruz tık yok bizimkinde

Kizlar nstde sancim cikti duzenli acilmaya bakildi hic acilma yok malesf ebe rahim donmemis daha dedi o ne oluyo anlamadim onu..Su acilmaya bakarken kasmayin kendinizi aklinizda bulunsun kasarsaniz aciyo..

çoooooook şanslısın.
ben 2 cm acıklıkta bile sancıdan geberiyordum.
bir avazda doğuracaksın galiba :)
Allah kolaylık versin.

Kizlar moralim cok bozuk evidea dn dolap aldim eksik geldi iki ayni parcayi gondrmisler.erken dogurcam sanirim bu uzuntule ilk defa netten bisi aldm onda da boyle oldu

kızlar hayırlı doğumlar dilerim. Benim kızım 2 yaşında oldu Graco Contour Prestige Peacoat Park Yatagını satıyorum.Düşünen varsa mesaj atabilir.

Canim boşver en güzeli tek olman durumlarimiz ayni benimde yaninda kimsem yok Esim var tek.bakalim herkes çok merakli gelmeye kimseyi istemiyorum.annem gelirse birtek o olsun istiyorum.gelirse tabi.yavrumu doğurunca kimseyle ugrasamam.hastane babada 1.5 saat uzaklıkta.KV annemlerde 4 saat uzaklıkta.

Canım heryolu denedim ama geçmiyo özellikle yatınca batıyo çok

aynı durumdaymisiz canım anneme uzakta acil bi durumda ne yaparım diye düşünüyorum. Doğuma yakın kayinbabam izne ayrılacakmis onlar gelecekler annem de gelecek ne olacak bilmiyorum daha bizim kutudan ses de yok hakkimizda hayirlisi

Evet bu kadar dikkat etmene rağmen çatlak oluşmasi uzucu.
Bende yarım cay bardağı zeytinyagi, yarım cay bardağı badem yagi, 2 ampul e vitamini karışımı yapıyorum. Onu kullanıyorum sadece akşamları sürüyorum. Umarım çatlak olmaz

Vallahi çok üzüldüm ya annemdede çok az var yani neden bende olduysa .. Bide çok fena kaşınıyorum kaşındıkça çatlak mı oluyo diye aynaya bakıyorum korkuyla

Bizde bugün kontrolumuze gittik. Kızım 2400 gr 46.5 cm olmuş. Benim idrar yolu enfeksiyonum geçmedi daha doktor yine urecare, antibiyotik ve fitil yazdı. Inşallah ilaçlarımızı kullaninca geçer enfeksiyonum.

Esin varsa kâfi bence. Bende gecen gun esime 'dogum icin hastaneye giderken annelere haber vermeyelim. Normal olunca uzun sürüyormuş. O halde birde giren cikanla, kızım oyle yap yavrum nasılsın vs diyenlerle uğraşmayayım.sancim varken asabilesebilirim. Dogumhaneye aldıklarında sen haber verirsin'dedim
Esim annesine söylemiş
Alınmış oda sanırım.
Siz yalnız gidersiniz doguma nasıl olsa. Ablan falanda gelmeyi düşünüyordu gerçi falan dedi, güya esime soyluyorda bana da çaktırmadan duyuruyor.uzuldum açıkcası. Yanlış anlaşıldığım icin. O yüzden uzak olmaları daha iyi.dogum icin haber verirsiniz.onlar gelene kadar rahatlamış olursun en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…