Hayırlısı ne zaman ise o zaman gelir inş CNm oğlun ..selam kızlar biz de sabahtan kontroldeydik herşey yolunda, doktorumuz bu hafta bekliyoruz artık doğumu dedii :) ben hala idrake demiyorum ya şaka gibi geliyor gerçekten doğuracak mıyım, nasıl olacak beynim sanki durmuş hiç bir şey düşünemiyorum hissedemiyorum. heyecan bile yok şokta gibiyim. eşim de tutturmuş cuma gelecek diyor :) hadi hayırlısı bakalım
bu arada ben emzik almamıştım kuzenim bende her modelden var alma demişti ona güvendim o da normal silikon damaksız getirmiş markasını hatırlamıyorum şimdi. siz nasıl bişi aldınız, hangisinden almak lazım?
Hayırdır inş , zeytin gözlü kızcenede maşallah :))ben de dün garip bi rüya gördüm hastanedeyiz sezeryan olmuşum ama ayaktayım yatakta annem yatıyor ve yanında 4 tane bebek :) bi tanesi maviş biri siyah zeytin gözlü diğer ikisini hatırlamıyorum ama çocuklar yanında oturuyor ben de üstümü giyinmeye çalışıyorum hastaneden çıkacakmışız ama çok acele hareket ediyorum hiç dikkat etmiyorum dikişlerime ama hiç ağrı acı yokmuş normal hareket ediyorum bu arada siyah gözlü olan kız bizimmiş diğerleri kimindi bilmiyorum:)
Maşallah CNm , Rabbim size bağışlasın inş . Bol bol kokla kuzumu.. Darısı bizlere inş bizde sağlıcakla kavuşuruz .canlar biz minamizla hastaneden çıktık yoldayız evimize gidiyoruz şükürler olsun Rabbime bize bu günleride gösterdi :) bu muhteşem duygu bekleyen tüm annişlerimizin başına :) geçmişi okumaya fırsatım yok doğum yapan arkadaşlar olmuşsa gözleri aydın öpüyorum herkesi :)
Çok güzel olmuş CNm eline sağlık , mesaj da çok Anlamlı ..Eki Görüntüle 1468390
benim oğluşumun etiketi nasıl olmuş teyzeleri
Hayırlısı olsun cnm , inşallah cok bekletmeden gelir bebisin , bizede iki hafta once gelicek artik gününü beklemicek demisti haala bekliyoruz tık yok bizimkindeaçıkçası ben de bilemedim nst de sancı göründü ama çok değildi, %100 olcak demedi ama bekliyorum dedi olmama ihtimaline karşılık haftaya randevu saati bile verdi yine. başının daha bi aşağıya inmiş olduğunu söyledi, tecrübesine dayalı olarak söylediğini düşünüyorum ama kesin değil tabiki. benim de içime doğan bu hafta, ya da olmasını istediğim :)
çoooooook şanslısın.kızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
bu arada bi haftadır ishalim vardı,3 gündür ara ara ama cok olmayan düzensiz bel agrım vardı,1 hafta önce acile gitmiştim yalancı dogum sancıları dedi doktor sancıda cıkmamıstı nst de,simdi 100 lerde sancı cıktı ama hissetmiyorum.simdi hazırlık yapıcam esyalarımı toparlıycam evi azcık,cantanın eksiklerine bakıcam.bugün uyku yok bana.annemde yarın sabah binip gelecek aksama yanımızda olacak.dogum yapan arkadaslarada saglıkla yavrularını büyütmelerini diliyorum.
Canim boşver en güzeli tek olman durumlarimiz ayni benimde yaninda kimsem yok Esim var tek.bakalim herkes çok merakli gelmeye kimseyi istemiyorum.annem gelirse birtek o olsun istiyorum.gelirse tabi.yavrumu doğurunca kimseyle ugrasamam.hastane babada 1.5 saat uzaklıkta.KV annemlerde 4 saat uzaklıkta.Günü yaklaşan arkadaşlar anneniz ya da kvniz yanınıza geldi mi benim doguma yalnız gideceğim korkum var da annem şu an abimin eşinin yanında kayın Validemler 2 saat uzaklıkta ben doguma kendi hastanemë gidersem 1,5 saat uzaklıkta kimsem de yok esim den başka burda
Canım heryolu denedim ama geçmiyo özellikle yatınca batıyo çokCanım o ağrı bende de oldu. Annem bebeğin ordaki organa bastırdığını (hangi organ unuttum) o yüzden ağrı yaptığını söyledi, ken di çok yaşamış zamanında. Çaresi ayaklarını yüksek bir yere koyup dümdüz uzanman.
aynı durumdaymisiz canım anneme uzakta acil bi durumda ne yaparım diye düşünüyorum. Doğuma yakın kayinbabam izne ayrılacakmis onlar gelecekler annem de gelecek ne olacak bilmiyorum daha bizim kutudan ses de yok hakkimizda hayirlisiCanim boşver en güzeli tek olman durumlarimiz ayni benimde yaninda kimsem yok Esim var tek.bakalim herkes çok merakli gelmeye kimseyi istemiyorum.annem gelirse birtek o olsun istiyorum.gelirse tabi.yavrumu doğurunca kimseyle ugrasamam.hastane babada 1.5 saat uzaklıkta.KV annemlerde 4 saat uzaklıkta.
Evet bu kadar dikkat etmene rağmen çatlak oluşmasi uzucu.Canım bendede yoktu bir anda oldu ya.. Ben bio oil kullandım kayısı yağı kullandım badem yağı kullandım şimdi de duştayken bebe yağı sürüyorum her yerime sonra bi su tutuyorum çıkıyorum nemli kalıyo heryerim ama yinede çatlamışım ya çok üzüldüm
Izmir egepol hastanesi. Fiyatı gayet uygun. Inşallah fotoğraf cekimi güzel olur.Ne kadar uygunmus. Hangi sehirdesin canim? Hangi hastane?
Izmir egepol hastanesi canımhangi hastane burası canim
Vallahi çok üzüldüm yaEvet bu kadar dikkat etmene rağmen çatlak oluşmasi uzucu.
Bende yarım cay bardağı zeytinyagi, yarım cay bardağı badem yagi, 2 ampul e vitamini karışımı yapıyorum. Onu kullanıyorum sadece akşamları sürüyorum. Umarım çatlak olmaz
Esin varsa kâfi bence. Bende gecen gun esime 'dogum icin hastaneye giderken annelere haber vermeyelim. Normal olunca uzun sürüyormuş. O halde birde giren cikanla, kızım oyle yap yavrum nasılsın vs diyenlerle uğraşmayayım.sancim varken asabilesebilirim. Dogumhaneye aldıklarında sen haber verirsin'dedimGünü yaklaşan arkadaşlar anneniz ya da kvniz yanınıza geldi mi benim doguma yalnız gideceğim korkum var da annem şu an abimin eşinin yanında kayın Validemler 2 saat uzaklıkta ben doguma kendi hastanemë gidersem 1,5 saat uzaklıkta kimsem de yok esim den başka burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?