- 26 Ocak 2015
- 195
- 470
- 158
- 38
etikette,isimde,hadisi serifte mükemmel olmuş. çok beğendim bittim dogrusuEki Görüntüle 1468390
benim oğluşumun etiketi nasıl olmuş teyzeleri
canım hayırlı haberlerini bekliyorum.yaaaa benimle aynı olmuşsun 34 . haftaya kadar toplamda 7 kilo almıştım daha da alacak gibi değildim çünkü aman aman bir şey yemiyordum sağlıklı besleniyordum dr suyun azalmış bebeğin kilosu 10 gün geri deyinceeee gelsin havuç suları gitsin portakal suları ballar pekmezler derken haftada 3 kilo aldım şu an 10 kilo almış oldum artık bugün kontrol var doktor devam derse 1-2 kilo daha alırım bu performansla
Masallah canım bebisineBizde bugün kontrolumuze gittik. Kızım 2400 gr 46.5 cm olmuş. Benim idrar yolu enfeksiyonum geçmedi daha doktor yine urecare, antibiyotik ve fitil yazdı. Inşallah ilaçlarımızı kullaninca geçer enfeksiyonum.
Oh masallah bebeğine de sanada.Benim fıstık 3300 olmuş açılma da başlamış şimdilik 1 cm cuma tekrar kontrol var tabi o zamana kadar dogmazsa benim kız
Hayırlısı olsun cnm , inşallah cok bekletmeden gelir bebisin , bizede iki hafta once gelicek artik gününü beklemicek demisti haala bekliyoruz tık yok bizimkinde
Canım Sıkma canını boyle şeylerle.Kizlar moralim cok bozuk evidea dn dolap aldim eksik geldi iki ayni parcayi gondrmisler.erken dogurcam sanirim bu uzuntule ilk defa netten bisi aldm onda da boyle oldu
Kizlar moralim cok bozuk evidea dn dolap aldim eksik geldi iki ayni parcayi gondrmisler.erken dogurcam sanirim bu uzuntule ilk defa netten bisi aldm onda da boyle oldu
Benim fıstık 3300 olmuş açılma da başlamış şimdilik 1 cm cuma tekrar kontrol var tabi o zamana kadar dogmazsa benim kız
Selam kızlar
Size bişey soru cam ben ilk dogumumda gecelik almamıştım ki hiç giyemem normal doğum oldu hiç de kullanmadım ama şimdi kararsız kaldım acaba almalı miyim
Bende gecelik sevmeyenlerdenim. Pijama Takım'ı almıştımbizim hastaneden 3 adet gecelik yazmışlar listeye. herkes gecelik en az 2 tane olmalı diyor, ben de senin gibi çok hoşlanmıyorum gecelikten. 1 tane gecelik bir tane pijama ve sabahlık almıştım. sonradan ilave olarak 1 tane daha gecelik aldım daha uygun fiyatlı
Benimde hic bakılmadı henuzya bu açılmaya benim dr hiç bakmıyorsancı ya da bir risk gördüğünde mi kontrol ediliyor acaba bi de nasıl bakılıyor açılma var mı diye,
Benim fıstık 3300 olmuş açılma da başlamış şimdilik 1 cm cuma tekrar kontrol var tabi o zamana kadar dogmazsa benim kız
selam kızlar biz de sabahtan kontroldeydik herşey yolunda, doktorumuz bu hafta bekliyoruz artık doğumu dedii :) ben hala idrake demiyorum ya şaka gibi geliyor gerçekten doğuracak mıyım, nasıl olacak beynim sanki durmuş hiç bir şey düşünemiyorum hissedemiyorum. heyecan bile yok şokta gibiyim. eşim de tutturmuş cuma gelecek diyor :) hadi hayırlısı bakalım
bu arada ben emzik almamıştım kuzenim bende her modelden var alma demişti ona güvendim o da normal silikon damaksız getirmiş markasını hatırlamıyorum şimdi. siz nasıl bişi aldınız, hangisinden almak lazım?
Ben de ayni seyi dusunuyorum o anda kalablikla ugrasamam bi de insanlari kirarim hic gerek yok canm en iyisi dogduktan sonra gelmeleri bunda alinacak bisey yok bence anlayisli olmalari lazim zaten o anda yapacaklari biseyde yok. Ben esime soyledim o da tamam dedi dogunca haber vercezEsin varsa kâfi bence. Bende gecen gun esime 'dogum icin hastaneye giderken annelere haber vermeyelim. Normal olunca uzun sürüyormuş. O halde birde giren cikanla, kızım oyle yap yavrum nasılsın vs diyenlerle uğraşmayayım.sancim varken asabilesebilirim. Dogumhaneye aldıklarında sen haber verirsin'dedim
Esim annesine söylemiş
Alınmış oda sanırım.
Siz yalnız gidersiniz doguma nasıl olsa. Ablan falanda gelmeyi düşünüyordu gerçi falan dedi, güya esime soyluyorda bana da çaktırmadan duyuruyor.uzuldum açıkcası. Yanlış anlaşıldığım icin. O yüzden uzak olmaları daha iyi.dogum icin haber verirsiniz.onlar gelene kadar rahatlamış olursun en azindan
Teşekkür ederim canım. 10 gündür çekiyoruz idrar yolu enfeksiyonunu. Inşallah bugünden itibaren kullandığım ilaçlar iyi gelir de aanlatırım.Masallah canım bebisine
Umarım gecer enfeksiyonun.
Idrar yolu enfeksiyonu cok can sıkıcı oluyor heleki bu dönemlerde
Canim ben o kadar dikkat etmeme rağmen 34 haftaya kadar tek bir catlagim yoktu.su 2 hafta içinde inanamiyorum karnimi gördükçe.harita gibi oldu.agladim aynaya bakip Esim dünyanın en güzel meleği var içinde kim gorucek sanki ben sen görüyorsun dedimVallahi çok üzüldüm yaannemdede çok az var yani neden bende olduysa .. Bide çok fena kaşınıyorum kaşındıkça çatlak mı oluyo diye aynaya bakıyorum korkuyla
Bende bugün kontrole gittim. Nst ye girdim. Haftaya gene randevu verdi kâğıda nst de yazmış. Sanırım bundan sonra her hafta kontrole gidecez nst ye gircez. 36 dan itibaren her hafta kontrol oluyor diye biliyorum ben ama senin doktorunun da bir bildiği vardır heralde.Kizlar bugun kontrol vardi benim de. 3100 gr olmuş boyu da 51 cm. 24 nisands günün doluyor dedi. 15 nisanda goruselim dedi doktor. Nasil bu kdr rahat bu adam yaa. Nst ye de girmedim bu sefer. Uc hafta once gittigimde karnin sert diye nst istemsti o zmn grmstm. Alttan muayene de etmedi cati icin falan. Bide beni taa 15 nisanda cagirdi. Normalmi sizce:) bide benim bebisim boyle giderse cokmu sisko bisy olur. Normal dogum düşünüyoruz da.
Ya iste bak sen onlara düşünüyorsun yinede yanlis anliyorlar.bine boyle insanin canini almakta üzerlerine yok.hiçte üzülme allah senin niyetini biliyor canim.Esin varsa kâfi bence. Bende gecen gun esime 'dogum icin hastaneye giderken annelere haber vermeyelim. Normal olunca uzun sürüyormuş. O halde birde giren cikanla, kızım oyle yap yavrum nasılsın vs diyenlerle uğraşmayayım.sancim varken asabilesebilirim. Dogumhaneye aldıklarında sen haber verirsin'dedim
Esim annesine söylemiş
Alınmış oda sanırım.
Siz yalnız gidersiniz doguma nasıl olsa. Ablan falanda gelmeyi düşünüyordu gerçi falan dedi, güya esime soyluyorda bana da çaktırmadan duyuruyor.uzuldum açıkcası. Yanlış anlaşıldığım icin. O yüzden uzak olmaları daha iyi.dogum icin haber verirsiniz.onlar gelene kadar rahatlamış olursun en azindan
Benim eşimde öyle diyo ama sonuçta yazın bikini falan giydiğimizde kabak gibi görüncekCanim ben o kadar dikkat etmeme rağmen 34 haftaya kadar tek bir catlagim yoktu.su 2 hafta içinde inanamiyorum karnimi gördükçe.harita gibi oldu.agladim aynaya bakip Esim dünyanın en güzel meleği var içinde kim gorucek sanki ben sen görüyorsun dedimben seni her halinle severim dedi çok mutlu oldum ama yinede baya bi etkilendim.ne yapalim anne olmak kolay değil.herşey bebislerimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?