2015 Nisan Anneleri

canım hayırlı haberlerini bekliyorum.

Bizde bugün kontrolumuze gittik. Kızım 2400 gr 46.5 cm olmuş. Benim idrar yolu enfeksiyonum geçmedi daha doktor yine urecare, antibiyotik ve fitil yazdı. Inşallah ilaçlarımızı kullaninca geçer enfeksiyonum.
Masallah canım bebisine
Umarım gecer enfeksiyonun.
Idrar yolu enfeksiyonu cok can sıkıcı oluyor heleki bu dönemlerde

Benim fıstık 3300 olmuş açılma da başlamış şimdilik 1 cm cuma tekrar kontrol var tabi o zamana kadar dogmazsa benim kız
Oh masallah bebeğine de sanada.
Açılma baslamasi cok heyecan verici.
Ben bile bu haberleri aldıkça heyecanlaniyorum
Kendim başlayınca ne olacak bilmem

Kizlar moralim cok bozuk evidea dn dolap aldim eksik geldi iki ayni parcayi gondrmisler.erken dogurcam sanirim bu uzuntule ilk defa netten bisi aldm onda da boyle oldu
Canım Sıkma canını boyle şeylerle.
Siteye yaz hemen durumu bildir
Değişim yaparlar muhakkak

Kizlar moralim cok bozuk evidea dn dolap aldim eksik geldi iki ayni parcayi gondrmisler.erken dogurcam sanirim bu uzuntule ilk defa netten bisi aldm onda da boyle oldu

canım, üzülme hemen ara eksiği gönderirler ya da iade et nolucak. ben hep netten alıyorum çoğu şeyimizi arada sorun da oluyor dert etme çözümü bulunur

Benim fıstık 3300 olmuş açılma da başlamış şimdilik 1 cm cuma tekrar kontrol var tabi o zamana kadar dogmazsa benim kız

ya bu açılmaya benim dr hiç bakmıyor sancı ya da bir risk gördüğünde mi kontrol ediliyor acaba bi de nasıl bakılıyor açılma var mı diye,

Selam kızlar
Size bişey soru cam ben ilk dogumumda gecelik almamıştım ki hiç giyemem normal doğum oldu hiç de kullanmadım ama şimdi kararsız kaldım acaba almalı miyim

Bende gecelik sevmeyenlerdenim. Pijama Takım'ı almıştım
Ama esim ' ya alsam mi almasam mi, oyle diyorlar boyle diyorlar vs deyip duracağına bi tanede gecelik al. Giymezsen giymezsin Kafanı meşgul ettiğine değmez 'dedi. Bende uygun yollu bi gecelik aldım koydum hic olmadı ev icinde yazın ev elbisesi gibi giyerim

ya bu açılmaya benim dr hiç bakmıyor sancı ya da bir risk gördüğünde mi kontrol ediliyor acaba bi de nasıl bakılıyor açılma var mı diye,
Benimde hic bakılmadı henuz
Ama sanırım normal jinekolojik muayeneden pek farklı değilmiş
Kendini kasmadigin sürece rahat bakiliyormus

AVENT silikon ortodontik, kendinden kapağı da var,
NUK kauçuk da güzel.

Ben de ayni seyi dusunuyorum o anda kalablikla ugrasamam bi de insanlari kirarim hic gerek yok canm en iyisi dogduktan sonra gelmeleri bunda alinacak bisey yok bence anlayisli olmalari lazim zaten o anda yapacaklari biseyde yok. Ben esime soyledim o da tamam dedi dogunca haber vercez

Kizlar bugun kontrol vardi benim de. 3100 gr olmuş boyu da 51 cm. 24 nisands günün doluyor dedi. 15 nisanda goruselim dedi doktor. Nasil bu kdr rahat bu adam yaa. Nst ye de girmedim bu sefer. Uc hafta once gittigimde karnin sert diye nst istemsti o zmn grmstm. Alttan muayene de etmedi cati icin falan. Bide beni taa 15 nisanda cagirdi. Normalmi sizce:) bide benim bebisim boyle giderse cokmu sisko bisy olur. Normal dogum düşünüyoruz da.

Masallah canım bebisine
Umarım gecer enfeksiyonun.
Idrar yolu enfeksiyonu cok can sıkıcı oluyor heleki bu dönemlerde
Teşekkür ederim canım. 10 gündür çekiyoruz idrar yolu enfeksiyonunu. Inşallah bugünden itibaren kullandığım ilaçlar iyi gelir de aanlatırım.

Vallahi çok üzüldüm ya annemdede çok az var yani neden bende olduysa .. Bide çok fena kaşınıyorum kaşındıkça çatlak mı oluyo diye aynaya bakıyorum korkuyla
Canim ben o kadar dikkat etmeme rağmen 34 haftaya kadar tek bir catlagim yoktu.su 2 hafta içinde inanamiyorum karnimi gördükçe.harita gibi oldu.agladim aynaya bakip Esim dünyanın en güzel meleği var içinde kim gorucek sanki ben sen görüyorsun dedim ben seni her halinle severim dedi çok mutlu oldum ama yinede baya bi etkilendim.ne yapalim anne olmak kolay değil.herşey bebislerimiz için.

Bende bugün kontrole gittim. Nst ye girdim. Haftaya gene randevu verdi kâğıda nst de yazmış. Sanırım bundan sonra her hafta kontrole gidecez nst ye gircez. 36 dan itibaren her hafta kontrol oluyor diye biliyorum ben ama senin doktorunun da bir bildiği vardır heralde.

Ya iste bak sen onlara düşünüyorsun yinede yanlis anliyorlar.bine boyle insanin canini almakta üzerlerine yok.hiçte üzülme allah senin niyetini biliyor canim.

Benim eşimde öyle diyo ama sonuçta yazın bikini falan giydiğimizde kabak gibi görüncek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…