- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Canim ayni gebelik haftamiz.ben 32 net girdim.3 hafta sonra gel dedi ben 4 haftaya cikardim bu cuma gidicem.sonra her hafta görüşürüz diye planladik doktorumla.bakalim ne olacak cuma gunu,.bebeğinde normal kilosu aslında korkma yanilma payida var ultrasyonlarin.normal dogurursun inşallah.Kizlar bugun kontrol vardi benim de. 3100 gr olmuş boyu da 51 cm. 24 nisands günün doluyor dedi. 15 nisanda goruselim dedi doktor. Nasil bu kdr rahat bu adam yaa. Nst ye de girmedim bu sefer. Uc hafta once gittigimde karnin sert diye nst istemsti o zmn grmstm. Alttan muayene de etmedi cati icin falan. Bide beni taa 15 nisanda cagirdi. Normalmi sizce:) bide benim bebisim boyle giderse cokmu sisko bisy olur. Normal dogum düşünüyoruz da.
Doğru söylüyorsun.Benim eşimde öyle diyo ama sonuçta yazın bikini falan giydiğimizde kabak gibi görüncek
Maşallah CNm evt biraz tosun olmuş ama hayırlısı ile Rabbim inş gönlüne göre doğum nasip eder .Kizlar bugun kontrol vardi benim de. 3100 gr olmuş boyu da 51 cm. 24 nisands günün doluyor dedi. 15 nisanda goruselim dedi doktor. Nasil bu kdr rahat bu adam yaa. Nst ye de girmedim bu sefer. Uc hafta once gittigimde karnin sert diye nst istemsti o zmn grmstm. Alttan muayene de etmedi cati icin falan. Bide beni taa 15 nisanda cagirdi. Normalmi sizce:) bide benim bebisim boyle giderse cokmu sisko bisy olur. Normal dogum düşünüyoruz da.
Hayırlısı ile kavuş inş CNm, kuzu hazırsa varsın istediği zaman doğsun .. Bizler içinde zor oluyor artık taşımak . Doğumdan sonra insan öyle bir hafifliyor ki kızlar oh dünya varmış diyeceksinizBenim fıstık 3300 olmuş açılma da başlamış şimdilik 1 cm cuma tekrar kontrol var tabi o zamana kadar dogmazsa benim kız
Maşallah tatlım inş sağlıkcakla gelirler ..Bi kontrole gittik bugün herşey yolunda dedi 2900 olmuşuzz maşallah..nst ye girdik güzel çıktı oradada..güzel dedi artık doğuma gelirsin dedi ben o derecemi dedim o derece dedi ama istersen arada gel 6 sı gibi çok istiyosan dedi ehueheue dedim ben geleyim dedim.6 sına randevu aldım..sonrada 10 unda yatış inşallah..ama.kendini takip et yinede dedi bebek hareketlerini falan dedi..neyse hayırlısıyla gelsin inşallah kuzum ve kuzularımız..
Canim sezeryanmi olacak neden sezeryan senmi istedinBi kontrole gittik bugün herşey yolunda dedi 2900 olmuşuzz maşallah..nst ye girdik güzel çıktı oradada..güzel dedi artık doğuma gelirsin dedi ben o derecemi dedim o derece dedi ama istersen arada gel 6 sı gibi çok istiyosan dedi ehueheue dedim ben geleyim dedim.6 sına randevu aldım..sonrada 10 unda yatış inşallah..ama.kendini takip et yinede dedi bebek hareketlerini falan dedi..neyse hayırlısıyla gelsin inşallah kuzum ve kuzularımız..
Sezeryan canım ilk kızçemde sezeryan olmak zorunda kaldım buda.mecbur sezeryan..Canim sezeryanmi olacak neden sezeryan senmi istedin
Yok canım ya ben de aynı durumdayım annemde çok çatlak var genetik dediler çok korktum ilk zamanlar haftada iki bitkisel badem yağı sürdüm krem vs almadım yani baktım 6 aylık oldu hala karnım zor görünüyor savsakladım haftada birden iki haftada bire düştü şu haftada hala çok şükür çatlak yok istisna oldum annem bundan sonra çatlamaz diyo bakınca çünkü karnım hala esnek taş gibi değil iğne oluyorum her akşam göbekten doktor 7. aya gelince karnına yapmak zor olur derin sertleşir yanlardan yaparsınız demişti eşim hala karnımdan yapabiliyor çekince deri geliyor yani demek ki genetik de değilmiş
CNm benim inş hersey yolunda gider , benimkide çok Aşağıya indi . Sende zorlanıyormusun? Aşağıya kafası ile çok baskı yapıyor . Bazen canımı çok acıtıyor ki doktor çok acı verir inan çoçuk .bende kontrole gittim bugün net de kalp atişi 160-180 arasi cikti Dr ultrason da vakti bebegin çok asagida oldugunu sikintili olduğunu söyledi normalde 2 nisandi ama 27 mart cuma gününe çekti sezaryeni Allah nasip ederse artik kavusacagim kizima kilosuda 3280 gram olmus
Geri alcaklar cnm yrin gelir kargo ins. Almaya.ilk defa bisi aldm boyle olumca strese girdim cokCanım Sıkma canını boyle şeylerle.
Siteye yaz hemen durumu bildir
Değişim yaparlar muhakkak
oyle cnm iadesini istedik bi daha da almam netten bisi...yarin kargo geri alacakmis sonra parayi iade ediolarmiscanım, üzülme hemen ara eksiği gönderirler ya da iade et nolucak. ben hep netten alıyorum çoğu şeyimizi arada sorun da oluyor dert etme çözümü bulunur
mayokiniler iş görür bence:)Benim eşimde öyle diyo ama sonuçta yazın bikini falan giydiğimizde kabak gibi görüncek
zorlaniyorum ama onemli olan bebek için tehlike oluşturması kan sulandirici ignede kullandigim için Dr hic riske atmayalim dedi iğneyi en son bugün vurdum 2 günde etkisinin azalması içinbekliyor Allah sanada kolaylik versin canimmelegim34: 40150174 .!.:CNm benim inş hersey yolunda gider , benimkide çok Aşağıya indi . Sende zorlanıyormusun? Aşağıya kafası ile çok baskı yapıyor . Bazen canımı çok acıtıyor ki doktor çok acı verir inan çoçuk .
Yok canım ya onun izi güzel durmuyomayokiniler iş görür bence:)
Sağol bitanem rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...bu arada doğum birgün önceye alındı 13. De yatış 14. Doğum hayırlısıyla gün bellli olunca panik oldum ya çok çabuk geçecek gibi geldi..maşallah canım bebişine de sanada rabbim hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin. inşallah tedaviden de iyi sonuç alırsın.
Hayirlisi olsun canim , saglicakla al bebesini kucagina..bende kontrole gittim bugün net de kalp atişi 160-180 arasi cikti Dr ultrason da vakti bebegin çok asagida oldugunu sikintili olduğunu söyledi normalde 2 nisandi ama 27 mart cuma gününe çekti sezaryeni Allah nasip ederse artik kavusacagim kizima kilosuda 3280 gram olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?