- 6 Temmuz 2014
- 262
- 102
- 43
Normal dogummu yapicaksinz:)açıkçası ben de bilemedim nst de sancı göründü ama çok değildi, %100 olcak demedi ama bekliyorum dedi olmama ihtimaline karşılık haftaya randevu saati bile verdi yine. başının daha bi aşağıya inmiş olduğunu söyledi, tecrübesine dayalı olarak söylediğini düşünüyorum ama kesin değil tabiki. benim de içime doğan bu hafta, ya da olmasını istediğim :)
sancı falan yoktu doğum şekline karar vermek için çatı muayenesi yapılırken bakılıyor.çatı cook uygunmus ebe arkadaş 2 ikinmada doğurur sun sen diyor.hayırlısı bakalım cuma günü tekrar kontrol var..O zamanakadar inşallah doğururumya bu açılmaya benim dr hiç bakmıyorsancı ya da bir risk gördüğünde mi kontrol ediliyor acaba bi de nasıl bakılıyor açılma var mı diye,
Teşekkürlerarkadaşım. .. Senin için de hayırlısı olsun canım.. Zaman geçmek bilmiyorOh masallah bebeğine de sanada.
Açılma baslamasi cok heyecan verici.
Ben bile bu haberleri aldıkça heyecanlaniyorum
Kendim başlayınca ne olacak bilmem
Nasilsin canim..hersey yolundami.. sezeryanmi dusunuyorsun? Neden normali tercih etmiyorsun.. bebegun durumu nasil döndumuMassallah ne bereketli bi gunmus boylee.. burc koc burcuna gecince minikler gaza geldi galiba. Siz boyle dogurdukca korktum hemen kuafore kostum. Agdami yaptirdim, hamilelik doneminde o kadar jiletten sonra agda yapilirken mahvoldumhala zonkluyo.. ay iyi ki sezeryan olucam dedim bugun. Tamam sezeryan da kolay degil ama ben normali kaldiramam herhalde
Dogum yapan anneleri tebrik ediyorum.. en kisa zamanda tecrubelerini bizimle paylasmalarini rica ediyorum..
Bakalim bu gece nelere gebesabaha ogreniriz.. herkese iyi uykular :)
geçen hafta bakılırken canım cook yanmiştı. Busefer hiç acımadı.hatta parmağı ile kızımın kafasına dokundu onu bile hissettim. Korkma acimiyorSanci.durumun ne canim.benim sancim var ama acilmam yok acilmaya bakarken acidimi seninde
mutlaka öyledir yaa ne oturuyorum ne yatabiliyorum çıksa da rahatlasam.. Birde o doğum ağrısını ve bebegimin kokusunu merak ediyorum cennet kokulum meleğimiHayırlısı ile kavuş inş CNm, kuzu hazırsa varsın istediği zaman doğsun .. Bizler içinde zor oluyor artık taşımak . Doğumdan sonra insan öyle bir hafifliyor ki kızlar oh dünya varmış diyeceksiniz
çok sağol tatlım :) iyiyim çok şükür. benim zorlu bi tüp bebek geçmişim var. o yüzden sıkıntı olmasın sezeryan olsun dedik ilk zamanlarda.. sonra bebeğin gelişimi güzel devam etti. 2 hafta önden ve iri bi bebek dedi doktor. geçen hafta 3400 gr dedi.. tahmini 3-7 nisan arası düşündük. o zamana kadar da 4 kg olur dedi doktorumuz.Nasilsin canim..hersey yolundami.. sezeryanmi dusunuyorsun? Neden normali tercih etmiyorsun.. bebegun durumu nasil döndumu
Ben doğumdan bir gün önce boyatacam doktor bi arkadaşım var o da böyle yapmış bişey olmaz dedi. Kızımda da doğumdan 15 gün sonra boyamıştım. Hiç bir sorun da yaşamadım. Sonuçta bizim psikolojimiz kötü olursa bu da sütü etkiler:)Canim bende ayniyim kuafore gittim dedim dogumdan sonra boyatiyim diye 6 ay daha bekliycwkmisin sutu etkiliyormus boya.ben nasil bekliyim 6 ay daha hic duymamistim sutu etkiledigini.kuafor istedigim saci yapamayacagini anladi bence yapamam diyemiyor sutu araya katiyor.sen ne yapicaksin dogumdan sonra bayatacakmisin hemen?
Canim cokkkk tatil olmuş.bence bide beyaz bi kurdele al kapiya dahada gösterişli olur.Sonunda kapı süsümuzu bitirdik :)
Bebis kanala girmismi ?Benim acilma yoktu ondan acidi herhalde. Benimde icimde bisey dondu acaba bebiisin kafasimiydi oda :)geçen hafta bakılırken canım cook yanmiştı. Busefer hiç acımadı.hatta parmağı ile kızımın kafasına dokundu onu bile hissettim. Korkma acimiyor
Kuzummmm allah razi olsun ya.bende kafaya takip duruyordum.sen boyatmissin hic bir problem olmamis.tesekkur ederim canim.cvp verdiğin icinBen doğumdan bir gün önce boyatacam doktor bi arkadaşım var o da böyle yapmış bişey olmaz dedi. Kızımda da doğumdan 15 gün sonra boyamıştım. Hiç bir sorun da yaşamadım. Sonuçta bizim psikolojimiz kötü olursa bu da sütü etkiler:)
Benim doğum yapacağım hastanede sabah yatıyorsun, o gün öğlen doğum oluyor, ertesi gün öğlene doğru taburcu oluyorsunsezeryan olacaklar bi gün önceden mi yatıyorsunuz hastaneye bizim burda sabah gidiyoruz yatış yapılıyor öğleye doğru sezeryan ertesi gün öğlen de çıkış yapılıyor testler de o gün sabah yapılıyor
sancı falan yoktu doğum şekline karar vermek için çatı muayenesi yapılırken bakılıyor.çatı cook uygunmus ebe arkadaş 2 ikinmada doğurur sun sen diyor.hayırlısı bakalım cuma günü tekrar kontrol var..O zamanakadar inşallah doğururum
Normal dogummu yapicaksinz:)
Eki Görüntüle 1469356 Eki Görüntüle 1469357 Kızlar bunlarda benim minik Kızımın bebek Şekerleri , eşim istanbula gittiğinde alıp getirdi . Nasıl sizce , hazır yapılmış aldım malasef ben burda malzeme bulup yapmam zor olurdu Zaten , sağlık olsun .
Magnet olması iyi en azından dolap süsü olur , porselen ve el boyama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?