2015 Nisan Anneleri

Normal dogummu yapicaksinz:)

Çok mide bulantım var.bu haftalara ne oluyor anlamadım .su içsem bile bulantım var.doğursak bi an önce hayırlısıyla

ya bu açılmaya benim dr hiç bakmıyor sancı ya da bir risk gördüğünde mi kontrol ediliyor acaba bi de nasıl bakılıyor açılma var mı diye,
sancı falan yoktu doğum şekline karar vermek için çatı muayenesi yapılırken bakılıyor.çatı cook uygunmus ebe arkadaş 2 ikinmada doğurur sun sen diyor.hayırlısı bakalım cuma günü tekrar kontrol var..O zamanakadar inşallah doğururum

sezeryan olacaklar bi gün önceden mi yatıyorsunuz hastaneye bizim burda sabah gidiyoruz yatış yapılıyor öğleye doğru sezeryan ertesi gün öğlen de çıkış yapılıyor testler de o gün sabah yapılıyor

Nasilsin canim..hersey yolundami.. sezeryanmi dusunuyorsun? Neden normali tercih etmiyorsun.. bebegun durumu nasil döndumu

mutlaka öyledir yaa ne oturuyorum ne yatabiliyorum çıksa da rahatlasam.. Birde o doğum ağrısını ve bebegimin kokusunu merak ediyorum cennet kokulum meleğimi

Nasilsin canim..hersey yolundami.. sezeryanmi dusunuyorsun? Neden normali tercih etmiyorsun.. bebegun durumu nasil döndumu
çok sağol tatlım :) iyiyim çok şükür. benim zorlu bi tüp bebek geçmişim var. o yüzden sıkıntı olmasın sezeryan olsun dedik ilk zamanlarda.. sonra bebeğin gelişimi güzel devam etti. 2 hafta önden ve iri bi bebek dedi doktor. geçen hafta 3400 gr dedi.. tahmini 3-7 nisan arası düşündük. o zamana kadar da 4 kg olur dedi doktorumuz.

bugün eşimle emirganda bi kaç kare fotoğrafımız olsun dedik.çekim yaptık.Dışarıya ilk çıktığımda kasığımda bi ağrı hissettim, geçti hemen, önemsemedim. 1 saat sonra yineledi. o sancı adet ağrısına benzedi ve o şekilde devam etti. acaba yalancı sancı mı oluyoo anlamadım
sen nasılsın ?

Ben doğumdan bir gün önce boyatacam doktor bi arkadaşım var o da böyle yapmış bişey olmaz dedi. Kızımda da doğumdan 15 gün sonra boyamıştım. Hiç bir sorun da yaşamadım. Sonuçta bizim psikolojimiz kötü olursa bu da sütü etkiler:)

Kuzummmm allah razi olsun ya.bende kafaya takip duruyordum.sen boyatmissin hic bir problem olmamis.tesekkur ederim canim.cvp verdiğin icin

Benim doğum yapacağım hastanede sabah yatıyorsun, o gün öğlen doğum oluyor, ertesi gün öğlene doğru taburcu oluyorsun

inşallah beraber doğururuz :) hayırlısı ile

Kızlar bunlarda benim minik Kızımın bebek Şekerleri , eşim istanbula gittiğinde alıp getirdi . Nasıl sizce , hazır yapılmış aldım malasef ben burda malzeme bulup yapmam zor olurdu Zaten , sağlık olsun .
Magnet olması iyi en azından dolap süsü olur , porselen ve el boyama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…