canımm çok beğendim çok güzel olmuş hangi siteden yaptığını öğrenebilirmiyimEki Görüntüle 1468390
benim oğluşumun etiketi nasıl olmuş teyzeleri
Aminn inşallah canimmaz önce okuduğum kitapta doğumu anlatan sayfaları okudum da ayy bir heyecan bastı birden tırsmaya başladımm Allahım hepimize yardım etsin hep dua ediyorum hayırlısı ile kolay doğumlarımız olur inş.
Ayy çok ciciymissBuda bizim kapı süsümüz
Bu ama çok güzel bende aldıraydım keşke ya , sizde gördükçe çok özeniyorum . Güle güle takın CNm , Uğur getirsin inş.Buda bizim kapı süsümüz
Ben hamile kalmadan önce kendi rengine boyatmistim saçımı özellikle boy atmak zorunda kalmayayim diye ama sarı olsa boyatirdim yani doğumdan önce doğal boyalar da varBen doğumdan bir gün önce boyatacam doktor bi arkadaşım var o da böyle yapmış bişey olmaz dedi. Kızımda da doğumdan 15 gün sonra boyamıştım. Hiç bir sorun da yaşamadım. Sonuçta bizim psikolojimiz kötü olursa bu da sütü etkiler:)
teşekkür ederizAyy çok ciciymiss
Amiiin canım çok teşekkür ederim banada kv almış sever böyle şeyleriBu ama çok güzel bende aldıraydım keşke ya , sizde gördükçe çok özeniyorum . Güle güle takın CNm , Uğur getirsin inş.
Ewet canım girmiş. Zaten girmeseydi acı olurduBebis kanala girmismi ?Benim acilma yoktu ondan acidi herhalde. Benimde icimde bisey dondu acaba bebiisin kafasimiydi oda :)
anladım canım, benim dr.um da gerci artik doğuma gelirsiniz dedi, hic randevu da vermedi ama son günler artik beklemek zorlaştı, bi işaret olsa ne zaman gelecegine dair, rahatlıycam o zaman...açıkçası ben de bilemedim nst de sancı göründü ama çok değildi, %100 olcak demedi ama bekliyorum dedi olmama ihtimaline karşılık haftaya randevu saati bile verdi yine. başının daha bi aşağıya inmiş olduğunu söyledi, tecrübesine dayalı olarak söylediğini düşünüyorum ama kesin değil tabiki. benim de içime doğan bu hafta, ya da olmasını istediğim :)
Sancın filan başlarsa ararsın birilerini o zaman gelemezler mi hastaneye?Günü yaklaşan arkadaşlar anneniz ya da kvniz yanınıza geldi mi benim doguma yalnız gideceğim korkum var da annem şu an abimin eşinin yanında kayın Validemler 2 saat uzaklıkta ben doguma kendi hastanemë gidersem 1,5 saat uzaklıkta kimsem de yok esim den başka burda
Ayy bunlar cok ciciler cok begendim canim cok guzeller gule gule dagitin insEki Görüntüle 1469356 Eki Görüntüle 1469357 Kızlar bunlarda benim minik Kızımın bebek Şekerleri , eşim istanbula gittiğinde alıp getirdi . Nasıl sizce , hazır yapılmış aldım malasef ben burda malzeme bulup yapmam zor olurdu Zaten , sağlık olsun .
Magnet olması iyi en azından dolap süsü olur , porselen ve el boyama .
canim ben tokat a gideceğim doguma annem ankarada kv kirsehir de ikisi de 5-6 saat uzaklıkta inşallah yanımda birisi olur kendimi kötü hisseder im diye düşünüyorum.hHakkımızda hayırlısı olsun insallah sağ salim kavuşur uz yavrularaSancın filan başlarsa ararsın birilerini o zaman gelemezler mi hastaneye?
Cok guzel canim pembe pembe guzel gunlerde kullanin ins:)Buda bizim kapı süsümüz
Teşekkür ederim canım inşallah:)Cok guzel canim pembe pembe guzel gunlerde kullanin ins:)
CNm Rabbim YARDIMCIN OLSUN DUALARIMIZ SENİNLEkızlar doktora geldim 3 cm açıklık var ona bakarken bile mahvoldum ne olur dua edin bana da çok korkuyorum sağlıkla kızımla evimize gelelim
İnşallah bir avazda dogurur ve gelirsiniz bebişinle evinize canım rabbim yardımcın olsun peki agrın varmıkızlar doktora geldim 3 cm açıklık var ona bakarken bile mahvoldum ne olur dua edin bana da çok korkuyorum sağlıkla kızımla evimize gelelim
Sevgili anne adayları dogumlar yaklasti doguran annelere hayirli olsun dogaracaklarada kolay dogum diliyorum.Bizimde elifimle 40 mız çıktı çok şükür şuan 3 kilo olduk prematüre bakımı çok zor ama annelik herseye deger bebislerinize saglikla kavusmaniz dilegiyle dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?