2015 Nisan Anneleri

Ben hamile kalmadan önce kendi rengine boyatmistim saçımı özellikle boy atmak zorunda kalmayayim diye ama sarı olsa boyatirdim yani doğumdan önce doğal boyalar da var

anladım canım, benim dr.um da gerci artik doğuma gelirsiniz dedi, hic randevu da vermedi ama son günler artik beklemek zorlaştı, bi işaret olsa ne zaman gelecegine dair, rahatlıycam o zaman...

Sancın filan başlarsa ararsın birilerini o zaman gelemezler mi hastaneye?

Ayy bunlar cok ciciler cok begendim canim cok guzeller gule gule dagitin ins

Sancın filan başlarsa ararsın birilerini o zaman gelemezler mi hastaneye?
canim ben tokat a gideceğim doguma annem ankarada kv kirsehir de ikisi de 5-6 saat uzaklıkta inşallah yanımda birisi olur kendimi kötü hisseder im diye düşünüyorum.hHakkımızda hayırlısı olsun insallah sağ salim kavuşur uz yavrulara

kızlar doktora geldim 3 cm açıklık var ona bakarken bile mahvoldum ne olur dua edin bana da çok korkuyorum sağlıkla kızımla evimize gelelim
İnşallah bir avazda dogurur ve gelirsiniz bebişinle evinize canım rabbim yardımcın olsun peki agrın varmı

Selam kizlar dun kontrol e gelmistim 1 cm aciklik vardi nisanim da geliyodu 3-4 gundur. Dr artik riske atmayalim. Suyuda azaliyi dedi bugun alalum alalım dun saat beste ayse beliz 3200 gr dunyaya geldi 37+4 dum. Cok sukur sağlıklı. Bnmde biraz agrim var yarin taburcuyuz. Musait olunca gelicem buraya

Canım benimmm Elif'imiz büyümüş kocaman olmuş:) Allah kolaylık versin kuzum benim, ara ara iyilik haberlerini ver bize böyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…