hay masallah kuzuya sağlıcakla çıkın inşallah.ssaglikli mutlu birlikte bir ömür diliyorum Ayşe Belize :)Selam kizlar dun kontrol e gelmistim 1 cm aciklik vardi nisanim da geliyodu 3-4 gundur. Dr artik riske atmayalim. Suyuda azaliyi dedi bugun alalum alalım dun saat beste ayse beliz 3200 gr dunyaya geldi 37+4 dum. Cok sukur sağlıklı. Bnmde biraz agrim var yarin taburcuyuz. Musait olunca gelicem buraya
Canim hayirli olsun gozunuz aydin.Selam kizlar dun kontrol e gelmistim 1 cm aciklik vardi nisanim da geliyodu 3-4 gundur. Dr artik riske atmayalim. Suyuda azaliyi dedi bugun alalum alalım dun saat beste ayse beliz 3200 gr dunyaya geldi 37+4 dum. Cok sukur sağlıklı. Bnmde biraz agrim var yarin taburcuyuz. Musait olunca gelicem buraya
Teşekkür ederim canım evet bende beyaz yada pembe almayi düşünüyorumCanim cokkkk tatil olmuş.bence bide beyaz bi kurdele al kapiya dahada gösterişli olur.
Çok güzeller sağlıkla dağıtın inşallah...Eki Görüntüle 1469356 Eki Görüntüle 1469357 Kızlar bunlarda benim minik Kızımın bebek Şekerleri , eşim istanbula gittiğinde alıp getirdi . Nasıl sizce , hazır yapılmış aldım malasef ben burda malzeme bulup yapmam zor olurdu Zaten , sağlık olsun .
Magnet olması iyi en azından dolap süsü olur , porselen ve el boyama .
Canımmm çok sevindim... Seninle az dertleşmedik ilk zamanlarda maşallah kavuştun bebeğine darısı bize olsun. Allah analı babalı büyüyeceği sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin :)Selam kizlar dun kontrol e gelmistim 1 cm aciklik vardi nisanim da geliyodu 3-4 gundur. Dr artik riske atmayalim. Suyuda azaliyi dedi bugun alalum alalım dun saat beste ayse beliz 3200 gr dunyaya geldi 37+4 dum. Cok sukur sağlıklı. Bnmde biraz agrim var yarin taburcuyuz. Musait olunca gelicem buraya
allah analı babalı bıyutsun canım gözün aydınSelam kizlar dun kontrol e gelmistim 1 cm aciklik vardi nisanim da geliyodu 3-4 gundur. Dr artik riske atmayalim. Suyuda azaliyi dedi bugun alalum alalım dun saat beste ayse beliz 3200 gr dunyaya geldi 37+4 dum. Cok sukur sağlıklı. Bnmde biraz agrim var yarin taburcuyuz. Musait olunca gelicem buraya
Bencede normal istiyosan yap canım sonra keşke demezsin ama doktorununda dediği gibi sende piskolojik bi travma yaratacaksa düşünürsün ama bencede sen normali bukadar istekli ılan birisin cok istıyosun bence normal hakkında hayırlısı canımİyi akşamlar hatunlarrrrr:) Biz de bugün kontrole gittik. NST yine rutin, bizimkinin keyfi epey yerinde:) Allah'a şükür sağlığı iyi. 3200 gr olmuß. Doktor 3500-3800 arası bekliyor bebeği bakalım ultrasonun yanılma payı ne olacak.
Bu arada doktoruma sonunda söyledim evliliğimin ilk zamanlarında vajinismus problemi yaşadığımı. Tedavi olduğumu da belirttim. Normal doğumdan korkmuyorum ama doğum esnasında bu sebepten doğumu zorlaştırma riskim var mı diye korkuyorum dedim. Bunu sizden duymaya ihtiyacım var dedim. Doktor da aslında şimdi bakmayacaktım ama madem böyle bir geçmişin var çatı muayeneni de yapalım, ben sana ona göre yorum yapayım, direk sezaryen demek kolaycılık olur dedi. Biraz sıkıntı çektim ne yalan söyleyeyim ama öyle abartılacak bir şey de değilmiş bu muayene. Sonuç çatım normal doğuma çok uygun çıktı:):) Kendini hafif kasıyorsun evet ama yine de birçok kadına göre çok rahat muayene oldun. Fiziksel anlamda bir sıkıntı yok dedi. Doğum anında kasabilirsin kendini bu normal herkeste oluyor bebeğe zarar vermez. Bacaklarını gerekirse ebelere tutturur normal dogurturum dedi (Bu ifadesi biraz haşindi kabul:) Ama sen dersen ki hocam ben korkuyorum, normal doğum istemiyorum, psikolojim bunu kaldırmaz o zaman zorlayamam haftaya sezaryene gelebilirsin, bu hafta düşün, kararını ver. Dersen ki ben normal doğumu denemek istiyorum benden sana hep destek tam destek dedi. Vajinismus geçmişi olanlar normal doğum yapabilir ama bu kişinin psikolojisine bağlıdır, anne normal doğumu istemezse en sağlıklısı sezaryendir. Ki sen muayene olabildiğine göre doğumda da zorlanmazsın. Ha son olarak seni normal doğurturum ben %80 dedi. Eğer doğum sırasında bir aksilik olursa da acil sezaryene alacak:) Gerçekten bu doktora denk geldiğim için çok şanslıyım, vajinismus geçmişinm var deyince çoğu doktor direk sezaryen diyor. Allah bu adamdan razı olsun, adamı görünce her anlamda güvende hissediyorum kendimi:)
Masallah gozunuz aydin kilosu da gayet guzel hayirli olsun canm insallah agrilarin gecer hemenSelam kizlar dun kontrol e gelmistim 1 cm aciklik vardi nisanim da geliyodu 3-4 gundur. Dr artik riske atmayalim. Suyuda azaliyi dedi bugun alalum alalım dun saat beste ayse beliz 3200 gr dunyaya geldi 37+4 dum. Cok sukur sağlıklı. Bnmde biraz agrim var yarin taburcuyuz. Musait olunca gelicem buraya
Merhaba arkadaşlar bizde bugün kontrole gittik 3 nisana gün aldık pazartesi son nts miz var hayırlısıyla 3 nisan cuma bebegimizi kucagimiza aliriz ınş dualarinizi eksik etmeyin
Eki Görüntüle 1467658 Sonunda üretime geçtik inşalah son halinide paylaşacağım kızlar
herkese günaydın öncelikle güzel dualariniz için sağolun okumaya çalıştım yetiştiği kadarıyla fırsat bulmuşken yazayim bugün insaallah taburcu oluyoruz hiç sancılı yoktu ne belimde ne kasiklarimda dün sabah 6da lavaboya kalktım gittim idrarimi yaptim kalktım ama bitmedi akmaya devam etti odaya gittim hala akiyor iki damla kadarda kan gördüm eşimi ve annemi kaldırıp acile gittik gittiğimizde 3cm açıklık var dedi normal için ciktim dr geldi baktı su azalmış dedi tüp bebek olduğunu duyunca sezeryan a yoneldi riske atmamak için esinle konuş karar ver dedi epidural le sezeryan oldum bebegimin aglamsini duyduğumda gozyaslarima engel olamadım ben daha ameliyatta iken bebegimi hemen gosterdiler Rabbim herkese nasip etsin 10 sene sonra nasip oldu bize hamdolsun bebegimi 2,900kg 46cm doğdu ismini de ogunun gecesinde netlestirmistik bülent salih oldu oğlum emzirmeye başladım ama sutum gelmedi henüz mama veriyoruz alissin diye de boş boş soluyor beni bizden bu kadar teyzeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacağız
Super olur pembede yakisir kapinda beyaz.Teşekkür ederim canım evet bende beyaz yada pembe almayi düşünüyorum
Benim de ters canim ve malesef artik donmeyecekmis. Belki seninki doner.kızlar bebeği ters duran kim var acaba
Allah yardımcın olsun cnm doğuma mı giriyorsun şimdi ?kızlar doktora geldim 3 cm açıklık var ona bakarken bile mahvoldum ne olur dua edin bana da çok korkuyorum sağlıkla kızımla evimize gelelim
Hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini :)Selam kizlar dun kontrol e gelmistim 1 cm aciklik vardi nisanim da geliyodu 3-4 gundur. Dr artik riske atmayalim. Suyuda azaliyi dedi bugun alalum alalım dun saat beste ayse beliz 3200 gr dunyaya geldi 37+4 dum. Cok sukur sağlıklı. Bnmde biraz agrim var yarin taburcuyuz. Musait olunca gelicem buraya
Sıcak bi duş al istersen rahatlatır büyük ihtimalKızlar sırtımın altında 2 saatir agrı var geçmiyo ama gidip gelen bi agrıda değil sabit bir agrı dinlenmeklede gecmiyo
Canım arkadaşlarım,güzel anneler günaydın:)))herkese tek tek yazamadım güzel samimi içten dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler:))Persembe günü oğlum Kıvanç'ı sağ salim kucağıma aldım Rabbime şükür:)hepinize doğum esnasında dua ettim Rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsın inş.Harika,bol neşeli bir sezaryan dogum gerçekleştirdim doktorum,hastanem ve ailem sayesinde:))Masallahhhh diyeyim Rabbim hepimizi nazarlardan korusun.sezaryan tarihi belli olan arkadaşlar normal dogum için endişelenen pıtpıt annecikler süreç sıkıntılı olsada 5 güne toparlanıyor insan kuzunuzla ohhhh misss oluyo:))sakın endişe etmeyin..Dualarım sizinle kkulaklarım güzel dogum haberlerinde...Artık nasipse burada bebişlerin aşılarını büyüme süreçlerini paylaşacağız:))dört gözle bekliyorum...Oğluşumla benden öpücükler...bir masallahınızı alırız inş:)sevgiler
Eki Görüntüle 1468390
benim oğluşumun etiketi nasıl olmuş teyzeleri
bizde yeni ciktikmuayeneden 2900 olmusuzmasllah.sezeryan gunumuzude aldik 15nisanda kizima kavusuyorum isallah.dogum yapan arkadaslarim hayirli ugurlu olsun bebisleri darisi bi bekleyenlerin basina.birde ozellikle gebelere ve emziren annelere uygulanan stres ve depresyona karsi yeni bir tedaviye baslasim tms tedavsi diye bakalim iyi gelecekmi
Maşallah tosun olmuş kerata , senin içinde en hayırlısı ne ise o olsun CNm . Kafa olarak hazır olursan bence çok rahat yaparsın CNm inş diyelim Rabbim yardımcın olurda normal ile doğar inş. Sezeryan her ne kadar günümüzde riskli durumlarda Kurtarıcı olsada yinede keyfi olmayacağı için ve bunu bilmek çok büyük nimet . Herşey gönlüne göre olsun tatlım dualarım hepimiz için olsun inş.İyi akşamlar hatunlarrrrr:) Biz de bugün kontrole gittik. NST yine rutin, bizimkinin keyfi epey yerinde:) Allah'a şükür sağlığı iyi. 3200 gr olmuß. Doktor 3500-3800 arası bekliyor bebeği bakalım ultrasonun yanılma payı ne olacak.
Bu arada doktoruma sonunda söyledim evliliğimin ilk zamanlarında vajinismus problemi yaşadığımı. Tedavi olduğumu da belirttim. Normal doğumdan korkmuyorum ama doğum esnasında bu sebepten doğumu zorlaştırma riskim var mı diye korkuyorum dedim. Bunu sizden duymaya ihtiyacım var dedim. Doktor da aslında şimdi bakmayacaktım ama madem böyle bir geçmişin var çatı muayeneni de yapalım, ben sana ona göre yorum yapayım, direk sezaryen demek kolaycılık olur dedi. Biraz sıkıntı çektim ne yalan söyleyeyim ama öyle abartılacak bir şey de değilmiş bu muayene. Sonuç çatım normal doğuma çok uygun çıktı:):) Kendini hafif kasıyorsun evet ama yine de birçok kadına göre çok rahat muayene oldun. Fiziksel anlamda bir sıkıntı yok dedi. Doğum anında kasabilirsin kendini bu normal herkeste oluyor bebeğe zarar vermez. Bacaklarını gerekirse ebelere tutturur normal dogurturum dedi (Bu ifadesi biraz haşindi kabul:) Ama sen dersen ki hocam ben korkuyorum, normal doğum istemiyorum, psikolojim bunu kaldırmaz o zaman zorlayamam haftaya sezaryene gelebilirsin, bu hafta düşün, kararını ver. Dersen ki ben normal doğumu denemek istiyorum benden sana hep destek tam destek dedi. Vajinismus geçmişi olanlar normal doğum yapabilir ama bu kişinin psikolojisine bağlıdır, anne normal doğumu istemezse en sağlıklısı sezaryendir. Ki sen muayene olabildiğine göre doğumda da zorlanmazsın. Ha son olarak seni normal doğurturum ben %80 dedi. Eğer doğum sırasında bir aksilik olursa da acil sezaryene alacak:) Gerçekten bu doktora denk geldiğim için çok şanslıyım, vajinismus geçmişinm var deyince çoğu doktor direk sezaryen diyor. Allah bu adamdan razı olsun, adamı görünce her anlamda güvende hissediyorum kendimi:)
Aldım canım hemde yarım saate yakın durdum sıcak suyun altında geçmediAllah yardımcın olsun cnm doğuma mı giriyorsun şimdi ?
Hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini :)
Sıcak bi duş al istersen rahatlatır büyük ihtimal
canlar biz minamizla hastaneden çıktık yoldayız evimize gidiyoruz şükürler olsun Rabbime bize bu günleride gösterdi :) bu muhteşem duygu bekleyen tüm annişlerimizin başına :) geçmişi okumaya fırsatım yok doğum yapan arkadaşlar olmuşsa gözleri aydın öpüyorum herkesi :)
Bi kontrole gittik bugün herşey yolunda dedi 2900 olmuşuzz maşallah..nst ye girdik güzel çıktı oradada..güzel dedi artık doğuma gelirsin dedi ben o derecemi dedim o derece dedi ama istersen arada gel 6 sı gibi çok istiyosan dedi ehueheue dedim ben geleyim dedim.6 sına randevu aldım..sonrada 10 unda yatış inşallah..ama.kendini takip et yinede dedi bebek hareketlerini falan dedi..neyse hayırlısıyla gelsin inşallah kuzum ve kuzularımız..
bende kontrole gittim bugün net de kalp atişi 160-180 arasi cikti Dr ultrason da vakti bebegin çok asagida oldugunu sikintili olduğunu söyledi normalde 2 nisandi ama 27 mart cuma gününe çekti sezaryeni Allah nasip ederse artik kavusacagim kizima kilosuda 3280 gram olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?