2015 Nisan Anneleri

hay masallah kuzuya sağlıcakla çıkın inşallah.ssaglikli mutlu birlikte bir ömür diliyorum Ayşe Belize :)

Reactions: nix
Canim hayirli olsun gozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Çok güzeller sağlıkla dağıtın inşallah...
Canımmm çok sevindim... Seninle az dertleşmedik ilk zamanlarda maşallah kavuştun bebeğine darısı bize olsun. Allah analı babalı büyüyeceği sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin :)

allah analı babalı bıyutsun canım gözün aydın

Kızlar sırtımın altında 2 saatir agrı var geçmiyo ama gidip gelen bi agrıda değil sabit bir agrı dinlenmeklede gecmiyo

İyi akşamlar hatunlarrrrr:) Biz de bugün kontrole gittik. NST yine rutin, bizimkinin keyfi epey yerinde:) Allah'a şükür sağlığı iyi. 3200 gr olmuß. Doktor 3500-3800 arası bekliyor bebeği bakalım ultrasonun yanılma payı ne olacak.

Bu arada doktoruma sonunda söyledim evliliğimin ilk zamanlarında vajinismus problemi yaşadığımı. Tedavi olduğumu da belirttim. Normal doğumdan korkmuyorum ama doğum esnasında bu sebepten doğumu zorlaştırma riskim var mı diye korkuyorum dedim. Bunu sizden duymaya ihtiyacım var dedim. Doktor da aslında şimdi bakmayacaktım ama madem böyle bir geçmişin var çatı muayeneni de yapalım, ben sana ona göre yorum yapayım, direk sezaryen demek kolaycılık olur dedi. Biraz sıkıntı çektim ne yalan söyleyeyim ama öyle abartılacak bir şey de değilmiş bu muayene. Sonuç çatım normal doğuma çok uygun çıktı:):) Kendini hafif kasıyorsun evet ama yine de birçok kadına göre çok rahat muayene oldun. Fiziksel anlamda bir sıkıntı yok dedi. Doğum anında kasabilirsin kendini bu normal herkeste oluyor bebeğe zarar vermez. Bacaklarını gerekirse ebelere tutturur normal dogurturum dedi (Bu ifadesi biraz haşindi kabul:) Ama sen dersen ki hocam ben korkuyorum, normal doğum istemiyorum, psikolojim bunu kaldırmaz o zaman zorlayamam haftaya sezaryene gelebilirsin, bu hafta düşün, kararını ver. Dersen ki ben normal doğumu denemek istiyorum benden sana hep destek tam destek dedi. Vajinismus geçmişi olanlar normal doğum yapabilir ama bu kişinin psikolojisine bağlıdır, anne normal doğumu istemezse en sağlıklısı sezaryendir. Ki sen muayene olabildiğine göre doğumda da zorlanmazsın. Ha son olarak seni normal doğurturum ben %80 dedi. Eğer doğum sırasında bir aksilik olursa da acil sezaryene alacak:) Gerçekten bu doktora denk geldiğim için çok şanslıyım, vajinismus geçmişinm var deyince çoğu doktor direk sezaryen diyor. Allah bu adamdan razı olsun, adamı görünce her anlamda güvende hissediyorum kendimi:)

Bencede normal istiyosan yap canım sonra keşke demezsin ama doktorununda dediği gibi sende piskolojik bi travma yaratacaksa düşünürsün ama bencede sen normali bukadar istekli ılan birisin cok istıyosun bence normal hakkında hayırlısı canım

Masallah gozunuz aydin kilosu da gayet guzel hayirli olsun canm insallah agrilarin gecer hemen

Merhaba arkadaşlar bizde bugün kontrole gittik 3 nisana gün aldık pazartesi son nts miz var hayırlısıyla 3 nisan cuma bebegimizi kucagimiza aliriz ınş dualarinizi eksik etmeyin

Şimdiden hayırlı olsun kuzum:) Dualarımız seninle, sağlıkla gelsin inşallah kuzun:)

Eki Görüntüle 1467658 Sonunda üretime geçtik inşalah son halinide paylaşacağım kızlar

Bu hali bile enfes görünüyor:)

Kuzummmm:) Rabbim o cennet kokusundan kimseyi mahrum etmesin inşallah:) Sütün de gelir inşallah kısa zamanda, dert etme. Oğluna sarıl, kokusunu duy, her şey düzene girer kuzum:) Ara ara haberdar et bizi oğluşundan

kızlar doktora geldim 3 cm açıklık var ona bakarken bile mahvoldum ne olur dua edin bana da çok korkuyorum sağlıkla kızımla evimize gelelim
Allah yardımcın olsun cnm doğuma mı giriyorsun şimdi ?

Hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini :)

Kızlar sırtımın altında 2 saatir agrı var geçmiyo ama gidip gelen bi agrıda değil sabit bir agrı dinlenmeklede gecmiyo
Sıcak bi duş al istersen rahatlatır büyük ihtimal

Canım benimmmm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bizim yerimize de kokla oğul balını:) Darısı başımıza inşallah:)

Eki Görüntüle 1468390
benim oğluşumun etiketi nasıl olmuş teyzeleri

Çok güzel olmuş tatlımmmm:):)

Şimdiden hayırlı olsun kuzum:) İnşallah sağ salim doğururuz hepimiz:)

Maşallah tosun olmuş kerata , senin içinde en hayırlısı ne ise o olsun CNm . Kafa olarak hazır olursan bence çok rahat yaparsın CNm inş diyelim Rabbim yardımcın olurda normal ile doğar inş. Sezeryan her ne kadar günümüzde riskli durumlarda Kurtarıcı olsada yinede keyfi olmayacağı için ve bunu bilmek çok büyük nimet . Herşey gönlüne göre olsun tatlım dualarım hepimiz için olsun inş.

nix ,
Gözün Aydın CNm çok şükür almışsın kızını kuçağına , çok sevimdim seni merak etmiştim . Ne mutlu ki doğmuş boncuk . Rabbim bağışlasın tatlım çok tebrik ederim .

Allah yardımcın olsun cnm doğuma mı giriyorsun şimdi ?

Hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini :)

Sıcak bi duş al istersen rahatlatır büyük ihtimal
Aldım canım hemde yarım saate yakın durdum sıcak suyun altında geçmedi

Oyy oyy eve cennet kokusu geldi desene:) Darısı başımıza:)

Allah kolay doğum nasip etsin kuzum hepimize:) Bu arada maşallah tospaaya:)

Kilosu çok iyi maşallah kuzuya:) Amanınn bu cuma geliyor kollarına kuzun demek:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum:)

Hayalperdesi tatlim doktordan yana süper haberler. Sen de kasılmadigina göre o güveni vermiş belli ki.. çok guzel haberler bunlar masallah size

Bizim de kontrol iyiydi çok şükür.. doktorumuz göğüs doktoru ile de görüşmüş ve normal doğum kararını vermişler.. ama tabi bizim oglan aksi sanirim biraz (babası kılıklı bence :) ) hala dönmemiş bizim ufaklık.. 2950 gram ve 50 santim.. şu anda dönme ihtimali yüzde 10-15 dedi ama yine de normal doğuma odaklanıp bekleyeceğiz dedi.
Normalde diğer kontrolü 2 hafta sonraya veRecekti ama haftaya bir daha göreyim seni dedi.. .her ne kadar suyum vs için normal iyi gidiyoruz yorumlarını yapsa da 1 hafta sonra görmek istemesine tedirgin olmadım degil.. ama doktor o vardır bildiği diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…