- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
iyi akşamlar arkadaşlar dün kontrolümüz vardı 35+6 3 kilo olmuş 10 nisanda sezeryan olacağım
Eki Görüntüle 1469356 Eki Görüntüle 1469357 Kızlar bunlarda benim minik Kızımın bebek Şekerleri , eşim istanbula gittiğinde alıp getirdi . Nasıl sizce , hazır yapılmış aldım malasef ben burda malzeme bulup yapmam zor olurdu Zaten , sağlık olsun .
Magnet olması iyi en azından dolap süsü olur , porselen ve el boyama .
Buda bizim kapı süsümüz
Tamam CNm seninkini ayırdım bile teyzesi , sen yeterki isteMaşallah tospaayaaaa:) Şimdiden 3 kilo olmuş:) Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah canım benim:)
Ya ama bunlar çok tatlı kiiiiii:):) Bana da yollasana, bonibon gibi duruyor rengiii:)
Çok işveli bir kapı süsü:) Bu kızçelerin her şeyleri kokoş anacım bayıldım:)
Biz de bugün annemle keçe kapı süsüne başladık ama ben silikon tabancasıyla parmağımı yakıp üstüne keçeleri doğru düzgün kesemeyince beceriksiz olduğumu fark ettim ve anneme devrettim kendisini, malum hatundaki beceri bana zerre kadar bulaşmamış:)
Canim cok guzeller. Fiyati ne idi acabaEki Görüntüle 1469356 Eki Görüntüle 1469357 Kızlar bunlarda benim minik Kızımın bebek Şekerleri , eşim istanbula gittiğinde alıp getirdi . Nasıl sizce , hazır yapılmış aldım malasef ben burda malzeme bulup yapmam zor olurdu Zaten , sağlık olsun .
Bencede normal istiyosan yap canım sonra keşke demezsin ama doktorununda dediği gibi sende piskolojik bi travma yaratacaksa düşünürsün ama bencede sen normali bukadar istekli ılan birisin cok istıyosun bence normal hakkında hayırlısı canım
Hahahah canım Teşekkür ederiz valla benimde elimden gelmez hiç öyle şeyler :))) aman neyseki ucuz atlatmışsınMaşallah tospaayaaaa:) Şimdiden 3 kilo olmuş:) Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah canım benim:)
Ya ama bunlar çok tatlı kiiiiii:):) Bana da yollasana, bonibon gibi duruyor rengiii:)
Çok işveli bir kapı süsü:) Bu kızçelerin her şeyleri kokoş anacım bayıldım:)
Biz de bugün annemle keçe kapı süsüne başladık ama ben silikon tabancasıyla parmağımı yakıp üstüne keçeleri doğru düzgün kesemeyince beceriksiz olduğumu fark ettim ve anneme devrettim kendisini, malum hatundaki beceri bana zerre kadar bulaşmamış:)
bayıldım , çok tatlıEki Görüntüle 1469356 Eki Görüntüle 1469357 Kızlar bunlarda benim minik Kızımın bebek Şekerleri , eşim istanbula gittiğinde alıp getirdi . Nasıl sizce , hazır yapılmış aldım malasef ben burda malzeme bulup yapmam zor olurdu Zaten , sağlık olsun .
Maşallah tosun olmuş kerata , senin içinde en hayırlısı ne ise o olsun CNm . Kafa olarak hazır olursan bence çok rahat yaparsın CNm inş diyelim Rabbim yardımcın olurda normal ile doğar inş. Sezeryan her ne kadar günümüzde riskli durumlarda Kurtarıcı olsada yinede keyfi olmayacağı için ve bunu bilmek çok büyük nimet . Herşey gönlüne göre olsun tatlım dualarım hepimiz için olsun inş.
Hayalperdesi tatlim doktordan yana süper haberler. Sen de kasılmadigina göre o güveni vermiş belli ki.. çok guzel haberler bunlar masallah size
Bizim de kontrol iyiydi çok şükür.. doktorumuz göğüs doktoru ile de görüşmüş ve normal doğum kararını vermişler.. ama tabi bizim oglan aksi sanirim biraz (babası kılıklı bence :) ) hala dönmemiş bizim ufaklık.. 2950 gram ve 50 santim.. şu anda dönme ihtimali yüzde 10-15 dedi ama yine de normal doğuma odaklanıp bekleyeceğiz dedi.
Normalde diğer kontrolü 2 hafta sonraya veRecekti ama haftaya bir daha göreyim seni dedi.. .her ne kadar suyum vs için normal iyi gidiyoruz yorumlarını yapsa da 1 hafta sonra görmek istemesine tedirgin olmadım degil.. ama doktor o vardır bildiği diyelim :)
Tamam CNm seninkini ayırdım bile teyzesi , sen yeterki iste
Hahahah canım Teşekkür ederiz valla benimde elimden gelmez hiç öyle şeyler :))) aman neyseki ucuz atlatmışsın
gözün aydın canım, sana da geçmiş olsun.. sağlıkla dönün evinize. vay be, aylar önce neler yazmıştın sıkıntıların vardı, şimdi ise kucağında güzel kızınSelam kizlar dun kontrol e gelmistim 1 cm aciklik vardi nisanim da geliyodu 3-4 gundur. Dr artik riske atmayalim. Suyuda azaliyi dedi bugun alalum alalım dun saat beste ayse beliz 3200 gr dunyaya geldi 37+4 dum. Cok sukur sağlıklı. Bnmde biraz agrim var yarin taburcuyuz. Musait olunca gelicem buraya
Canim nasilsin?güzel haberlerini okudum.hadi bi solukta doğur bebisini inşallah.sona yaklastik canim artik.tabi senin tosuncuk benim oglandan büyük olacak.senin oglanin adida kağan benimkide kaanSorma:):) Annem acıyarak bakıyor bana, beceriksizliğim yıktı kadını:) Gülmekten öldü:) Ellerinden öper keçeler, yapıversin:)
Canim nasilsin?güzel haberlerini okudum.hadi bi solukta doğur bebisini inşallah.sona yaklastik canim artik.tabi senin tosuncuk benim oglandan büyük olacak.senin oglanin adida kağan benimkide kaanayyyy dogsalarda misss kokularini ceksek içimize.
Valla senin msj okuyunca insanin 10 tane normal dogurasi geliyorAllah razı olsun kuzum, hepimiz bir avazda kurtuluruz inşallah:) Abi olacağız biz oğlumla, tabi doğmaya niyetlenirse bizimki:):) Evettt adaş olacak tospaalarımız:) Valla sancım falan tutar mı ki diye sevinçle bekliyorum. Korkum o ki sancı başlasa halay başı olarak gideceğim hastaneye:) Ne korku var ne bir şey. Sadece oğlumu kucağıma verecekleri ana odaklanmış durumdayım:)
Ha bu arada o mide yanmaları beni de öldürüyor sorma. Süt falan da kesmiyor artık. İlaç da fazla almak istemiyorum, az kaldı diye sabrediyorum
Valla yapıversinler :)))Sorma:):) Annem acıyarak bakıyor bana, beceriksizliğim yıktı kadını:) Gülmekten öldü:) Ellerinden öper keçeler, yapıversin:)
Canim masallah sana. Yazdiklarini okuyunca ben neden bu kadar normal dogumdan korkuyorum diye hayiflaniyorumCanım benim ben zaten en baştan beri normal doğuma motive etmiştim kendimi biliyorsun. Tek korkum doğumda bebeğe zarar verir mi bu durum düşüncesiydi ve doğuma engel olmayacağını kim söylerse söylesin içim rahatlamıyordu. Doktorumdan duymam lazımdı bunu, sonuçta işin uzmanı o ve doğumu o yaptıracak. Allah'a şükür ki doktorum normal doğum destekçisi. Çatım uygun, muayeneyi de rahat atlattığım için normal doğurursun çok rahat dedi. Kararı bana bıraktı, psikolojim kaldırmaz deseydim haftaya sezaryen günü verecekti. Ama denemek istiyorum, doğurabileceğime inanıyorum deyince ben de sana inanıyorum dedi:) Önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşalah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?