2015 Nisan Anneleri

iyi akşamlar arkadaşlar dün kontrolümüz vardı 35+6 3 kilo olmuş 10 nisanda sezeryan olacağım

Maşallah tospaayaaaa:) Şimdiden 3 kilo olmuş:) Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah canım benim:)

Ya ama bunlar çok tatlı kiiiiii:):) Bana da yollasana, bonibon gibi duruyor rengiii:)

Buda bizim kapı süsümüz

Çok işveli bir kapı süsü:) Bu kızçelerin her şeyleri kokoş anacım bayıldım:)
Biz de bugün annemle keçe kapı süsüne başladık ama ben silikon tabancasıyla parmağımı yakıp üstüne keçeleri doğru düzgün kesemeyince beceriksiz olduğumu fark ettim ve anneme devrettim kendisini, malum hatundaki beceri bana zerre kadar bulaşmamış:)

Tamam CNm seninkini ayırdım bile teyzesi , sen yeterki iste

Canım benim ben zaten en baştan beri normal doğuma motive etmiştim kendimi biliyorsun. Tek korkum doğumda bebeğe zarar verir mi bu durum düşüncesiydi ve doğuma engel olmayacağını kim söylerse söylesin içim rahatlamıyordu. Doktorumdan duymam lazımdı bunu, sonuçta işin uzmanı o ve doğumu o yaptıracak. Allah'a şükür ki doktorum normal doğum destekçisi. Çatım uygun, muayeneyi de rahat atlattığım için normal doğurursun çok rahat dedi. Kararı bana bıraktı, psikolojim kaldırmaz deseydim haftaya sezaryen günü verecekti. Ama denemek istiyorum, doğurabileceğime inanıyorum deyince ben de sana inanıyorum dedi:) Önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşalah:)

Hahahah canım Teşekkür ederiz valla benimde elimden gelmez hiç öyle şeyler :))) aman neyseki ucuz atlatmışsın

Allah razı olsun canım benimmmm; diline, yüreğine sağlık:) İnşallah normal doğururum kuzum ya çok istiyorum... Ama olmazsa da sezaryen kurtarıcı. Vardır bir hayır derim. Ama normali denemeden keyfi sezaryen günü alamam. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Çok şükür güzel haberler aldım kuzum:) Seninki de döner belki ihtimal var sonuçta:) Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah:) Tedirgin olma, normalde bu haftalarda hep haftada bir kontrol etmek istiyor doktorlar. Bizimki de geçen hafta doppler ultason yaptırdı ki normalde bu yüksek riskli gebelere yapılıyor, ben de tedirgin olmuştum ama imkan varken yaptırıverelim diye istedim dedi:)

Tamam CNm seninkini ayırdım bile teyzesi , sen yeterki iste

Yaşasınnnnnn:):) Seviyorum kız seni:)

Son düzenleme:
gözün aydın canım, sana da geçmiş olsun.. sağlıkla dönün evinize. vay be, aylar önce neler yazmıştın sıkıntıların vardı, şimdi ise kucağında güzel kızın seni düşününce bile duygulandım, kendi oğlumu görünce naparım bilmiyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sorma:):) Annem acıyarak bakıyor bana, beceriksizliğim yıktı kadını:) Gülmekten öldü:) Ellerinden öper keçeler, yapıversin:)
Canim nasilsin?güzel haberlerini okudum.hadi bi solukta doğur bebisini inşallah.sona yaklastik canim artik.tabi senin tosuncuk benim oglandan büyük olacak.senin oglanin adida kağan benimkide kaan ayyyy dogsalarda misss kokularini ceksek içimize.

Nix kuzum gözün aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Cennet gibi kokuyordur o şimdi, bizim için de kokla nolur:) Darısı başımıza. Heyecan basıyor vallahi doğum haberlerini gördükçe. Hadi sen de gel artık oğlum sağlıkla:)

Allah razı olsun kuzum, hepimiz bir avazda kurtuluruz inşallah:) Abi olacağız biz oğlumla, tabi doğmaya niyetlenirse bizimki:):) Evettt adaş olacak tospaalarımız:) Valla sancım falan tutar mı ki diye sevinçle bekliyorum. Korkum o ki sancı başlasa halay başı olarak gideceğim hastaneye:) Ne korku var ne bir şey. Sadece oğlumu kucağıma verecekleri ana odaklanmış durumdayım:)

Ha bu arada o mide yanmaları beni de öldürüyor sorma. Süt falan da kesmiyor artık. İlaç da fazla almak istemiyorum, az kaldı diye sabrediyorum

Valla senin msj okuyunca insanin 10 tane normal dogurasi geliyor en iyisi aslında bebeğini kucagina almaya odaklanmak lazim.bende çok istiyorum normal doğum bakalim cuma belli olacak ne diyecek doktorum.mide yanmasi basli basina bi problem zaten ilac ta almiyorum mahfediyor beni ne yapiyim boyle gidecek lüzum yeterli saglikli olsun.aman canim dikkat et sende kendine son haftalarin eli kulagindadir yavrucugunun.

Canim masallah sana. Yazdiklarini okuyunca ben neden bu kadar normal dogumdan korkuyorum diye hayiflaniyorum cati muayenesi bile olabilecegimi sanmiyorum. Belkide yapim normal dogum icin cok musait, ama korkudan bunu bile duymak istemiyorum. Bu psikolojiyle asla normal dogum yapamam degil mi

Kızlar iyi geceler aranızda GBS tarama testi yaptıran var mı?

Grup B Streptokok (GBS) gebelerin vajen ve rektumunda bulunabilen bakteriyel bir enfeksiyon. Bu bakteri sağlıklı yetişkin kadınların vajen ve rektumlarında % 25 oranında bulunur. Bu yetişkinlerin çoğunda hiçbir klinik bulgu olmayabilir. GBS cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon değil.

GBS için testi pozitif olan kadınlar bakteri ile kolonize olmuştur. GBS doğumda anneden bebeğe geçebilir. GBS pozitif her gebenin bebeğinde enfeksiyon olmaz. Yaklaşık 2000 vajinal doğumdan birinde bebekte GBS enfeksiyonu olur.

GBS enfeksiyonu bebekte nadir olmasına rağmen ciddi sorunlara yol açabilir.

Grup B Streptokok Tanısı

Gebelerde GBS taraması 35-37. haftalarda yapılmalı. Kültür çubuğu ile vajen ve rektumdan örnek alınır. Test 24-48 saat içinde sonuçlanır.
http://www.irfantarhan.com/gebelik.aspx?id=158

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…