ya ben çok kafaya takıyorum bu ara dönecekmi diye senin ki ilk doğummu .Benim de ters canim ve malesef artik donmeyecekmis. Belki seninki doner.
Teşekkürlet canım
Canım az önce diğer mesajını okudum arkadan bunu görünce şok oldum bende. Bir avazda alırsın bebeğini kucağına inşallah.
Canım doktorunl görüş bence. Sen oanik olunca bende oldum aramızda 4 gün var. Ben hazır değilim ne olacak bilmem.
@melegim34 canım biz ne zaman doğuracağız acaba. Epilasyona gidicem ama ha bugün ha yarın erteliyorum gitsem mi
ya ben çok kafaya takıyorum bu ara dönecekmi diye senin ki ilk doğummu .
benimki ikinci doğum normali denesemmi bilmiyorum birde bebeğin hareketlerini sadece aşağıdamı hissediyosun yoksa yukarda falanda oluyomu arada benimki göbek deliğinin oralarıda hareketli oluyo bazen döndümü acaba diyorum yada ellerimi orda oluyo
meraba canım bebeğin tersmiş benimkide öyl salı günü kontrole gidecem ama bebeğim dönmüşmü diye çok düşünüyorum çok takıyorum arada hareketlerı yukarda hissediyorum dömüşmü acaba diyorum sende hareketler nasıl nerde@Hayalperdesi tatlim doktordan yana süper haberler. Sen de kasılmadigina göre o güveni vermiş belli ki.. çok guzel haberler bunlar masallah size
Bizim de kontrol iyiydi çok şükür.. doktorumuz göğüs doktoru ile de görüşmüş ve normal doğum kararını vermişler.. ama tabi bizim oglan aksi sanirim biraz (babası kılıklı bence :) ) hala dönmemiş bizim ufaklık.. 2950 gram ve 50 santim.. şu anda dönme ihtimali yüzde 10-15 dedi ama yine de normal doğuma odaklanıp bekleyeceğiz dedi.
Normalde diğer kontrolü 2 hafta sonraya veRecekti ama haftaya bir daha göreyim seni dedi.. .her ne kadar suyum vs için normal iyi gidiyoruz yorumlarını yapsa da 1 hafta sonra görmek istemesine tedirgin olmadım degil.. ama doktor o vardır bildiği diyelim :)
bende tam sana yazdımKafana takma tatlim.. Ben doktora sordum internette bir sürü yöntem yazıyor bebegin dönmesi için diye. Alakası bile yok dedi. Bebek dönmek istiyorsa dönüyor dedi.. şu an dönme ihtimali yüzde 10 15. 38.haftadan sonra ise yüzde 5 dedi. İstersen sezaryen günü alırsın o zamana dönmezse, yılda istersen son ana kadar bekleriz dedi.
Bu arada benimkinin duruşu çok net.. sağ kaburga altında kafası var. Sağ kasik tarafında popo. eller ayaklar solda.. hareketleri de göbek ve göbek üstünde hissediyorum..
Ben brkleyecem gun icinde herhangi bisy olursa farkli o zmn ararm doktoru. Kendimi cok kotu hissediyorum hazırlıksız. Daha değil simdi. Interntten de baktm mukus da kan yada ona benzer bisey olunca yada su gelince gidin hastaneyr diyor. Ona gore brkleyecem şimdi ama cok korkmaya basladmNasl dogurcam ben bilmiyorumm
günaydın. karyola dediğin mobilya beşik mi tam anlayamadım, eğer öyleyse 8 parçalı bebek uyku seti diyerek araman lazım, yani bu model birşey miGünaydın heycan dolu anneler ,anne adayları ...benim de gece boyu ağrım sızım oldu ama sabaha birşey kalmadı geçti çok şükür . Hem daha çok erken bizim için
bebek doğum kanalına girdiğini hissedebiliyormuyuz acaba ? kanala girdiğinde haraketleri devam ediyor mu ki ? bu konuda bilgisi olan var mı ?
mide yanması şikayetlerimi ekşiden baharattan kaçarak ve maden suyu soğuk süt içerek gideriyorum . İyi geliyor . Ama şu iki günde bir tekrarlanan baş ağrısı burun tıkanıklığı ne olacak bilmiyorum
bu arada biz karyola beşik almıştık ona uyku seti alacağım ama uyku setini nasıl takacağım yerleştireceğim anlamadım çünkü arka ve yanlarında hiç boşluk falan yok ya bu konuda fikriniz var mı ?
bende tam sana yazdım
neden ikisinin arasında o kadar fark var ki cnm. altta yazan hafta benim son adetime göre hesaplayıp tahmini doğum tarihime göre hesaplanan tarih.ben şu an 35+5 ken alttaki muhtemel doğum tarihine göre haftam nasıl 38. hafta oluyor anlamadım ya neyse
benimki değişiyo hareket yerleri bide herkes bi yorum yapıyo sabunla ovala emekle yok şöyle yok böyle bende şaşırdım kaldım hareketleride kasıklarımda çok hissediyorum ayakları orda heralde diyorum kafa tam midemde arada bir indiriyo sağa sola götürüp getiriyo midem hareketlenince döndümü diyorum acaba salı günü gidicem dönmemişse gün vercek artıkKafana takma tatlim.. Ben doktora sordum internette bir sürü yöntem yazıyor bebegin dönmesi için diye. Alakası bile yok dedi. Bebek dönmek istiyorsa dönüyor dedi.. şu an dönme ihtimali yüzde 10 15. 38.haftadan sonra ise yüzde 5 dedi. İstersen sezaryen günü alırsın o zamana dönmezse, yılda istersen son ana kadar bekleriz dedi.
Bu arada benimkinin duruşu çok net.. sağ kaburga altında kafası var. Sağ kasik tarafında popo. eller ayaklar solda.. hareketleri de göbek ve göbek üstünde hissediyorum..
Bu arada duruşundan dolayı kasiklarimda bile hareketlerini hissettiğim oluyor muhtemelen ayakları falan oluyor çünkü..bende tam sana yazdım
benimki değişiyo hareket yerleri bide herkes bi yorum yapıyo sabunla ovala emekle yok şöyle yok böyle bende şaşırdım kaldım hareketleride kasıklarımda çok hissediyorum ayakları orda heralde diyorum kafa tam midemde arada bir indiriyo sağa sola götürüp getiriyo midem hareketlenince döndümü diyorum acaba salı günü gidicem dönmemişse gün vercek artık
Allah yardımcın olsun canım kolaylık ve sabır versinkızlar tek tek alıntı yapamıyorum aşıri bi ağrım yoktu yatirdilar sancıların siklasmasini bekliyoruz sürekli serum verip nstye alıyolar Allahim çok zor hepimize yardım etsin
Dün 3-4 saat oldu gece uykudan uyandıran kasıklarımda bi sancı oldu ama suan iyiyim bakalım doktor kontrolüm var sancı cıkcakmı bugun canımSancın falan var mı karnında doğum belirtisi olmasın o
İlacını iç bence o yanan yemek borusunun telafisi yok malesef.. Ben 8.ayda başladım şuruba uyuyamıyordum çünkü.ilaçtan sonra rahatladım :)
Allah şifa versin canım tavuk çorbası faln yap bol kivi portakal ye ıhlamur faln iç iyi gelir inşallah son zamnlar bide heran dogum olabilir cokca dinlen bide dinlenmekle geciyo bu hastalıkGunaydin kizlar grip oldum butun gece uyaniktim corba filan yaptim kendim3 iyi olmam lazim
Canım son adet tarihini yanlış yazmışsın heraldeben şu an 35+5 ken alttaki muhtemel doğum tarihine göre haftam nasıl 38. hafta oluyor anlamadım ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?