2015 Nisan Anneleri

Benim de ters canim ve malesef artik donmeyecekmis. Belki seninki doner.
ya ben çok kafaya takıyorum bu ara dönecekmi diye senin ki ilk doğummu .
benimki ikinci doğum normali denesemmi bilmiyorum birde bebeğin hareketlerini sadece aşağıdamı hissediyosun yoksa yukarda falanda oluyomu arada benimki göbek deliğinin oralarıda hareketli oluyo bazen döndümü acaba diyorum yada ellerimi orda oluyo

Tatlim epilasyon demişsin ama hamilelikte önerilmiyor bildiğim kadarıyla.. bu yüzden gitmiyorum çünkü ben

Ben brkleyecem gun icinde herhangi bisy olursa farkli o zmn ararm doktoru. Kendimi cok kotu hissediyorum hazırlıksız. Daha değil simdi. Interntten de baktm mukus da kan yada ona benzer bisey olunca yada su gelince gidin hastaneyr diyor. Ona gore brkleyecem şimdi ama cok korkmaya basladm Nasl dogurcam ben bilmiyorumm

Kafana takma tatlim.. Ben doktora sordum internette bir sürü yöntem yazıyor bebegin dönmesi için diye. Alakası bile yok dedi. Bebek dönmek istiyorsa dönüyor dedi.. şu an dönme ihtimali yüzde 10 15. 38.haftadan sonra ise yüzde 5 dedi. İstersen sezaryen günü alırsın o zamana dönmezse, yılda istersen son ana kadar bekleriz dedi.
Bu arada benimkinin duruşu çok net.. sağ kaburga altında kafası var. Sağ kasik tarafında popo. eller ayaklar solda.. hareketleri de göbek ve göbek üstünde hissediyorum..

meraba canım bebeğin tersmiş benimkide öyl salı günü kontrole gidecem ama bebeğim dönmüşmü diye çok düşünüyorum çok takıyorum arada hareketlerı yukarda hissediyorum dömüşmü acaba diyorum sende hareketler nasıl nerde

bende tam sana yazdım

Tatlim o kapak a benzettiğin şey kapak degil akıntı olabilir. Ama kapak da olsa, onun doğum belirtisi olmadığını biliyorum ben..
O yüzden ona takılma. doktora gitmek için 3 madde var:
-Kan gelmesi
-Suyun gelmesi
-Sıklaşan sancı

O yüzden, hadi eksikleri tamamla koş koş koş

günaydın. karyola dediğin mobilya beşik mi tam anlayamadım, eğer öyleyse 8 parçalı bebek uyku seti diyerek araman lazım, yani bu model birşey mi
http://www.cilek.com/natura-baby-bebek-karyolasi_72932?d=8847

ben şu an 35+5 ken alttaki muhtemel doğum tarihine göre haftam nasıl 38. hafta oluyor anlamadım ya neyse
neden ikisinin arasında o kadar fark var ki cnm. altta yazan hafta benim son adetime göre hesaplayıp tahmini doğum tarihime göre hesaplanan tarih.

benimki değişiyo hareket yerleri bide herkes bi yorum yapıyo sabunla ovala emekle yok şöyle yok böyle bende şaşırdım kaldım hareketleride kasıklarımda çok hissediyorum ayakları orda heralde diyorum kafa tam midemde arada bir indiriyo sağa sola götürüp getiriyo midem hareketlenince döndümü diyorum acaba salı günü gidicem dönmemişse gün vercek artık

İste o tip yöntemleri söyledim doktora yapmaya gerek yok hurafe dedi. Döneceği varsa zaten dönecek dedi.
Hatta eskiden doktorlar elle karın üstünden çeviriyormuş bebeği. Ben de yabancı bir dizide görmüştüm. Eskiden o yöntem çok kullanılıyormus ama karını öyle oynatınca plasenta kopuyor daha riskli oluyor o yüzden o yöntem de artık yapılmıyor doğru degil dedi...

Sancın falan var mı karnında doğum belirtisi olmasın o

İlacını iç bence o yanan yemek borusunun telafisi yok malesef.. Ben 8.ayda başladım şuruba uyuyamıyordum çünkü.ilaçtan sonra rahatladım :)
Dün 3-4 saat oldu gece uykudan uyandıran kasıklarımda bi sancı oldu ama suan iyiyim bakalım doktor kontrolüm var sancı cıkcakmı bugun canım

Gunaydin kizlar grip oldum butun gece uyaniktim corba filan yaptim kendim3 iyi olmam lazim

Gunaydin kizlar grip oldum butun gece uyaniktim corba filan yaptim kendim3 iyi olmam lazim
Allah şifa versin canım tavuk çorbası faln yap bol kivi portakal ye ıhlamur faln iç iyi gelir inşallah son zamnlar bide heran dogum olabilir cokca dinlen bide dinlenmekle geciyo bu hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…