2015 Nisan Anneleri

Allah şifa versin canım tavuk çorbası faln yap bol kivi portakal ye ıhlamur faln iç iyi gelir inşallah son zamnlar bide heran dogum olabilir cokca dinlen bide dinlenmekle geciyo bu hastalık
Hic halim yok ama yapiyorum surda az gun sonra bebis gelecek bu halimle nasil ilgilenirim

hıımm anladım canım hakımızda hayırlısı daha var doğuma inşallah döner bebişler

Yani yarın. Allah yardımcın olsun canım
Umarım mis kokulunu sağlıkla alıp gelirsin yuvana:)

Sonunda kapı süsümuzu bitirdik :)
Cok guzel olmuuuuus
Bende izne ayrılayım.yapip paylaşacağım sizlerle :)

Gözün aydın canım
O mis kokuyu bizim icinde kokla
Allah uzun sağlıklı omur versin

Cok sukur canım
Bebegininde seninde durumuna cok sevindim.allah hayırlı dogumlar versin insallah
kızlar bebeği ters duran kim var acaba
Benim son kontrolümde yan yatmış yüzü yukarı bakiyor demisti.2 hafta gecti pozisyonunu değiştirdi mi bilmiyorum

Allah bagışlasın bebeğini. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Allah yardımcın olsun

Günaydın kizlar hayirli günler hepimize. Hasta olanlara Allahim acil sifalar versin. Sanci cekenleri de cabucak dogumumuz olur insaAllah. Insirah suresini duymustum okuyup beli sivazlamak rahat kolay dogum icin.

valla bebek yapma işini başarabilen birinin çatı muayenesini yapamayacağını sanmıyorum. sadece 2 parmak giriyo,2-3cm. diğerine kıyaslarsak devede kulak acık acık yazdım artık kusura bakmayın

umarım değiştirmiştir canım

çok farkliymis,bunlardan hic görmemiştim eşin çok zevkliymis canım çok hoş olmus

canım hayırlı haberlerini bekliyorum.
Canım sanırım havuç ve portakal suyu cidden işe yarıyor inşallah senin de sağlığına faydası olur.ben dün musyenemi buldum suyu geçen haftaya göre daha iyi dedi önümüzdeki çarşamba son kez kontrol edip doğuma karar verecekmiş suyu iyi diye sevindik ama bizim kız illa benim kafamı bulandıracak ya geçen hafta 300 gram alan bebek bu hafta sadece 50 gram almış ne diyeyim ben şimdi...

Yok hayır canım daha önceden 2 düşük öyküm olduğu için önlem amaçlı 5. Haftadan beri karnımdan kan sulandırıcı iğne oluyorum her gün

Selamlar güzel anneler artık yawaş yawaş kuzular Aramıza katılıyor çok Heyecanlı
CNm gözün Aydın harika bir haber maşallah Ayşe Belize darısı bizlerin basına

kızlar bebeği ters duran kim var acaba
Canım benimde oğlusum dönmedi en son geçen Cumartesi gittik kontrole doktor artık 3 kg çocuğun Dönmesi mümkün değil dedi pazartesi günü Sezaryan günümüz var

Suyum geldi 2cm acıklıgım varmış ntsdeyim dua istiyorum sizden.şoktayım ..
Canım dularımız seninle hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…