Hic halim yok ama yapiyorum surda az gun sonra bebis gelecek bu halimle nasil ilgilenirimAllah şifa versin canım tavuk çorbası faln yap bol kivi portakal ye ıhlamur faln iç iyi gelir inşallah son zamnlar bide heran dogum olabilir cokca dinlen bide dinlenmekle geciyo bu hastalık
Allah yardımcın olsun canım hayırlı gelsin inşallahSuyum geldi 2cm acıklıgım varmış ntsdeyim dua istiyorum sizden.şoktayım ..
hıımm anladım canım hakımızda hayırlısı daha var doğuma inşallah döner bebişlerİste o tip yöntemleri söyledim doktora yapmaya gerek yok hurafe dedi. Döneceği varsa zaten dönecek dedi.
Hatta eskiden doktorlar elle karın üstünden çeviriyormuş bebeği. Ben de yabancı bir dizide görmüştüm. Eskiden o yöntem çok kullanılıyormus ama karını öyle oynatınca plasenta kopuyor daha riskli oluyor o yüzden o yöntem de artık yapılmıyor doğru degil dedi...
Yanına yardımcı olacak kimse yokmu canım gelseler hemn iyleşmen lazım cunküHic halim yok ama yapiyorum surda az gun sonra bebis gelecek bu halimle nasil ilgilenirim
geçmiş olsn canm yaaa kivi portakal filan ye az kaldı bebişin gelecek inş hemn toplanırsn...Gunaydin kizlar grip oldum butun gece uyaniktim corba filan yaptim kendim3 iyi olmam lazim
Uzaniyorum portakal suyumuda sıktım yalniz olunca daha iyi toplanirim simdi biri gelince daha xok hasta oluyorumYanına yardımcı olacak kimse yokmu canım gelseler hemn iyleşmen lazım cunkü
Yani yarın. Allah yardımcın olsun canımbende kontrole gittim bugün net de kalp atişi 160-180 arasi cikti Dr ultrason da vakti bebegin çok asagida oldugunu sikintili olduğunu söyledi normalde 2 nisandi ama 27 mart cuma gününe çekti sezaryeni Allah nasip ederse artik kavusacagim kizima kilosuda 3280 gram olmus
Cok guzel olmuuuuusSonunda kapı süsümuzu bitirdik :)
Gözün aydın canımSelam kizlar dun kontrol e gelmistim 1 cm aciklik vardi nisanim da geliyodu 3-4 gundur. Dr artik riske atmayalim. Suyuda azaliyi dedi bugun alalum alalım dun saat beste ayse beliz 3200 gr dunyaya geldi 37+4 dum. Cok sukur sağlıklı. Bnmde biraz agrim var yarin taburcuyuz. Musait olunca gelicem buraya
Cok sukur canımİyi akşamlar hatunlarrrrr:) Biz de bugün kontrole gittik. NST yine rutin, bizimkinin keyfi epey yerinde:) Allah'a şükür sağlığı iyi. 3200 gr olmuß. Doktor 3500-3800 arası bekliyor bebeği bakalım ultrasonun yanılma payı ne olacak.
Bu arada doktoruma sonunda söyledim evliliğimin ilk zamanlarında vajinismus problemi yaşadığımı. Tedavi olduğumu da belirttim. Normal doğumdan korkmuyorum ama doğum esnasında bu sebepten doğumu zorlaştırma riskim var mı diye korkuyorum dedim. Bunu sizden duymaya ihtiyacım var dedim. Doktor da aslında şimdi bakmayacaktım ama madem böyle bir geçmişin var çatı muayeneni de yapalım, ben sana ona göre yorum yapayım, direk sezaryen demek kolaycılık olur dedi. Biraz sıkıntı çektim ne yalan söyleyeyim ama öyle abartılacak bir şey de değilmiş bu muayene. Sonuç çatım normal doğuma çok uygun çıktı:):) Kendini hafif kasıyorsun evet ama yine de birçok kadına göre çok rahat muayene oldun. Fiziksel anlamda bir sıkıntı yok dedi. Doğum anında kasabilirsin kendini bu normal herkeste oluyor bebeğe zarar vermez. Bacaklarını gerekirse ebelere tutturur normal dogurturum dedi (Bu ifadesi biraz haşindi kabul:) Ama sen dersen ki hocam ben korkuyorum, normal doğum istemiyorum, psikolojim bunu kaldırmaz o zaman zorlayamam haftaya sezaryene gelebilirsin, bu hafta düşün, kararını ver. Dersen ki ben normal doğumu denemek istiyorum benden sana hep destek tam destek dedi. Vajinismus geçmişi olanlar normal doğum yapabilir ama bu kişinin psikolojisine bağlıdır, anne normal doğumu istemezse en sağlıklısı sezaryendir. Ki sen muayene olabildiğine göre doğumda da zorlanmazsın. Ha son olarak seni normal doğurturum ben %80 dedi. Eğer doğum sırasında bir aksilik olursa da acil sezaryene alacak:) Gerçekten bu doktora denk geldiğim için çok şanslıyım, vajinismus geçmişinm var deyince çoğu doktor direk sezaryen diyor. Allah bu adamdan razı olsun, adamı görünce her anlamda güvende hissediyorum kendimi:)
Benim son kontrolümde yan yatmış yüzü yukarı bakiyor demisti.2 hafta gecti pozisyonunu değiştirdi mi bilmiyorumkızlar bebeği ters duran kim var acaba
Allah bagışlasın bebeğini. Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kizlar dun kontrol e gelmistim 1 cm aciklik vardi nisanim da geliyodu 3-4 gundur. Dr artik riske atmayalim. Suyuda azaliyi dedi bugun alalum alalım dun saat beste ayse beliz 3200 gr dunyaya geldi 37+4 dum. Cok sukur sağlıklı. Bnmde biraz agrim var yarin taburcuyuz. Musait olunca gelicem buraya
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımYukarıda arkadaşa bende istiyorum derken ben de kendimi apar topar doğumhanede buldum şaka gibi :) öğlene kadar doğumum gercekleşirmiş sancılar hafiften vurmaya başladı.bütün suyum boşaldı.. Ntsde sancılar var 5dkda bir vuruyor.epidural istemeye karar verdim 4cm acılmayı bekliyoruz.şimdilik bu kadar arkadaşlar bişey isterken dikkatli isteyelim :)
valla bebek yapma işini başarabilen birinin çatı muayenesini yapamayacağını sanmıyorum. sadece 2 parmak giriyo,2-3cm. diğerine kıyaslarsak devede kulak acık acık yazdım artık kusura bakmayınCanim masallah sana. Yazdiklarini okuyunca ben neden bu kadar normal dogumdan korkuyorum diye hayiflaniyorumcati muayenesi bile olabilecegimi sanmiyorum. Belkide yapim normal dogum icin cok musait, ama korkudan bunu bile duymak istemiyorum. Bu psikolojiyle asla normal dogum yapamam degil mi
umarım değiştirmiştir canımYani yarın. Allah yardımcın olsun canım
Umarım mis kokulunu sağlıkla alıp gelirsin yuvana:)
Cok guzel olmuuuuus
Bende izne ayrılayım.yapip paylaşacağım sizlerle :)
Gözün aydın canım
O mis kokuyu bizim icinde kokla
Allah uzun sağlıklı omur versin
Cok sukur canım
Bebegininde seninde durumuna cok sevindim.allah hayırlı dogumlar versin insallah
Benim son kontrolümde yan yatmış yüzü yukarı bakiyor demisti.2 hafta gecti pozisyonunu değiştirdi mi bilmiyorum
çok farkliymis,bunlardan hic görmemiştim eşin çok zevkliymis canım çok hoş olmusEki Görüntüle 1469356 Eki Görüntüle 1469357 Kızlar bunlarda benim minik Kızımın bebek Şekerleri , eşim istanbula gittiğinde alıp getirdi . Nasıl sizce , hazır yapılmış aldım malasef ben burda malzeme bulup yapmam zor olurdu Zaten , sağlık olsun .
Magnet olması iyi en azından dolap süsü olur , porselen ve el boyama .
Allah kolaylık versin canımkızlar doktora geldim 3 cm açıklık var ona bakarken bile mahvoldum ne olur dua edin bana da çok korkuyorum sağlıkla kızımla evimize gelelim
Canım sanırım havuç ve portakal suyu cidden işe yarıyor inşallah senin de sağlığına faydası olur.ben dün musyenemi buldum suyu geçen haftaya göre daha iyi dedi önümüzdeki çarşamba son kez kontrol edip doğuma karar verecekmiş suyu iyi diye sevindik ama bizim kız illa benim kafamı bulandıracak yacanım hayırlı haberlerini bekliyorum.
valla bebek yapma işini başarabilen birinin çatı muayenesini yapamayacağını sanmıyorum. sadece 2 parmak giriyo,2-3cm. diğerine kıyaslarsak devede kulak acık acık yazdım artık kusura bakmayın
Yok hayır canım daha önceden 2 düşük öyküm olduğu için önlem amaçlı 5. Haftadan beri karnımdan kan sulandırıcı iğne oluyorum her günanladım cnm inşallah bundan sonrada olmaz benim karnımda son haftalarda çıktı belki ondan çatlamadım bende anneme nazaranda derim farklı gibi birde annem doğurmuş 17 yaşında daha 45 kilo hamile kalmış falan belki kadında ondanda olmuştur.
Bu kadar zaman olmamışken istemiyorum artık olmasını.
Sen şeker için mi iğne oluyordun cnm?
CNm gözün Aydın harika bir haber maşallah Ayşe Belize darısı bizlerin basınaSelam kizlar dun kontrol e gelmistim 1 cm aciklik vardi nisanim da geliyodu 3-4 gundur. Dr artik riske atmayalim. Suyuda azaliyi dedi bugun alalum alalım dun saat beste ayse beliz 3200 gr dunyaya geldi 37+4 dum. Cok sukur sağlıklı. Bnmde biraz agrim var yarin taburcuyuz. Musait olunca gelicem buraya
Canım benimde oğlusum dönmedi en son geçen Cumartesi gittik kontrole doktor artık 3 kg çocuğun Dönmesi mümkün değil dedi pazartesi günü Sezaryan günümüz varkızlar bebeği ters duran kim var acaba
Canım dularımız seninle hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın inşallahSuyum geldi 2cm acıklıgım varmış ntsdeyim dua istiyorum sizden.şoktayım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?