2015 Nisan Anneleri

anladım canım sağlıkla al kucağına inşallah allah yardımcın olsun benimkide en son 2 buçuk kiloyu geçmişti dönmezse mecbur sezeryan

neden ikisinin arasında o kadar fark var ki cnm. altta yazan hafta benim son adetime göre hesaplayıp tahmini doğum tarihime göre hesaplanan tarih.
bende anlamadım acaba ben haftamı karıştırıyorum neyse 1 nisan da kontrolüm vaar o zaman tam olarak öğrenirim

çok hoşmuş çok beğendimmm :) bende inatçı eşimi şu konuda ikna edip aldıramadım ya

valla bebek yapma işini başarabilen birinin çatı muayenesini yapamayacağını sanmıyorum. sadece 2 parmak giriyo,2-3cm. diğerine kıyaslarsak devede kulak acık acık yazdım artık kusura bakmayın
direk ebe ve hemşireler gibi konuştun ya bari öncesinde hazırlayalım kendimizi de zor gelmesin o zaman

Canim benim ilk dogumum olacak insallah ve sezeryan olacagim baska sebeplerden. Galiba, sen normal dogum yapabilecek durumdaysan dr ve ebenin bir kac hareketiyle bebegi karninda donduruyorlasmis. Herseyin hayirlisi tabi. Benim bebegin ayaklari asagida kasiklarimin ustude, kafasi da sag kaburgamin altinda iki taraftan da hareketlerini hissediyorum. Canim ayni senin gibi gobegimde de hareketler hissediyorum sanirim elleri orada , arada bayagi cosuyor sanirsin iceride örgü örüyor. Artik az kaldi canim insallah sag salim aliriz bebeklerimizi kucagimiza.

günaydın kızlar :) bugün kızımla 4. günümüz ve evimizde ilk gecemizdi :) şükürler olsun kızlar çok akıllı bir kızım var maşallah :) sütüm tamamen geldi şükür emmede hiç sıkıntı yaşamadık arada gaz ağrımiz oluyo hafif pişik başladı. beni sorarsanız 74 le doğum yapan ben şu anda 71 kiloyum bebek 3 kilo doğdu bu hesaptan bişey anlamadım :) ve karnım öylece duruyo 7 aylık hamile gibiyim hala felaket gaz sancım oluyo bizden bu kadar kızlar öpüyorum :)

ben şu an 35+5 ken alttaki muhtemel doğum tarihine göre haftam nasıl 38. hafta oluyor anlamadım ya neyse
Canım 35+5 sen muhtemelen son adet tarihin 8-9 temmuzdur.bu yüzden muhtemel doğum tarihin de 23-24 nisan gibi olmalı.Sen 15 nisan olarak girdiğin için 37 yi bitirmiş 38den gün almış görünüyorsun bu yüzden sistem seni 38 sayıyor Yani gerçekten doğumun 15 nisandaysa bugün 37+1 sin

amin canım inşallah

Doktoruna akıntını tarif et bence

anlaşıldı çok büyümüşüz biz. günler haftalar geçmiyor gibi ama geçti bitti resmen :)

Oyy akilli prenses ins hep boyle devam eder Belki odemdir canim bol su ic bide erken daha verirsin siıkma canini :)

Kızlar çatı muyanesi çok acıtıyor mu yarın gidicem içim bir tuhaf oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…