doğru canım..kolay gelsinKızlaarr ben şimdi bebeğimin kıyafetlerini attım makinaya .. 30 derece 30 dakikada yıkıyorum doğru mu acaba :/
evet böyle ama modeli daha değişik aman ya bir o eksik kaldı neyse alayım da bir türlü takarım artıkgünaydın. karyola dediğin mobilya beşik mi tam anlayamadım, eğer öyleyse 8 parçalı bebek uyku seti diyerek araman lazım, yani bu model birşey mi
http://www.cilek.com/natura-baby-bebek-karyolasi_72932?d=8847
bende anlamadım acaba ben haftamı karıştırıyorumneden ikisinin arasında o kadar fark var ki cnm. altta yazan hafta benim son adetime göre hesaplayıp tahmini doğum tarihime göre hesaplanan tarih.
direk muhtemel doğum tarihiyle giriş yaptım ama tekrar bakayım :)Canım son adet tarihini yanlış yazmışsın heralde
Sağol canım korktum yanlış yaptım diye 30 dakika az gibi gelmiştidoğru canım..kolay gelsin
çok hoşmuş çok beğendimmm :) bende inatçı eşimi şu konuda ikna edip aldıramadım yaEki Görüntüle 1469356 Eki Görüntüle 1469357 Kızlar bunlarda benim minik Kızımın bebek Şekerleri , eşim istanbula gittiğinde alıp getirdi . Nasıl sizce , hazır yapılmış aldım malasef ben burda malzeme bulup yapmam zor olurdu Zaten , sağlık olsun .
Magnet olması iyi en azından dolap süsü olur , porselen ve el boyama .
direk ebe ve hemşireler gibi konuştun yavalla bebek yapma işini başarabilen birinin çatı muayenesini yapamayacağını sanmıyorum. sadece 2 parmak giriyo,2-3cm. diğerine kıyaslarsak devede kulak acık acık yazdım artık kusura bakmayın
Canim benim ilk dogumum olacak insallah ve sezeryan olacagim baska sebeplerden. Galiba, sen normal dogum yapabilecek durumdaysan dr ve ebenin bir kac hareketiyle bebegi karninda donduruyorlasmis. Herseyin hayirlisi tabi. Benim bebegin ayaklari asagida kasiklarimin ustude, kafasi da sag kaburgamin altinda iki taraftan da hareketlerini hissediyorum. Canim ayni senin gibi gobegimde de hareketler hissediyorum sanirim elleri orada , arada bayagi cosuyor sanirsin iceride örgü örüyor. Artik az kaldi canim insallah sag salim aliriz bebeklerimizi kucagimiza.ya ben çok kafaya takıyorum bu ara dönecekmi diye senin ki ilk doğummu .
benimki ikinci doğum normali denesemmi bilmiyorum birde bebeğin hareketlerini sadece aşağıdamı hissediyosun yoksa yukarda falanda oluyomu arada benimki göbek deliğinin oralarıda hareketli oluyo bazen döndümü acaba diyorum yada ellerimi orda oluyo
Canım 35+5 sen muhtemelen son adet tarihin 8-9 temmuzdur.bu yüzden muhtemel doğum tarihin de 23-24 nisan gibi olmalı.Sen 15 nisan olarak girdiğin için 37 yi bitirmiş 38den gün almış görünüyorsun bu yüzden sistem seni 38 sayıyorben şu an 35+5 ken alttaki muhtemel doğum tarihine göre haftam nasıl 38. hafta oluyor anlamadım ya neyse
BEN KENDİM RESMİ KOPYALAYIP POWER POİNTTE YAPTIM CANIMcanımm çok beğendim çok güzel olmuş hangi siteden yaptığını öğrenebilirmiyim
amin canım inşallahCanim benim ilk dogumum olacak insallah ve sezeryan olacagim baska sebeplerden. Galiba, sen normal dogum yapabilecek durumdaysan dr ve ebenin bir kac hareketiyle bebegi karninda donduruyorlasmis. Herseyin hayirlisi tabi. Benim bebegin ayaklari asagida kasiklarimin ustude, kafasi da sag kaburgamin altinda iki taraftan da hareketlerini hissediyorum. Canim ayni senin gibi gobegimde de hareketler hissediyorum sanirim elleri orada , arada bayagi cosuyor sanirsin iceride örgü örüyor. Artik az kaldi canim insallah sag salim aliriz bebeklerimizi kucagimiza.
Doktoruna akıntını tarif et benceBen brkleyecem gun icinde herhangi bisy olursa farkli o zmn ararm doktoru. Kendimi cok kotu hissediyorum hazırlıksız. Daha değil simdi. Interntten de baktm mukus da kan yada ona benzer bisey olunca yada su gelince gidin hastaneyr diyor. Ona gore brkleyecem şimdi ama cok korkmaya basladmNasl dogurcam ben bilmiyorumm
anlaşıldıCanım 35+5 sen muhtemelen son adet tarihin 8-9 temmuzdur.bu yüzden muhtemel doğum tarihin de 23-24 nisan gibi olmalı.Sen 15 nisan olarak girdiğin için 37 yi bitirmiş 38den gün almış görünüyorsun bu yüzden sistem seni 38 sayıyorYani gerçekten doğumun 15 nisandaysa bugün 37+1 sin
günaydın kızlar :) bugün kızımla 4. günümüz ve evimizde ilk gecemizdi :) şükürler olsun kızlar çok akıllı bir kızım var maşallah :) sütüm tamamen geldi şükür emmede hiç sıkıntı yaşamadık arada gaz ağrımiz oluyo hafif pişik başladı. beni sorarsanız 74 le doğum yapan ben şu anda 71 kiloyum bebek 3 kilo doğdu bu hesaptan bişey anlamadım :) ve karnım öylece duruyo 7 aylık hamile gibiyim hala felaket gaz sancım oluyobizden bu kadar kızlar öpüyorum :)
Çok geçmiş olsun az bi zaman kalmışken olmasa iyiymiş ama inşallah çabuk atlatırsın zencefili de deneyebilirsinGunaydin kizlar grip oldum butun gece uyaniktim corba filan yaptim kendim3 iyi olmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?