Canım sezaryen mi oldun? Doktorum ödem 1 ayda atılır dedi.günaydın kızlar :) bugün kızımla 4. günümüz ve evimizde ilk gecemizdi :) şükürler olsun kızlar çok akıllı bir kızım var maşallah :) sütüm tamamen geldi şükür emmede hiç sıkıntı yaşamadık arada gaz ağrımiz oluyo hafif pişik başladı. beni sorarsanız 74 le doğum yapan ben şu anda 71 kiloyum bebek 3 kilo doğdu bu hesaptan bişey anlamadım :) ve karnım öylece duruyo 7 aylık hamile gibiyim hala felaket gaz sancım oluyobizden bu kadar kızlar öpüyorum :)
Dogru söze nedenirvalla bebek yapma işini başarabilen birinin çatı muayenesini yapamayacağını sanmıyorum. sadece 2 parmak giriyo,2-3cm. diğerine kıyaslarsak devede kulak acık acık yazdım artık kusura bakmayın
Canim kasma kendini acimiyor.Kasarsan normal iliski esnasinda bile aciyabiliyo 2 3 sn suren birsey dert etme.Kızlar çatı muyanesi çok acıtıyor mu yarın gidicem içim bir tuhaf oldu
Çok sağol tatlım daha iyileri sizin olur inş . Eşim bu illerden hiç anlamaz ben netten seçip kardeşime kargo ile gönderttim eşimde kardeşimden alıp geldiçok farkliymis,bunlardan hic görmemiştim eşin çok zevkliymis canım çok hoş olmus
işte bu harika bi haberArkadaşlar çalışan annelerı ilgilendiren tasarı mecliste kabul edilmiş
Hele bir dur bakalım CNm gün doğmadan Daha neler doğar. Inş herşey gönlüne göre gelişir bu düşündüklerine hiç gerek kalmaz. Bizlerin yükü ve sorumlulukları çok büyük Rabbim de ona göre bize zorluk verir inş ki ben inanıyorum şu son zamanlarımızda bizleri yüz üstü koymaz yardımı çok olur . Bol bol dua ile aşarsın inş .Moralim cok bozukdun aksam ev sahibimiz aradi evi satacakmis birileri bakmya gelecekmis bugun eve gosterin dedi. Yuzde elli anlaştık gibi bisy dedi. Hamile oldugumu da biliyormus ama ev satılırsa falan ben ne yapcam hic gtmek istemiyorum burdan. Doğumu bekleseler bile kucucuk bebekle ev tasinma ev arama isleri nasil olacak kizlar simdiden beni aldi bi korku üzüntü ins begenmezler evi Esim de zaten bu evden tasinmak icin bahane ariyordu kendi annesigile yakin yerr gtmek icin. Bende onların hrm yakina gtmek istemem hemde oturduklari semt hic guzel biyer degl. Stresim azmis gibi bide bu cikti simdi. Yine bizim tartsmalr baslar ev yuzunden cok canm skldi
Canim daraltma kendini.belki evi alacaklar kiraya verirler.cikmak zorunda kalmazsin.diyelimki saatti evi CIK dediler kira kontratin yokmu?öyle evi sattim oğlum evleniyor cikin diyemez ev sahibi.kiraci haklari var.valla benden sana tavsiye sakin yaklaşma kaynanin yanina.en güzel gününü bile berbat ederler.en iyisi uzak olmanMoralim cok bozukdun aksam ev sahibimiz aradi evi satacakmis birileri bakmya gelecekmis bugun eve gosterin dedi. Yuzde elli anlaştık gibi bisy dedi. Hamile oldugumu da biliyormus ama ev satılırsa falan ben ne yapcam hic gtmek istemiyorum burdan. Doğumu bekleseler bile kucucuk bebekle ev tasinma ev arama isleri nasil olacak kizlar simdiden beni aldi bi korku üzüntü ins begenmezler evi Esim de zaten bu evden tasinmak icin bahane ariyordu kendi annesigile yakin yerr gtmek icin. Bende onların hrm yakina gtmek istemem hemde oturduklari semt hic guzel biyer degl. Stresim azmis gibi bide bu cikti simdi. Yine bizim tartsmalr baslar ev yuzunden cok canm skldi
Nasıl biseymiskiArkadaşlar çalışan annelerı ilgilendiren tasarı mecliste kabul edilmiş
Canım kendini strese sokma rabbim en iyisini bilir inşallah gönlünce olur arkadaşların dediği gibi belki beğenmezler ya da kıraya verirler sen yavrunu düşün germe kendiniMoralim cok bozukdun aksam ev sahibimiz aradi evi satacakmis birileri bakmya gelecekmis bugun eve gosterin dedi. Yuzde elli anlaştık gibi bisy dedi. Hamile oldugumu da biliyormus ama ev satılırsa falan ben ne yapcam hic gtmek istemiyorum burdan. Doğumu bekleseler bile kucucuk bebekle ev tasinma ev arama isleri nasil olacak kizlar simdiden beni aldi bi korku üzüntü ins begenmezler evi Esim de zaten bu evden tasinmak icin bahane ariyordu kendi annesigile yakin yerr gtmek icin. Bende onların hrm yakina gtmek istemem hemde oturduklari semt hic guzel biyer degl. Stresim azmis gibi bide bu cikti simdi. Yine bizim tartsmalr baslar ev yuzunden cok canm skldi
canım en iyisini yine sen bilirsin bende olsam senin gibi kırılmasın diye git derdim ama bebeğin doğarsa eşinin gideceğini sanmam bebek onları çok değiştiriyor hakkında hayırlısı olsun eger kendini yalnız hissedeceksen bunu ona ilet. Benim eşim de vekil müdürlük yapıyordu 15 tatilde göndermeyeceklerdi onun için istifa etti. Hakkınızda hayırlısı olsun canımKizlar fikirlerinize ihtiyacim var.Esim mudur yardimcisi bi proje yüzünden almanyaya gitmek zorunda öğrencileriyle.22 nisanda gitmesi gerekiyor.yarin kontrolün var sezeryanmi normalin doğum olacagi belli olucak.eğer sezeryan olursa insanin 10 gibi olsun diyoruz.normal olursa da 22 kadar doğar diyor deli ediyor beni.ben kirilmasin diye git dedim ama düşününce ilk bebeğimiz ben yaninda istiyorum onu ne yapiyim ben gonderiyimmi?gondermiyimmi?
Sıkma canım kendini. Satın alacaklar olanlar gelince halini görecek elbetMoralim cok bozukdun aksam ev sahibimiz aradi evi satacakmis birileri bakmya gelecekmis bugun eve gosterin dedi. Yuzde elli anlaştık gibi bisy dedi. Hamile oldugumu da biliyormus ama ev satılırsa falan ben ne yapcam hic gtmek istemiyorum burdan. Doğumu bekleseler bile kucucuk bebekle ev tasinma ev arama isleri nasil olacak kizlar simdiden beni aldi bi korku üzüntü ins begenmezler evi Esim de zaten bu evden tasinmak icin bahane ariyordu kendi annesigile yakin yerr gtmek icin. Bende onların hrm yakina gtmek istemem hemde oturduklari semt hic guzel biyer degl. Stresim azmis gibi bide bu cikti simdi. Yine bizim tartsmalr baslar ev yuzunden cok canm skldi
Hım uzuldum canım. Zor bi durum tabikiKizlar fikirlerinize ihtiyacim var.Esim mudur yardimcisi bi proje yüzünden almanyaya gitmek zorunda öğrencileriyle.22 nisanda gitmesi gerekiyor.yarin kontrolün var sezeryanmi normalin doğum olacagi belli olucak.eğer sezeryan olursa insanin 10 gibi olsun diyoruz.normal olursa da 22 kadar doğar diyor deli ediyor beni.ben kirilmasin diye git dedim ama düşününce ilk bebeğimiz ben yaninda istiyorum onu ne yapiyim ben gonderiyimmi?gondermiyimmi?
Moralim cok bozukdun aksam ev sahibimiz aradi evi satacakmis birileri bakmya gelecekmis bugun eve gosterin dedi. Yuzde elli anlaştık gibi bisy dedi. Hamile oldugumu da biliyormus ama ev satılırsa falan ben ne yapcam hic gtmek istemiyorum burdan. Doğumu bekleseler bile kucucuk bebekle ev tasinma ev arama isleri nasil olacak kizlar simdiden beni aldi bi korku üzüntü ins begenmezler evi Esim de zaten bu evden tasinmak icin bahane ariyordu kendi annesigile yakin yerr gtmek icin. Bende onların hrm yakina gtmek istemem hemde oturduklari semt hic guzel biyer degl. Stresim azmis gibi bide bu cikti simdi. Yine bizim tartsmalr baslar ev yuzunden cok canm skldi
Ellerine saglıkslm annişler:) Uzun aradan sonra yeniden aranızdayım:) Bakın teyzeleri bunlarda benim kızımın kapı süsü takı yastığı ve bebek şekerleri. Çok uğraştık ama değdi sanırım hepsini elcağızlarımızla yaptık umarım sizlerde beğenirsiniz. Bu arada doğum yapan arkadaşların hepsini tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inş ve darısı benim gibi geri sayıma geçen tüm anne adaylarına:)
Kira kontratimz vardı eylulde bitti sonrasinda da yenilemedik demkki onlarin da kafssinda boyle bisy varms yenileyin diye bisy demediler canim. Zaten dedgm gibi esim de bahane aradigi icin kontrat yenileyin demeyince adamlar onun da isine geldi istedgm zaman bende cikar giderm diyerekCanim daraltma kendini.belki evi alacaklar kiraya verirler.cikmak zorunda kalmazsin.diyelimki saatti evi CIK dediler kira kontratin yokmu?öyle evi sattim oğlum evleniyor cikin diyemez ev sahibi.kiraci haklari var.valla benden sana tavsiye sakin yaklaşma kaynanin yanina.en güzel gününü bile berbat ederler.en iyisi uzak olman
Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var.Esim mudur yardimcisi bi proje yüzünden almanyaya gitmek zorunda öğrencileriyle.22 nisanda gitmesi gerekiyor.yarin kontrolün var sezeryanmi normalin doğum olacagi belli olucak.eğer sezeryan olursa insanin 10 gibi olsun diyoruz.normal olursa da 22 kadar doğar diyor deli ediyor beni.ben kirilmasin diye git dedim ama düşününce ilk bebeğimiz ben yaninda istiyorum onu ne yapiyim ben gonderiyimmi?gondermiyimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?