2015 Nisan Anneleri

Canim niye kandirsin ki oyle dusunme doktoruna guven sen strese girmissin sadecebu esinle konus dertles korkularini anlat doktorunlada konus bu konuyu sen suan korkudan boyle hissediyorsun bebegini gorunce bitecek tun bunlar ona odaklanmya calis.

iye kandirsin ki oyle dusunme doktoruna guven sen strese girmissin sadecebu esinle konus dertles korkularini anlat doktorunlada konus bu konuyu sen suan korkudan boyle hissediyorsun bebegini gorunce bitecek tun bunlar ona odaklanmya calis.[/QUOTE]
Sizleri de sikmak istemem ama esimle paylasiyorum ama anlamiyor beni. Onu da gerdigimi soyluyor, yapacak bisey yok diyor, ofluyor, pofluyor. Ben de biliyorum korkunun ecele faydasi yok bi sekilde olacak. Ama cok agrili, belki agrisiz, belki acisiz, belki kolay, belki cok zor, belki hayatta belki degil. Rabbim ne yazdiysa gorecegiz. Cumlemize iyi ve hayirli yazilar yazmis olsun insallah.

Canim benimkide ayni bebeğinin bas çevresi ölçümü 2 hafta önde.doktorun normal dediyse telaslanma bence niye uzuyorsun kendini,benim doktorum çok saglikli dedi.bu kadar da düşünme bence.

merhaba kızlar, görumcem geldi, bana yardımcı:) arkadas cok sevındım cok, camları sıldırcem hihihi
Bana görümce demeyin yaa !!
Bize gelecekti kalmaya, yola cıkmadan konustuk. Rica ettim abisinin 3 gömlegi var,ütüler mi acabaaa diye, cok yorgundum cunku normalde hayatta istemem, bilir, hanfendi bize gelmekten vazgectii >:[ öfkeliyimm!!

Aa yokyanlis anladin canim sikarmisin hic oyle dusundurduysem kusura bakma. Yani benimde sezeryan ihtimali var gecen esimle paylastim bende cok korkuyorum sana guven birinin seni rahatlamasi iyi geliyor insana..hic olmazsa doktorunla konus bu durumu zaten en fazla 1 gun cekeceksin bide oyle dusun belki dusundgnden kolay olacak yasamadan bilemeyecegiz onun icin simdiden kendini keske boyle yipratmasan.

Gözün aydın Canım Allah analı babalı büyütsün. bende dogurmak istiyorum diyimde senin dilegin banada etki eder belki: )

Benmde canim istiyor kola ama esime bikac kere aksamdi cnm istedi az icsemmi dedim bosver dedi kaldi oyle hic icmedim daha ama.cok ozledim :)

Canım fiyatları bilmiyorum ama e bebekte de var, doğru anlatıysam okiedog bakıyorsun di mi
Bakıyorum, tam karar verdim ama kendi sitesinde sorun var iste.diğer sitelerde de daha paahalı. Daha fazla vermek istemediğimden 1 haftadır bekliyorum ama düzelecek gibi değil, nasip değildir belki de napalım.

Canim rahimmim kucukmus bebek iceride biraz sıkısmıs o yuzden. Zaten ters duruyor bu yuzden dönemiyormus da... Butun bu sebeplerden sezeryan olacagim. Senin normal dogum mu canim?
Anladim canim, sag salim alirsin bebegini kucagina insallah..Ben normal dogumdan cok korkuyorum sezeryan tercih edecegim muhtemelen, tarih de yarinki kontrolde belli olur diye dusunuyorum

iyi akşamlar kızlar bir türlü bebek şekerine karar veremiyorum gittigidiyordan bakıyorum ama modeline karar veremiyorum doğumada 2 hafta kaldı

iyi akşamlar kızlar bir türlü bebek şekerine karar veremiyorum gittigidiyordan bakıyorum ama modeline karar veremiyorum doğumada 2 hafta kaldı
Bikaç sayfa önce ben paylaştım.bo mağazadan yaptırdım 3 ayrı çeşit gittigidoyordan
55 tane sürpriz hediye Kargo ile kapıda ödeme hepsi 70 TL'ye geldi.zevklerimiz farklı olabilir ama biz eşimle aşık olduk.resimdekinden kat kat güzel ve kaliteli çıktı

merhaba kızlar, görumcem geldi, bana yardımcı:) arkadas cok sevındım cok, camları sıldırcem hihihi
Benimde görümce geldi taaaa Türkiye'den bırak cam sildirmeyi Kadıncağız 56 yaşında her yeri ağrıyor , bacaklar ve boyun sürekli Ağrılı .. Şimdi gelde ben mi ona o mı bana yardım etsin :)) halime gülüyorum resmen yinede Kadıncağız birşeyler yapmaya çalışıyor sağolsun . En azından Oğluşumla ilgileniyor onunla oynayıp Gülüyorlar .. Bunada şükür.
Senin görümce inş herseyi yapar rahat edersin tatlım.

gittigidiyordaki mağazanın linkini atabilirmisin canım bende beğendim gayet güzeller

Bakıyorum, tam karar verdim ama kendi sitesinde sorun var iste.diğer sitelerde de daha paahalı. Daha fazla vermek istemediğimden 1 haftadır bekliyorum ama düzelecek gibi değil, nasip değildir belki de napalım.
Belki de cnm ben onu hastaneye götürmüyorum eğer sen de sonra kullanacaksan biraz daha bekleyebilirsiniz belki, kısmet Dediğin gibi

Ay iste normal olması biraz zor ama sonra agrı falan kolay toparlanıyosun. Yanlız sancı geldiginde ben kötü biri degilim demissinya bittim orda: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…