- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Yani canim ara bence dediğin gibi belki doguracaksin.Yarin arayip tekrar teyit etcem galiba. Yoksa yanlismi anladimbende belki dogurcam dimi 14 15 nisana. Adam doguma cagrdi heralde
Canim niye kandirsin ki oyle dusunme doktoruna guven sen strese girmissin sadecebu esinle konus dertles korkularini anlat doktorunlada konus bu konuyu sen suan korkudan boyle hissediyorsun bebegini gorunce bitecek tun bunlar ona odaklanmya calis.
Canim benimkide ayni bebeğinin bas çevresi ölçümü 2 hafta önde.doktorun normal dediyse telaslanma bence niye uzuyorsun kendini,benim doktorum çok saglikli dedi.bu kadar da düşünme bence.Kızlar nasılsınız umarım herkesin sağlığı da keyfi de yerindedir. Dün kontrol vardı yine kafam karmakarışık oldu akşam kendimi tutamadım endişeden oturup ağladım. Bebişimin baş çevresi ölçümleri yine 2 hafta önde çıktı 39 hafta ile uyumlu ama femur kemiği, kol gemiği ölçüleri ise normal döneminden 2 haftadan fazla, karın .evresi ise 1 hafta geri. İnşallah iyi olur, sağlıklı olur hayırlı olur hersey,duam bu. İnsan ne yapacağını bilemiyor kafamda bin tane tilki dolanıyor. Duanızı eksik etmeyin benim bebişim için de olur mu...
Bana görümce demeyin yaa !!merhaba kızlar, görumcem geldi, bana yardımcı:) arkadas cok sevındım cok, camları sıldırcem hihihi
Aa yokyanlis anladin canim sikarmisin hic oyle dusundurduysem kusura bakma. Yani benimde sezeryan ihtimali var gecen esimle paylastim bende cok korkuyorum sana guven birinin seni rahatlamasi iyi geliyor insana..hic olmazsa doktorunla konus bu durumu zaten en fazla 1 gun cekeceksin bide oyle dusun belki dusundgnden kolay olacak yasamadan bilemeyecegiz onun icin simdiden kendini keske boyle yipratmasan.iye kandirsin ki oyle dusunme doktoruna guven sen strese girmissin sadecebu esinle konus dertles korkularini anlat doktorunlada konus bu konuyu sen suan korkudan boyle hissediyorsun bebegini gorunce bitecek tun bunlar o sikmak istemem ama esimle paylasiyorum ama anlamiyor beni. Onu da gerdigimi soyluyor, yapacak bisey yok diyor, ofluyor, pofluyor. Ben de biliyorum korkunun ecele faydasi yok bi sekilde olacak. Ama cok agrili, belki agrisiz, belki acisiz, belki kolay, belki cok zor, belki hayatta belki degil. Rabbim ne yazdiysa gorecegiz. Cumlemize iyi ve hayirli yazilar yazmis olsun insallah.
Ay bende ayni normalde kola sevmem pek ama bu ara bayiliyorum bende. 1 bardagi gecmemeye calisiyorum ama iciyorum icim istiyor resmenkızlar benim gibi kola aşeren varmı bu aralar hep içmek istiyorum buz gibi
Rabbimin gucune gitmesin acisini gostermesin ama bebegimi dusunemiyorum bile. Boyle degildim bu hafta noldu bana boyle, elimden gelse dogurmayacagim psikolojm cok bozuldu, uykum falan kalmadi, cildrmak uzereyim. Epidural olacak dr.cok aci cekmezsin diyo ama beni kandiriyor galiba.[/QUOT
Bende spinal sezeryan olcam aynı senin gibi sıkıntılıyım ki çok rahatım bende herkesin korktuğu kısımdan değil sonrasında bacaklarımı hissetmicem diye deli oluyorum ;( of Allah yardımcımız olsun
Gözün aydın Canım Allah analı babalı büyütsün. bende dogurmak istiyorum diyimde senin dilegin banada etki eder belki: )Hepinize güzel dilekleriniz için tşk ediyorum arkadaşlar.oğlumuz 37+3 te 3200 50 cm normal doğumla dünyaya geldi.bugün taburcu oluruz artık darısı sizlerin başına :) bu arada epidurali şiddetle tavsiye ediyorum
Bakıyorum, tam karar verdim ama kendi sitesinde sorun var iste.diğer sitelerde de daha paahalı. Daha fazla vermek istemediğimden 1 haftadır bekliyorum ama düzelecek gibi değil, nasip değildir belki de napalım.Canım fiyatları bilmiyorum ama e bebekte de var, doğru anlatıysam okiedog bakıyorsun di mi
ben içmem normaide ama himileiğimde çok içtim yaBenmde canim istiyor kola ama esime bikac kere aksamdi cnm istedi az icsemmi dedim bosver dedi kaldi oyle hic icmedim daha ama.cok ozledim :)
Anladim canim, sag salim alirsin bebegini kucagina insallah..Ben normal dogumdan cok korkuyorum sezeryan tercih edecegim muhtemelen, tarih de yarinki kontrolde belli olur diye dusunuyorumCanim rahimmim kucukmus bebek iceride biraz sıkısmıs o yuzden.Zaten ters duruyor bu yuzden dönemiyormus da... Butun bu sebeplerden sezeryan olacagim. Senin normal dogum mu canim?
Bikaç sayfa önce ben paylaştım.bo mağazadan yaptırdım 3 ayrı çeşit gittigidoyordaniyi akşamlar kızlar bir türlü bebek şekerine karar veremiyorum gittigidiyordan bakıyorum ama modeline karar veremiyorum doğumada 2 hafta kaldı
Benimde görümce geldi taaaa Türkiye'den bırak cam sildirmeyi Kadıncağız 56 yaşında her yeri ağrıyor , bacaklar ve boyun sürekli Ağrılı .. Şimdi gelde ben mi ona o mı bana yardım etsin :)) halime gülüyorum resmen yinede Kadıncağız birşeyler yapmaya çalışıyor sağolsun . En azından Oğluşumla ilgileniyor onunla oynayıp Gülüyorlar .. Bunada şükür.merhaba kızlar, görumcem geldi, bana yardımcı:) arkadas cok sevındım cok, camları sıldırcem hihihi
Ver gız valla boş boş durmasınlar . Öyle ekmek elden su gölden olmaz :))Bende de durumlar aynı tık yok allahım yaaagelmeyecek galiba benimki içerde rahat sanırım.2 şiş bir çilede ip vereyim bari örgü yapsın hanımefendi icerde
gittigidiyordaki mağazanın linkini atabilirmisin canım bende beğendim gayet güzellerBikaç sayfa önce ben paylaştım.bo mağazadan yaptırdım 3 ayrı çeşit gittigidoyordan
55 tane sürpriz hediye Kargo ile kapıda ödeme hepsi 70 TL'ye geldi.zevklerimiz farklı olabilir ama biz eşimle aşık olduk.resimdekinden kat kat güzel ve kaliteli çıktı
Belki de cnm ben onu hastaneye götürmüyorum eğer sen de sonra kullanacaksan biraz daha bekleyebilirsiniz belki, kısmet Dediğin gibiBakıyorum, tam karar verdim ama kendi sitesinde sorun var iste.diğer sitelerde de daha paahalı. Daha fazla vermek istemediğimden 1 haftadır bekliyorum ama düzelecek gibi değil, nasip değildir belki de napalım.
Ay iste normal olması biraz zor ama sonra agrı falan kolay toparlanıyosun. Yanlız sancı geldiginde ben kötü biri degilim demissinya bittim orda: )normaldi canım çok zor bi doğum değildi ama çok talihsizdim hazırlıksızdım 3 hafta sonra bekliyoduk erken oldu bayramda olması kötü doktorum yoktu geceydi o yüzden bunu biraz sezeryan istiyorum ama normalde olabilir tabiakşam saat yedi gibi suyum geldi ilçe hastanesi hemen karşıda bizde hastane lojmanında oturuyoruz gittim hemen ebe baktı 1 santim açıklık var ama ben çok hareketliyim yerimde duramıyorum tabi başıma geleceklerden habersizim eve geldim misafirleri uğuladım bulaşıkları yıkadım evi süpürdüm yatağımı açtım duşumu aldım saat 11 oldu yola çıktık başka bir ilçeye gidiyorum bu arada 1 buçuk saat sürüyo çok heyecanlıyım yolda hafif sancım başladı elimde telefon dakika tuttum 4 dakikada ir 20 saniye falan hafif adet sancısı gibi yollarda bozuk o zaman takur tukur gittik hasaneye varınca sancım 50 saniyde bir kısa süre geliyo ama gene hafif tam suni sancıyı verecekler bunu doktora söyledim iyi dedi 3 santimde açılma vardı vermedi sancıyı sabah 7 ye kadar doğmazsa verin dedi ebelere gitti ebeler biri uyumaya biri telefonla konuşmaya gitti kayınvalidem eltim var yanımda doğumhanede tek olduğumuz için eşimde gelip gidiyosonra saat 3 4gibi nişanımda geldi ebeler arada gelip açılmaya bakıyolar en saat 5 te gelip baktılar gittiler sonrasancım arttı aman allahım ölüyorum sanki sacı gelince duruyorum sancı başlayınca saçmalıyorum ben kötü biri değilim allahım verme sancıyı falan birsürü şey demişim ebelerde daha var diye gelmiyolar ıkınmada demişlerdi bana tut kendini nefes al ver bende öyle yapıyorum ama ıkınma hisii çok o ara aat oldu 6 eltim gitti ebeyi uyandırdı gel kadın ölüyo geldi şaşırdı açılma tamam çık çatala çıktım ıkınıyorum yok olmuyo tuvaletim geliyo sanki kalk yürü dediler gittiler gene yürüyorum ama 10 saniyede sancı geliyo çok kötü baktık olmuyo eltim tekrar gitti çğırdı kayınvalidem ağrıyo sakın sezeryan olma diyen kadın doktor çağırın sezeryna alsın diyo çıktım çatala bağırdım ebeler korkup gelsin diye geldiler çok iyi çok güzel ıkın bi daha bi daha bi daha derken biri almış makası şurayı mı kessek burayımı kessek diyo kesmeyin ne yapıyosunuz dedim kesmişlerdi bile hiç hissetmedim son ıkınmada saat 7 20de doğdu ama doğunca sanki o bağıran sn değilsin çok güzel bi duygu bu ağrımı unuttum oğluma bakıyorum tartıyorlar falan sonra kayınvalideme verdler dikişler atıldı kalktım serumumu aldım gittim kendimi sildim üzerimi değiştim bebeğimi emzirdim çok güzel bi duyguydu benim için kötü olan ebelerimdi iyi ilgilenselerdi 2 saat önce olurdu uzun oldu biraz ama aslerlik anıları bir doğum anıları 2 bitmez derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?