- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Canim benim birdahaki kontrolum 10 nisan iki hafta sonra cagirdi.zaten doktorum normal dogur dedi bende normal istiyorum insallah.evet seni cok gec cagirmis doktorun niye bukadar gec cagirdi?bide doktorum 14 ile 17 nisan arasi Dogurursun muhtemelen dedi.Canim tarihlerimiz ayniya sen ne zmn gtceksn doktora simdi. Beni 15 nisanda cagrdi cokngec deglmi
Canim benim doktorum her hafta gel dedi normalde ben 2 haftada bi gidiyorum.evim uzak hastaneye o yuzden.senin belli oldumu dogum gunun nasil doguracagin?Benimde tarihim ayni sizinle kizlar. Bence de cok gec, benim doktorum artik her hafta cagiriyor gecen haftadan itibaren..
Bence doktorunla gorus sen cok gec 15 nisan belki muayne diye gidicen doguracaksin ne biliyor.cati muaynen yapildimi canim?bugun kan verdim ben 4 tup suyun filan gelirse geldiginde bide kan almakla ugrasmayalim dedi doktorum.herseyimiz hazir olsun tahlilleri verdim iste.Canim tarihlerimiz ayniya sen ne zmn gtceksn doktora simdi. Beni 15 nisanda cagrdi cokngec deglmi
Çok sağol canım interntte dünyanın parası evde kenim yaparım daha iyi.çok sağol yardımın için başım sıkışınca yine rahatsız ederim seniyapılışı ile ilgili de şu mesajı yazmıştım bana 50-60 tl arası bişeye mal oldu ben taşları falan fazladan aldım battaniye de süsledim daha elimde de var bulunsun diye fazla aldım canım nette sadece resmi vardı anlatmıyor nasıl yapıldığını deneye deneye bulduk biz de şöyle anlatayım ilk önce bu ütüyle yapışan taşları kumaşa yapıştırıyoruz sonra çerçevenin içi büyüklüğünde karton kesiyoruz kartonun üstüne biraz elyaf koyup üstüne kumaşımızı gerdirerek arkadan bağladık sonra oluşturduğumuz bu çerçevenin içini tersten slikon tabancası ile yapıştırdık çerçevenin kenarına geçtiğimiz o ipi de slikon ile yapıştırdık harflerin üstündeki küçük taşları ve tacı uhu ile yapıştırdık altındaki iki renkli fiyonku da üst üste koyup birbirine diktik ve slikon ile yapıştırdık karışık gibi gözükse de aslında kolaymış ama bilmeyince biraz zaman alıyo öyle mi yapsak böylemi yapsak diye
Canım onlarıda aldım yazmayı unutmuşum sağolBebek için çorap, emerken ağzını silmek için tül bent ya da bez, bebek bezi, battaniye
Benim de tarih sizinle hemen hemen aynı. Bana dün doğum tarihi verdi. Allahtan bir şey olmazsa 10 nisanda gelecek kızım. Haftaya perşembe de kontrole cagirdi yeniden.Canim benim doktorum her hafta gel dedi normalde ben 2 haftada bi gidiyorum.evim uzak hastaneye o yuzden.senin belli oldumu dogum gunun nasil doguracagin?
Yarin konrolumuz var, ben sezaryan istiyorum belki gun verir yarin.Canim benim doktorum her hafta gel dedi normalde ben 2 haftada bi gidiyorum.evim uzak hastaneye o yuzden.senin belli oldumu dogum gunun nasil doguracagin?
çok teşekkür ederm destek mesajın için canım. 1 hafta sonra çağırdı doktor tekrar. inşaallah dediğin gibi sağlıkla hayırlısıyla benim bebişimi de herkesinkinide.Canım moralini bozma hersey Allahtan doktorun ne diyor yani usgde yanılma payı cok fazla olçümler tutmuyo hiç inanıyorumki saglıcakla alıcaksın bebili kucagına aklına kotu şeyler getırme stres yapma kendine canım dualarımız seninle inşallah rabbim cumanın hürmetine senin ve bütün bebişlerimize saglık versin inşallah
inşallah canım inşallah çok sağlıklı ve hayırlı doğar ve yaşar, hepimizinki...İnşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsın . Vesveselere gelme hiçbirşey belli olmuyor anne karnında... senin bebeğindede bir problem görünmüyorr sıkma sakın canını
Haydi hayirlisi..dogum takviminde 19 nisan gorunuyor, neden 15 gun kadar erken? normalde sezeryan olunca ortalama bir hafta once aliniyor diye biliyorumMerhaba kizlar ve melek bebekleri. Bugun dr kontrolundeydim. Haftaya cumartesi yani 4 nisanda allah izin verirse sezeryan olacagim. Butun hazirliklarim tamam. Bakalim onumuzdeki gunlerde neler yasayacagiz. Herkes sira sira doguruyor. Herseyin hayirlisi. Herkese iyi gunler dilerim...
Canim bunlari dusunme bebegini gorunce aklina bile gelmicek suan stressten boyle hissediyrsun sagsalim al kucagina ins bebisiniBende persembe gunu 2 nisanda sezeryan olacagim kismetse. Ama korkudan baska birsey dusunemez oldum, o agrilar acilar nasil dayanacagim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Canim telas yapma bu kdr bnmde bebisin olcumleri haftasina gore hep buyuk.bazen olcumlerde de hata olabiliyor ,son zamanlarimiz artik uzme bu kdr kendini.doktor bi sorun yok dediyse takilma daha fazlaKızlar nasılsınız umarım herkesin sağlığı da keyfi de yerindedir. Dün kontrol vardı yine kafam karmakarışık oldu akşam kendimi tutamadım endişeden oturup ağladım. Bebişimin baş çevresi ölçümleri yine 2 hafta önde çıktı 39 hafta ile uyumlu ama femur kemiği, kol gemiği ölçüleri ise normal döneminden 2 haftadan fazla, karın .evresi ise 1 hafta geri. İnşallah iyi olur, sağlıklı olur hayırlı olur hersey,duam bu. İnsan ne yapacağını bilemiyor kafamda bin tane tilki dolanıyor. Duanızı eksik etmeyin benim bebişim için de olur mu...
Normal dogummu?sezeryanmi canim?Benim de tarih sizinle hemen hemen aynı. Bana dün doğum tarihi verdi. Allahtan bir şey olmazsa 10 nisanda gelecek kızım. Haftaya perşembe de kontrole cagirdi yeniden.
Rabbimin gucune gitmesin acisini gostermesin ama bebegimi dusunemiyorum bile. Boyle degildim bu hafta noldu bana boyle, elimden gelse dogurmayacagim psikolojm cok bozuldu, uykum falan kalmadi, cildrmak uzereyim. Epidural olacak dr.cok aci cekmezsin diyo ama beni kandiriyor galiba.Canim bunlari dusunme bebegini gorunce aklina bile gelmicek suan stressten boyle hissediyrsun sagsalim al kucagina ins bebisini
Canim niye kandirsin ki oyle dusunme doktoruna guven sen strese girmissin sadecebu esinle konus dertles korkularini anlat doktorunlada konus bu konuyu sen suan korkudan boyle hissediyorsun bebegini gorunce bitecek tun bunlar ona odaklanmya calis.Rabbimin gucune gitmesin acisini gostermesin ama bebegimi dusunemiyorum bile. Boyle degildim bu hafta noldu bana boyle, elimden gelse dogurmayacagim psikolojm cok bozuldu, uykum falan kalmadi, cildrmak uzereyim. Epidural olacak dr.cok aci cekmezsin diyo ama beni kandiriyor galiba.
Benm dr niye bu kadar rahatki :)Benimde tarihim ayni sizinle kizlar. Bence de cok gec, benim doktorum artik her hafta cagiriyor gecen haftadan itibaren..
Canm tarhlermz yakin. Benmde son uc dort gundur ader sancisi gibi sancim var belimde kasigimda hatta bazrn sirtNasilsiniz hanimlar benim artik sirt ve bel agrilarim basladi yavastan daha erken aslinda ama sali kontrolum var 13-14-15 sezeryan tarihimizdi benim minik erkenci gibi duruo boyle giderse
Yarin arayip tekrar teyit etcem galiba. Yoksa yanlismi anladimCanim benim birdahaki kontrolum 10 nisan iki hafta sonra cagirdi.zaten doktorum normal dogur dedi bende normal istiyorum insallah.evet seni cok gec cagirmis doktorun niye bukadar gec cagirdi?bide doktorum 14 ile 17 nisan arasi Dogurursun muhtemelen dedi.
Canim rahimmim kucukmus bebek iceride biraz sıkısmıs o yuzden.Haydi hayirlisi..dogum takviminde 19 nisan gorunuyor, neden 15 gun kadar erken? normalde sezeryan olunca ortalama bir hafta once aliniyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?