2015 Nisan Anneleri

Iyi Akşamlar kızlar, ben bugün çok kötüydüm.Adım atamıyorum duvarlara tutunarak tuvalete gidiyorum ancak. Vajina kemiğim çıtır çıtır kırılıyor sanki acısından bacağımı kıpırdatamıyorum, y a da ne bileyim damarları yırtılıyor gibi. Benim gibi adım atamayacak halde olan var mı? Yarınrandevum var ve nasıl gidicem bilemiyorum hastaneye bile...

Ay iste normal olması biraz zor ama sonra agrı falan kolay toparlanıyosun. Yanlız sancı geldiginde ben kötü biri degilim demissinya bittim orda: )
Daha neler demişim ya o an hersey söylenebiliyo bi arkadaşım anlatıyor doğum yaparken yanında da sancı çeken biri kayinvalidesini çağır oğlunu nasıl koyduysa öyle çıkarsın dayanamıyorum artık demiş şok olmuştum ben öyle şeyler diyememde ama söylenebiliyor tabi

Dikkat et canım dinle bol bol son günlerin mi acaba geliyomu.bbendede var ama o kadar değil ani hareketlerde oturduğum yerden kalkarken ve yatakta dönerken falan oluyor

Ver gız valla boş boş durmasınlar . Öyle ekmek elden su gölden olmaz :))
Hiç sorma canım yaa. Ne zaman geleceği belli değil ya insan merak ediyor.Insan da azıcık ta olsa ağrı sancı cikmazmi deli olmamak elde değil. Millet kaç gün önce doğurdu bizimki nin içerde ağda zamani geldi hanımın gelmeye niyeti yok daha

Dikkat et canım dinle bol bol son günlerin mi acaba geliyomu.bbendede var ama o kadar değil ani hareketlerde oturduğum yerden kalkarken ve yatakta dönerken falan oluyor
4 Nisan tarihim cnm. Ama Bendeki şuanda acayip bi şey koridorda adımlayamıyorum. merasimle tuvalete gidiyorum, duşakabin basamaklı adımımı açıp çıkamadığından yıkanamadım stres oldum.dün ev temizlendi ne kadar olsa yoruldum galiba, az-çok vardı bugün Allah korusun yatılı hasta gibi kaldım... Dediğin gibi gece dinleneyim belki bir hafta daha dayanır benim yavru, Sağol cnm...

Anladim canim, sag salim alirsin bebegini kucagina insallah..Ben normal dogumdan cok korkuyorum sezeryan tercih edecegim muhtemelen, tarih de yarinki kontrolde belli olur diye dusunuyorum
Amin canim sagol. Herseyin hayirlisi. Eger ben normal dogurabilsem cok isterdim. Belki sende dr la gorussen senin korkularini giderir. Ben 36. Hafta da gitmistim dr a ama bana daha yeni gun verdi dr. Gerci bazi dr lar soyluyorlar hemen tarihini. Insallah hersey gonlunce olur. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Senin acilman vardi dimi tatlim ? Bizdede sanci vardi acilma yok kac gundur sanci cekiyorum bi turlu siddetlenmiyor ne nisan ne su hic birsey yok daha ben biran once gelsin istiyorum sezeryan olmamak icinn ama bu gidisle sezeryan olacagim 4400du tosun pqsa bu hafta ee daha durursa daha cok olacak off ..

Dengesiz.3 gomlek ne ya elinemi yapisir.valla bende gorumceyim ama bizim gelinler dogum yaptiginda pansumanlarini yaptim duslarini aldirdim ustlerini giydirdim.evlerine kadar temizledim.cokkk kiziyorum boyle insanlara.sonucta kadiniz hepimiz birbirimize yardim etmemiz gerekir.nasil bakacak yuzune birdaha.

:)))))):))))):)))))):))))))) gece gece karnim agridi

gorumcem 23 yasında. taze körpe :) yemeklerı ben yapıyorum blask sofra kurma onda saolsun:).
senınkı de epey yaslımıs, yıne de gelmış kadıncagız o bıle yeter yapmak ıstemesı.

Ay inanmıyorum cok fena Canım seninki bunun yanında cok masum kalmıs: ) Allah yardımcımız olsun o günümüzde.

Çarşamba günü vardı 1 cm bugün nst iyi çıkınca ağrım olmayınca bakmadilar alttan. Uyarı olmasın dediler. Salı tekrar kontrol var bakalım artık o zaman a kadar açılsa bari. Benim kız ortalama 3300 falan doğar en fazla 3500

Canım benimde öyle cok fena birde karnımda sertlesme olunca adım bile atamıyorum. Dr bugün sordum doguma hazırlık agrıları dedi. Artık zorlanmaya basladık gercekten son zamanlar cok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…