- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Canim icme bak son haftalarin tamam icini serinletiyor ama cok zararli.bebegin direk kalp atisini etkiliyormus.bir bardak kolayi vucidun atmasi icin disariya 15 bardak su icmeliymissin.yavrundan kiymetli degil hicbirsey.Keşke bende içmesem tutsam kendimi eşimi markete gönderdim az önce
Haklısın canım içmeyeyim artıkCanim icme bak son haftalarin tamam icini serinletiyor ama cok zararli.bebegin direk kalp atisini etkiliyormus.bir bardak kolayi vucidun atmasi icin disariya 15 bardak su icmeliymissin.yavrundan kiymetli degil hicbirsey.
Oyy iyi yinede canim keske benim bebiste o kadar olsa dogurmasi var bunu birde.Çarşamba günü vardı 1 cm bugün nst iyi çıkınca ağrım olmayınca bakmadilar alttan. Uyarı olmasın dediler. Salı tekrar kontrol var bakalım artık o zaman a kadar açılsa bari. Benim kız ortalama 3300 falan doğar en fazla 3500
Canim bende senin gibiydim cemrek nikah sekeri diye bi sitede cok guzel seyler var sende bi bak. Ben bu hafta siparis vercem ordan.iyi akşamlar kızlar bir türlü bebek şekerine karar veremiyorum gittigidiyordan bakıyorum ama modeline karar veremiyorum doğumada 2 hafta kaldı
Canim peki etiketlimi geliyor?surpriz hediyeleri neymis?bide sepeti varmi bunlarin?yoksa arkasi miknatislimi?cvp verirsen sevinirim.http://m.gittigidiyor.com/profil/seker_sepetim arkadaşım şeker sepetim diye bir dükkan
Cooook sevindim:)inan meleginde sevinecek annesi.Haklısın canım içmeyeyim artık
belki ölçümlerle alakalıdır, bnm bir kere bir hafta önceki ölçümden daha zayıf çıkmıştı, diyet yaptı da zayıfladı mı demiştim, takma kafana sende canım. bnm yarin yine randevu var bakalım suyuna kilosuna ne denilecekCanım sanırım havuç ve portakal suyu cidden işe yarıyor inşallah senin de sağlığına faydası olur.ben dün musyenemi buldum suyu geçen haftaya göre daha iyi dedi önümüzdeki çarşamba son kez kontrol edip doğuma karar verecekmiş suyu iyi diye sevindik ama bizim kız illa benim kafamı bulandıracak yageçen hafta 300 gram alan bebek bu hafta sadece 50 gram almış ne diyeyim ben şimdi...
Ayy cok sakincali o zmn :) korktum simdi yanlış bisyler soylemeyelim farkinda olmadan :)Daha neler demişim ya o an hersey söylenebiliyo bi arkadaşım anlatıyor doğum yaparken yanında da sancı çeken biri kayinvalidesini çağır oğlunu nasıl koyduysa öyle çıkarsın dayanamıyorum artık demiş şok olmuştum ben öyle şeyler diyememde ama söylenebiliyor tabi
Yok canım ya o kadar söylemeyiz biz korkmaAyy cok sakincali o zmn :) korktum simdi yanlış bisyler soylemeyelim farkinda olmadan :)
Spinal olacak inşallah. Kan sulandırıcı iğne kullandıgım ve 5 yılda zar zor hamile kaldığım için riske atmak istemedik. Allahım hepimiz için hayırlısını versin. İnşallah yavrularımızı sağlıklı, tüm azaları tamam, akıl sağlığı yerinde olarak zamanında kucağımıza alırız.Normal dogummu?sezeryanmi canim?
Gondermiycem canim hic biryere gidemez.tskr ederim,:)
kızlar bir sorunum varr yardım istiyorumidrarda enfeksiyon çıktı dr monurol ve donaxyl fitil verdi. ancak ben bu fitil işini pek beceremedim yaa gece yatarken yapmıştım ama sabah kalktığımda biraz acı vardı ve fitili hissediyorum oturur pozisyonda neyse wc ye gittiğimde fitilin düştüğünü gördüm şuanda da biraz yanma var offf çok sinirliyim bu tarz şeyleri hiç beceremem olmadı. daha önce kullananlar oldu mu nsl olcak bu iş ya da doktoru arayıp başka bişi vermesini isticem en son
Heralde ondan canım korkuttu beni baya ya sezaryanı bile tavsiye ediyo bide işin diger yanı devletteki doktorumda aynı bakalım hayırlısı artık once bebeğimin saglığı ben bi anne olarak sezaryan gereliyosa onada katlanırım
Hadi gözün aydn cNm. Hayirli evlat olsn insKizlar biz 4 gunluk olduk yazamadim bayadir.iyiyiz kizim 2880 gr dogdu hem erken dogmasi hem 3100 kg beklerken daha zayif olmasi beni uzdu.normal dogum beklerken sezeryan oldum son anda genel anestezi ile.emiyo ama gogus ucum yara oldu aglaya aglaya emzirdim sukur bugun gecti.gogusum alisti.vakit bulamadim yazmaya bıdıktan.dogum yapanlara gecmis olsun hayirli olsun .yapacaklarda hayirli dogumlar diliyorum.annelik yorucu ama guzel.yasatana Sukur
İnşallah canımm :) üstünden koca bir yük kalkıcakgüle güle kirlet canım..yarında benım evde temizlik var inş bende mis gibi oldu derimm..
Gozun aydin cnm, saglikli ve hayirli evlat olsun insallah. Bende persembe gunu sezeryan olacagim kismetse. Korku, heyecan, endise hepsi karisik. Nasil gecti dogumun cok zor oldu mu?Kizlar biz 4 gunluk olduk yazamadim bayadir.iyiyiz kizim 2880 gr dogdu hem erken dogmasi hem 3100 kg beklerken daha zayif olmasi beni uzdu.normal dogum beklerken sezeryan oldum son anda genel anestezi ile.emiyo ama gogus ucum yara oldu aglaya aglaya emzirdim sukur bugun gecti.gogusum alisti.vakit bulamadim yazmaya bıdıktan.dogum yapanlara gecmis olsun hayirli olsun .yapacaklarda hayirli dogumlar diliyorum.annelik yorucu ama guzel.yasatana Sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?