2015 Nisan Anneleri

Keşke bende içmesem tutsam kendimi eşimi markete gönderdim az önce
Canim icme bak son haftalarin tamam icini serinletiyor ama cok zararli.bebegin direk kalp atisini etkiliyormus.bir bardak kolayi vucidun atmasi icin disariya 15 bardak su icmeliymissin.yavrundan kiymetli degil hicbirsey.

Oyy iyi yinede canim keske benim bebiste o kadar olsa dogurmasi var bunu birde. Bakmasi gerekirdi aslinda ya daha fazla olduysa acilman benim carsamba gunu gunum doluyor o gun gidicem doktora bakalim ne olacak onumuzdeki hafta gelsinler artik cok sıkıldim hamilelikten

iyi akşamlar kızlar bir türlü bebek şekerine karar veremiyorum gittigidiyordan bakıyorum ama modeline karar veremiyorum doğumada 2 hafta kaldı
Canim bende senin gibiydim cemrek nikah sekeri diye bi sitede cok guzel seyler var sende bi bak. Ben bu hafta siparis vercem ordan.

belki ölçümlerle alakalıdır, bnm bir kere bir hafta önceki ölçümden daha zayıf çıkmıştı, diyet yaptı da zayıfladı mı demiştim, takma kafana sende canım. bnm yarin yine randevu var bakalım suyuna kilosuna ne denilecek

Ayy cok sakincali o zmn :) korktum simdi yanlış bisyler soylemeyelim farkinda olmadan :)

Normal dogummu?sezeryanmi canim?
Spinal olacak inşallah. Kan sulandırıcı iğne kullandıgım ve 5 yılda zar zor hamile kaldığım için riske atmak istemedik. Allahım hepimiz için hayırlısını versin. İnşallah yavrularımızı sağlıklı, tüm azaları tamam, akıl sağlığı yerinde olarak zamanında kucağımıza alırız.

Gondermiycem canim hic biryere gidemez.tskr ederim,:)

En mantıklısı bence:) Onun üzüntüsünü, kırgınlığını yaşamandansa eşin bu noktada fedakarlık yapmalı. İnsan kaç kere sevdiği insandan bir can dünyaya getiriyor ki:) İkinizin en özel günleri o günler

Son düzenleme:
Kizlar biz 4 gunluk olduk yazamadim bayadir.iyiyiz kizim 2880 gr dogdu hem erken dogmasi hem 3100 kg beklerken daha zayif olmasi beni uzdu.normal dogum beklerken sezeryan oldum son anda genel anestezi ile.emiyo ama gogus ucum yara oldu aglaya aglaya emzirdim sukur bugun gecti.gogusum alisti.vakit bulamadim yazmaya bıdıktan.dogum yapanlara gecmis olsun hayirli olsun .yapacaklarda hayirli dogumlar diliyorum.annelik yorucu ama guzel.yasatana Sukur

Canım ben kullandım donaxyl fitil. Fitili bir damla suyla ıslatıp bekletmeden koyabilirsin. Eğer erimiyorsa ıslatılıyor çünkü. Ama hemen koyman lazım çünkü ıslatıldıktan kısa bir süre sonra parçalanıveriyor. Bir de fitili iyice derine itmen lazım. Eğer yine olmuyorsa doktorundan başka bir alternatif isteyebirsin.

Kizlar haci seriften indirimi olup da kullanmayacak arkadas varsa bana ozelden indirimini verebilir mi acaba

Canım benim korkma. Senin tansiyonun yüksek değil ki sadece sınırda. Ama doktorlar sorumluluk aldıkları için en kötü ihtimale bile hazırlıklı olmak zorundalar. O yüzden söyledikleri seni korkutmasın. Eğer senin ve bebeğinin sağlığı için sezaryen gerekirse olması gereken budur denir zaten. Hiç dert etme. Allah büyüktür. Hangi doğum senin ve bebeğin için daha sağlıklı olacaksa onu yaşarsın inşallah:)

Hadi gözün aydn cNm. Hayirli evlat olsn ins

Gozun aydin cnm, saglikli ve hayirli evlat olsun insallah. Bende persembe gunu sezeryan olacagim kismetse. Korku, heyecan, endise hepsi karisik. Nasil gecti dogumun cok zor oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…