Canim normal agrisi gibi deil biraz daha farkli bu sefer.normalde hepimizin agrilari oluosırt ve bel ağrıları için erken diyorsan eğer, çok şanslısın benim uzuuuuuuun süredir var o ağrılar.
Aynen bende uzun süre ayakta kalamıyorum aşağıya doğru çekiyor fıstık beni her an doğuracakmışım gibi hissediyorum.bizim sezeryan günümüzde 14 ü hayırlısıyla birlikte alacağız kucağımıza bebişleri..Nasilsiniz hanimlar benim artik sirt ve bel agrilarim basladi yavastan daha erken aslinda ama sali kontrolum var 13-14-15 sezeryan tarihimizdi benim minik erkenci gibi duruo boyle giderse
Bende de durumlar aynı tık yok allahım yaaaDoktordan geldık. Hala sancım yok.haftaya kdr doğum olmazsa suni sancı verecekler.korkuyorum
Bende de durumlar aynı tık yok allahım yaaagelmeyecek galiba benimki içerde rahat sanırım.2 şiş bir çilede ip vereyim bari örgü yapsın hanımefendi icerde
Doktordan geldık. Hala sancım yok.haftaya kdr doğum olmazsa suni sancı verecekler.korkuyorum
Anladım canım cok sagolasınCanım baya geniş içi.. Koca bebek bezi paketini sığdırdım birde kaba olan biberon süt pompası flnda rahatlıkla sığdı. Birde sırt çantası olması güzel ondan almıştım aslında. Okiedog kendi sitesinden aldım en son benim aldıüımdan daha ucuzdu indirime girmiş hAberin olsun cnm.
Sağol cnm. Hastane için alınanları arabaya atıyim diyorum elbet biri getirir ben kendime yük yapmiyim acil durumda dedim.
Canım sağol güzel dileğin için. Şalı düşünmemiştim sabahlık aldım ama şalda çok mantıklı. Onu katayım.
Ahhh canım o konulara girmeyelim bence.. Boşverin takmayın. Kim ne yaparsa kendi için. Benim kızdığım tek nokta yapana teşekkür zor ediliyorda yapmayan ufak birşry alınca dünyaya bahşediyor sanki. Sinir oluyorum buna.
Ayy csnım Allah mı söyletti. Henüz normal mi sezeryan mı belli değil. ama sezeryan ılursam hsvlu vs. Ekliyim o zaman bide yastık çooook sağol
Maşalllahhh canım Allah analı babalj bğyüymeyi nasip etsin.
Çok geçmiş olsun canımm grçer inşallah moralini bozup bağışıklığını düşürme bol c vit al
Kız nasıl yapamıyor valla evim bal dök yala oldu çook rahatladım yaen zor iş zaten cnm dolap içleri, ince işler. benim de buzdolabıyla mutfak dolapları temizlenecek, gözümde büyüyor. şirket temizlikçileri o ince işleri yapamıyor.
Canım fiyatları bilmiyorum ama e bebekte de var, doğru anlatıysam okiedog bakıyorsun di miAnladım canım cok sagolasın
Ben de dusunuyordum ama okiedog un sitesi bir haftadır acılmıyor maalesef. Nasip degilmiş demek. Sen inşallah güzel.güzel günlerde, saglıkla kullan bebişinle :)
Selamlar... buyuk bir temizlik yaptim... ev cok pis gorunuyor gozume hala mis gibi kokuyor ama hala pis gorunuyor her yer.komsum geldi deli misin tertemiz olmus birak artik diye biraktirdi. Tum evi 2 kere supurup sildim. Camlar kapilar ve mutfagi komple temizledim.sabah 9dan beri temizliyorum. Durdum simdi ama hala temizlik yapasim var.psikolojimi bozdu bu gebelik sanirim
Benimkide hep küçük çıkıyor. Bizimde çarşamba kontrolumuz vardi 2400 cikti. Esim doktor küçük dedei mi diye soruyor. Kadın her seferinde küçük küçük demekten bikti herslde bu sefer bişey demedi ben de korkudan küçük nu diye sormadim. Doktor genetik olabileceğini soylemisti sen de mi küçük dogmussun sor demisti. Ben de küçük dogmusum esimde 2500 gr dogmus. Kizimda küçük cikacak anlaşılan. Dogduktan sonra sütümüz yararda çabuk toparlanirlar inşallah.Teyzeler selam biz kontrolden geldik 35+1 deyiz bugün. İki haftada 350 gr almış. (Normal sanırım) 2350 olmuşuz. Kızımız biraz küçükmüş. Doktorumuz küçük ama sağlıksız sayabileceğimiz düzeyde değil dedi. Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin. Siz teyzelerden dua bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?