2015 Nisan Anneleri

Teyzeler selam biz kontrolden geldik 35+1 deyiz bugün. İki haftada 350 gr almış. (Normal sanırım) 2350 olmuşuz. Kızımız biraz küçükmüş. Doktorumuz küçük ama sağlıksız sayabileceğimiz düzeyde değil dedi. Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin. Siz teyzelerden dua bekliyoruz.

Nasilsiniz hanimlar benim artik sirt ve bel agrilarim basladi yavastan daha erken aslinda ama sali kontrolum var 13-14-15 sezeryan tarihimizdi benim minik erkenci gibi duruo boyle giderse
Aynen bende uzun süre ayakta kalamıyorum aşağıya doğru çekiyor fıstık beni her an doğuracakmışım gibi hissediyorum.bizim sezeryan günümüzde 14 ü hayırlısıyla birlikte alacağız kucağımıza bebişleri..

Doktordan geldık. Hala sancım yok.haftaya kdr doğum olmazsa suni sancı verecekler.korkuyorum
Bende de durumlar aynı tık yok allahım yaaa gelmeyecek galiba benimki içerde rahat sanırım.2 şiş bir çilede ip vereyim bari örgü yapsın hanımefendi icerde

Bende de durumlar aynı tık yok allahım yaaa gelmeyecek galiba benimki içerde rahat sanırım.2 şiş bir çilede ip vereyim bari örgü yapsın hanımefendi icerde
Doktordan geldık. Hala sancım yok.haftaya kdr doğum olmazsa suni sancı verecekler.korkuyorum

ben de sizdenim, artık heyecanlı bekleyişi geçtim stresli bir bekleyişe dönüştü bizim ki, gelcek mi gelmicek mi sancı olmazsa suni sancı mı olur yoksa sezeryana mı dönüşür endişeleri.. hayırlısı ile gelsinler artık

Merhaba arkadaşlar bunalımli bekleyenler arasında ben de varım.geceleri gündüzleri devamli kasılma sancı yaşayan ben yahu bi kere bile denk gelmez mi nst ye girdiğim zamana ((dr bugün sancı gormeyince keyfi iyi diye sezeryan tarihini ileri çektik şafak 9((
Bu arada siparisim geldi hazırlıklarım tamam çok şükür

selam doğum yapan anneler ve benim gibi bekleyenler :) bugün nst ye gittim bişe varmı die hiç bişi çıkmadı benim oğlum doğmayacak galiba...

Selamlar... buyuk bir temizlik yaptim... ev cok pis gorunuyor gozume hala mis gibi kokuyor ama hala pis gorunuyor her yer.komsum geldi deli misin tertemiz olmus birak artik diye biraktirdi. Tum evi 2 kere supurup sildim. Camlar kapilar ve mutfagi komple temizledim.sabah 9dan beri temizliyorum. Durdum simdi ama hala temizlik yapasim var.psikolojimi bozdu bu gebelik sanirim

Anladım canım cok sagolasın
Ben de dusunuyordum ama okiedog un sitesi bir haftadır acılmıyor maalesef. Nasip degilmiş demek. Sen inşallah güzel.güzel günlerde, saglıkla kullan bebişinle :)

en zor iş zaten cnm dolap içleri, ince işler. benim de buzdolabıyla mutfak dolapları temizlenecek, gözümde büyüyor. şirket temizlikçileri o ince işleri yapamıyor.
Kız nasıl yapamıyor valla evim bal dök yala oldu çook rahatladım ya

Anladım canım cok sagolasın
Ben de dusunuyordum ama okiedog un sitesi bir haftadır acılmıyor maalesef. Nasip degilmiş demek. Sen inşallah güzel.güzel günlerde, saglıkla kullan bebişinle :)
Canım fiyatları bilmiyorum ama e bebekte de var, doğru anlatıysam okiedog bakıyorsun di mi

ben de aynıyım temizlesem de yine tozlar varmış gibi geliyor eşim de sana evde durmak yaramadı deyip bana kızıyor hiç içim rahat etmiyor durup durup evi süpürüp silmek istiyorum ama 3 gündür hiç bişi yapmadım yarın eşime bir güzel süpürteceğim evi tozu da yine ben alırım çok yorulmayalım her an doğurabiliriz doğuma enerji lazım

Benimkide hep küçük çıkıyor. Bizimde çarşamba kontrolumuz vardi 2400 cikti. Esim doktor küçük dedei mi diye soruyor. Kadın her seferinde küçük küçük demekten bikti herslde bu sefer bişey demedi ben de korkudan küçük nu diye sormadim. Doktor genetik olabileceğini soylemisti sen de mi küçük dogmussun sor demisti. Ben de küçük dogmusum esimde 2500 gr dogmus. Kizimda küçük cikacak anlaşılan. Dogduktan sonra sütümüz yararda çabuk toparlanirlar inşallah.

Uzan zamandır bakamiyordum masllah doğumlar olmuş hayırlı olsun inşallah Allah anali babalı büyütsün inşallah günler alınmış ama biz hala beklemedeyiz temizliği bende yaptimda çok yordu beni gercek den bu halde yapılmıyor artık en iyisi uzanmak dinlenmek bende de uyku hali fazlaca var bu aralar hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…