2015 Nisan Anneleri

Canım hayırlı olsun.. İkinizde saglıklısınızya kilosunu kafana takma hem zayıf bebekler çabuk toparlarmıs kendini. Birde emzirmeden önce göğüs ucunu sütünle ıslatıp öyle emzirince yara olmasını engelliyomuş canım aklında bulunsun

Herkes bizden 4500 kg üzerinde bekliyordu eşimde bende maşallah tosun gibiyiz. Dogunca millet şok olacak kızımı görünce; : ))

Çok alemsin kuzum yaaa:):) Evet ben de geç ısınırım insanlara ama kendi bebişime onu görür görmez aşık olacağımı düşünüyorum:) Yerler o tospaayı yerler, bizim yerimize de yeeee:):)

Amin canım inşallah doktotumada guveniyorum cunkü beni normal doguma ikna edende kendidiydi dediğin gibi sorumluluk almak istemez acıkcası nederse bende yapıcam canım cunkü bende riske atamam 7 sene sonra rabbim onu bana gonderdi oyuzden en küçük riske bile atmak îstemiyoruz eşimde bende tabi taktir allahın niz tedbirimizi alalımda rabbim ne yazmışsa odur

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bizde seni baya merak ettik cok şükür iyisin kiloyu dert etme gorumceminki 2700 dogdu 3 ayda 7 kilo oldu masallah oyuzden zayıf llsun saglıklı olsun canım krem faln kullandınmı yada susn kullanıyomusun

Çok şükür kuzucum, güzel haberlerle gelmişsin:) Çatı muayenesinden de korkma:) İnşallah sağlıkla yaparız doğumlarımızı:)

merhaba kızlar, görumcem geldi, bana yardımcı:) arkadas cok sevındım cok, camları sıldırcem hihihi

Çok gaddar gördüm seni Şaka bir yana süper olmuş valla

Canım Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin. Biraz minyon bir bebek olur annesi o da, sağlıklı olması dışında hiçbir şey önemli değil inan ki ben bu 9 aylık süreçte bunu çok iyi anladım... Dualarımız sizinle:)

Aydaturk gözün aydın balımmmm:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:) Maşallah barekallah tospaana, öp kokla bizim yerimize de:)

Yarın 2 de sezeryan olucam hamişler.çok heycanlıyım.dualarınızda unutmayın
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum. Dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:)

Selam kızlar bu gün kontrolün vardı bebik 2450 olmuş ufak ama iyi Allaha şükür
Doktorum 1 hafta yurtdisindaymis ben gelmeden sakin doğurma dedi umarım bekleriz

Doktor da iyiymiş valla:) Bekler inşallah tatlım:)

Tatlım aşırı bir enerji patlaması yaşıyor olabilirsin. Doğumun yaklaştığının belirtisi bu. O yüzden enerjini harcama bence, doğuma sakla:)

Allah yar ve yardımcın olsun şimdiden kuzum:) İnşallah senin de hayırlı haberlerini alacağız:) Allah hiçbirimizin evinden o cennet kokuluları eksik etmesin:)

Bende persembe gunu 2 nisanda sezeryan olacagim kismetse. Ama korkudan baska birsey dusunemez oldum, o agrilar acilar nasil dayanacagim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Doğum korkusu farklı bir şey, o yüzden ne desek boş. İnşallah gönlüne ferahlık verir Rabbim, korkularını giderir.Sağlıklı ve kolay bir doğum yaparsın inşallah. Bol bol dua et. Bende de bazen deli korkular oluyor ama yine de kendimi duayla motive ediyorum. İnşallah sen de rahatlarsın...

kızlar benim gibi kola aşeren varmı bu aralar hep içmek istiyorum buz gibi

Offf hem de nasıl:) Ama ben canım isteyince içtim valla. Doktorum da kısıtlamadı hiç. Canının istediğini ye, iç ama abartma dedi. Eğer kısıtlasaydı her gün içesim gelirdi kesin:)

Canım benim yaaaa:) Yine de oğluşunla ilgilenmesi çok büyük bir nimet. Hiçbir şey yapamasa da yine de bu yönden yardımcı oluyordur sana:))

Ağda zamanı mı:)))))) Ben de oğluma diyorum bazen gel artık, okul çağın geldi neredeyse diye::)

Oyyyy oyyyy kuzum benim, aklımız hep sendeydi vallahi:)) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Kilosuna da üzülme annesi, emdikçe tospaa olacak o daha:) Evdeki hesap çarşıya uymuyor dimi. Ben de normsl doğumu bekliyorum ama ne yaşayacağımı Allah bilir. Sağlıkla aldın ya kucağına, gerisini önemseme. Elif Gülce'yi kokla bizim yerimize de annesi, mis o mis:))

Aynen bitanem. Sen gönlünü ferah tut. Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız, önce Allah'a sonra doktorumuza güvendikten sonra iş kolay. Ben büyük bir aşkla normal doğum istiyorum. Doktoruma beni gereksiz yere sezaryene almayacağını bildiğim için çok güveniyorum ki adam normal doğum manyağı diye nam salmış kadın doğumcular arasında:) Düşünsene vajinismus geçmişim var, tedavi oldum dediğim halde bana normal doğuma çok uygun çatın korkma demiş bir adamdır kendisi. O yüzden bana son anda sezaryen şart derse gönül rahatlığıyla girerim. Sen de doktoruna güveniyorsan Allah'a sığın ve korkma kuzum. Allah hepimiz için hayırlı olan neyse onu nasip etsin inşallah:)

Artik geceleri uyuyaniyorum, uyudugum zaman da dogumla ilgili ruyalar goruyorum.

Aynen Uykular zaten tuvalet ziyaretleri yüzünden bölük pörçük

Yarin kontrolumz var. En son 35. Haftad 33 haftalik gelisimi vardi ve kilosu 1930 du. Umarim gelismesi normale donmustur
İnşallah normale dönmüştür kuzum. Allah'ın izniyle daha zamanı var bebeğinin bu süre içinde daha da iyi gelişir inşallah. Dualarım seninle yarın habersiz bırakma bizi

Bu akşam ilk defa yaşadım ödem denen şeyi. Ayaklarım ve ayak bileklerim bana ait değilmiş gibi Kayınvalidemlere gitmiştik bugün, kadıncağız her şeye koşturuyor, ben de rahat edemiyorum o iş yaparken, yardım etmek istiyorum. Ama çok kalmışım ayakta bunu anladım İşin garibi ayaklarım çok komik görünüyor gözüme, inceciklerdi ama şu an sevimli birer panda görünümündeler:) Dinlenince geçer inşallah

Benim de gecen gun annem geldi aayni durum ben de var anneme bi sey diyemedim bi koltuga o serildi yatti digerine ben yattik

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın. Allah analı babalı büyütsün kızını.

hayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…