- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Canım hayırlı olsun.. İkinizde saglıklısınızya kilosunu kafana takma hem zayıf bebekler çabuk toparlarmıs kendini. Birde emzirmeden önce göğüs ucunu sütünle ıslatıp öyle emzirince yara olmasını engelliyomuş canım aklında bulunsunKizlar biz 4 gunluk olduk yazamadim bayadir.iyiyiz kizim 2880 gr dogdu hem erken dogmasi hem 3100 kg beklerken daha zayif olmasi beni uzdu.normal dogum beklerken sezeryan oldum son anda genel anestezi ile.emiyo ama gogus ucum yara oldu aglaya aglaya emzirdim sukur bugun gecti.gogusum alisti.vakit bulamadim yazmaya bıdıktan.dogum yapanlara gecmis olsun hayirli olsun .yapacaklarda hayirli dogumlar diliyorum.annelik yorucu ama guzel.yasatana Sukur
Oyy iyi yinede canim keske benim bebiste o kadar olsa dogurmasi var bunu birde.Bakmasi gerekirdi aslinda ya daha fazla olduysa acilman benim carsamba gunu gunum doluyor o gun gidicem doktora bakalim ne olacak onumuzdeki hafta gelsinler artik cok sıkıldim hamilelikten
Herkes bizden 4500 kg üzerinde bekliyordu eşimde bende maşallah tosun gibiyiz. Dogunca millet şok olacak kızımı görünce; : ))Oyy iyi yinede canim keske benim bebiste o kadar olsa dogurmasi var bunu birde.Bakmasi gerekirdi aslinda ya daha fazla olduysa acilman benim carsamba gunu gunum doluyor o gun gidicem doktora bakalim ne olacak onumuzdeki hafta gelsinler artik cok sıkıldim hamilelikten
Gunaydin hanimlar. Insallah herkesin keyfi yerindedir. bugun kontrolu olanlar da hayrli haberler alir umarim.
Oglum bugun 20 gunluk oldu. Allah 20. Ayini 20. Yasini... da gormeyi nasip etsin. Ben bu kadar cabuk alisip sevecegime ihtimal vermiyordum. Yapi olarak biraz gec isinirim insanlara. Ama simdi biraz fazla uyusa gidip uyandirasim geliyor. :) allah kimsenin hev3sini kursaginda birakmasin. Dogum bekleyen arkadaslar dogum sirasinda bize de dua etmeyi unutmayin
Bu arada @vivacious34Hayalperdesi @DytEda guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler
sordugun soruya atlamis gibi olucam ama ben de yazmak istedim. benim oglum da 2300 dogdu. 200 gram da verdi. Ben de 1 numara bez almistim ama cok kucuk olunca 0 numara da aldim. Yalniz beyaz paket prima yesil pakete gore biraz daha sert geldi bana. Bebek cok rahat bacaklarini oynatamiyordu. O yuzden 1 numaraya gectik. Hic sorun olmadi. Kucaga alma konusunda da rahat ol bence. Bizim ki daha yeni dogum kilosuna ulasti. Herkes cok kucuk diyor kucagina alamiyor filan ama ben daha ilkinde cok rahat kucakladim minik sipami :) eminim sen de hic farkinda bile olmayacaksinallah hayirli dogumlar nasip etsin
Amin canım inşallah doktotumada guveniyorum cunkü beni normal doguma ikna edende kendidiydi dediğin gibi sorumluluk almak istemez acıkcası nederse bende yapıcam canım cunkü bende riske atamam 7 sene sonra rabbim onu bana gonderdi oyuzden en küçük riske bile atmak îstemiyoruz eşimde bende tabi taktir allahın niz tedbirimizi alalımda rabbim ne yazmışsa odurCanım benim korkma. Senin tansiyonun yüksek değil ki sadece sınırda. Ama doktorlar sorumluluk aldıkları için en kötü ihtimale bile hazırlıklı olmak zorundalar. O yüzden söyledikleri seni korkutmasın. Eğer senin ve bebeğinin sağlığı için sezaryen gerekirse olması gereken budur denir zaten. Hiç dert etme. Allah büyüktür. Hangi doğum senin ve bebeğin için daha sağlıklı olacaksa onu yaşarsın inşallah:)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bizde seni baya merak ettik cok şükür iyisin kiloyu dert etme gorumceminki 2700 dogdu 3 ayda 7 kilo oldu masallah oyuzden zayıf llsun saglıklı olsun canım krem faln kullandınmı yada susn kullanıyomusunKizlar biz 4 gunluk olduk yazamadim bayadir.iyiyiz kizim 2880 gr dogdu hem erken dogmasi hem 3100 kg beklerken daha zayif olmasi beni uzdu.normal dogum beklerken sezeryan oldum son anda genel anestezi ile.emiyo ama gogus ucum yara oldu aglaya aglaya emzirdim sukur bugun gecti.gogusum alisti.vakit bulamadim yazmaya bıdıktan.dogum yapanlara gecmis olsun hayirli olsun .yapacaklarda hayirli dogumlar diliyorum.annelik yorucu ama guzel.yasatana Sukur
Kizlar kontroldeyiz herseyimiz normal allaha sukur.kan verdik ultrasyona girdik.simdide nst girdik.bebegim 2900 kilomuz.suyumuz normal.cati muaynesi yapmadi doktorum.normal doguma karar verdik.38 cati muaynesi yapicak doktorum.daha cokkkk zamanimiz var.
merhaba kızlar, görumcem geldi, bana yardımcı:) arkadas cok sevındım cok, camları sıldırcem hihihi
Teyzeler selam biz kontrolden geldik 35+1 deyiz bugün. İki haftada 350 gr almış. (Normal sanırım) 2350 olmuşuz. Kızımız biraz küçükmüş. Doktorumuz küçük ama sağlıksız sayabileceğimiz düzeyde değil dedi. Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin. Siz teyzelerden dua bekliyoruz.
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum. Dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:)Yarın 2 de sezeryan olucam hamişler.çok heycanlıyım.dualarınızda unutmayın
Selam kızlar bu gün kontrolün vardı bebik 2450 olmuş ufak ama iyi Allaha şükür
Doktorum 1 hafta yurtdisindaymis ben gelmeden sakin doğurma dedi umarım bekleriz
Selamlar... buyuk bir temizlik yaptim... ev cok pis gorunuyor gozume hala mis gibi kokuyor ama hala pis gorunuyor her yer.komsum geldi deli misin tertemiz olmus birak artik diye biraktirdi. Tum evi 2 kere supurup sildim. Camlar kapilar ve mutfagi komple temizledim.sabah 9dan beri temizliyorum. Durdum simdi ama hala temizlik yapasim var.psikolojimi bozdu bu gebelik sanirim
Merhaba kizlar ve melek bebekleri. Bugun dr kontrolundeydim. Haftaya cumartesi yani 4 nisanda allah izin verirse sezeryan olacagim. Butun hazirliklarim tamam. Bakalim onumuzdeki gunlerde neler yasayacagiz. Herkes sira sira doguruyor. Herseyin hayirlisi. Herkese iyi gunler dilerim...
Bende persembe gunu 2 nisanda sezeryan olacagim kismetse. Ama korkudan baska birsey dusunemez oldum, o agrilar acilar nasil dayanacagim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
kızlar benim gibi kola aşeren varmı bu aralar hep içmek istiyorum buz gibi
Benimde görümce geldi taaaa Türkiye'den bırak cam sildirmeyi Kadıncağız 56 yaşında her yeri ağrıyor , bacaklar ve boyun sürekli Ağrılı .. Şimdi gelde ben mi ona o mı bana yardım etsin :)) halime gülüyorum resmen yinede Kadıncağız birşeyler yapmaya çalışıyor sağolsun . En azından Oğluşumla ilgileniyor onunla oynayıp Gülüyorlar .. Bunada şükür.
Senin görümce inş herseyi yapar rahat edersin tatlım.
Hiç sorma canım yaa. Ne zaman geleceği belli değil ya insan merak ediyor.Insan da azıcık ta olsa ağrı sancı cikmazmi deli olmamak elde değil. Millet kaç gün önce doğurdu bizimki nin içerde ağda zamani geldi hanımın gelmeye niyeti yok daha
Kizlar biz 4 gunluk olduk yazamadim bayadir.iyiyiz kizim 2880 gr dogdu hem erken dogmasi hem 3100 kg beklerken daha zayif olmasi beni uzdu.normal dogum beklerken sezeryan oldum son anda genel anestezi ile.emiyo ama gogus ucum yara oldu aglaya aglaya emzirdim sukur bugun gecti.gogusum alisti.vakit bulamadim yazmaya bıdıktan.dogum yapanlara gecmis olsun hayirli olsun .yapacaklarda hayirli dogumlar diliyorum.annelik yorucu ama guzel.yasatana Sukur
Amin canım inşallah doktotumada guveniyorum cunkü beni normal doguma ikna edende kendidiydi dediğin gibi sorumluluk almak istemez acıkcası nederse bende yapıcam canım cunkü bende riske atamam 7 sene sonra rabbim onu bana gonderdi oyuzden en küçük riske bile atmak îstemiyoruz eşimde bende tabi taktir allahın niz tedbirimizi alalımda rabbim ne yazmışsa odur
Artik geceleri uyuyaniyorum, uyudugum zaman da dogumla ilgili ruyalar goruyorum.
İnşallah normale dönmüştür kuzum. Allah'ın izniyle daha zamanı var bebeğinin bu süre içinde daha da iyi gelişir inşallah. Dualarım seninle yarın habersiz bırakma biziYarin kontrolumz var. En son 35. Haftad 33 haftalik gelisimi vardi ve kilosu 1930 du. Umarim gelismesi normale donmustur
Benim de gecen gun annem geldi aayni durum ben de var anneme bi sey diyemedim bi koltuga o serildi yatti digerine ben yattikBenimde görümce geldi taaaa Türkiye'den bırak cam sildirmeyi Kadıncağız 56 yaşında her yeri ağrıyor , bacaklar ve boyun sürekli Ağrılı .. Şimdi gelde ben mi ona o mı bana yardım etsin :)) halime gülüyorum resmen yinede Kadıncağız birşeyler yapmaya çalışıyor sağolsun . En azından Oğluşumla ilgileniyor onunla oynayıp Gülüyorlar .. Bunada şükür.
Senin görümce inş herseyi yapar rahat edersin tatlım.
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın. Allah analı babalı büyütsün kızını.Kizlar biz 4 gunluk olduk yazamadim bayadir.iyiyiz kizim 2880 gr dogdu hem erken dogmasi hem 3100 kg beklerken daha zayif olmasi beni uzdu.normal dogum beklerken sezeryan oldum son anda genel anestezi ile.emiyo ama gogus ucum yara oldu aglaya aglaya emzirdim sukur bugun gecti.gogusum alisti.vakit bulamadim yazmaya bıdıktan.dogum yapanlara gecmis olsun hayirli olsun .yapacaklarda hayirli dogumlar diliyorum.annelik yorucu ama guzel.yasatana Sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?