Aynen cnm dun bende ilk defa yaşsdim ayaklarim ve ellerim şişti.sanki tabanlarima iğne batyor gibi ayaga kalktigimdaBu akşam ilk defa yaşadım ödem denen şeyi. Ayaklarım ve ayak bileklerim bana ait değilmiş gibiKayınvalidemlere gitmiştik bugün, kadıncağız her şeye koşturuyor, ben de rahat edemiyorum o iş yaparken, yardım etmek istiyorum. Ama çok kalmışım ayakta bunu anladım İşin garibi ayaklarım çok komik görünüyor gözüme, inceciklerdi ama şu an sevimli birer panda görünümündeler:) Dinlenince geçer inşallah
Allah anali babali buyutsun simdiden cnm,dualarimiz bebisinle rabbim yardim eder uzulme olacak sütünde gitmesin bebegini duşünhayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Allah acil sifalar versin canimhayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Allah sifa versin ins canm. Dua et sende bol bol. Ins toparlayacaktr hemen kendnihayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
canım hayırlı olsun allah acil şifa versin inşallah biran önce toparlanacak zeynep nazlın dualarımız senınle canımhayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Daha tatli bisy yeseydn cnm çikolata falan. Sola don yat bisy yiyip sola yatnca daha cok hissediyorum ben nedenini bilmiyorum ama.günaydın kızlar uykum gelmedi erkenden uyandım bütun gecede sürekli uyandım bebek kıpırdıyormu diye yok dün gece uyumadan çok hafif bir iki hareket yaptı ama gece boyunca bişey yok normalmi acaba eşimde nöbetçi bugün izin alsada doktoramı gitsem acaba kalktım süt içtim şekerli kıpırdamasını bekliyorum şimdi
Bizim senle günümüz de aynıymış :) ben 3200 doğmuşum ama gel gör ki şimdi zayıfım zaten şu an 66 kiloyum doğana kadar 3 kilo olsa bana yeter olmasa da canı sağolsun kızımın :)Benimkide hep küçük çıkıyor. Bizimde çarşamba kontrolumuz vardi 2400 cikti. Esim doktor küçük dedei mi diye soruyor. Kadın her seferinde küçük küçük demekten bikti herslde bu sefer bişey demedi ben de korkudan küçük nu diye sormadim. Doktor genetik olabileceğini soylemisti sen de mi küçük dogmussun sor demisti. Ben de küçük dogmusum esimde 2500 gr dogmus. Kizimda küçük cikacak anlaşılan. Dogduktan sonra sütümüz yararda çabuk toparlanirlar inşallah.
Bakıyor valla bi de pişkin ki. 20 yasında daha, sozde cok olgun kendince ama anca yesin,icsin, abisi para versin ona, gezsinler. Ya bi gun sormadı yenge sen agırlastın bi seye ihtiyacın var mı diye?! Kv min ayakları rahatsız buna rağmen kızım git de yengene yardım et dedi, sonra geldi bize bu, oturdu tum gün, kılını kıpırdatmadı. Deliriciiimmm!! Allah kimseye muhtac etmesin kızlar bizi. Cok sinir bozucu cok!Dengesiz.3 gomlek ne ya elinemi yapisir.valla bende gorumceyim ama bizim gelinler dogum yaptiginda pansumanlarini yaptim duslarini aldirdim ustlerini giydirdim.evlerine kadar temizledim.cokkk kiziyorum boyle insanlara.sonucta kadiniz hepimiz birbirimize yardim etmemiz gerekir.nasil bakacak yuzune birdaha.
Canım benim gözün aydın. Tedbir Amaçlı tutuyorlar genelde sen içini ferah tut miniğinle en kısa zamanda kavuşacaksınız. Bu arada eşin gelecekti yetişemedi mi tatlım?hayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım benim. Minik prenses de hemen saglıgına kavusur insallah. Analı babalı büyümesini nasip etsn Rabbim. Dualarımız seninle canım benim.hayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Canimbende 2 gecedir falan rahat uyuyorum,burda bi arkadas yazmisti bebislerde daha cok uyuyormus artik telas yapmagünaydın kızlar uykum gelmedi erkenden uyandım bütun gecede sürekli uyandım bebek kıpırdıyormu diye yok dün gece uyumadan çok hafif bir iki hareket yaptı ama gece boyunca bişey yok normalmi acaba eşimde nöbetçi bugün izin alsada doktoramı gitsem acaba kalktım süt içtim şekerli kıpırdamasını bekliyorum şimdi
Canım Allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin bebeğine.. Acilende şifa dilerim. Merak etme işlerini riske atmak istemiyorlar bebeğinin durumu normale dönsün hemen verirler zaten. Sen gönlünü ferah tut annesi sen ferah olki bebişini kucağına verdiklerinde gönül rahatlığıyla emzir. Zaten süt ilk 3 gün gelmezmiş o yüzden telaş olma zamanla vucüt doğumu anlayıp süte başlarhayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
canım sende mi doğum yaptım gözün aydın Allahım anali babalı büyütsün ben kaçırmışım :) evet canım bizimki erken düştü banyoyu 3. gün hastaneden çıktığımız gün yaptırdık bişey olmadı :)canım, göbek 5.günde mi düştü? bizim doktor göbek düşene kadar bebek yıkanmayacak dedi siz yıkadınız mı hiç?
Rabbim saglık versin inşallah canım biran once iğleşip evinize donersiniz Allah bebilininde seninde yardımcın olsun dualarımız bebiş için sende bizi habersiz bırakmahayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Evet cnm maalesef bu son ay hiç tat tuz yok bende, zor geçiyor baya...Canım benimde öyle cok fena birde karnımda sertlesme olunca adım bile atamıyorum. Dr bugün sordum doguma hazırlık agrıları dedi. Artık zorlanmaya basladık gercekten son zamanlar cok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?