2015 Nisan Anneleri

Aynen cnm dun bende ilk defa yaşsdim ayaklarim ve ellerim şişti.sanki tabanlarima iğne batyor gibi ayaga kalktigimda

Allah anali babali buyutsun simdiden cnm,dualarimiz bebisinle rabbim yardim eder uzulme olacak sütünde gitmesin bebegini duşün

Allah acil sifalar versin canim

Allah sifa versin ins canm. Dua et sende bol bol. Ins toparlayacaktr hemen kendni

canım hayırlı olsun allah acil şifa versin inşallah biran önce toparlanacak zeynep nazlın dualarımız senınle canım

günaydın kızlar uykum gelmedi erkenden uyandım bütun gecede sürekli uyandım bebek kıpırdıyormu diye yok dün gece uyumadan çok hafif bir iki hareket yaptı ama gece boyunca bişey yok normalmi acaba eşimde nöbetçi bugün izin alsada doktoramı gitsem acaba kalktım süt içtim şekerli kıpırdamasını bekliyorum şimdi

Daha tatli bisy yeseydn cnm çikolata falan. Sola don yat bisy yiyip sola yatnca daha cok hissediyorum ben nedenini bilmiyorum ama.

Bende altidan beri uyuyamiyorum Kalktım tv actm bakiyodm oyle sonra bi sarsnti. Bebek yapiyo sandm koltukta uzaniyordum. Kafami kaldrp baktm lambaya sallaniyor.uc bes sn bisy sürdü ama baya hssttm. Bende bebisim beni salliyor sandm ilk önce :)

Bizim senle günümüz de aynıymış :) ben 3200 doğmuşum ama gel gör ki şimdi zayıfım zaten şu an 66 kiloyum doğana kadar 3 kilo olsa bana yeter olmasa da canı sağolsun kızımın :)

Bakıyor valla bi de pişkin ki. 20 yasında daha, sozde cok olgun kendince ama anca yesin,icsin, abisi para versin ona, gezsinler. Ya bi gun sormadı yenge sen agırlastın bi seye ihtiyacın var mı diye?! Kv min ayakları rahatsız buna rağmen kızım git de yengene yardım et dedi, sonra geldi bize bu, oturdu tum gün, kılını kıpırdatmadı. Deliriciiimmm!! Allah kimseye muhtac etmesin kızlar bizi. Cok sinir bozucu cok!

Canım benim gözün aydın. Tedbir Amaçlı tutuyorlar genelde sen içini ferah tut miniğinle en kısa zamanda kavuşacaksınız. Bu arada eşin gelecekti yetişemedi mi tatlım?

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım benim. Minik prenses de hemen saglıgına kavusur insallah. Analı babalı büyümesini nasip etsn Rabbim. Dualarımız seninle canım benim.

Canimbende 2 gecedir falan rahat uyuyorum,burda bi arkadas yazmisti bebislerde daha cok uyuyormus artik telas yapma

Günaydın kızlar saat 7'den beri yatakta dönüp duruyorum , son 14 gün. Hepiniz sırayla doğum yaptıkça heyecanlaniyorum bir ben kalcam gibi :)

Canım Allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin bebeğine.. Acilende şifa dilerim. Merak etme işlerini riske atmak istemiyorlar bebeğinin durumu normale dönsün hemen verirler zaten. Sen gönlünü ferah tut annesi sen ferah olki bebişini kucağına verdiklerinde gönül rahatlığıyla emzir. Zaten süt ilk 3 gün gelmezmiş o yüzden telaş olma zamanla vucüt doğumu anlayıp süte başlar

canım, göbek 5.günde mi düştü? bizim doktor göbek düşene kadar bebek yıkanmayacak dedi siz yıkadınız mı hiç?
canım sende mi doğum yaptım gözün aydın Allahım anali babalı büyütsün ben kaçırmışım :) evet canım bizimki erken düştü banyoyu 3. gün hastaneden çıktığımız gün yaptırdık bişey olmadı :)

@BenimAskPastam canım gözün aydın Allahım anali babalı büyütsün :) benim de göğüslerim yara oldu çok aciyo hiç geçmeye de niyeti yok krem falan hiç fayda etmiyor göğüslerim de düğümlendi süt birikti minik emiyo ama tam çıkartamıyo galiba anlayamıyorum

Rabbim saglık versin inşallah canım biran once iğleşip evinize donersiniz Allah bebilininde seninde yardımcın olsun dualarımız bebiş için sende bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…