Allah sağlıkla kavuştursun meleğine canımm bizlerede dua et bizde kavuşalım biran önce sağlıkla.. Tek avazda inşallahKızlar doğuma yattım sancm var açılma vat dua edin ltfn oğluna sağ sağlık kvusuyum
Amin inş hpmiz için dua ediyormAllah sağlıkla kavuştursun meleğine canımm bizlerede dua et bizde kavuşalım biran önce sağlıkla.. Tek avazda inşallah
canım yara için en iyisi göğüs kalkanı diyorlar hava alması lazımmış bir dene istersen@BenimAskPastam canım gözün aydın Allahım anali babalı büyütsün :) benim de göğüslerim yara oldu çok aciyo hiç geçmeye de niyeti yok krem falan hiç fayda etmiyor göğüslerim de düğümlendi süt birikti minik emiyo ama tam çıkartamıyo galiba anlayamıyorum
Canım bir avazda sag salim dogurursun inşallah oglusuna kavusursun sancın faln varmı canım şhayırlı doğumlar rabbim yar ve uardımcınız olsunKızlar doğuma yattım sancm var açılma vat dua edin ltfn oğluna sağ sağlık kvusuyum
Benim doktorum süt icmediginde kullan dedi doğumu etkilemez dediKızlar magnezyumu bıraktınızmı
Evet etiketleri zimbaliyorlar.miknatisli bu modeller.surpriz hediye kapı kolu süsü.su bebeğim uyuyor yazan.gayet de kaliteli birsey onun da tek fiyati 8 tl idi hatta.sepet dahil değil canimCanim peki etiketlimi geliyor?surpriz hediyeleri neymis?bide sepeti varmi bunlarin?yoksa arkasi miknatislimi?cvp verirsen sevinirim.
Canm göğüs dugumlenmesi ne demek bilmiuorum da@BenimAskPastam canım gözün aydın Allahım anali babalı büyütsün :) benim de göğüslerim yara oldu çok aciyo hiç geçmeye de niyeti yok krem falan hiç fayda etmiyor göğüslerim de düğümlendi süt birikti minik emiyo ama tam çıkartamıyo galiba anlayamıyorum
Ay ne güldümBu akşam ilk defa yaşadım ödem denen şeyi. Ayaklarım ve ayak bileklerim bana ait değilmiş gibiKayınvalidemlere gitmiştik bugün, kadıncağız her şeye koşturuyor, ben de rahat edemiyorum o iş yaparken, yardım etmek istiyorum. Ama çok kalmışım ayakta bunu anladım İşin garibi ayaklarım çok komik görünüyor gözüme, inceciklerdi ama şu an sevimli birer panda görünümündeler:) Dinlenince geçer inşallah
Canım hayırlı olsun. kızında en kısa zamanda iyilesip kollarında olur insallahhayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?