2015 Nisan Anneleri

Kızlar doğuma yattım sancm var açılma vat dua edin ltfn oğluna sağ sağlık kvusuyum
Allah sağlıkla kavuştursun meleğine canımm bizlerede dua et bizde kavuşalım biran önce sağlıkla.. Tek avazda inşallah

Günaydın anneler biz kalktık kızımla birazdan kahvaltı yapıcaz , çarşamba kontrol var heyecanla bekliyorum artık 1 ay oldu gitmeyeli

canım yara için en iyisi göğüs kalkanı diyorlar hava alması lazımmış bir dene istersen

Kızlar doğuma yattım sancm var açılma vat dua edin ltfn oğluna sağ sağlık kvusuyum
Canım bir avazda sag salim dogurursun inşallah oglusuna kavusursun sancın faln varmı canım şhayırlı doğumlar rabbim yar ve uardımcınız olsun

Günaydın Kızlar hepinize mutlu hafta sonları @BenimAskPastam GEÇMİŞ OLSUN YavruNU SAĞLICAKLA BÜYÜT selale0101 canım en kisa Zamanda yavrunu kucagina alirsin dualarimizi zeynep le ysmnkr canım Allah bir avazda kurtarsin ınsalllah saglikli sihhatli kucagina alirsin

Canim peki etiketlimi geliyor?surpriz hediyeleri neymis?bide sepeti varmi bunlarin?yoksa arkasi miknatislimi?cvp verirsen sevinirim.
Evet etiketleri zimbaliyorlar.miknatisli bu modeller.surpriz hediye kapı kolu süsü.su bebeğim uyuyor yazan.gayet de kaliteli birsey onun da tek fiyati 8 tl idi hatta.sepet dahil değil canim

Bugun 4 gunluk olduk cok sukur
spinal sezeryanla 2.kizimida kucagima aldim
hastaneden ciktigimiz gece 3 yasindaki kizim 41 derece atesle hastanede yatti
kresten virus kapmis ve hala atesliii
dua edin kizlar kardesimize gecmesin ins.
biri emiyor biri ates takibinde
esimle hic uyumuyoruz :)

Bebek 3 gunlukken annem ve kv yi gonderdimmmm yalnizim kizlarimla

Cok sukur bugunumuzeeee
hastalik ve kizimin k8skancligi disinda bir sorunumuz yok
meme ucu icin kalkan ve lansinoh almayi unutmayin
olumsuzda dusunmeyin

Ilk kizimdaki gibi sutum hemen geldi
sut gelmesi beyinde biterrrr

Allah hepimizin yardimcisi olsun gizel dogumlar ins.

Buyuk kizim iyilessin ve kucuk kizima gecmesin diye dua edin lutfen bizeee
:) :) :)

Canm göğüs dugumlenmesi ne demek bilmiuorum da

herkese günaydın.Yazılarınızın çoğunu takip ediyorum.Bende bir nisan annesiyim.Doğumumz kısmetse önümüzdeki perşembe.Sezeryanla gerçekleşeceği için herşeyimiz planlı.Heyecan,stres,,korku,endişe tavan yapmış durumda.Zaman geçsin istemiyorum o haldeyim düşünün.Herşeye sinirlenir öfkelenir oldum,şuana kadar neşem gayet iyiydi.Ama doğum yaklaştıkça psikolojim bozuldu resmen.Sürekli ağlamaklı bir haldeyim.Doğum öncesi bu depresif haller normal midir ?
Sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı?

Ay ne güldümpanda görünümündeki ayaklar aksamları dahada kocaman oluyolar. Bende esime diyorumki o bebeksi narin ayaklarıma bak ne hale geldi

Kızlar annem bu geceliği almışş Bana çoook güzelmiş yeri falan yani gecelik pijama falan düşünüyorsanız bu siteyi tavsiye ederim

Eklentiler

• image.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 143
  • image.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 149
Canım hayırlı olsun. kızında en kısa zamanda iyilesip kollarında olur insallah

Kizlar size bi sorum var epiduralli normal dogum dusunen var mi sanci basladiktan sonra igne vurulursa felc mi olunuyor bi kiz ark.m soyledi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…