- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Allah yardımcın olsun Canım saglıcakla oglunu kucagına alırsın insallahKızlar doğuma yattım sancm var açılma vat dua edin ltfn oğluna sağ sağlık kvusuyum
Canim hayirli olsun gozun aydin. Guzel kizini melekler korusun. Allah acil sifalar versin.hayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Hayirlisi canim. Allah bir avazda kurtarsin insallah. Iyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar doğuma yattım sancm var açılma vat dua edin ltfn oğluna sağ sağlık kvusuyum
Bende seni merak ediyordum tatlım şükürler olsun ikinizde iyisiniz. Kilosunu ben de dert ediyordum ama zayıf bebekler daha çabuk toparlıyormuş o yüzden sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyorum.Maşallah ikinizede zor kısmı atlattınız sağlıklı bi şekilde inşallah emzirme konusunu da halledersiniz kuzumKizlar biz 4 gunluk olduk yazamadim bayadir.iyiyiz kizim 2880 gr dogdu hem erken dogmasi hem 3100 kg beklerken daha zayif olmasi beni uzdu.normal dogum beklerken sezeryan oldum son anda genel anestezi ile.emiyo ama gogus ucum yara oldu aglaya aglaya emzirdim sukur bugun gecti.gogusum alisti.vakit bulamadim yazmaya bıdıktan.dogum yapanlara gecmis olsun hayirli olsun .yapacaklarda hayirli dogumlar diliyorum.annelik yorucu ama guzel.yasatana Sukur
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Dualarımız minik kızımla canım Allah yardımcınız olsun inşallah o da en kısa zamanda sizinle birlikte evinize döner. Sen de moralini yüksek tutmaya çalış canım ki sütün etkilenmesinhayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Allah yardımcın olsun inşallah bi avazda sağsalim kavuşursun oğlunaKızlar doğuma yattım sancm var açılma vat dua edin ltfn oğluna sağ sağlık kvusuyum
Ben 37de bıraktım canım doktoruma sorupKızlar magnezyumu bıraktınızmı
Maşallah size gözün aydın canımBugun 4 gunluk olduk cok sukur
spinal sezeryanla 2.kizimida kucagima aldim
hastaneden ciktigimiz gece 3 yasindaki kizim 41 derece atesle hastanede yatti
kresten virus kapmis ve hala atesliii
dua edin kizlar kardesimize gecmesin ins.
biri emiyor biri ates takibinde
esimle hic uyumuyoruz :)
Bebek 3 gunlukken annem ve kv yi gonderdimmmm yalnizim kizlarimla
Cok sukur bugunumuzeeee
hastalik ve kizimin k8skancligi disinda bir sorunumuz yok
meme ucu icin kalkan ve lansinoh almayi unutmayin
olumsuzda dusunmeyin
Ilk kizimdaki gibi sutum hemen geldi
sut gelmesi beyinde biterrrr
Allah hepimizin yardimcisi olsun gizel dogumlar ins.
Buyuk kizim iyilessin ve kucuk kizima gecmesin diye dua edin lutfen bizeee
:) :) :)
hangi site tatlımKızlar annem bu geceliği almışş Bana çoook güzelmiş yeri falan yani gecelik pijama falan düşünüyorsanız bu siteyi tavsiye ederim
sancı arasında yapıyorlar. sancı gelip gidiyor sonucta.Kizlar size bi sorum var epiduralli normal dogum dusunen var mi sanci basladiktan sonra igne vurulursa felc mi olunuyor bi kiz ark.m soyledi de
Canım öncelikle gözün aydın. Allah bagışlasın bebeğini. İnşallah bir an önce iyileşir de evinize geçersiniz. Sen üzülme yakın zamanda taburcu olur kızın.hayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Cok geçmiş olsun canım bende bir gece scilde kalmıştım ve oksurmekten bendede sancı cıkıp dr alttan muane etmişti ve gene oksurmekten butun kaslarım agrıyodu vok zor gercekten inşallah bidaha hasta olmadan sag salim dıgururuz bebişlerî sen gene onlem amaçlı hergun portakal kîvi ye doguma kadar canım tekrardan cok geçmiş olsunSelam kizlar
Her ne kadar hasta olmamak için yada sonrasında iyileşme için çok uğraşsam da pek başarılı olamamışım anlaşılan.. gerci iyileşmiştim Ama ne oldu anlamadim 2 gün önce gece kalktım ateşler içinde.. üstüne dehşet bir kaburga ağrısı başladı kıvran kıvran mahvoldum nefes bile alamıyordtm. En son artik ateş de düşmeyince ve kıvranma maksimum düzeye gelince gece gece acile geldik. Müdehale ettiler doktorumuz da ilgilendi tabi.. böbrek taşından şüphe ettiler ama temiz çıktı. En son enfeksiyon dediler. Doktorumuz da sen berbat görünüyorsun seni yatırmam lazim böyle olmaz dedi. Ve 2 gündür hastanedeyiz. Tahliller kontroller yapıldı yapıldı akciğer enfeksiyonu dendi
Ateş dün gece anca düştü artik çok şükür.. antibiyotik vs de derken daha yeni biraz gözüm açıldı..
Bebeğimiz iyi çok şükür. Tabi çektiğim sancılar ve Öksürük sonucu sancılar da çıktı biraz riske girdik.. Ama ilaçlar vs atlattık gibi çok şükür.. belki bugün aksam çıkış yapacağım...
Gecmis konuları da okuyacağım insallah. Aklım sizde kaldi valla :)
canım normalde epidural yapılırsa sadece ağrın azalıyor felç gibi olmuyorsun. belden aşağına ağrı kesici veriyorlar. ama sezeryanda belden aşağısı hissizleşiyor diye biliyorum. ben ne yapacağım diye sorarsan.. normal istiyorum. omurdan içeri kanülle girmeleri biraz rahatsız ediyor beni o yüzden ağrılı ağrılı yapacağım inşallah..Kizlar size bi sorum var epiduralli normal dogum dusunen var mi sanci basladiktan sonra igne vurulursa felc mi olunuyor bi kiz ark.m soyledi de
http://www.gecemodasi.com/ canımH
hangi site tatlım
canım allah analı babalı büyütsün bebeişini göğüslerin için zeytin yağı önerebilirim ben çok şey denemiştim işe yaramamıştı hakiki zeytin yağıı sür göğüs ucuna şu dolap poşetleri varya ondan üzerni kapat nemli kalsın çok çabuk iyileşiyo ve her emzirmende yıkamana gerek yok bebeğe zararı yok benim öyle geçmişti@BenimAskPastam canım gözün aydın Allahım anali babalı büyütsün :) benim de göğüslerim yara oldu çok aciyo hiç geçmeye de niyeti yok krem falan hiç fayda etmiyor göğüslerim de düğümlendi süt birikti minik emiyo ama tam çıkartamıyo galiba anlayamıyorum
Çook çok geçmiş olsun neyseki ilaçlar işe yaramış ateşin düşmüş inşallah bi dahada çıkmaz tatlım. Hastanede denetim altında olman iyi olmuş kuzun da iyiymiş maşallahSelam kizlar
Her ne kadar hasta olmamak için yada sonrasında iyileşme için çok uğraşsam da pek başarılı olamamışım anlaşılan.. gerci iyileşmiştim Ama ne oldu anlamadim 2 gün önce gece kalktım ateşler içinde.. üstüne dehşet bir kaburga ağrısı başladı kıvran kıvran mahvoldum nefes bile alamıyordtm. En son artik ateş de düşmeyince ve kıvranma maksimum düzeye gelince gece gece acile geldik. Müdehale ettiler doktorumuz da ilgilendi tabi.. böbrek taşından şüphe ettiler ama temiz çıktı. En son enfeksiyon dediler. Doktorumuz da sen berbat görünüyorsun seni yatırmam lazim böyle olmaz dedi. Ve 2 gündür hastanedeyiz. Tahliller kontroller yapıldı yapıldı akciğer enfeksiyonu dendi
Ateş dün gece anca düştü artik çok şükür.. antibiyotik vs de derken daha yeni biraz gözüm açıldı..
Bebeğimiz iyi çok şükür. Tabi çektiğim sancılar ve Öksürük sonucu sancılar da çıktı biraz riske girdik.. Ama ilaçlar vs atlattık gibi çok şükür.. belki bugün aksam çıkış yapacağım...
Evet günümüzde aynı. Her şey yolunda giderse ben normal doğum istiyorum. Simdi kafası aşağıda kızımın. Bakalım hangimiz önce doğuracak.Bizim senle günümüz de aynıymış :) ben 3200 doğmuşum ama gel gör ki şimdi zayıfım zaten şu an 66 kiloyum doğana kadar 3 kilo olsa bana yeter olmasa da canı sağolsun kızımın :)
Cok gecmis olsun cnm , dikkat et krndine..Selam kizlar
Canım geçmiş olsun. Ilaclar da iyi gelmiş inşallah bir an önce toparlarsin. Doguma kadar da allah hastalıklardan korusun bizi sag salim alalım bebeklerimizi kucağımıza.Selam kizlar
hayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Aynen cnm dun bende ilk defa yaşsdim ayaklarim ve ellerim şişti.sanki tabanlarima iğne batyor gibi ayaga kalktigimda
Canim 36+4 sun ama dogumun 15 nisan yaxiyor altta yanlslkmi varMerhaba güzel anneler anne adayları :) karnımda acayip sertlik ve bebeğimin toplanıp kalmasından dolayı dr gittim bugün normalde iki gün sonraydı randevum . Nst de hiç sancı çıkmadı hafif ağrı vardı... bebeğimin suyu sınıra yaklaşmışartık 2 yada 3 günde bir dr gideceğim ama çok şükür 36+4 olmuşuz. Kilomuz haftamıza göre 1 hafta geride ama olsun ne yapalım yine de iyi 2700 :) dr bey artık haraketlerini çok iyi izlememi her an suyumun daha da azalacağını söyledi çünkü bebeğimin böbrekleri suyumu emdikçe emiyor büyüdükçe büyüyor ama çok şükür artık son haftalara girdiğimiz için erken doğum riskimiz kalktı artık sağlıkla almayı bekliyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?