2015 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun kuzum. Nerede oldu deprem

Kızlar doğuma yattım sancm var açılma vat dua edin ltfn oğluna sağ sağlık kvusuyum
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum:) Allah'ın izniyle oğluna kavuşacaksın ne güzel... Dualarımız seninle

Günaydııınn güzeller..Yüzüstü yatmayı özledimm ben..şafak 12

Ben deeeee:) Şöyle yayıla yayıla, sağdan sola törenle dönmeden uyumak istiyorum:)

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzum :) Kızına da çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatır ve miniğe geçmez. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah:)
Hoş geldin canım aramıza :) Bu durumu çoğumuz yaşıyoruz emin ol. Doğum yaklaşınca insanda bir tedirginlil illaki oluyor. Bol bol dua et. Doğum anını değil de sonrasını, bebeğini ilk defa göreceğin, ona dokunacağın anı düşün... Allah korkularını giderip içine ferahlık versin

canım maaşallah kilosu çok güzel, inşallah hemencik toparlanacak yavrun.. hiç olmusuz düşünme. sezeryan olan annelerde süt hemen gelmiyomuş ama annenin stres durumu çok etkiliyomuş.Bugün bebek hemşiresiyle konuştum 3 güne kadar gelmeyebilir dedi. sen yemene içmene ruh haline özen göster. dualarım seninle. Hayırlı haberlerini alalım inşallah

22 nisana gün aldık artık heyecanla bekliyorum. Belki sancım gelir o zamana kadar hayırlısıyla. ne zamandır takip edemedim. ortalama kaçıncı haftalarda doğdunuz acaba. 22 nisan benim 38+4 oluyor. ama bebiş 2 hafta önden gidiyor iri.

Canm göğüs dugumlenmesi ne demek bilmiuorum da

Göğüs tam boşalmayınca süt kanallarda birikip tıkanıyor canım. Düğümlenme dediği bu, yani mastit

Ay ne güldümpanda görünümündeki ayaklar aksamları dahada kocaman oluyolar. Bende esime diyorumki o bebeksi narin ayaklarıma bak ne hale geldi

Panda gibiler ama yalan değil:):) Eşime dün gösterdim ayaklarıma bak nasıl şişmiş diye ciddi ciddi inceledi doktor gibi, sonra da panikle ayakların şişmiş kızzz diyor. Sanki ben farklı bir şey söyledim:):)

Kızlar annem bu geceliği almışş Bana çoook güzelmiş yeri falan yani gecelik pijama falan düşünüyorsanız bu siteyi tavsiye ederim
Harikaymış tatlım bayıldım:) Valla gecelik, pijama işini halletmemiş olsaydım bundan alırdım:) Güle güle giy bitanem

Kuzummmm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Neyse ki doktor kontrolündesim ve bebiş iyi:) Geçmişi okuyunca göreceksin ki doğuran doğurana, keyfin yerine gelir hemen:)

Kuzumm Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin kuzunun. Doktor kontrolünde olduğun sürece rahat ol. Hem dediğin gibi artık riskli haftalar çok geride kaldı:)

Hayalperdesi kayseride oldu cnm deprem

Kizlar mobilya besigin icine ortopedik yatak koyduk simdi biz bunun ustune bisy yapsakmi. Annem soruyor nasil bisy yapsak diye karar veremedik. Pamuktan falan ince bisy yapsak yumusakmi olur. Yumusak olmamasimi lazim. Yapanlar varsa yardim edebilirmi bu konuda fikrnz lazim

Canım geçmis olsun son zamanlarda bebislerden dolayı olan agrılara birde kendimiz hasta olunca gercekten çok zor oluyor. Neyseki toparlamıssın Canım. Rabbim beterinden korusun.Bende okadar korudum kendimi esim grip olmustu onu iyilestirdim simdi ben oldum cok fena basımı kaldıramıyorum of ya son günlerde olucak ismi

Kızlar aklınızda bulunsun şu süt dugumlenmesi sıkışması yada mastit adı her ne ise berbatt bişey ben acillik oldum hafif gogsunuz acimaya başladığında hemen bildiğimiz bebek yağıyla masaj yapın ve sağın ben çok çektim ve tek ise yarayan şey bebek yagiydi yumusatip kanalları açıyor sıcak havlu bebek yağı masajı ve sagmak hafif acimaya başlayınca bunları yapın yoksa benim gibi sıtma başlarsa aglamaktan canım çıktı valla doğum bile bu kadar zor değildi bunlar ilk kızında oldu henüz dogurmadim haberiniz olsun

Bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı. Doktorumuz nezle olmuş, salya sümük geziyodu ortalarda kilosuna boyuna baktı, güzel dedi. kağıt bile vermedi. tarih belirledik 7 nisan salı günü olsun dedik şafak 10 yani :)
Bugün biraz kafam takıldı doktora. bana sezeryan için saat tarih yazan bi kağıt verdi. şöyle bi bakıp attım çantama. eve gelip baktım.üzerindeki barkod bana ait değil. azeri uyruklu bi kadına ait,isminden belli.. daha önceden de sgk iznimle ilgili bilgisayarda teknik sorun yaşamıştık.hamileyim herşeyden kıllanıyorum.bu adam dikkatsiz mi diyorum. Ya sorun yaşarsam diye kafamın içinde deli sorular En başından beri güvendiğim dr um hakkında değişik düşünmeye başladım. Off...

Sanirim bu süt dugumlenmesi dediginiz olay benm annemin de ben dogdugumda basina gelen sey. Annemin göğsü mosmos olmus iltihaplanmis icinden bosaltmislar iltihabı ve ben bu yüzden anne sütü alamamsim. Ayni sey ananemin ilk cocugunda yani annemi dogurdugunda olmus. Yine aynı sey teyzemin ilk bebeginde oldu. Ona bende canli sahit oldum. Cok berbat bisy. Simdi genetik biseymi acaba bu bizde diyr cok korkuyorum ucunun de basina gelince umarm korktugum basima gelmez kizlar benim de bahsettgnzden farklı bir durummu bilmiyorum ama onlsrda boyle bisy olmus ve iltihap bosaltmak icin küçük capla cerrahi işlem bile yapmslar kesik atıp siringayla boşaltmslar. O yuzden dikkatli olalim gerckten. Ve sut bebek emmesr bile surekli bosaltmak gerekiyormus sagip

Teşekkür ederim canım bende çok beğendim :))) înşallah güzel günlerde kullanırım

çok geçmiş olsuun . Hastanede kalmakla iyi etmişsin. en kısa sürede toparlanırsın inşallah.. bol bol dinlenmene bak

Canim epiduralsiz normal dogum mu dusunuyosun ben hic kursa falan da gitmedim belimde agrilarim var o yuzden biraz tirsiyorum
Evet günümüzde aynı. Her şey yolunda giderse ben normal doğum istiyorum. Simdi kafası aşağıda kızımın. Bakalım hangimiz önce doğuracak.

Kızlar magnorm magnezyum ilacina devam eden var mi doktora sormayi unuttum siz napiosunuz?

Kızlar magnorm magnezyum ilacina devam eden var mi doktora sormayi unuttum siz napiosunuz?
Bende sordum buraya ama cvp alamadım bende persembe doktoruma sormayı unuttum magnormu ama kendim içmiyorum bıraktım sormadan zaten ne kaldı surda zaten acılma yok sancı yok acılmam la sancılarım baslar belkide hayırlısıyla doguturum yinede pazartesi sorcam kontrolde canım bıraktım ben dîye

Ben kullanmaya devam ediyorum dr sordum kullan dedi Canım hatta biten ilacın varmı yazayımmı diye sordu

Canim epiduralsiz normal dogum mu dusunuyosun ben hic kursa falan da gitmedim belimde agrilarim var o yuzden biraz tirsiyorum
Bende kursa gitmedim. Ama muhtemelen epudural vuruluyor. Bizim hastanede epudural vurulsa da vurulmasa da fiyat değişmiyor. Ablam 6 ay önce dogum yaptı. Epudural vurulmadi ama onun 2. dogumuydu. Doktor vuralim derse vurulucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…