- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
Bende altidan beri uyuyamiyorumKalktım tv actm bakiyodm oyle sonra bi sarsnti. Bebek yapiyo sandm koltukta uzaniyordum. Kafami kaldrp baktm lambaya sallaniyor.uc bes sn bisy sürdü ama baya hssttm. Bende bebisim beni salliyor sandm ilk önce :)
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum:) Allah'ın izniyle oğluna kavuşacaksın ne güzel... Dualarımız seninleKızlar doğuma yattım sancm var açılma vat dua edin ltfn oğluna sağ sağlık kvusuyum
Günaydııınn güzeller..Yüzüstü yatmayı özledimm ben..şafak 12
Bugun 4 gunluk olduk cok sukur
spinal sezeryanla 2.kizimida kucagima aldim
hastaneden ciktigimiz gece 3 yasindaki kizim 41 derece atesle hastanede yatti
kresten virus kapmis ve hala atesliii
dua edin kizlar kardesimize gecmesin ins.
biri emiyor biri ates takibinde
esimle hic uyumuyoruz :)
Bebek 3 gunlukken annem ve kv yi gonderdimmmm yalnizim kizlarimla
Cok sukur bugunumuzeeee
hastalik ve kizimin k8skancligi disinda bir sorunumuz yok
meme ucu icin kalkan ve lansinoh almayi unutmayin
olumsuzda dusunmeyin
Ilk kizimdaki gibi sutum hemen geldi
sut gelmesi beyinde biterrrr
Allah hepimizin yardimcisi olsun gizel dogumlar ins.
Buyuk kizim iyilessin ve kucuk kizima gecmesin diye dua edin lutfen bizeee
:) :) :)
Hoş geldin canım aramıza :) Bu durumu çoğumuz yaşıyoruz emin ol. Doğum yaklaşınca insanda bir tedirginlil illaki oluyor. Bol bol dua et. Doğum anını değil de sonrasını, bebeğini ilk defa göreceğin, ona dokunacağın anı düşün... Allah korkularını giderip içine ferahlık versinherkese günaydın.Yazılarınızın çoğunu takip ediyorum.Bende bir nisan annesiyim.Doğumumz kısmetse önümüzdeki perşembe.Sezeryanla gerçekleşeceği için herşeyimiz planlı.Heyecan,stres,,korku,endişe tavan yapmış durumda.Zaman geçsin istemiyorum o haldeyim düşünün.Herşeye sinirlenir öfkelenir oldum,şuana kadar neşem gayet iyiydi.Ama doğum yaklaştıkça psikolojim bozuldu resmen.Sürekli ağlamaklı bir haldeyim.Doğum öncesi bu depresif haller normal midir ?
Sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı?
canım maaşallah kilosu çok güzel, inşallah hemencik toparlanacak yavrun.. hiç olmusuz düşünme. sezeryan olan annelerde süt hemen gelmiyomuş ama annenin stres durumu çok etkiliyomuş.Bugün bebek hemşiresiyle konuştum 3 güne kadar gelmeyebilir dedi. sen yemene içmene ruh haline özen göster. dualarım seninle. Hayırlı haberlerini alalım inşallahhayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Canm göğüs dugumlenmesi ne demek bilmiuorum da
Ay ne güldümpanda görünümündeki ayaklar aksamları dahada kocaman oluyolar. Bende esime diyorumki o bebeksi narin ayaklarıma bak ne hale geldi
Harikaymış tatlım bayıldım:) Valla gecelik, pijama işini halletmemiş olsaydım bundan alırdım:) Güle güle giy bitanemKızlar annem bu geceliği almışş Bana çoook güzelmiş yeri falan yani gecelik pijama falan düşünüyorsanız bu siteyi tavsiye ederim
Selam kizlar
Her ne kadar hasta olmamak için yada sonrasında iyileşme için çok uğraşsam da pek başarılı olamamışım anlaşılan.. gerci iyileşmiştim Ama ne oldu anlamadim 2 gün önce gece kalktım ateşler içinde.. üstüne dehşet bir kaburga ağrısı başladı kıvran kıvran mahvoldum nefes bile alamıyordtm. En son artik ateş de düşmeyince ve kıvranma maksimum düzeye gelince gece gece acile geldik. Müdehale ettiler doktorumuz da ilgilendi tabi.. böbrek taşından şüphe ettiler ama temiz çıktı. En son enfeksiyon dediler. Doktorumuz da sen berbat görünüyorsun seni yatırmam lazim böyle olmaz dedi. Ve 2 gündür hastanedeyiz. Tahliller kontroller yapıldı yapıldı akciğer enfeksiyonu dendi
Ateş dün gece anca düştü artik çok şükür.. antibiyotik vs de derken daha yeni biraz gözüm açıldı..
Bebeğimiz iyi çok şükür. Tabi çektiğim sancılar ve Öksürük sonucu sancılar da çıktı biraz riske girdik.. Ama ilaçlar vs atlattık gibi çok şükür.. belki bugün aksam çıkış yapacağım...
Gecmis konuları da okuyacağım insallah. Aklım sizde kaldi valla :)
Merhaba güzel anneler anne adayları :) karnımda acayip sertlik ve bebeğimin toplanıp kalmasından dolayı dr gittim bugün normalde iki gün sonraydı randevum . Nst de hiç sancı çıkmadı hafif ağrı vardı... bebeğimin suyu sınıra yaklaşmışartık 2 yada 3 günde bir dr gideceğim ama çok şükür 36+4 olmuşuz. Kilomuz haftamıza göre 1 hafta geride ama olsun ne yapalım yine de iyi 2700 :) dr bey artık haraketlerini çok iyi izlememi her an suyumun daha da azalacağını söyledi çünkü bebeğimin böbrekleri suyumu emdikçe emiyor büyüdükçe büyüyor ama çok şükür artık son haftalara girdiğimiz için erken doğum riskimiz kalktı artık sağlıkla almayı bekliyorz
Geçmiş olsun kuzum. Nerede oldu deprem
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum:) Allah'ın izniyle oğluna kavuşacaksın ne güzel... Dualarımız seninle
Ben deeeee:) Şöyle yayıla yayıla, sağdan sola törenle dönmeden uyumak istiyorum:)
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzum :) Kızına da çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatır ve miniğe geçmez. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah:)
Hoş geldin canım aramıza :) Bu durumu çoğumuz yaşıyoruz emin ol. Doğum yaklaşınca insanda bir tedirginlil illaki oluyor. Bol bol dua et. Doğum anını değil de sonrasını, bebeğini ilk defa göreceğin, ona dokunacağın anı düşün... Allah korkularını giderip içine ferahlık versin
Canım geçmis olsun son zamanlarda bebislerden dolayı olan agrılara birde kendimiz hasta olunca gercekten çok zor oluyor. Neyseki toparlamıssın Canım. Rabbim beterinden korusun.Bende okadar korudum kendimi esim grip olmustu onu iyilestirdim simdi ben oldum cok fena basımı kaldıramıyorum of ya son günlerde olucak ismiSelam kizlar
Her ne kadar hasta olmamak için yada sonrasında iyileşme için çok uğraşsam da pek başarılı olamamışım anlaşılan.. gerci iyileşmiştim Ama ne oldu anlamadim 2 gün önce gece kalktım ateşler içinde.. üstüne dehşet bir kaburga ağrısı başladı kıvran kıvran mahvoldum nefes bile alamıyordtm. En son artik ateş de düşmeyince ve kıvranma maksimum düzeye gelince gece gece acile geldik. Müdehale ettiler doktorumuz da ilgilendi tabi.. böbrek taşından şüphe ettiler ama temiz çıktı. En son enfeksiyon dediler. Doktorumuz da sen berbat görünüyorsun seni yatırmam lazim böyle olmaz dedi. Ve 2 gündür hastanedeyiz. Tahliller kontroller yapıldı yapıldı akciğer enfeksiyonu dendi
Ateş dün gece anca düştü artik çok şükür.. antibiyotik vs de derken daha yeni biraz gözüm açıldı..
Bebeğimiz iyi çok şükür. Tabi çektiğim sancılar ve Öksürük sonucu sancılar da çıktı biraz riske girdik.. Ama ilaçlar vs atlattık gibi çok şükür.. belki bugün aksam çıkış yapacağım...
Sanirim bu süt dugumlenmesi dediginiz olay benm annemin de ben dogdugumda basina gelen sey. Annemin göğsü mosmos olmus iltihaplanmis icinden bosaltmislar iltihabı ve ben bu yüzden anne sütü alamamsim. Ayni sey ananemin ilk cocugunda yani annemi dogurdugunda olmus. Yine aynı sey teyzemin ilk bebeginde oldu. Ona bende canli sahit oldum. Cok berbat bisy. Simdi genetik biseymi acaba bu bizde diyr cok korkuyorum ucunun de basina gelinceKızlar aklınızda bulunsun şu süt dugumlenmesi sıkışması yada mastit adı her ne ise berbatt bişey ben acillik oldum hafif gogsunuz acimaya başladığında hemen bildiğimiz bebek yağıyla masaj yapın ve sağın ben çok çektim ve tek ise yarayan şey bebek yagiydi yumusatip kanalları açıyor sıcak havlu bebek yağı masajı ve sagmak hafif acimaya başlayınca bunları yapın yoksa benim gibi sıtma başlarsa aglamaktan canım çıktı valla doğum bile bu kadar zor değildi bunlar ilk kızında oldu henüz dogurmadim haberiniz olsun
Teşekkür ederim canım bende çok beğendim :))) înşallah güzel günlerde kullanırımGöğüs tam boşalmayınca süt kanallarda birikip tıkanıyor canım. Düğümlenme dediği bu, yani mastit
Panda gibiler ama yalan değil:):) Eşime dün gösterdim ayaklarıma bak nasıl şişmiş diye ciddi ciddi inceledi doktor gibi, sonra da panikle ayakların şişmiş kızzz diyor. Sanki ben farklı bir şey söyledim:):)
Harikaymış tatlım bayıldım:) Valla gecelik, pijama işini halletmemiş olsaydım bundan alırdım:) Güle güle giy bitanem
Kuzummmm çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin. Neyse ki doktor kontrolündesim ve bebiş iyi:) Geçmişi okuyunca göreceksin ki doğuran doğurana, keyfin yerine gelir hemen:)
Kuzumm Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin kuzunun. Doktor kontrolünde olduğun sürece rahat ol. Hem dediğin gibi artık riskli haftalar çok geride kaldı:)
çok geçmiş olsuun . Hastanede kalmakla iyi etmişsin. en kısa sürede toparlanırsın inşallah.. bol bol dinlenmene bakSelam kizlar
Evet günümüzde aynı. Her şey yolunda giderse ben normal doğum istiyorum. Simdi kafası aşağıda kızımın. Bakalım hangimiz önce doğuracak.
Bende sordum buraya ama cvp alamadım bende persembe doktoruma sormayı unuttum magnormu ama kendim içmiyorum bıraktım sormadan zaten ne kaldı surda zaten acılma yok sancı yok acılmam la sancılarım baslar belkide hayırlısıyla doguturum yinede pazartesi sorcam kontrolde canım bıraktım ben dîyeKızlar magnorm magnezyum ilacina devam eden var mi doktora sormayi unuttum siz napiosunuz?
Ben kullanmaya devam ediyorum dr sordum kullan dedi Canım hatta biten ilacın varmı yazayımmı diye sorduBende sordum buraya ama cvp alamadım bende persembe doktoruma sormayı unuttum magnormu ama kendim içmiyorum bıraktım sormadan zaten ne kaldı surda zaten acılma yok sancı yok acılmam la sancılarım baslar belkide hayırlısıyla doguturum yinede pazartesi sorcam kontrolde canım bıraktım ben dîye
Bende kursa gitmedim. Ama muhtemelen epudural vuruluyor. Bizim hastanede epudural vurulsa da vurulmasa da fiyat değişmiyor. Ablam 6 ay önce dogum yaptı. Epudural vurulmadi ama onun 2. dogumuydu. Doktor vuralim derse vurulucaz.Canim epiduralsiz normal dogum mu dusunuyosun ben hic kursa falan da gitmedim belimde agrilarim var o yuzden biraz tirsiyorum
Bende kullanmadımKizlar ben hic magnezym kullanmadim vermedi dr. Benm gibi kullanmayan yokmu hic
Ben sordum doktorum da düzenli alma süt icmedigin zaman kullanmaya devam et dediKızlar magnorm magnezyum ilacina devam eden var mi doktora sormayi unuttum siz napiosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?