2015 Nisan Anneleri

Kızım doğmadan mevlüt hazırlıkları Şerbetimiz lokumumuz çikolatamız kaldı. Onlar için biraz beklicez. Çikolata yı hacıseriften almayı düşünüyorum.

Eklentiler

• 20150328_142229.webp
    17 KB · Görüntüleme: 122
  • 20150328_141747.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 110
  • 20150328_142324.webp
    17 KB · Görüntüleme: 101
  • 20150328_141840.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 98
  • 20150319_190954.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 103
Kızım doğmadan mevlüt hazırlıkları Şerbetimiz lokumumuz çikolatamız kaldı. Onlar için biraz beklicez. Çikolata yı hacıseriften almayı düşünüyorum.
Hepsi çok güzel
Mutlu günlerinizde kullanın inşallah
Ben de çikolataları haciseriften ali cam inşallah biraz daha yaklassin da dogum

Canim epiduralsiz normal dogum mu dusunuyosun ben hic kursa falan da gitmedim belimde agrilarim var o yuzden biraz tirsiyorum
Ben de epiduralden korkuyorum biraz hem risklerinden dolayı hem de belim zaten problemli omurdan müdahale ettirmek istemiyorum ilk doğumunda yaptırmadım bunda da olmaz muhtemelen

☺henuz yapmadim tatlim beklemedeyiz

Kizlar size bi sorum var epiduralli normal dogum dusunen var mi sanci basladiktan sonra igne vurulursa felc mi olunuyor bi kiz ark.m soyledi de

Felc kalma riski var ama milyonda bir.ben normal dogum dusunuyorum ama epudral istemiyorum cunku sancilari azalttigindan ikinma hissini azaltiyor diye duydum felc kalma riski var vs.ben istemiyorum.tabi dogum aninda fikir degistirir miyim bilemiyorum

Hayırlı uğurlu olsun bebişin canım merak etme kısa zaman sonra alırsın kuzunu inşallah kucağına.sezeryandan sonra bikaç gün sonra süt geliyor genelde canmım dualarımız senİnle hayırlsıyla zeynebin kavuşsun anneciğine...

Cok gecmis olsun canim, simdi daha iyisin sanirim.dikkat et kendine. Cok salgin var kalabalik yerlerde cok dolasmamak lazim dikkat edelim.son zamanlarda hasta olmak kotu oluyor

Hepsi çok güzel
Mutlu günlerinizde kullanın inşallah
Ben de çikolataları haciseriften ali cam inşallah biraz daha yaklassin da dogum
Teşekkür ederiz.Aynen bende acele etmek istemiyorum doguma yakin alıcam. Hemen gönderiyorlar diye yazanlar oldu. Doğum yaptigimiz gun bile sipariş versek olur.

cnm düzenli mi düzensiz mi onu takip et dk tut.Allah yardimcin olsun

Hadi hayırlısı canım saglıcakla gelsinler kuzucuklar takibini iyi yap hazır ol sen yine esinide bilgilendir

Ben kullanmaya devam ediyorum dr sordum kullan dedi Canım hatta biten ilacın varmı yazayımmı diye sordu
Ama daha niye kullancazkim o kadılmaları engellemek bebek erken gelmesin diye bide krap için vermişti ama artık son zamanlat e gelsinler belki ondan sebep acılmmm yada sancım olmuyo

Sağol bitanem, çok iyi oldu bu bilgiler. Annem de aynı şeyleri söylüyor. İnşallah yaşamayız

Adamcağız hastalıktan karıştırmıştır:) Ama sen yine de kendinizde misiniz diye bir sor bence:) İnsan korkuyor haklı olarak:)

Amanınn dakika tuttun mu, düzenli mi geliyor sancı? Hakkında hayırlısı inşallah, habersiz bırakma bizi de

doğum sancısıysa nasılsa şiddetlenecek. anlamamak gibi bir durumun olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…