- 3 Nisan 2014
- 304
- 375
- 78
Benimki de vermemişti düzenli süt icemiyorum dedim ondan sonra yazdı ama sadece süt icmedigin günlerde kullan dediKizlar ben hic magnezym kullanmadim vermedi dr. Benm gibi kullanmayan yokmu hic
Hepsi çok güzelKızım doğmadan mevlüt hazırlıkları Şerbetimiz lokumumuz çikolatamız kaldı. Onlar için biraz beklicez. Çikolata yı hacıseriften almayı düşünüyorum.
Ben de epiduralden korkuyorum biraz hem risklerinden dolayı hem de belim zaten problemli omurdan müdahale ettirmek istemiyorum ilk doğumunda yaptırmadım bunda da olmaz muhtemelenCanim epiduralsiz normal dogum mu dusunuyosun ben hic kursa falan da gitmedim belimde agrilarim var o yuzden biraz tirsiyorum
canım sende mi doğum yaptım gözün aydın Allahım anali babalı büyütsün ben kaçırmışım :) evet canım bizimki erken düştü banyoyu 3. gün hastaneden çıktığımız gün yaptırdık bişey olmadı :)
Ben sadece 4 kere icebildim biraktimKızlar magnezyumu bıraktınızmı
Kizlar size bi sorum var epiduralli normal dogum dusunen var mi sanci basladiktan sonra igne vurulursa felc mi olunuyor bi kiz ark.m soyledi de
Hayırlı uğurlu olsun bebişin canım merak etme kısa zaman sonra alırsın kuzunu inşallah kucağına.sezeryandan sonra bikaç gün sonra süt geliyor genelde canmım dualarımız senİnle hayırlsıyla zeynebin kavuşsun anneciğine...hayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Selam kizlar
Her ne kadar hasta olmamak için yada sonrasında iyileşme için çok uğraşsam da pek başarılı olamamışım anlaşılan.. gerci iyileşmiştim Ama ne oldu anlamadim 2 gün önce gece kalktım ateşler içinde.. üstüne dehşet bir kaburga ağrısı başladı kıvran kıvran mahvoldum nefes bile alamıyordtm. En son artik ateş de düşmeyince ve kıvranma maksimum düzeye gelince gece gece acile geldik. Müdehale ettiler doktorumuz da ilgilendi tabi.. böbrek taşından şüphe ettiler ama temiz çıktı. En son enfeksiyon dediler. Doktorumuz da sen berbat görünüyorsun seni yatırmam lazim böyle olmaz dedi. Ve 2 gündür hastanedeyiz. Tahliller kontroller yapıldı yapıldı akciğer enfeksiyonu dendi
Ateş dün gece anca düştü artik çok şükür.. antibiyotik vs de derken daha yeni biraz gözüm açıldı..
Bebeğimiz iyi çok şükür. Tabi çektiğim sancılar ve Öksürük sonucu sancılar da çıktı biraz riske girdik.. Ama ilaçlar vs atlattık gibi çok şükür.. belki bugün aksam çıkış yapacağım...
Gecmis konuları da okuyacağım insallah. Aklım sizde kaldi valla :)
Teşekkür ederiz.Aynen bende acele etmek istemiyorum doguma yakin alıcam. Hemen gönderiyorlar diye yazanlar oldu. Doğum yaptigimiz gun bile sipariş versek olur.Hepsi çok güzel
Mutlu günlerinizde kullanın inşallah
Ben de çikolataları haciseriften ali cam inşallah biraz daha yaklassin da dogum
cnm düzenli mi düzensiz mi onu takip et dk tut.Allah yardimcin olsunKizlar sabahtan beri hafif hafif sancilar var ama emin olamiyorum sancilari anlayamamaktan korkuyorum biraz da psikolojik mi acaba diyorum ama icimden bir ses bu gece ya da yarin gelecek bebis diyor..bakalim gorecegiz heyecanli bekleyis devam ediyor simdilik
Cikolata yasak mi cnm şekerin mi varKan şekerim dusuyo galiba ne yapabilirim acsba
Hayalperdesi kayseride oldu cnm deprem
Hadi hayırlısı canım saglıcakla gelsinler kuzucuklar takibini iyi yap hazır ol sen yine esinide bilgilendirKizlar sabahtan beri hafif hafif sancilar var ama emin olamiyorum sancilari anlayamamaktan korkuyorum biraz da psikolojik mi acaba diyorum ama icimden bir ses bu gece ya da yarin gelecek bebis diyor..bakalim gorecegiz heyecanli bekleyis devam ediyor simdilik
yok cnm şekerim ama yedim birseyler gecmediCikolata yasak mi cnm şekerin mi var
Ama daha niye kullancazkim o kadılmaları engellemek bebek erken gelmesin diye bide krap için vermişti ama artık son zamanlat e gelsinler belki ondan sebep acılmmm yada sancım olmuyoBen kullanmaya devam ediyorum dr sordum kullan dedi Canım hatta biten ilacın varmı yazayımmı diye sordu
Kızlar aklınızda bulunsun şu süt dugumlenmesi sıkışması yada mastit adı her ne ise berbatt bişey ben acillik oldum hafif gogsunuz acimaya başladığında hemen bildiğimiz bebek yağıyla masaj yapın ve sağın ben çok çektim ve tek ise yarayan şey bebek yagiydi yumusatip kanalları açıyor sıcak havlu bebek yağı masajı ve sagmak hafif acimaya başlayınca bunları yapın yoksa benim gibi sıtma başlarsa aglamaktan canım çıktı valla doğum bile bu kadar zor değildi bunlar ilk kızında oldu henüz dogurmadim haberiniz olsun
Bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı. Doktorumuz nezle olmuş, salya sümük geziyodu ortalardakilosuna boyuna baktı, güzel dedi. kağıt bile vermedi. tarih belirledik 7 nisan salı günü olsun dedik şafak 10 yani :)
Bugün biraz kafam takıldı doktora. bana sezeryan için saat tarih yazan bi kağıt verdi. şöyle bi bakıp attım çantama. eve gelip baktım.üzerindeki barkod bana ait değil. azeri uyruklu bi kadına ait,isminden belli.. daha önceden de sgk iznimle ilgili bilgisayarda teknik sorun yaşamıştık.hamileyim herşeyden kıllanıyorum.bu adam dikkatsiz mi diyorum. Ya sorun yaşarsam diye kafamın içinde deli sorularEn başından beri güvendiğim dr um hakkında değişik düşünmeye başladım. Off...
Kizlar sabahtan beri hafif hafif sancilar var ama emin olamiyorum sancilari anlayamamaktan korkuyorum biraz da psikolojik mi acaba diyorum ama icimden bir ses bu gece ya da yarin gelecek bebis diyor..bakalim gorecegiz heyecanli bekleyis devam ediyor simdilik
doğum sancısıysa nasılsa şiddetlenecek. anlamamak gibi bir durumun olmaz :)Kizlar sabahtan beri hafif hafif sancilar var ama emin olamiyorum sancilari anlayamamaktan korkuyorum biraz da psikolojik mi acaba diyorum ama icimden bir ses bu gece ya da yarin gelecek bebis diyor..bakalim gorecegiz heyecanli bekleyis devam ediyor simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?