- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Sen ne zaman doguruyorsun canim tosunu?senin guzel haberlerinide bekliyoruz.Sağol bitanem, çok iyi oldu bu bilgiler. Annem de aynı şeyleri söylüyor. İnşallah yaşamayız
Adamcağız hastalıktan karıştırmıştır:) Ama sen yine de kendinizde misiniz diye bir sor bence:) İnsan korkuyor haklı olarak:)
Amanınn dakika tuttun mu, düzenli mi geliyor sancı? Hakkında hayırlısı inşallah, habersiz bırakma bizi de
benim epiduralde de hiç ıkınma hissi olmadı.Felc kalma riski var ama milyonda bir.ben normal dogum dusunuyorum ama epudral istemiyorum cunku sancilari azalttigindan ikinma hissini azaltiyor diye duydum felc kalma riski var vs.ben istemiyorum.tabi dogum aninda fikir degistirir miyim bilemiyorum
Ben kullanmadım hiç. Vermedi doktor. Kasılmaların, bacak ve sıet agrıların dayanılamayacak gibi degilse alma ve içme dedi.Kizlar ben hic magnezym kullanmadim vermedi dr. Benm gibi kullanmayan yokmu hic
Cok geçmiş olsun canım bende bir gece scilde kalmıştım ve oksurmekten bendede sancı cıkıp dr alttan muane etmişti ve gene oksurmekten butun kaslarım agrıyodu vok zor gercekten inşallah bidaha hasta olmadan sag salim dıgururuz bebişlerî sen gene onlem amaçlı hergun portakal kîvi ye doguma kadar canım tekrardan cok geçmiş olsun
Çook çok geçmiş olsun neyseki ilaçlar işe yaramış ateşin düşmüş inşallah bi dahada çıkmaz tatlım. Hastanede denetim altında olman iyi olmuş kuzun da iyiymiş maşallahHerkes sırayla doğum yapıyor ne güzel, geçmişi okuyunca görürsün zaten sana da moral olur :)
Cok gecmis olsun cnm , dikkat et krndine..
Canım geçmiş olsun. Ilaclar da iyi gelmiş inşallah bir an önce toparlarsin. Doguma kadar da allah hastalıklardan korusun bizi sag salim alalım bebeklerimizi kucağımıza.
Göğüs tam boşalmayınca süt kanallarda birikip tıkanıyor canım. Düğümlenme dediği bu, yani mastit
Panda gibiler ama yalan değil:):) Eşime dün gösterdim ayaklarıma bak nasıl şişmiş diye ciddi ciddi inceledi doktor gibi, sonra da panikle ayakların şişmiş kızzz diyor. Sanki ben farklı bir şey söyledim:):)
Harikaymış tatlım bayıldım:) Valla gecelik, pijama işini halletmemiş olsaydım bundan alırdım:) Güle güle giy bitanem
Kuzummmm çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin. Neyse ki doktor kontrolündesim ve bebiş iyi:) Geçmişi okuyunca göreceksin ki doğuran doğurana, keyfin yerine gelir hemen:)
Kuzumm Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin kuzunun. Doktor kontrolünde olduğun sürece rahat ol. Hem dediğin gibi artık riskli haftalar çok geride kaldı:)
Canım geçmis olsun son zamanlarda bebislerden dolayı olan agrılara birde kendimiz hasta olunca gercekten çok zor oluyor. Neyseki toparlamıssın Canım. Rabbim beterinden korusun.Bende okadar korudum kendimi esim grip olmustu onu iyilestirdim simdi ben oldum cok fena basımı kaldıramıyorum of ya son günlerde olucak ismi
çok geçmiş olsuun . Hastanede kalmakla iyi etmişsin. en kısa sürede toparlanırsın inşallah.. bol bol dinlenmene bak
Cok gecmis olsun canim, simdi daha iyisin sanirim.dikkat et kendine. Cok salgin var kalabalik yerlerde cok dolasmamak lazim dikkat edelim.son zamanlarda hasta olmak kotu oluyor
CNm benim hastamısın çok geçmiş olsun , bu zamanları doğru diyorsun çok dikkatli geçirmek lazım . Rabbim şifa olurda hemen atlatırsın CNm.Hepiniz çok çok sağolun kizlar.. saglikla kavuşmak nasip olsun.. son zamanlarda allah korusun ama hasta olursanız falan hemen doktora gidip önlemi alın.. ilk zamanlar gibi atlatmak için zorlamayin Yani...
iyi olmanıza çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun sana da en yakın zamanda sıkıntıların da geçer inşallahKizlar biz 4 gunluk olduk yazamadim bayadir.iyiyiz kizim 2880 gr dogdu hem erken dogmasi hem 3100 kg beklerken daha zayif olmasi beni uzdu.normal dogum beklerken sezeryan oldum son anda genel anestezi ile.emiyo ama gogus ucum yara oldu aglaya aglaya emzirdim sukur bugun gecti.gogusum alisti.vakit bulamadim yazmaya bıdıktan.dogum yapanlara gecmis olsun hayirli olsun .yapacaklarda hayirli dogumlar diliyorum.annelik yorucu ama guzel.yasatana Sukur
Evet aslında bırakmamız daha iyi olur ama devam dedi günde iki defa iciyodum ben bire indirdim kendim. Benim kramplarım ve ağrım cok oluyo dr o yüzden belki devam demistirAma daha niye kullancazkim o kadılmaları engellemek bebek erken gelmesin diye bide krap için vermişti ama artık son zamanlat e gelsinler belki ondan sebep acılmmm yada sancım olmuyo
gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün dualarımız seninle en kısa zamanda iyileşir kavuşursun kuzuna inşallahhayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
evet canım nette 2-3 katı paraya yapıyorlar biz de hatta yapıp satsak mı dedik:) takıldığın yerde yardımcı olurm canım kolay gelsn şimdidenÇok sağol canım interntte dünyanın parası evde kenim yaparım daha iyi.çok sağol yardımın için başım sıkışınca yine rahatsız ederim seni
Canım onlarıda aldım yazmayı unutmuşum sağol
Hepsi çok güzel CNm , hele o elbise beni benden aldı resmen maşallah ..Kızım doğmadan mevlüt hazırlıkları Şerbetimiz lokumumuz çikolatamız kaldı. Onlar için biraz beklicez. Çikolata yı hacıseriften almayı düşünüyorum.
Anladım canım sen devam et bidaki kontrolde sorarsın artık bende pazartesi sorcam nediycek bendede hafif bacaklarımda oluyo krampEvet aslında bırakmamız daha iyi olur ama devam dedi günde iki defa iciyodum ben bire indirdim kendim. Benim kramplarım ve ağrım cok oluyo dr o yüzden belki devam demistir
Gripsen dogurmadigin iyi olmus bak simdi bebege gececek diye telas ederdin.Kizlar gecmisi okuuamadik pek gribim malesf bugunde dogurmadimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?