2015 Nisan Anneleri

Sen ne zaman doguruyorsun canim tosunu?senin guzel haberlerinide bekliyoruz.

Felc kalma riski var ama milyonda bir.ben normal dogum dusunuyorum ama epudral istemiyorum cunku sancilari azalttigindan ikinma hissini azaltiyor diye duydum felc kalma riski var vs.ben istemiyorum.tabi dogum aninda fikir degistirir miyim bilemiyorum
benim epiduralde de hiç ıkınma hissi olmadı.
ebe ıkın dediğinde ıkındım sadece.
ama kesi gerekti. kesince pıt diye çıktı oğlum ilk ıkınmada :)

Kızlar hastaneye gittim ilçede ebe nsteyle baksın diye bebeği hareketleri kalp atıml falan yavaş çıktı sancim hiç yok bebek inmiş dedi sanki düzelmış gibide dedi yarin bidaha gidecem pazartesi de doktoruma giderim söyler olan biteni

Cok gecmis olsun cnm , dikkat et krndine..

Canım geçmiş olsun. Ilaclar da iyi gelmiş inşallah bir an önce toparlarsin. Doguma kadar da allah hastalıklardan korusun bizi sag salim alalım bebeklerimizi kucağımıza.

çok geçmiş olsuun . Hastanede kalmakla iyi etmişsin. en kısa sürede toparlanırsın inşallah.. bol bol dinlenmene bak

Cok gecmis olsun canim, simdi daha iyisin sanirim.dikkat et kendine. Cok salgin var kalabalik yerlerde cok dolasmamak lazim dikkat edelim.son zamanlarda hasta olmak kotu oluyor

Hepiniz çok çok sağolun kizlar.. saglikla kavuşmak nasip olsun.. son zamanlarda allah korusun ama hasta olursanız falan hemen doktora gidip önlemi alın.. ilk zamanlar gibi atlatmak için zorlamayin Yani...

Hepiniz çok çok sağolun kizlar.. saglikla kavuşmak nasip olsun.. son zamanlarda allah korusun ama hasta olursanız falan hemen doktora gidip önlemi alın.. ilk zamanlar gibi atlatmak için zorlamayin Yani...
CNm benim hastamısın çok geçmiş olsun , bu zamanları doğru diyorsun çok dikkatli geçirmek lazım . Rabbim şifa olurda hemen atlatırsın CNm.

iyi olmanıza çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun sana da en yakın zamanda sıkıntıların da geçer inşallah

Ama daha niye kullancazkim o kadılmaları engellemek bebek erken gelmesin diye bide krap için vermişti ama artık son zamanlat e gelsinler belki ondan sebep acılmmm yada sancım olmuyo
Evet aslında bırakmamız daha iyi olur ama devam dedi günde iki defa iciyodum ben bire indirdim kendim. Benim kramplarım ve ağrım cok oluyo dr o yüzden belki devam demistir

gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün dualarımız seninle en kısa zamanda iyileşir kavuşursun kuzuna inşallah

kızlar merhaba uzun zamandır girmemiştim foruma hala bekleyişteyim sağlıcakla alsam yavrucumu kucağıma tatlı tatlı ahhh ahhh her gece rüyama giriyor dr haftada iki kez görmeye bşladı bakalım Allah ne zamanı takdir etti bizim için

selale0101 canım Allah tez zamanda iyileştirsin her şey güzel olsun canım bir de sütün gelmesi için bitkisel bir çay varmış bak az anason tane kimyon rezene ısırganotu çayı hazırla iç günde 1 bardak yaptır dışardan getirsinler hastaneye tatlım içince baya süt geliyormuş haberin olsun doğum yapan arkadaşalar denemişler ben de bugun öğrendim

kızlar dr dan geldik biz de bugün 37+3 üm 3178gr olmuş bebeğim nst ye girdim bu ara bende çok gaz var özellikle geceleri nst de annem de yanımdaydı ekranı takip ediyordu anneme dedim gaz sancısı geldi o arada sancım 45 e çıktı dedik gaz sancısıda mı çıkıyor burada:) nese dr baktı seninki gününü beklemeyecek dedi neden dedim kasılmaların var dedi ben de gazım çok gaz geldiğinde çıktı o sancı dedim sana öyle geliyor gaz değil o rahim kasılıyor dedi sen hissetmiyorsun ağrıyı dedi ama ben bitürlü ikna olamadım bildiğimiz gazdı ve geceleri sürekli var zaten wc ye pek çıkamıyorum bu ara 6 nisana gün aldık sezeryan için cuma bidaha nst ye çağırdı inşallah 6 nisanı bekler

evet canım nette 2-3 katı paraya yapıyorlar biz de hatta yapıp satsak mı dedik:) takıldığın yerde yardımcı olurm canım kolay gelsn şimdiden

Evet aslında bırakmamız daha iyi olur ama devam dedi günde iki defa iciyodum ben bire indirdim kendim. Benim kramplarım ve ağrım cok oluyo dr o yüzden belki devam demistir
Anladım canım sen devam et bidaki kontrolde sorarsın artık bende pazartesi sorcam nediycek bendede hafif bacaklarımda oluyo kramp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…