2015 Nisan Anneleri

Kizlar gecmisi okuuamadik pek gribim malesf bugunde dogurmadimm
geçmiş olsun canım bekleyiş devammmm bakalım ne zaman gelecek yavru cuklar :) zaman azaldıkça beklemek zorlaşıyor galiba ben de ha bugun dogcak ha yarın modundayım herkes de soruyor daha doğurmadın mı diye ben de hayır daha doğurmadım bekliyoruz demekten yoruldum

bebek şekerini sipariş ettiğimiz dükkana gittik ne dese beğenirsiniz daha kargolanmamış bizim magnetler birkaç siparişi birlikte istetcekmiş e neden bana öyle söylemediniz madem baştan dedim biz erken sipariş verirken hazırda bulunsun hemen dağıtmaya başlayalım amacıyla hareket ettik ya doğsaydı nolacaktı dedim pazartesi gelecek diyor ya sinir oldum resmen hiçbirşey hazırlamamış kaç günlerdir ben de rahat davranıyordum ohh ne güzel o dert bittti diye ama tık yok maşallah ne rahat insanlar var hayret bişey ya

Ama daha niye kullancazkim o kadılmaları engellemek bebek erken gelmesin diye bide krap için vermişti ama artık son zamanlat e gelsinler belki ondan sebep acılmmm yada sancım olmuyo
magnezyum hapı hangısı oluyor acaba? ıctıgım hapların ne oldugunu bılmıyorum valla. bı ferrum fort var bıde suda erıttıgım bı ılac

Cok sukur Allahima haftasiyla uyumlu olmus, kilo da 2800 e yukselmis. O sevincle gittik park yatagini aldik :)

İnsallah en kisa zamanda kuzun iyilesir de kavusursun ona annesi

Maşallah bebişine sağlık kilosu iyi eminimki sadece tehbir için tutmak istemişlerdir inş çabucak kucağına alır doya doya emzirirsin. Çok gecmiş olsun ve Allah bağışlasın .

Gözün Aydın tatlım bizi de çok merakta koydun ama çok şükür iyimisiniz . Kilo konusunu hiç düşünme bile çok alıyorlar . Göğüslerinde inş hemen iyileşir , ilk Başlarda oluyor sonra alışıyor meme .. Bende ne sürdüm ise olmasına engel olamadım ama kısa sürdü ve geçti .

Bende de aynisi oluyor karin agrim vardi nstye girdim sancim cikmisti karin agrim varken yani dr dogru diyor:) Benim drumda sancin var ama normal demisti hala da karnim agriyor ara ara

evet canım nette 2-3 katı paraya yapıyorlar biz de hatta yapıp satsak mı dedik:) takıldığın yerde yardımcı olurm canım kolay gelsn şimdiden
Aynen canım ya. Yalnız canım ben bizim burda şu poliester çerçeve satan bir yer buldum. Ama çok ağır geldi bana. Bende sunta aldım şöyle birşey yapıcam malzemede aldım. Dediğin gibi tine 60 a fln denk geldi bol malzemeyle. İnşallah istediğim gibi yapabilirim

bu da çok güzelmiş cnım malzeme blduysan yaparsın rahatlıkla evet polyseter ağır biraz ben dış kapıya tülle asıcam oda yapmadığımız için içeriye asmıcam sen odaya düşünüyorsan bu daha mantıklı ve güzel

Bir heves park yatak aldim ama icinin yatagi icin karar veremiyorum. Siz hangi marka aldiniz? Ben yatasin urettigi kraft marka yatagi dusundum, magazada en iyisi o dediler ama emin olamadim. Aranizda bu konuyu arastiran var mi?

Bende de aynisi oluyor karin agrim vardi nstye girdim sancim cikmisti karin agrim varken yani dr dogru diyor:) Benim drumda sancin var ama normal demisti hala da karnim agriyor ara ara
geçen sancım varkn nst ye girdiğimde gene 45 lik bi sancı çıkmıştı ama o zaman ağrım sancım vardı şimdi ağrım yok bildiğin gaz kasılması var içerde ben şimdi bu gazı mı sayacam ne kadar geliyo diye:) benimki de normal dedi aslında bunlar 1 ay önceden de gelmeye başlar dedi şimdilik sıkıntı yok dedi ama beklemez diyerek 40 haftayı kastetti sanırım

Bir heves park yatak aldim ama icinin yatagi icin karar veremiyorum. Siz hangi marka aldiniz? Ben yatasin urettigi kraft marka yatagi dusundum, magazada en iyisi o dediler ama emin olamadim. Aranizda bu konuyu arastiran var mi?
Bnde o yataktan aldım canım besikte kraft bızım

Sanki beni anlatmissin canim ya. Lanet gaz olayi bende de var. Bi turlu cozemedigim. Sezeryan gunumuzu de 7 nisana aldik. Hayirlisi olsun insallah saglikla alalim yavrulari kucagimiza :)

Kızlar gribim iyice arttı basımda fena agrıyo bebege bir zararı varmı gribimin. Grip olan arkadslar ilac kullandınızmı of napsam dr gitsemmi

Kızlar gribim iyice arttı basımda fena agrıyo bebege bir zararı varmı gribimin. Grip olan arkadslar ilac kullandınızmı of napsam dr gitsemmi
Ben acile gidio serum yemiştim canım vucudumu zinde tutmuştu içinede parol koymuşlardı daha sonra evde bende parol kullandım

Ben ebebekten oyunparkı pamuk yatak aldım satıcı onu tavsiye ettî üzerinede zaten ordan uyku seti almıştım onunda altında elyaftan altı var iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…