2015 Nisan Anneleri

Buldum canım buldum. Öyle canım ben odanın kapısına asayım diyorum. Bitince paylaşırım seninde fikrini alırım canım.. Çok sağol tekrar :)

Allahim girip oluyorum herhalde.bi doktora gittim geldim boyle oldum. Gelir gelmezde bolca yikadim ellerimi yuzumu.insallah olmam girip.

Kız nasıl yapamıyor valla evim bal dök yala oldu çook rahatladım ya
şirketten şirkete değişir tabi ki, cam kapı yer gibi kaba işleri yapıyor benim gelen şirket ama bazı yerleri nasıl desem baştan sağdıkları oluyor. en son geldiklerinde mutfak dolap kapaklarını silmemişlerdi mesela gittikten sonra farkettim bende sinir oldum, her geldiklerinde de siliyorlardı halbuki.

Kizlar benim karın agrim ve Afedersiniz ishal im var bu sanci midir acaba

Canım başlarında durmazsan yapmazlar ben tek tek söylüyorum en baştan ve kontrol ediyorum duvarlara mutfak dolapların içlerine buzdolabına kadar sildiler ettiler en baştan söyledim öyle görev dağılımı yaptılar şükür olsun üstümden yük kalktı

Sanki beni anlatmissin canim ya. Lanet gaz olayi bende de var. Bi turlu cozemedigim. Sezeryan gunumuzu de 7 nisana aldik. Hayirlisi olsun insallah saglikla alalim yavrulari kucagimiza :)
Dr da gaz değil diyor inatla ama ne yesem gaz yapıyor sanki hele akşamları karnından öyle garip sesler ve titremeler geliyor ki uykumdan uyanıyorum resmen inşallah günlerimizi beklerler canım

Kizlar benim bu esim ne kadar pinpirikli gitmis bebek cantasini valizi bebegin battaniyesini puseti herseyi koymus arabanin arkasina.doguma gidersek ugrasamam onlarla diyor.daha var diyorum anlamiyor.:))))))benim kocam gibi olan varmi kocasi?

Dr da gaz değil diyor inatla ama ne yesem gaz yapıyor sanki hele akşamları karnından öyle garip sesler ve titremeler geliyor ki uykumdan uyanıyorum resmen inşallah günlerimizi beklerler canım
Canim senin gaz sandigin bebegin asagi inmesi.annem oyle der son haftalarinda bebek asagi indikce senki icin gazla doluymus sanirsin diyor.doktorunda o yuzden diyordur belki gaz degil diye.

Canim senin gaz sandigin bebegin asagi inmesi.annem oyle der son haftalarinda bebek asagi indikce senki icin gazla doluymus sanirsin diyor.doktorunda o yuzden diyordur belki gaz degil diye.
Hadi ya bunu duymamıştım hiç zaten normal bi gaz değil tak tak ses geliyor karnimdan titriyor aşağı mı iktiriyor acaba kendini eyvah çok inmesin aşağıya daha 8 günümüz var

hayırlı aksamlar kızlar, bn kontrolden geldim. haberler pek iyi değil, bebeğim bir hafta geri,hem boyu hem kilosu herşeyiyle. 4 gündür ayaklarımda ellerimde ve özellikle yüzümde şişlikler vardı, tansiyon sorunum yeniden başladı, Dr albüm başlamış dedi. ve kordonda direnç başlamış, bide hafif çentik başlamış dedi o ne demekse artik. suyu yeterli gibi görünüyormus. bagirsaklarinda hareketlilik başlamış. bebegin eşi iyi durumda gibi ama kireçlenme baslayabilirmis yine tansiyona bağlı olarak, rahim ağzı açılmaya başlamış ama halen kapaliymis. çok yazdım kızlar kusura bakmayın ve dua edin bana, neyse ki bebeğim iyi sağlık sorunu yok

Iyi akşamlar arkadaşlar doguranlari okudukça içim kıpır kıpır oluyor ama bizim bebiste hiiiicc tık yok; )kapı süsü kapı kolu askısı almıştım ama isimli kapı yazılarına çok imrenoyordum.bugun bunu kendim yaptım inanin göründüğünden çok daha güzel oldumantar pano ile yaptım.internette 50 tl den başlıyordu bi de buna fazla masraf yapmak ıstemedım Muhammed büyük oğlumun adı diğeri doğacak kuzumun adı

Canim rahat ol allahin izniyle hicbir problem cikmaz.rabbim yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…