- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Olmazsa bende gideyim dedigin gibi biraz toparlanırım. Canım antibiyotik vermiyolar son zamanda oldugumuz icin degilmiBen acile gidio serum yemiştim canım vucudumu zinde tutmuştu içinede parol koymuşlardı daha sonra evde bende parol kullandım
Buldum canım buldum. Öyle canım ben odanın kapısına asayım diyorum. Bitince paylaşırım seninde fikrini alırım canım.. Çok sağol tekrar :)bu da çok güzelmiş cnım malzeme blduysan yaparsın rahatlıkla evet polyseter ağır biraz ben dış kapıya tülle asıcam oda yapmadığımız için içeriye asmıcam sen odaya düşünüyorsan bu daha mantıklı ve güzel
şirketten şirkete değişir tabi ki, cam kapı yer gibi kaba işleri yapıyor benim gelen şirket ama bazı yerleri nasıl desem baştan sağdıkları oluyor. en son geldiklerinde mutfak dolap kapaklarını silmemişlerdi mesela gittikten sonra farkettim bende sinir oldum, her geldiklerinde de siliyorlardı halbuki.Kız nasıl yapamıyor valla evim bal dök yala oldu çook rahatladım ya
Canım başlarında durmazsan yapmazlar ben tek tek söylüyorum en baştan ve kontrol ediyorum duvarlara mutfak dolapların içlerine buzdolabına kadar sildiler ettiler en baştan söyledim öyle görev dağılımı yaptılar şükür olsun üstümden yük kalktışirketten şirkete değişir tabi ki, cam kapı yer gibi kaba işleri yapıyor benim gelen şirket ama bazı yerleri nasıl desem baştan sağdıkları oluyor. en son geldiklerinde mutfak dolap kapaklarını silmemişlerdi mesela gittikten sonra farkettim bende sinir oldum, her geldiklerinde de siliyorlardı halbuki.
inan ki onu bende anlamıyorum. adet tarihime göre muhtemel tarih 15 nisan dr um bugün 36+4 oldun dedi yani 3 gün sonra 37 haftam bitiyormuşCanim 36+4 sun ama dogumun 15 nisan yaxiyor altta yanlslkmi var
Dr da gaz değil diyor inatla ama ne yesem gaz yapıyor sanki hele akşamları karnından öyle garip sesler ve titremeler geliyor ki uykumdan uyanıyorum resmen inşallah günlerimizi beklerler canımSanki beni anlatmissin canim ya. Lanet gaz olayi bende de var. Bi turlu cozemedigim. Sezeryan gunumuzu de 7 nisana aldik. Hayirlisi olsun insallah saglikla alalim yavrulari kucagimiza :)
Canim senin gaz sandigin bebegin asagi inmesi.annem oyle der son haftalarinda bebek asagi indikce senki icin gazla doluymus sanirsin diyor.doktorunda o yuzden diyordur belki gaz degil diye.Dr da gaz değil diyor inatla ama ne yesem gaz yapıyor sanki hele akşamları karnından öyle garip sesler ve titremeler geliyor ki uykumdan uyanıyorum resmen inşallah günlerimizi beklerler canım
Eminim çok güzel olacaktır sen beceriklisin maşallah canımBuldum canım buldum. Öyle canım ben odanın kapısına asayım diyorum. Bitince paylaşırım seninde fikrini alırım canım.. Çok sağol tekrar :)
Hadi hayirli olsun canim.Az önce annemle hastane çantamı hazırladık bi kaç eksik var eklenecek o kadar heyecan bastı beni hadi hayirlisi
bnde bir haftadır oyleyim, bugün nst ye girdim sanci cikmadiKizlar benim karın agrim ve Afedersiniz ishal im var bu sanci midir acaba
Hadi ya bunu duymamıştım hiç zaten normal bi gaz değil tak tak ses geliyor karnimdan titriyor aşağı mı iktiriyor acaba kendini eyvah çok inmesin aşağıya daha 8 günümüz varCanim senin gaz sandigin bebegin asagi inmesi.annem oyle der son haftalarinda bebek asagi indikce senki icin gazla doluymus sanirsin diyor.doktorunda o yuzden diyordur belki gaz degil diye.
Canim rahat ol allahin izniyle hicbir problem cikmaz.rabbim yardimcin olsun.hayırlı aksamlar kızlar, bn kontrolden geldim. haberler pek iyi değil, bebeğim bir hafta geri,hem boyu hem kilosu herşeyiyle. 4 gündür ayaklarımda ellerimde ve özellikle yüzümde şişlikler vardı, tansiyon sorunum yeniden başladı, Dr albüm başlamış dedi. ve kordonda direnç başlamış, bide hafif çentik başlamış dedi o ne demekse artik. suyu yeterli gibi görünüyormus. bagirsaklarinda hareketlilik başlamış. bebegin eşi iyi durumda gibi ama kireçlenme baslayabilirmis yine tansiyona bağlı olarak, rahim ağzı açılmaya başlamış ama halen kapaliymis. çok yazdım kızlar kusura bakmayın ve dua edin bana, neyse ki bebeğim iyi sağlık sorunu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?