- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Canim iste yavas yavas yerini aciyor.8 gun dedigin nedirki hemen geciyor.Hadi ya bunu duymamıştım hiç zaten normal bi gaz değil tak tak ses geliyor karnimdan titriyor aşağı mı iktiriyor acaba kendini eyvah çok inmesin aşağıya daha 8 günümüz var
Canim neyle boyadin?cokkk guzel olmus.bende yapicam ogluma.Eki Görüntüle 1473189 Iyi akşamlar arkadaşlar doguranlari okudukça içim kıpır kıpır oluyor ama bizim bebiste hiiiicc tık yok; )kapı süsü kapı kolu askısı almıştım ama isimli kapı yazılarına çok imrenoyordum.bugun bunu kendim yaptım inanin göründüğünden çok daha güzel oldumantar pano ile yaptım.internette 50 tl den başlıyordu bi de buna fazla masraf yapmak ıstemedım Muhammed büyük oğlumun adı diğeri doğacak kuzumun adı Eki Görüntüle 1473190
Kusura bakmayın ben tam takip edemiyorum 8gunumuz var derkenHadi ya bunu duymamıştım hiç zaten normal bi gaz değil tak tak ses geliyor karnimdan titriyor aşağı mı iktiriyor acaba kendini eyvah çok inmesin aşağıya daha 8 günümüz var
Geçmiş olsun tatlım tansiyonun kaç bide idrarda protein çıktımıhayırlı aksamlar kızlar, bn kontrolden geldim. haberler pek iyi değil, bebeğim bir hafta geri,hem boyu hem kilosu herşeyiyle. 4 gündür ayaklarımda ellerimde ve özellikle yüzümde şişlikler vardı, tansiyon sorunum yeniden başladı, Dr albüm başlamış dedi. ve kordonda direnç başlamış, bide hafif çentik başlamış dedi o ne demekse artik. suyu yeterli gibi görünüyormus. bagirsaklarinda hareketlilik başlamış. bebegin eşi iyi durumda gibi ama kireçlenme baslayabilirmis yine tansiyona bağlı olarak, rahim ağzı açılmaya başlamış ama halen kapaliymis. çok yazdım kızlar kusura bakmayın ve dua edin bana, neyse ki bebeğim iyi sağlık sorunu yok
Ne güzel oda senle heycan yasıyo erkekler daha heycanlı benimki benden once doktoruma herseyi sorar muhabbet eder ve ozellikle bebeği yıkama konusunda acıp videolar izliyo bebeği bagattıranlara kızıyo kesinlikle onun yanında yıkamamam lazımKizlar benim bu esim ne kadar pinpirikli gitmis bebek cantasini valizi bebegin battaniyesini puseti herseyi koymus arabanin arkasina.doguma gidersek ugrasamam onlarla diyor.daha var diyorum anlamiyor.:))))))benim kocam gibi olan varmi kocasi?
Mantar panoyu direk guaj boya ile boyadım.ahsap gibi olunca baya emdi boyayi üç küçük tüp boya kullandım.lacivert açık mavi ve beyaz.yagli boya olsa harfler yapismayabilirdi.simli kalın karton aldım.yazicidan harfleri çıkartıp kestim.kartonun üzerine kalıp çizdim ve onları kesip tutkalla yapistirdim.zaten asma yeri de var.pano 7.5 tl,boya 5 tl,karton 3.5 tl tuttu.ayrica daha bolca kartonum ve 9 Tüpte boyam kaldı; )Canim neyle boyadin?cokkk guzel olmus.bende yapicam ogluma.
Sen ne zaman doguruyorsun canim tosunu?senin guzel haberlerinide bekliyoruz.
Kızlar hastaneye gittim ilçede ebe nsteyle baksın diye bebeği hareketleri kalp atıml falan yavaş çıktı sancim hiç yok bebek inmiş dedi sanki düzelmış gibide dedi yarin bidaha gidecem pazartesi de doktoruma giderim söyler olan biteni
kızlar merhaba uzun zamandır girmemiştim foruma hala bekleyişteyim sağlıcakla alsam yavrucumu kucağıma tatlı tatlı ahhh ahhh her gece rüyama giriyor dr haftada iki kez görmeye bşladı bakalım Allah ne zamanı takdir etti bizim için
Canım benim çok şükür, gözün aydın:) Maşallah tospaamıza, hep böyle güzel haberler al inşallah:) Yatağınız da hayırlı olsun annesiCok sukur Allahima haftasiyla uyumlu olmus, kilo da 2800 e yukselmis. O sevincle gittik park yatagini aldik :)
İnsallah en kisa zamanda kuzun iyilesir de kavusursun ona annesi
hayırlı aksamlar kızlar, bn kontrolden geldim. haberler pek iyi değil, bebeğim bir hafta geri,hem boyu hem kilosu herşeyiyle. 4 gündür ayaklarımda ellerimde ve özellikle yüzümde şişlikler vardı, tansiyon sorunum yeniden başladı, Dr albüm başlamış dedi. ve kordonda direnç başlamış, bide hafif çentik başlamış dedi o ne demekse artik. suyu yeterli gibi görünüyormus. bagirsaklarinda hareketlilik başlamış. bebegin eşi iyi durumda gibi ama kireçlenme baslayabilirmis yine tansiyona bağlı olarak, rahim ağzı açılmaya başlamış ama halen kapaliymis. çok yazdım kızlar kusura bakmayın ve dua edin bana, neyse ki bebeğim iyi sağlık sorunu yok
Eki Görüntüle 1473189 Iyi akşamlar arkadaşlar doguranlari okudukça içim kıpır kıpır oluyor ama bizim bebiste hiiiicc tık yok; )kapı süsü kapı kolu askısı almıştım ama isimli kapı yazılarına çok imrenoyordum.bugun bunu kendim yaptım inanin göründüğünden çok daha güzel oldumantar pano ile yaptım.internette 50 tl den başlıyordu bi de buna fazla masraf yapmak ıstemedım Muhammed büyük oğlumun adı diğeri doğacak kuzumun adı Eki Görüntüle 1473190
Saol canım benim :)Allah razı olsun.Valla benim tosunun rahatı yerinde, hiç gelesi yokHeyecanla bekliyorum en ufak sancıda geliyor mu diye dakikatutuyorum ama tık yok:)
Canım benim güzel haberler verir inşallah doktorun:)
Ben de heyecanla gün sayıyorum ama gelesi yok tospaamın, sabırsızlıkla bekliyorum:)
Canım benim çok şükür, gözün aydın:) Maşallah tospaamıza, hep böyle güzel haberler al inşallah:) Yatağınız da hayırlı olsun annesi
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah sağ salim alırsın kuzunu kucağına. Dualarımız seninle... Gelişmelerden haberdar et bizi de. Ve korkma... Rabbim yarı yolda bırakmaz hiçbirimizi, bugünler de geçecek inşallah
Çok güzel olmuş canım benim. Eline emeğine sağlık:) Oğlun çokkk tatlı bu arada, maşallah barekallah ona:)
Canim gozun aydin hayirli olsun.Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
hayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
gözün aydınn, Allah analı babalı büyütsün canım....Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Erken olduğundan değil canım gece falan aniden doğum başlamasın diye sezeryan olacak tarih belli acil bisey olmasından korkuyorum hem ev pazartesi temizlenecek ufak tefek işlerimiz de var daha tam hazır değiliz yani ama Allahım ne zaman isterse o zaman gelecek tabi sağlıkla gelsin de gerisi hallolurCanim iste yavas yavas yerini aciyor.8 gun dedigin nedirki hemen geciyor.
Gözün aydin Allah anali babali büyütsün insallah. Darisi tüm anne adaylarin basina. Sana iyi dinlenmeler.Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Gözün aydın cnm darısı bizlere epiduralmi olsun spinalmi kolay mi 3 nisan da benim bebis geliyo ınş rabbimin izniyleHamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Sezeryan olacak canım dr 6 nisana gün verdi o yüzden 8 gün var dedimKusura bakmayın ben tam takip edemiyorum 8gunumuz var derken
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizlereHamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Allah yardimcin olsun canimhayırlı aksamlar kızlar, bn kontrolden geldim. haberler pek iyi değil, bebeğim bir hafta geri,hem boyu hem kilosu herşeyiyle. 4 gündür ayaklarımda ellerimde ve özellikle yüzümde şişlikler vardı, tansiyon sorunum yeniden başladı, Dr albüm başlamış dedi. ve kordonda direnç başlamış, bide hafif çentik başlamış dedi o ne demekse artik. suyu yeterli gibi görünüyormus. bagirsaklarinda hareketlilik başlamış. bebegin eşi iyi durumda gibi ama kireçlenme baslayabilirmis yine tansiyona bağlı olarak, rahim ağzı açılmaya başlamış ama halen kapaliymis. çok yazdım kızlar kusura bakmayın ve dua edin bana, neyse ki bebeğim iyi sağlık sorunu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?