2015 Nisan Anneleri

Hadi ya bunu duymamıştım hiç zaten normal bi gaz değil tak tak ses geliyor karnimdan titriyor aşağı mı iktiriyor acaba kendini eyvah çok inmesin aşağıya daha 8 günümüz var
Canim iste yavas yavas yerini aciyor.8 gun dedigin nedirki hemen geciyor.

Canim neyle boyadin?cokkk guzel olmus.bende yapicam ogluma.

Hadi ya bunu duymamıştım hiç zaten normal bi gaz değil tak tak ses geliyor karnimdan titriyor aşağı mı iktiriyor acaba kendini eyvah çok inmesin aşağıya daha 8 günümüz var
Kusura bakmayın ben tam takip edemiyorum 8gunumuz var derken

Geçmiş olsun tatlım tansiyonun kaç bide idrarda protein çıktımı

Kizlar benim bu esim ne kadar pinpirikli gitmis bebek cantasini valizi bebegin battaniyesini puseti herseyi koymus arabanin arkasina.doguma gidersek ugrasamam onlarla diyor.daha var diyorum anlamiyor.:))))))benim kocam gibi olan varmi kocasi?
Ne güzel oda senle heycan yasıyo erkekler daha heycanlı benimki benden once doktoruma herseyi sorar muhabbet eder ve ozellikle bebeği yıkama konusunda acıp videolar izliyo bebeği bagattıranlara kızıyo kesinlikle onun yanında yıkamamam lazım

Canim neyle boyadin?cokkk guzel olmus.bende yapicam ogluma.
Mantar panoyu direk guaj boya ile boyadım.ahsap gibi olunca baya emdi boyayi üç küçük tüp boya kullandım.lacivert açık mavi ve beyaz.yagli boya olsa harfler yapismayabilirdi.simli kalın karton aldım.yazicidan harfleri çıkartıp kestim.kartonun üzerine kalıp çizdim ve onları kesip tutkalla yapistirdim.zaten asma yeri de var.pano 7.5 tl,boya 5 tl,karton 3.5 tl tuttu.ayrica daha bolca kartonum ve 9 Tüpte boyam kaldı; )

Sen ne zaman doguruyorsun canim tosunu?senin guzel haberlerinide bekliyoruz.

Valla benim tosunun rahatı yerinde, hiç gelesi yok Heyecanla bekliyorum en ufak sancıda geliyor mu diye dakikatutuyorum ama tık yok:)

Canım benim güzel haberler verir inşallah doktorun:)

Ben de heyecanla gün sayıyorum ama gelesi yok tospaamın, sabırsızlıkla bekliyorum:)

Cok sukur Allahima haftasiyla uyumlu olmus, kilo da 2800 e yukselmis. O sevincle gittik park yatagini aldik :)

İnsallah en kisa zamanda kuzun iyilesir de kavusursun ona annesi
Canım benim çok şükür, gözün aydın:) Maşallah tospaamıza, hep böyle güzel haberler al inşallah:) Yatağınız da hayırlı olsun annesi

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah sağ salim alırsın kuzunu kucağına. Dualarımız seninle... Gelişmelerden haberdar et bizi de. Ve korkma... Rabbim yarı yolda bırakmaz hiçbirimizi, bugünler de geçecek inşallah

Çok güzel olmuş canım benim. Eline emeğine sağlık:) Oğlun çokkk tatlı bu arada, maşallah barekallah ona:)

Kizlar,serbet icin hastanede servisi karton bardaklarla yapicaz kullan at usulu uzerine sticker yapistirdik ev icin de plastik kadehlerden alip altini susledim. Kapi susumuzu de yaptirdim aslinda kendim yapmak isterdim ama goze alamadim simdilik hazirliklar tamam☺

Eklentiler

• received_10153752863382516.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 98
  • 20150328_133027.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 103
Saol canım benim :)Allah razı olsun.
Bu arada riskli dönemi atlattım ya ben de merakla bi heves sancı bekliyorum.10 gün öncesine kadar sancım olur diye yorulmamaya çalışan ben oturmuyorum belki icerdeki küçük bey mesajı alır da gelir diye:)))

cok gecmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda, sağlıkla alırsın kızını kucağına....

Canim iste yavas yavas yerini aciyor.8 gun dedigin nedirki hemen geciyor.
Erken olduğundan değil canım gece falan aniden doğum başlamasın diye sezeryan olacak tarih belli acil bisey olmasından korkuyorum hem ev pazartesi temizlenecek ufak tefek işlerimiz de var daha tam hazır değiliz yani ama Allahım ne zaman isterse o zaman gelecek tabi sağlıkla gelsin de gerisi hallolur

Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Gözün aydin Allah anali babali büyütsün insallah. Darisi tüm anne adaylarin basina. Sana iyi dinlenmeler.

Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Gözün aydın cnm darısı bizlere epiduralmi olsun spinalmi kolay mi 3 nisan da benim bebis geliyo ınş rabbimin izniyle

Ebebekte chicco da yuzde yirmi indirim varmis. Sanirim bebek arabasini alcam artk bu indirimden yararlaniyim diye. Ne gicik bisymis karar verememek. Chicco lite way alcam ins stokta kalmstr yarin bi gidip bakim

Allah yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…