- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Hadi gözün aydn cNm. Hayirli evlat olsn ins
Gozun aydin cnm, saglikli ve hayirli evlat olsun insallah. Bende persembe gunu sezeryan olacagim kismetse. Korku, heyecan, endise hepsi karisik. Nasil gecti dogumun cok zor oldu mu?
Canım hayırlı olsun.. İkinizde saglıklısınızya kilosunu kafana takma hem zayıf bebekler çabuk toparlarmıs kendini. Birde emzirmeden önce göğüs ucunu sütünle ıslatıp öyle emzirince yara olmasını engelliyomuş canım aklında bulunsun
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bizde seni baya merak ettik cok şükür iyisin kiloyu dert etme gorumceminki 2700 dogdu 3 ayda 7 kilo oldu masallah oyuzden zayıf llsun saglıklı olsun canım krem faln kullandınmı yada susn kullanıyomusun
Oyyyy oyyyy kuzum benim, aklımız hep sendeydi vallahi:)) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Kilosuna da üzülme annesi, emdikçe tospaa olacak o daha:) Evdeki hesap çarşıya uymuyor dimi. Ben de normsl doğumu bekliyorum ama ne yaşayacağımı Allah bilir. Sağlıkla aldın ya kucağına, gerisini önemseme. Elif Gülce'yi kokla bizim yerimize de annesi, mis o mis:))
Aynen bitanem. Sen gönlünü ferah tut. Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız, önce Allah'a sonra doktorumuza güvendikten sonra iş kolay. Ben büyük bir aşkla normal doğum istiyorum. Doktoruma beni gereksiz yere sezaryene almayacağını bildiğim için çok güveniyorum ki adam normal doğum manyağı diye nam salmış kadın doğumcular arasında:) Düşünsene vajinismus geçmişim var, tedavi oldum dediğim halde bana normal doğuma çok uygun çatın korkma demiş bir adamdır kendisi. O yüzden bana son anda sezaryen şart derse gönül rahatlığıyla girerim. Sen de doktoruna güveniyorsan Allah'a sığın ve korkma kuzum. Allah hepimiz için hayırlı olan neyse onu nasip etsin inşallah:)
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın. Allah analı babalı büyütsün kızını.
Bende seni merak ediyordum tatlım şükürler olsun ikinizde iyisiniz. Kilosunu ben de dert ediyordum ama zayıf bebekler daha çabuk toparlıyormuş o yüzden sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyorum.Maşallah ikinizede zor kısmı atlattınız sağlıklı bi şekilde inşallah emzirme konusunu da halledersiniz kuzum
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Dualarımız minik kızımla canım Allah yardımcınız olsun inşallah o da en kısa zamanda sizinle birlikte evinize döner. Sen de moralini yüksek tutmaya çalış canım ki sütün etkilenmesin
Allah yardımcın olsun inşallah bi avazda sağsalim kavuşursun oğluna
Ben 37de bıraktım canım doktoruma sorup
Maşallah size gözün aydın canımHasta olması iyi olmamış evet ama inşallah çabuk toparlar. Allah yardımcınız olsun eşininde seninde :) Zor günler geçiriyorsunuz ama herşey normale dönüp büyük kuzun iyileştiğinde o zaman tam bir aile olmanın keyfini yaşayacaksınız inşallah :)
iyi olmanıza çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun sana da en yakın zamanda sıkıntıların da geçer inşallah
Gözün Aydın tatlım bizi de çok merakta koydun ama çok şükür iyimisiniz . Kilo konusunu hiç düşünme bile çok alıyorlar . Göğüslerinde inş hemen iyileşir , ilk Başlarda oluyor sonra alışıyor meme .. Bende ne sürdüm ise olmasına engel olamadım ama kısa sürdü ve geçti .
cok tesekkür ederm hepinize kızlar Allah hepinize saglıklı sorunsuz dogumlar hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.biz iyiyiz sükür teyzeleri.Allaha sükür emiyoruz .gögüs ucum acıyo hala ama eskiye göre azaldı zamanla gececek dediler gögüs ucu alısıyormus zamanla.evet melegim34ne yaptıysam fayda etmedi,ilk zamanlara göre daha iyi simdi ama.bu arada lansinoh gögüs ucu kremi göğüs pedleri ve bebek telsizi en cok işime yarayan seyler oldu.ne emzirme sütyenini ne atletini kullanabildim dogumdan sonra dar geldiler göğüsler sızladıgı için bol seyler giymek rahatlatıyo.cok takip edemiyorum bıdıktan ugrasmaktan.bol bol uyuyup dinlenin:) dogum yapan arkadaslarıda tebrik ediyorum...