2015 Nisan Anneleri

Hadi gözün aydn cNm. Hayirli evlat olsn ins

Gozun aydin cnm, saglikli ve hayirli evlat olsun insallah. Bende persembe gunu sezeryan olacagim kismetse. Korku, heyecan, endise hepsi karisik. Nasil gecti dogumun cok zor oldu mu?

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın. Allah analı babalı büyütsün kızını.

iyi olmanıza çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun sana da en yakın zamanda sıkıntıların da geçer inşallah

cok tesekkür ederm hepinize kızlar Allah hepinize saglıklı sorunsuz dogumlar hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.biz iyiyiz sükür teyzeleri.Allaha sükür emiyoruz .gögüs ucum acıyo hala ama eskiye göre azaldı zamanla gececek dediler gögüs ucu alısıyormus zamanla.evet melegim34ne yaptıysam fayda etmedi,ilk zamanlara göre daha iyi simdi ama.bu arada lansinoh gögüs ucu kremi göğüs pedleri ve bebek telsizi en cok işime yarayan seyler oldu.ne emzirme sütyenini ne atletini kullanabildim dogumdan sonra dar geldiler göğüsler sızladıgı için bol seyler giymek rahatlatıyo.cok takip edemiyorum bıdıktan ugrasmaktan.bol bol uyuyup dinlenin:) dogum yapan arkadaslarıda tebrik ediyorum...

Ebebekte chicco da yuzde yirmi indirim varmis. Sanirim bebek arabasini alcam artk bu indirimden yararlaniyim diye. Ne gicik bisymis karar verememek. Chicco lite way alcam ins stokta kalmstr yarin bi gidip bakim

biz de araba almadik henuz hemen bakayim ben de

Canim, gozunuz aydin ne guzel bebegini aldin kucagina.darisi bize ins. Gogus yarasi icin aventin gogus kalkanini tavsiye ediyorlar denedin mi hic?

Canım Allah yardımcın olsun kuzunu sağlıcakla al kucağına al inşallah

Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsün genel anestezimi epidurelmi oldun canım

Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Ayyyyy cok guzel ya.sanki kendim digum yaptim senin adina cok sevindim.rabbim bizede gostersin.kokla bolll bolll boyke haberler alinca yuzum guluyor.cooolk gecmis olsun canim allah anali babali buyutsun.keske resminide paylassan.bebek gorsek bizde.bende rogum yaptiktan sonra paylisacam.tabi istersen.

bebek telsizi almadıysanız mutlaka alın kızlar imkanınız varsa,uyutup odasına bırakıyoruz benimki sesli ortamda yatamıyo sese cok duyarlı yada ısıga,arada kontrolda etsemde yanına gidip,agladıgında hemen duyup telsizden yanına gidiyorum ,demin agladı gittim sapkası cenesine kadar inmiş düzelttim hemen,misafir geldiğinde yanıma alıyorum yada bişeyle ugrasırken,tavsiye ederim mutlaka.

Bence dee azcik resim koysaniz gozumuz gonlumiz acilsa en azindan bi el ayak

Ellerine saglik canim.bende yapinca gosteririm sana.bu arada oglun cok tatli:))))

Selamlar.... kizlat sinir olmakla olmamak arasinda kaldim bu aksam. Esimin ailesi hic cocugun sagligi ya da benim sikayetlerimle ilgili bisey sormuyorlar hep ayrintilara takiliyorlar. Bugun de geldiler yok bebegi sesli sevmeyin, odasinda masa lambasi kullanin yukardan gelmesin isik, pencreden uzaga koyun yatagini, tv olan odada uyutmayin, hastanede ne dagitlcak,hemen faceye resim koymaniz lazim herkes merak eder vs vs... bebgin kilosunu boyunu sagligini dogum seklini soran yok... gulup gectim ben de. Ama yetistirme tarzima asla karistirmam dedim esime.gerekirse kirarim kalplerini. Sesli sevmeyin ne demek? Icimizden sevcekmisiz var mi boyle bi sey

Canim valla bana sen sanki bu hafta doguracakmissin gibi geliyor.oyle dogdu icime.dogur artikkk:))))))

Artik kafayi yemis bunlar ne diyim.istedigin gibi sev.o senin canindan kanindan

Boşver canım hiç canını sıkma sen hep saçma sapan konuşurlar kimse senin yavruna müdahale edemez ister sesli seversin ister sessiz istediğin odada yatırırsın onlara mı kalmış gereksiz her şeye burunlarını sokmayı ne çok seviyorlar bu insanlar gül geç bende ister istemez çok sinir oluyorum gülüp geçiyorum sonra diyorum yavrum her şeyden önemli:)

Kizlar benim karın agrim ve Afedersiniz ishal im var bu sanci midir acaba
sanırım son haftalarda mide bağırsak sistemi değişiyor, ishal değil ama benim de bağırsaklarımda yumuşama var, ben baştan beri kabızdım da iştahım da azaldı gibi, çünkü hazımsızlık var.
ama doğum yaklaştığında bazı vücutlar ishal olarak bağırsak temizliği yapıyormuş. ama sancı anlaşılır bence

Canim ayni tarihde doğacak meleklerimiz inşallah saglikla. Benim de 6 nisan sezeryan. Pazartesi kontrole gidicem bakalım.

Maşallah ya ne çok doğum yapan oldu aramızda. Günü belli olanlar da var bizim ki süpriz yapacak galiba annesine :) Son günler geçmiyor nedense bir an doğsun istiyorum bir anda daha küçük biraz daha büyüsün istiyorum inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…