2015 Nisan Anneleri

selam arkadaşlar doğum yapan arkadaşlar hayrlı olsun gözünüZ aydın bizim bugun kontrolmüz vardi biraz moralim bozuldu.. nst de hiç sancı çıkmıyo açılmam yok bebek hala yukarıda görünüyo doktor böyle devam ederse sezeryan olabilir ama son gün beni yanıltan çok bebek olmuştur dedi... hiç böle hayal etmiyordum normali bekledim şimdiye kadar ama bana rağmen bebeğim çok rahat çıktı gelmek istemiyo ... şükürler olsun ki bebeğim maşallah çok iyi kilosu da 3750 olmuş boyunu ölçemedi ultrasona sığmadığı için şimdilik tek tesellim bu... ama çok kötü oldum hergün 2 saat yürüyorum egzersizler yapıom yediğim hurmaları söylemiyorum bile ama hala hiç bişi yok

Benim göğüslerimin kahverengi kisimlari aciyor kizlar. Sizdede varmi. Sadece ucu degl diger kahverengiliklerde. Bazen lansinoh suruyorum banyolardsn sonra. Ama acidgni yeni farkttm.

Kizlar bu arada hamilelikten oncede aranizda hemoroid yada catlak problemi olan varmi aranizda. Suanki durumlariniz nasil. Bende rahatszlik var afedersinz ama o bolgemde sanki buyumusluk var disa dogru bide normal dogum düşünüyorum. Bu hemoroidden de cok korkuyorum o yuzden. Ikindikca falan daha kotu oluyomus sonrssinda. bi ark dogum yapti uc ay once . Uzun binsure ustune oturamamis poposunun. Onunda oncesinde varmis hemoroid gecmisi

Canım sen kalbini ferah tut rabbim en güzelini nasip eder inşallah maşallah yavrunda çok iyiymiş kilosu kendi abimin eşi 40+1 de doğum yaptı zamanını bekliyordur kuzun inşallah

Valla ben de öyleyim ama tık yok, artık sabrım da pek kalmadı:) Bugün mutfakla uğraştım epey, belki gelir diye:)

Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Canımmmm gözün aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Darısı başımıza. Çok heyecanlanıyorum doğum yapanları gördükçe. Ben de istiyorum:)

Canim valla bana sen sanki bu hafta doguracakmissin gibi geliyor.oyle dogdu icime.dogur artikkk:))))))

Ağzından bal damlıyor baaalll:):) Gelsin artık sıpam:)

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Biz de çarşamba günü kontrole gittik. Pazartesi son NST'miz var. 1 Nisan Çarşamba günü minik kızımıza kavuşağız inşallah.
Bu gece ağrı bende de çok var. Rabbim inşallah cümle bekleyenlere sağlıkla ve hayırlısıyla zamanında doğum nasip eder, içinde bana da...

Canım senden ses çıkmayınca çok merak ettik sizi. Allahım minik prensesimize sevdikleriyle beraber, hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun tatlım. Sevgiler

Son düzenleme:
Canım öncelikli olarak hayırlı uğurlu olsun. Rabbim miniğimize acil şifalar versin. Dualarımız sizinle... İnşallah en kısa zamanda, sağlıkla evinize dönersiniz tatlım. Sen içini rahat tut. Süt bebiş emmeye başlayınca gelir. Hastanede olan pompalarla sağım yapmaya başlayabilirsin. Prensese 5-10 ml bile olsa faydası olur. Sevgiler

En kısa zamanda bebeğini alıp evinize götürmen dileğiyle. Allahım güç versin, hemen iyileşsin, sütünün de düzene gireceğine inanıyorum. Sezaryen doğumdan sonra zaman alabilirmiş.

Canım minik prensese hayırlı, uğurlu olsun. Allahım hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, başarılı, uzun bir ömür versin.
Büyük prensese de çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Biz de geçen hafta aynı durumdaydık. Kreş olayı çok kötü ama elden başka bir şey gelmiyor. Tekrar çok çok geçmiş olsun canım.

Vallaçok geçmiş olsun, neler yaşamışsın böyle.

mavidelisi Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Doktor kontrolünde olman çok iyi olmuş. Son günlerde hastalık çok korkutuyor. Malesef her yerde de salgın var. Kendimizi korumak ve dua etmekten başka çaremiz yok.

Canım çok güzel olmuşlar. Özellikle kapı süsü müthiş. Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

Kızım doğmadan mevlüt hazırlıkları Şerbetimiz lokumumuz çikolatamız kaldı. Onlar için biraz beklicez. Çikolata yı hacıseriften almayı düşünüyorum.
Tatlım bunlar çok güzeller. Maşallah... Elbisemiz de harika... Allahım güzel günlerde giymeyi nasip etsin.

Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Canım hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim minik prense hayırlı, uğurlu, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah.
Darısı tüm bekleyenlerin başına....

@sentimental
Canım bizim prenses de minnak. Ben geçen seferki tecrübelerima de dayanarak prima premium care 0 numara aldım. Sana da bir paket almanı tavsiye ederim. Zaten içinden 50 adet çıkıyor.

Teşekkür ederiz. Inşallah samm
Teşekkür ederiz. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız da cicilerini giydiririz.

Kızlar yarım saat önce sümüksü sarımtırak bi akıntı geldi bu nedir ilkkez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…