Sağol canımcım inşallah:)Canım benim çok şükür, gözün aydın:) Maşallah tospaamıza, hep böyle güzel haberler al inşallah:) Yatağınız da hayırlı olsun annesi
Canım sen kalbini ferah tut rabbim en güzelini nasip eder inşallah maşallah yavrunda çok iyiymiş kilosu kendi abimin eşi 40+1 de doğum yaptı zamanını bekliyordur kuzun inşallahselam arkadaşlar doğum yapan arkadaşlar hayrlı olsun gözünüZ aydınbizim bugun kontrolmüz vardi biraz moralim bozuldu.. nst de hiç sancı çıkmıyo açılmam yok bebek hala yukarıda görünüyo doktor böyle devam ederse sezeryan olabilir ama son gün beni yanıltan çok bebek olmuştur dedi... hiç böle hayal etmiyordum normali bekledim şimdiye kadar ama bana rağmen bebeğim çok rahat çıktı gelmek istemiyo ... şükürler olsun ki bebeğim maşallah çok iyi kilosu da 3750 olmuş boyunu ölçemedi ultrasona sığmadığı için şimdilik tek tesellim bu... ama çok kötü oldum hergün 2 saat yürüyorum egzersizler yapıom yediğim hurmaları söylemiyorum bile ama hala hiç bişi yok
Saol canım benim :)Allah razı olsun.
Bu arada riskli dönemi atlattım ya ben de merakla bi heves sancı bekliyorum.10 gün öncesine kadar sancım olur diye yorulmamaya çalışan ben oturmuyorum belki icerdeki küçük bey mesajı alır da gelir diye:)))
Canımmmm gözün aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Darısı başımıza. Çok heyecanlanıyorum doğum yapanları gördükçe. Ben de istiyorum:)Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Canim valla bana sen sanki bu hafta doguracakmissin gibi geliyor.oyle dogdu icime.dogur artikkk:))))))
Canım senden ses çıkmayınca çok merak ettik sizi. Allahım minik prensesimize sevdikleriyle beraber, hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun tatlım. SevgilerKizlar biz 4 gunluk olduk yazamadim bayadir.iyiyiz kizim 2880 gr dogdu hem erken dogmasi hem 3100 kg beklerken daha zayif olmasi beni uzdu.normal dogum beklerken sezeryan oldum son anda genel anestezi ile.emiyo ama gogus ucum yara oldu aglaya aglaya emzirdim sukur bugun gecti.gogusum alisti.vakit bulamadim yazmaya bıdıktan.dogum yapanlara gecmis olsun hayirli olsun .yapacaklarda hayirli dogumlar diliyorum.annelik yorucu ama guzel.yasatana Sukur
Canım öncelikli olarak hayırlı uğurlu olsun. Rabbim miniğimize acil şifalar versin. Dualarımız sizinle... İnşallah en kısa zamanda, sağlıkla evinize dönersiniz tatlım. Sen içini rahat tut. Süt bebiş emmeye başlayınca gelir. Hastanede olan pompalarla sağım yapmaya başlayabilirsin. Prensese 5-10 ml bile olsa faydası olur. Sevgilerhayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Hayırlı olsun canım nasıl bişey aldınArkadaşlar sonunda verdim bebek şekeri siparişini gitti gidiyordan
Canım sen kalbini ferah tut rabbim en güzelini nasip eder inşallah maşallah yavrunda çok iyiymiş kilosu kendi abimin eşi 40+1 de doğum yaptı zamanını bekliyordur kuzun inşallah
En kısa zamanda bebeğini alıp evinize götürmen dileğiyle. Allahım güç versin, hemen iyileşsin, sütünün de düzene gireceğine inanıyorum. Sezaryen doğumdan sonra zaman alabilirmiş.hayirli sabahlar arkadaslarim dun sabah 3400gram bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim kalp atis bizi yuksek olduğu için yogunbakima aldilar bebeğine sadece 1 kez dokundum emzirmedim sutum gelmedi ve Dr lar bebeği taburcu etmiyorlar beni bu sabah cikaracaklar bebeğimi burada birakacafgim 1 damla sut emzirmeden lütfen dua edin bana zeynep nazli kizin iyilessin hastaneden saglikli bir şekilde ciksin
Canım minik prensese hayırlı, uğurlu olsun. Allahım hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, başarılı, uzun bir ömür versin.Bugun 4 gunluk olduk cok sukur
spinal sezeryanla 2.kizimida kucagima aldim
hastaneden ciktigimiz gece 3 yasindaki kizim 41 derece atesle hastanede yatti
kresten virus kapmis ve hala atesliii
dua edin kizlar kardesimize gecmesin ins.
biri emiyor biri ates takibinde
esimle hic uyumuyoruz :)
Bebek 3 gunlukken annem ve kv yi gonderdimmmm yalnizim kizlarimla
Cok sukur bugunumuzeeee
hastalik ve kizimin k8skancligi disinda bir sorunumuz yok
meme ucu icin kalkan ve lansinoh almayi unutmayin
olumsuzda dusunmeyin
Ilk kizimdaki gibi sutum hemen geldi
sut gelmesi beyinde biterrrr
Allah hepimizin yardimcisi olsun gizel dogumlar ins.
Buyuk kizim iyilessin ve kucuk kizima gecmesin diye dua edin lutfen bizeee
:) :) :)
Vallaçok geçmiş olsun, neler yaşamışsın böyle.Selam kizlar
Her ne kadar hasta olmamak için yada sonrasında iyileşme için çok uğraşsam da pek başarılı olamamışım anlaşılan.. gerci iyileşmiştim Ama ne oldu anlamadim 2 gün önce gece kalktım ateşler içinde.. üstüne dehşet bir kaburga ağrısı başladı kıvran kıvran mahvoldum nefes bile alamıyordtm. En son artik ateş de düşmeyince ve kıvranma maksimum düzeye gelince gece gece acile geldik. Müdehale ettiler doktorumuz da ilgilendi tabi.. böbrek taşından şüphe ettiler ama temiz çıktı. En son enfeksiyon dediler. Doktorumuz da sen berbat görünüyorsun seni yatırmam lazim böyle olmaz dedi. Ve 2 gündür hastanedeyiz. Tahliller kontroller yapıldı yapıldı akciğer enfeksiyonu dendi
Ateş dün gece anca düştü artik çok şükür.. antibiyotik vs de derken daha yeni biraz gözüm açıldı..
Bebeğimiz iyi çok şükür. Tabi çektiğim sancılar ve Öksürük sonucu sancılar da çıktı biraz riske girdik.. Ama ilaçlar vs atlattık gibi çok şükür.. belki bugün aksam çıkış yapacağım...
Gecmis konuları da okuyacağım insallah. Aklım sizde kaldi valla :)
Canım çok güzel olmuşlar. Özellikle kapı süsü müthiş. Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.Kizlar,serbet icin hastanede servisi karton bardaklarla yapicaz kullan at usulu uzerine sticker yapistirdik ev icin de plastik kadehlerden alip altini susledim. Kapi susumuzu de yaptirdim aslinda kendim yapmak isterdim ama goze alamadim simdilik hazirliklar tamam☺
Tatlım bunlar çok güzeller. Maşallah... Elbisemiz de harika... Allahım güzel günlerde giymeyi nasip etsin.Kızım doğmadan mevlüt hazırlıkları Şerbetimiz lokumumuz çikolatamız kaldı. Onlar için biraz beklicez. Çikolata yı hacıseriften almayı düşünüyorum.
Canım hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim minik prense hayırlı, uğurlu, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah.Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Çok teşekkür ederiz. Kızım sağlıkla gelir de giyer inşallah.Hepsi çok güzel CNm , hele o elbise beni benden aldı resmen maşallah ..
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Allah analı babalı büyütsün ☺Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Teşekkür ederiz. Inşallah sammmavidelisi Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Doktor kontrolünde olman çok iyi olmuş. Son günlerde hastalık çok korkutuyor. Malesef her yerde de salgın var. Kendimizi korumak ve dua etmekten başka çaremiz yok.
Canım çok güzel olmuşlar. Özellikle kapı süsü müthiş. Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Tatlım bunlar çok güzeller. Maşallah... Elbisemiz de harika... Allahım güzel günlerde giymeyi nasip etsin.
Canım hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim minik prense hayırlı, uğurlu, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah.
Darısı tüm bekleyenlerin başına....
Teşekkür ederiz. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız da cicilerini giydiririz.mavidelisi Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Doktor kontrolünde olman çok iyi olmuş. Son günlerde hastalık çok korkutuyor. Malesef her yerde de salgın var. Kendimizi korumak ve dua etmekten başka çaremiz yok.
Canım çok güzel olmuşlar. Özellikle kapı süsü müthiş. Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Tatlım bunlar çok güzeller. Maşallah... Elbisemiz de harika... Allahım güzel günlerde giymeyi nasip etsin.
Canım hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim minik prense hayırlı, uğurlu, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah.
Darısı tüm bekleyenlerin başına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?