Inşallah kolay güzel bir doğum olur. Rabbim Sağlıcakla kavustursun bebeginle seni.Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Biz de çarşamba günü kontrole gittik. Pazartesi son NST'miz var. 1 Nisan Çarşamba günü minik kızımıza kavuşağız inşallah.
Bu gece ağrı bende de çok var. Rabbim inşallah cümle bekleyenlere sağlıkla ve hayırlısıyla zamanında doğum nasip eder, içinde bana da...
Canım senden ses çıkmayınca çok merak ettik sizi. Allahım minik prensesimize sevdikleriyle beraber, hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun tatlım. Sevgiler
Cnm oncelikle gozunaydin, hayirli evlat olsun insallah. Bende persembe gunu sezeryanolacagim kismetse ve acaip korkuyorum. Evladimi dusunemez durumdayim. Nasil gecti cok zor oldumu, sonraki acilara, agrilara nasil dayandin.Hamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Çok güzel ve orjinal olmuşlar canım. Rabbim güzel günlerde, sağlıkla dağıtmayı nasip etsin inşallah. Çikolatalar da istediğin gibi geldi mi tatlım???Eki Görüntüle 1469356 Eki Görüntüle 1469357 Kızlar bunlarda benim minik Kızımın bebek Şekerleri , eşim istanbula gittiğinde alıp getirdi . Nasıl sizce , hazır yapılmış aldım malasef ben burda malzeme bulup yapmam zor olurdu Zaten , sağlık olsun .
Magnet olması iyi en azından dolap süsü olur , porselen ve el boyama .
Cnm oncelikle gecmis olsun. Benim 26.haftamda cikti iki tane kocaman hemoroit. Dr bile sasirda. Ne dayanilmaz acilar cektim bir ay boyunca gecmedi ve ameliyat oldum. O daha beterdi. Toplm 2,5 ay popomun ustune oturamadim. Yatalak hasta gibi yattim. Daha yeni iyilesiyorum derken dogum geldi simdide. O yuzden cok korkuyorum aci cekecek halim kalmadi.Kizlar tanistihamilelikten oncede aranizda hemoroid yada catlak problemi olan varmi aranizda. Suanki durumlariniz nasil. Bende rahatszlik var afedersinz ama o bolgemde sanki buyumusluk var disa dogrubide normal dogum düşünüyorum. Bu hemoroidden de cok korkuyorum o yuzden. Ikindikca falan daha kotu oluyomus sonrssinda. bi ark dogum yapti uc ay once . Uzun binsure ustune oturamamis poposunun. Onunda oncesinde varmis hemoroid gecmisi
Çok sağol canım. Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. İnşallah hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Inşallah kolay güzel bir doğum olur. Rabbim Sağlıcakla kavustursun bebeginle seni.
Canım korkma. Ben de Allah izin verirse Çarşamba olacağım. Ben ilk doğumumu epidural sezeryan ile yaptım. Anestezi doktorum epiduralimi doğumdan 4 gün sonra çıkardı. Hiç kötü ağrım olmadı. Sen bebeğine odaklan. İnan öyle acın sancın olmayacak.Cnm oncelikle gozunaydin, hayirli evlat olsun insallah. Bende persembe gunu sezeryanolacagim kismetse ve acaip korkuyorum. Evladimi dusunemez durumdayim. Nasil gecti cok zor oldumu, sonraki acilara, agrilara nasil dayandin.
Ayy inanki korkudan titriyorum, evladimi dusunemez oldum yaa. İnsallah rahat dogumlarimiz olur hepimizin. Rabbim yardimcimiz olsun. Ya ben cok acilar yasadim. İki ay once basurdan ameliyat oldum, ne dayanilmaz agrilardi. O yuzden simdi agri cekecek, off diyecek dermanim kalmadi. Yoksa o kadar nazli biri degilim.Çok sağol canım. Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. İnşallah hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Canım korkma. Ben de Allah izin verirse Çarşamba olacağım. Ben ilk doğumumu epidural sezeryan ile yaptım. Anestezi doktorum epiduralimi doğumdan 4 gün sonra çıkardı. Hiç kötü ağrım olmadı. Sen bebeğine odaklan. İnan öyle acın sancın olmayacak.
Miktari ne kdrdi.cnm banada ikingun once olmstu az diye onemsemedimKızlar yarım saat önce sümüksü sarımtırak bi akıntı geldi bu nedir ilkkez oldu
Sanada cok gecms olsun. Hamileyken nasl yaptılar ameliyat canmCnm oncelikle gecmis olsun. Benim 26.haftamda cikti iki tane kocaman hemoroit. Dr bile sasirda. Ne dayanilmaz acilar cektim bir ay boyunca gecmedi ve ameliyat oldum. O daha beterdi. Toplm 2,5 ay popomun ustune oturamadim. Yatalak hasta gibi yattim. Daha yeni iyilesiyorum derken dogum geldi simdide. O yuzden cok korkuyorum aci cekecek halim kalmadi.
Canlar hepsi çok güzel olmuş.. Rabbim Güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 1468390
benim oğluşumun etiketi nasıl olmuş teyzeleri
Gecmeyince yaptilar ameliyati narkoz aldim. Benimde onceden vardi ama bu hamileligimin basindan beri hep kabizdim, sonunda disari firladilar. Bu sorunu drla konus ona gore dogum sekline karar ver. Hic kucumsenecek birsey degil.Sanada cok gecms olsun. Hamileyken nasl yaptılar ameliyat canmBenm yeni olan bisy değil zstrn oncedende vsrdi catlak fslan. Kanamam olurdu hatta. O yuzden cok korkuyorum dogumdan simdi. Iyice yirtilir kotu olur diye
Tesekkurler canim.elimin uzerine serum icin igne soktuklarinda sinek isirigi gibi bir aci hissettim.sonra hazirliklar fln tmmlandi sedyeyle ameliyat haneye soktular.ortam acikcasi beni gerdi.sonra ameliyat olacagm yere yerlestirdler.spinal anestezi oldum.hic aci hissetmedim.sonra belden asagisi uyustu.sonda taktilar yine hicbise hissetmedim.onumde bez vardi bu arada.yanimdaki hemsire ne yaptiklarini anlatiyodu ordan biliyorum:) cocuk cikiyo dediler bi baktim goreyim diye yan tarafima koymus siliyolar.sonra alnindan agzindan optum cok guzel bi duyguydu,gozlerim doldu.snra yukari odama cikardilar.ortalama yarim saat yada 45 dk surdu ameliyat.korkmana gerek yok.ama suan uyusukluklar gitti sancim var tabi.agri kesici igne vuruldum hafifledi cok sukur.Cnm oncelikle gozunaydin, hayirli evlat olsun insallah. Bende persembe gunu sezeryanolacagim kismetse ve acaip korkuyorum. Evladimi dusunemez durumdayim. Nasil gecti cok zor oldumu, sonraki acilara, agrilara nasil dayandin.
Kızlar yarım saat önce sümüksü sarımtırak bi akıntı geldi bu nedir ilkkez oldu
Ayy inanki korkudan titriyorum, evladimi dusunemez oldum yaa. İnsallah rahat dogumlarimiz olur hepimizin. Rabbim yardimcimiz olsun. Ya ben cok acilar yasadim. İki ay once basurdan ameliyat oldum, ne dayanilmaz agrilardi. O yuzden simdi agri cekecek, off diyecek dermanim kalmadi. Yoksa o kadar nazli biri degilim.
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Biz de çarşamba günü kontrole gittik. Pazartesi son NST'miz var. 1 Nisan Çarşamba günü minik kızımıza kavuşağız inşallah.
Bu gece ağrı bende de çok var. Rabbim inşallah cümle bekleyenlere sağlıkla ve hayırlısıyla zamanında doğum nasip eder, içinde bana da...
Canım senden ses çıkmayınca çok merak ettik sizi. Allahım minik prensesimize sevdikleriyle beraber, hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun tatlım. Sevgiler
Koptum gülmekten... Çok yaşa emi.valla bebek yapma işini başarabilen birinin çatı muayenesini yapamayacağını sanmıyorum. sadece 2 parmak giriyo,2-3cm. diğerine kıyaslarsak devede kulak acık acık yazdım artık kusura bakmayın
Amin tatlım... Çok sağol. Allahım hepimize gönlümüzdeki gibi doğumlar nasip etsin inşallah. Bu arada Doktorunla konuşman da çok iyi olmuş canım. Anladığım kadarıyla sana destek ve moral olmuş. Rabbim hakkında hayırlısını versin .Canım benimmm çok az kalmış kızına kavuşmana:) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun:) Bu arada çocuğun rahatsızdı geçen hafta, şimdi nasıl, daha iyi mi?
Bu arada kızlar hayatgun arkadaşımızdan haberi olan var mı, oğlu nasıl oldu, aklım onda...
Canım sezeryan tarihlerimiz aynı. Ben de sabahtan olacağım inşallah. Umarım herşey gönlümüzce olur.Kizlar merhaba Allah nasip kismet ederse Nisan 1 de saat 3de doguma giriyorum hepinizden dualarinizi bekliyorum.Rabbim bu yolda kimseyi yari yolda birkmasin
Güle güle, güzel günlerde kullanın inşallah canım.Buda bizim kapı süsümüz
Amin tatlım... Çok sağol. Allahım hepimize gönlümüzdeki gibi doğumlar nasip etsin inşallah. Bu arada Doktorunla konuşman da çok iyi olmuş canım. Anladığım kadarıyla sana destek ve moral olmuş. Rabbim hakkında hayırlısını versin .
Oğluş çok kötü bir grip atlattı teyzesi. Ama Allah'a Şükür şimdi çok daha iyi Maşallah. Yine hasta olacak diye kreşe göndermeye korkuyorum inan..
Bu arada @hayatgun benim de aklımda. Mustafa bebek nasıl diye düşünüyorum. Haber alan olursa bize de bilgi verse keşke... İnşallah Rabbim haklarında hayırlısını vermiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?