2015 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsun canım güle güle büyütün yavrunuzu :) bana şa spinal Sezeryan dedi doktor ama geriliyorum tabii ameliyattan sonra bacakların ne zaman açılmaya başladı yani felç gibi mi Olıyorsun bundan çok tedirginim ;(

Miktari ne kdrdi.cnm banada ikingun once olmstu az diye onemsemedim
Bi yatmadan önce saat 12 1gibiydi sanırım ozamn oldu miktarını fazla kestiremedim ya bide saat 5te oldu neden olduğuna bir turlu anlam veremedim nişan değildi ama

Canım muhtemelen gelen tıkaç. içerisinde kan yoksa hemen doktora gitmene gerek yok. Güzelce kendini takipte ol.

İçinde kan yok canım açık renkte bulanık bi sarı aynı gece 2 kez olmasıda etkiledi beni inşallah ciddi bir şey değildir hayırlısıyla atlatsaydık doğumu artık

Günaydın güzel anneler ve cici nurtopları. Biz hem gece uyuyamadık hem de sabah erkenden ayağa dikildik. Hadi hayırlısı... Bir haftanın daha sonuna geldik. Bizim son 74 saatimiz... Sonrası Allahın izniyle Vuslat vakti... İnşallah miniğim sağlıkla bekler.
Rabbim hepimize arzu ettiklerimizi versin. AMİN AMİN AMİN

Doktor dediğin böyle olmalı gülüm. İnsana güven vermeli, rahatlatmalı...

Kreşe göndermeme olayı çok zor. Ben artık o kadar ağırlaştım ki iki yaşında bir çocuğa sahip olmam mümkün olmuyor. Evde enerjisini atamadığından miniğim çıldırıyor. Allahım yüzümüze baksın. İnşallah bu dönemi hayırlısı ile sağlıkla atlatırız.

Kızlar @hayatgun arkadaşımız hakkında bilgisi olan var mı?

Canımbenim ilk doğumda gelen nişan işaret parmağım kadardı. Doktorum sancı, kan, su yoksa bekle demişti. Öyle avuç dolusu gelmedi.
Hadi hayırlısı olsun. Günün de az kalmtis zaten... Şimdi nasılsın?

Günaydın hamişler nerdeyse 1 aydır takip edemiyorum burayı umarım herkes iyidir sabah sabah uyku tutmadı gelip bi bakiiiim dedim dünkü kontrolde dr um 1 hafta sonra çatı muayenesi yapalım dedi beni acaip bi korku sardı ayrıca çok da utanıyorum inş Korktuğum gibi olmaz

benim de bir haftadir öyle

Kızlar ben normal doğumdanvazgeçiyorum yavaş yavaş galiba sezeryana yönelicem korkudan

Günaydın kızlarrrrr:) hayatımın en güzel günlerinden selam herkese. Evet canım acısada birkaç gündür uykusuz kalsamda bebeğime bakınca umrumda olmuyor hiçbirşey. Lütfen korkmayın. Mis kokulular herşeye değiyor. Bu arada sezeryan olduğumdan sutum çok azdı. Sıcak kompleks bende çok iyi geldi. Birde sürekli emzirdim emmediğinde pompayla sağdım yarım saatte bir. Aklınızda olsun . Çatlak olsada canım yansada devam ettim ve şukur artmaya başladı sutum.spinal olduğumdan baş ağrısı var bol su işe yarıyor. Kahveye ağırlık vermedim ama oda işe yarıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…