Tesekkurler canim.elimin uzerine serum icin igne soktuklarinda sinek isirigi gibi bir aci hissettim.sonra hazirliklar fln tmmlandi sedyeyle ameliyat haneye soktular.ortam acikcasi beni gerdi.sonra ameliyat olacagm yere yerlestirdler.spinal anestezi oldum.hic aci hissetmedim.sonra belden asagisi uyustu.sonda taktilar yine hicbise hissetmedim.onumde bez vardi bu arada.yanimdaki hemsire ne yaptiklarini anlatiyodu ordan biliyorum:) cocuk cikiyo dediler bi baktim goreyim diye yan tarafima koymus siliyolar.sonra alnindan agzindan optum cok guzel bi duyguydu,gozlerim doldu.snra yukari odama cikardilar.ortalama yarim saat yada 45 dk surdu ameliyat.korkmana gerek yok.ama suan uyusukluklar gitti sancim var tabi.agri kesici igne vuruldum hafifledi cok sukur.
Bu saatte uyanmak
Bi yatmadan önce saat 12 1gibiydi sanırım ozamn oldu miktarını fazla kestiremedim ya bide saat 5te oldu neden olduğuna bir turlu anlam veremedim nişan değildi amaMiktari ne kdrdi.cnm banada ikingun once olmstu az diye onemsemedim
Canım muhtemelen gelen tıkaç. içerisinde kan yoksa hemen doktora gitmene gerek yok. Güzelce kendini takipte ol.
Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.
Doktor dediğin böyle olmalı gülüm. İnsana güven vermeli, rahatlatmalı...İnşallah bitanem. Sağ salim doğuralım hepimiz:) Doktoruma anlatmam gerekiyordu artık, sonuçta doğumu o yaptıracak ve bilmesi lazım diye düşündüm. Sağolsun çok destek oldu. Benim de içim tamamen rahatladı.
Oğluşuna kıyamam ben... Tekrar çok geçmiş olsun. Kreşler sıkıntı. Biri hasta olsa hemen hepsine bulaşıyor çocukların. Bir müddet göndermeme şansın var mı? Yeniden sıkıntı yaşamasın yavrum.
Valla hem haber bekliyorum hayatgun'den hem de tedirginim. Hayırlı haberler gelir inşallah
Canımbenim ilk doğumda gelen nişan işaret parmağım kadardı. Doktorum sancı, kan, su yoksa bekle demişti. Öyle avuç dolusu gelmedi.Bi yatmadan önce saat 12 1gibiydi sanırım ozamn oldu miktarını fazla kestiremedim ya bide saat 5te oldu neden olduğuna bir turlu anlam veremedim nişan değildi ama
İçinde kan yok canım açık renkte bulanık bi sarı aynı gece 2 kez olmasıda etkiledi beni inşallah ciddi bir şey değildir hayırlısıyla atlatsaydık doğumu artık
benim de bir haftadir öylesanırım son haftalarda mide bağırsak sistemi değişiyor, ishal değil ama benim de bağırsaklarımda yumuşama var, ben baştan beri kabızdım daiştahım da azaldı gibi, çünkü hazımsızlık var.
ama doğum yaklaştığında bazı vücutlar ishal olarak bağırsak temizliği yapıyormuş. ama sancı anlaşılır bence
gözün aydın canım, darısı başımızaKızlar dualarinz için çok saokun çok skr dun krtuldk
Çok sağol canım inşallah:)Güle güle, güzel günlerde kullanın inşallah canım.
Amin ALLAH kurtarsn hepinize dua ettimgözün aydın canım, darısı başımıza
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı basımıza insallahKızlar dualarinz için çok saokun çok skr dun krtuldk
Çok kötü bişey demek tatlımCanm göğüs dugumlenmesi ne demek bilmiuorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?