gözün aydın canım, Allah bağışlasın...Meehabalar kızlar yazamadim giremiyorum artik. Biz gecen hafta pazartesi sezeryan ile doğum yaptık 3 kilo bir oğlum oldu çok şükür. Rabbim görünen gorunmeyen tüm kötülüklerden nazarlardan saklasın bebeğim için ayetel kursi olursanız sevinirim.. Allah hepimuze bebeklerimizi bağışlasin darısı doğum yapmayanlarn başına inş.
İste canim keske bizim elimizde olsada yavrularimizi tertemiz bi dunyaya getirsek.bu arada sehit oldu savci.allah rahmet eylesin.Çok güzel yazmışsın cnm aynı hislerle az önce tv izliyordum dua ettim. Bi Yanımda yandı açıkçası kızım keşke daha güzel bi Dünya'ya Gözlerini açsa...
Canim simdi baktim ultrasyon ciktina benimkiyle karsilastirdim ikisi cok farkli.Anlayamadim bendeNihayet ekleyebikdim
aynen yaa, oğlum ayri seciyor, eşim ayri seciyor, ben ne bulsam yiyorum valla, ev yemegi olsun da...Ya bu sorun cocuk buyuyup yemek secmeye baslayinca oyle buyuyor ki. Oglum cok kisitli seyler yiyor. Genelde etcil. Hergun de et yemegi olmaz ki. Coook zorlaniyorum dogrusu
Bugün kötü bi gün; dogmadigi için sevinmelisinizselam arkadaşlar.... doğum yapan anneler gözünüz aydın bebişleriniz hayrlı evlat olsun inş... ben bugünde doğuramadım yaaa:)
Cok tesekkur ederim cevabin için Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsinbenimki daha bugün 3280 gr çıktı canım, seninki haftasına göre gayet iyi... ve aleyküm selam bu arada, selamin havada kalmasin....
Canim hayirli olsun Gozunuz aydin.Meehabalar kızlar yazamadim giremiyorum artik. Biz gecen hafta pazartesi sezeryan ile doğum yaptık 3 kilo bir oğlum oldu çok şükür. Rabbim görünen gorunmeyen tüm kötülüklerden nazarlardan saklasın bebeğim için ayetel kursi olursanız sevinirim.. Allah hepimuze bebeklerimizi bağışlasin darısı doğum yapmayanlarn başına inş.
Teşekkür ederim cevabin için arkadaşım bu haftada biraz kilo alsin istiyorum ins. Ama elbette onemli olan saglikli olması.rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsinmerhba arkadaşım bende bugün 37+6 yım :)ve dr sezeryan için 6 nisan a gün verdi.
en son geçen cuma kontrole gittim 37+2 de lilosu 3100 gramdı.dr iyi veya kötü yorum yapmadı
Canim gozunaydin Allah bagislasin oglunu masallah size bizde optuk siziKızlar geçmişi okuyamadım doğum yapan varda hayırlı olsun yapacak olanlarda hayırlı haberlerle gelsinler inş.dün sabah 6.35 te Oğlum Dünya'ya geldi teyzeleri maşallah çok sağlıklı bizim dün Planlı Sezaryan olacaktı ama oğlum aceleci davranma gece suyum geldi birden sancılarım başladı yaklaşık 1.5 saat sonra hastaneye gittik ve Meğerse oğlum çıkıyormuş ters durduğu için epeyce zorlu ve korkulu bir Gündü ebe eliyle poposuna dokunabiliyordu ve ittirip durdurmaya çalıştı hemen acil doktorumu aradılar tüm herkes panik oldu acil ameliyathaneye aldılar sürekli Sakın IKınma diye uyardılar doktorum yetişti ve hemen anesteziye uyutup sezaryana aldılar beni çok şükür atlattık ama çok korkuluydu Hem sonuna kadar normal doğum Sancısı çektim yemde Sezaryan olduk bebeğim düz dursaymış ilk ıkınmada çıkacakmış doktor bile çok şaşırdı bu kadar hızlı OLMASINA..çok uzattım kızlar neyi anlatacağımı şaşırdım gerçekten şimdi hastanedeyiz yarın taburcu olcaz ağrılarım bugün daha ii oğlum maşallah çok ii güzelde emiyo mis kokulu bir melek Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..Hepinizi çok öpüyoruz teyzeleri
Hayirli olsun.Kızlar dun 16.45bebeğimi sezaryanla kucagıma aldım oglum cok tatlı maşallah yanlız sütüm yok dogum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün bekleyenlere rabbim tez zamnda kucagına almayı nasip etsin cok güzel bir duyguymuş rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın şimdi maraton basladı cok yogunum sagolsun gelenim gidenim dünderberri cok oldu yarın tanıırcu olucaz insallah niraz rahatlayınca size tekrar yazıcam Allaha emanet hayırlı dogumlar saglıklı büyütmeler
Kızlar biz hala dökülüyoruz hastalıktan bütün gün halsizlikten yattım iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriz için teşekkürler.doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun...yarın kontrolümüz var heralde bu hafta kilo alamamıştır yediğim hiçbirşey midemde kalmadıkison haftalarımı güzel keyifli geçireyim derken berbat bir hafta geçiyriyorum rabbim beterinden saklasın ne diyeyim.öpüyorum hepinizi uzaktan bulaştırmayayım yatacağım yine iyi geceler...
İnşallah sende hayırlı haberlerle bebişinle dönersin canım :)
Kizlar kizimla cok mutluyuz. Sezeryan yerim gunden gune iyilesiyor. Bugun bir hafta lik oldu kizim.sutum ikinci gun geldi kizim emiyor cok şükür. Allahima binlerce kez şükürler olsun. Ikimizde bu yoldan sag salim kurtulduk. Darisi size. Gogus uclarim yara oldu. Surekli acik geziyrm evde kimse yokken. Iyilesmeye başladi. Allahim ne güzel duygu yemek istiyorum yavrumu. On yillik hasretim Sona erdi.
Yanlış alarm en zorukızlar hastaneden geliyoruz, gün içinde bir kaç kez sızıntı şeklinde suyumun geldiğini hissettim ve daha fazla riske atmamak adına hastaneye gittik. nst de bişi çıkmadı, 1 cm bile açılmam yokmuşama kontrolde ebe gerçekten suyun olabilir dedi çok yoğun bir akıntı geliyor dedi. ped koydular gece boyunca takipte olacağız renk değişirse tekrar hastaneye gidicez. inşallah öncelikle açılmam olur önce suyun gelmesi çok iyi değil çünkü.
bu arada hastaneye gidene kadar sağolsun kocam herkese haber vermiş beni sinir küpü yaptı zaten. o kadar da tembihlemiştim 1 hafta öncesinden doğum başlarsa hastaneye gidene kadar kimseye haber verme diye sanki ben hiiç onu söylememişim gibi aramış kuzenleri. bizden önce hastaneye gitmişlerdibişi olduğu yok gereksiz yere herkesi ayağı kaldırdı ya, bir de gerçekten sancı olsa sanki hemen doğum olcak. kimsenin beni öyle acılar içinde görmesini istemiyorum. geleceklerse doğuma yakın gelsin herkes, sanki bana o anda bir faydası olmayacak ki kimsenin yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama kimseyi istemiyorum ya ben acı çekerken
evwt yaa haklısın bu konuda çok kötü bi gündü gerçekten Allah sabır versin şehit savcımıZın ailesine; (Bugün kötü bi gün; dogmadigi için sevinmelisiniz
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Allah analı babalı büyütsünKızlar geçmişi okuyamadım doğum yapan varda hayırlı olsun yapacak olanlarda hayırlı haberlerle gelsinler inş.dün sabah 6.35 te Oğlum Dünya'ya geldi teyzeleri maşallah çok sağlıklı bizim dün Planlı Sezaryan olacaktı ama oğlum aceleci davranma gece suyum geldi birden sancılarım başladı yaklaşık 1.5 saat sonra hastaneye gittik ve Meğerse oğlum çıkıyormuş ters durduğu için epeyce zorlu ve korkulu bir Gündü ebe eliyle poposuna dokunabiliyordu ve ittirip durdurmaya çalıştı hemen acil doktorumu aradılar tüm herkes panik oldu acil ameliyathaneye aldılar sürekli Sakın IKınma diye uyardılar doktorum yetişti ve hemen anesteziye uyutup sezaryana aldılar beni çok şükür atlattık ama çok korkuluydu Hem sonuna kadar normal doğum Sancısı çektim yemde Sezaryan olduk bebeğim düz dursaymış ilk ıkınmada çıkacakmış doktor bile çok şaşırdı bu kadar hızlı OLMASINA..çok uzattım kızlar neyi anlatacağımı şaşırdım gerçekten şimdi hastanedeyiz yarın taburcu olcaz ağrılarım bugün daha ii oğlum maşallah çok ii güzelde emiyo mis kokulu bir melek Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..Hepinizi çok öpüyoruz teyzeleri
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Inşallah bir an önce sütün de gelir.Kızlar dun 16.45bebeğimi sezaryanla kucagıma aldım oglum cok tatlı maşallah yanlız sütüm yok dogum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün bekleyenlere rabbim tez zamnda kucagına almayı nasip etsin cok güzel bir duyguymuş rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın şimdi maraton basladı cok yogunum sagolsun gelenim gidenim dünderberri cok oldu yarın tanıırcu olucaz insallah niraz rahatlayınca size tekrar yazıcam Allaha emanet hayırlı dogumlar saglıklı büyütmeler
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Sağlıcakla büyüt.Meehabalar kızlar yazamadim giremiyorum artik. Biz gecen hafta pazartesi sezeryan ile doğum yaptık 3 kilo bir oğlum oldu çok şükür. Rabbim görünen gorunmeyen tüm kötülüklerden nazarlardan saklasın bebeğim için ayetel kursi olursanız sevinirim.. Allah hepimuze bebeklerimizi bağışlasin darısı doğum yapmayanlarn başına inş.
kızlar hastaneden geliyoruz, gün içinde bir kaç kez sızıntı şeklinde suyumun geldiğini hissettim ve daha fazla riske atmamak adına hastaneye gittik. nst de bişi çıkmadı, 1 cm bile açılmam yokmuşama kontrolde ebe gerçekten suyun olabilir dedi çok yoğun bir akıntı geliyor dedi. ped koydular gece boyunca takipte olacağız renk değişirse tekrar hastaneye gidicez. inşallah öncelikle açılmam olur önce suyun gelmesi çok iyi değil çünkü.
bu arada hastaneye gidene kadar sağolsun kocam herkese haber vermiş beni sinir küpü yaptı zaten. o kadar da tembihlemiştim 1 hafta öncesinden doğum başlarsa hastaneye gidene kadar kimseye haber verme diye sanki ben hiiç onu söylememişim gibi aramış kuzenleri. bizden önce hastaneye gitmişlerdibişi olduğu yok gereksiz yere herkesi ayağı kaldırdı ya, bir de gerçekten sancı olsa sanki hemen doğum olcak. kimsenin beni öyle acılar içinde görmesini istemiyorum. geleceklerse doğuma yakın gelsin herkes, sanki bana o anda bir faydası olmayacak ki kimsenin yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama kimseyi istemiyorum ya ben acı çekerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?