2015 Nisan Anneleri

gözün aydın canım, Allah bağışlasın...

Çok güzel yazmışsın cnm aynı hislerle az önce tv izliyordum dua ettim. Bi Yanımda yandı açıkçası kızım keşke daha güzel bi Dünya'ya Gözlerini açsa...
İste canim keske bizim elimizde olsada yavrularimizi tertemiz bi dunyaya getirsek.bu arada sehit oldu savci.allah rahmet eylesin.

Canim hayirli olsun Gozunuz aydin.

merhba arkadaşım bende bugün 37+6 yım :)ve dr sezeryan için 6 nisan a gün verdi.
en son geçen cuma kontrole gittim 37+2 de lilosu 3100 gramdı.dr iyi veya kötü yorum yapmadı
Teşekkür ederim cevabin için arkadaşım bu haftada biraz kilo alsin istiyorum ins. Ama elbette onemli olan saglikli olması.rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canim gozunaydin Allah bagislasin oglunu masallah size bizde optuk sizi

Hayirli olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Insallah sutun de bol bol olur.

Kizlar kizimla cok mutluyuz. Sezeryan yerim gunden gune iyilesiyor. Bugun bir hafta lik oldu kizim.sutum ikinci gun geldi kizim emiyor cok şükür. Allahima binlerce kez şükürler olsun. Ikimizde bu yoldan sag salim kurtulduk. Darisi size. Gogus uclarim yara oldu. Surekli acik geziyrm evde kimse yokken. Iyilesmeye başladi. Allahim ne güzel duygu yemek istiyorum yavrumu. On yillik hasretim Sona erdi.

Canım bebeğin yine de kendini beslemiştir sen rahat olAllah acil şifa versin, inşallah atlatırsın bir an önce

İnşallah sende hayırlı haberlerle bebişinle dönersin canım :)

İnşallahhhhhh

Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzelliği Allah evinizden eksik etmesin cennet kokusunu

kızlar hastaneden geliyoruz, gün içinde bir kaç kez sızıntı şeklinde suyumun geldiğini hissettim ve daha fazla riske atmamak adına hastaneye gittik. nst de bişi çıkmadı, 1 cm bile açılmam yokmuş ama kontrolde ebe gerçekten suyun olabilir dedi çok yoğun bir akıntı geliyor dedi. ped koydular gece boyunca takipte olacağız renk değişirse tekrar hastaneye gidicez. inşallah öncelikle açılmam olur önce suyun gelmesi çok iyi değil çünkü.
bu arada hastaneye gidene kadar sağolsun kocam herkese haber vermiş beni sinir küpü yaptı zaten. o kadar da tembihlemiştim 1 hafta öncesinden doğum başlarsa hastaneye gidene kadar kimseye haber verme diye sanki ben hiiç onu söylememişim gibi aramış kuzenleri. bizden önce hastaneye gitmişlerdi bişi olduğu yok gereksiz yere herkesi ayağı kaldırdı ya, bir de gerçekten sancı olsa sanki hemen doğum olcak. kimsenin beni öyle acılar içinde görmesini istemiyorum. geleceklerse doğuma yakın gelsin herkes, sanki bana o anda bir faydası olmayacak ki kimsenin yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama kimseyi istemiyorum ya ben acı çekerken

Yanlış alarm en zoru iilk oğlumda 331.hafdtdan itibaren hep acil hep hastane doğum sancıları yaşadım ama suyun gelmeyince ve açılma olmayınca sancıları durdurup eve yolladilar.eEşim artık sancılarımı ciddiye almiyordu.doğum yaptığım gün de almadı ve beni hastanede yalniz bırakıp ise gitti.aama yanilmisti

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Inşallah bir an önce sütün de gelir.

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Sağlıcakla büyüt.

Canım hastaneye gitmekle en iyisini yapmışsın, doktor kontrolünde olmak lazım. Düşüncelerin konusunda da çok haklısın. Erkekler gerçekten tez canlı oluyor... Sen ne söylersen söyle unutup gidiyorlar. İnşallah doğuma giderken de yapmaz aynısını

kızlar kasıklarımda sağ tarafta sancı var korkuyorum adet sancısı gibi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…