2015 Nisan Anneleri

kızlar kasıklarımda sağ tarafta sancı var korkuyorum adet sancısı gibi anlamadım

Aynısı bende de oluyor akşamdan beri. Durup durup bıçak saplanır gibi oluyor. Ben de tam anlayamadım ama normaldir diye düşünüyorum. Perşembe kontrole gittiğimde doktoruma soracağım.

Canlar bugün çok acayip bir gündü.. Evde temizlik vardı. Önce saatlerce elektrik arkasından su kesildi. Tam ikisi de geldi derken sırayla tekrar gittiler. Gece saat 12 oldu hala su yoktu. Son günümde olacak iş mi bu dedirtti.
Kayinvalidemler Adana'dan geldiler. Onlar da şaşırıp kaldılar.
Sabaha doğum var ama daha duş alamadım.
Tecrübeli bir anne olmama rağmen çok heyecanlıyım.
Sabah kreşe minik prensimi bırakacağım ve Allahın izniyle hastaneye geçip minnoş prensesimizi kucağımıza alacağız İnşallah.
Aslında dinlenmem lazım ama uyuyamıyorum... 3 kişilik ailemiz saatler sonra 4 kişi olacak inşallah.
Rabbim kimseyi eli boş döndürmesin. Cümle bekleyenlerin hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, içinde bizim de...
Allahım çocuk ateşi ile yanıp kavrulanlara tez zamanda, hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı kısmet etsin.
Ben biraz geçmiş okuyayım. Belki uyuyabilirim.
Dualarda buluşmak dileğiyle.

Canım hayırlı, uğurlu olsun. Allahım hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür nasip etsin. Sevgiler

Canım ikinizde iyisiniz ya gerisi boş. İnşallah tez vakitte göğüsler de toparlar... Minik prensesimize Rabbim güzellikler versin annesi.. Bizim içinde bol bol öp kokla...

Neredeyse tüm Türkiye'de gitti kuzum elektrik... Her anlamda karanlık bir gündü... Aydınlık yarınlar görürüz inşallah...

Allah yar ve yardımcın olsun, hayırlısıyla sağ salim al kızını kucağına:) Rabbim sağlık, huzur, başarı, güzel bir ömür ve imanla muhabbet versin hepimize... Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah:)

Sağolasın canım. Bütün dileklerine canı gönülden AMİN diyorum.
Evde temizlik, misafir, doğum telaşı olunca haberleri çok takip edemedim. Sonradan duydum. Her açıdan karanlık bir gün olduğunu... Rabbime havale ediyorum insan canını hiçe sayan o canileri...
Allahım yavrularımızın çok daha güzel yarınlar görmesini nasip etsin İnşallah...
Yarın hepiniz dualarımda olacaksınız...
İnşallah sen de tez zamanda, hayırlısıyla ve sağlıkla minik paşamızı kucağına alırsın kuzum.

Canım geçmişi ancak okuyorum. Sen de bizdensin. İnşallah sen de hayırlı haberlerle gelirsin. Allahım sağlıkla kurtarsın.

firdevs_eyp , karacanur , efnan2012 , B biliko , mryevr , Eleusis
Canlar kaçırdığım kimse yoktur inşallah. Rabbim hayırlı, uğurlu etsin. Miniklerimize hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, uzun ömürler nasip etsin inşallah... Hepinize sevgiler..

Canım tatlı telaşlar başladı, hadi hayırlısı... Prensesimizi bizim yerimize de kokla annesi... Bu arada tatlım prima premium care al. Pişman olmazsın...

Canım seni tanımak da çok güzel. Aklımda yer eden güzel annelerdensin. İkimizde aynı heyecanlara sahibiz. Birer tane aslan parçasından sonra birer tane de minik prenses geliyor hayatımıza. Rabbim her daim yüzlerimizi güldürsün inşallah. Sevgiler

Sersem gibi oldum ben vakit yaklastıkca. Hem gec yatıyorum hem de 4 gibi uyanıyorum. Beyefendi içeride fıkır fıkır masallah. Ya hareket ediyor ya da hıckırık tutuyora. anasını uyutmayacak ya elinden ne gelse yapıyor miniğim. Ağrılardan sızılardan bahsetmek bile istemiyorum ama doğurmadan önce şöyyyyle miss gibi uyuyabilecek miyim?
Noolur yaa ( 

Hayırlı olsun Canım Allah mutlulugunu daim etsin. Rabbim kimsesinin kucagını bos bırakmasın

Hayirli dogumlar diliyorum canim..cogalarak saglikla donun insallah hastaneden.Allah yardimcin olsun
Tum guzel dualarin icin de kocaman bi amin diyorum. Insan cocugu olunca anliyormus neye sahip oldugunu. Onlar bizim hazinelerimiz.

Kızlar ben çok kaşınıyorum. Yatamıyorum kaşınmaktan. Var mı benim gibi böyle bir sorunu olan? İki hafta önce karaciğer değerlerime baktırdim normal çıktı. Resmen çıldırmak üzereyim.

Herkese gunaydin 2 saattir yatakta donup duruyorum bi turlu uyuyamadim, bari minnak kuzum gelsede gece onunla otursak:) Gunler azaldikca acaba gelmeyecek mi sezeryan mi olmak zorunda kalacagim diye korkularim artiyor. Rabbim hakkimizda
hayirlisini versin.
Bugun kontrolmuz var cati muayenesi de olacagiz insallah hayirli haberlerle donerim, kuzum yola cikmistir canlar:)

Selamun aleykum arkadaşlar bizde bugün 37+6 olduk ve 7 nisanda sezeryan olucam inş.kizim 3100 gr bu haftada sizlerin kaç kg idi acaba?
A.s bugun 37+1 im oglum dun 3400 dü cnm.bebegin kilosuna cok fazla takilma saglikla dogsunda kucuk cocuk daha cabuk buyur derler hep

Simdi nasilsin tatlim gece nasil gecti? Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisini nasip etsin. Kimseyi istememekte cok haklisin ben de ayni seyi dusunuyorum.

Allah yardimcin olsun insallah sagsalim kavusursun tatlim yavruna ve bol bol sutun gelir hemen. Ben de son zamanlar oldugundan sanirim uyuyamiyorum hep bi heyecan var. Insallah guzel haberlerini bekliyorum Rabbim her daim yaninda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…