- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
kızlar kasıklarımda sağ tarafta sancı var korkuyorum adet sancısı gibi anlamadım
Canım hayırlı, uğurlu olsun. Allahım hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür nasip etsin. SevgilerKızlar dun 16.45bebeğimi sezaryanla kucagıma aldım oglum cok tatlı maşallah yanlız sütüm yok dogum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün bekleyenlere rabbim tez zamnda kucagına almayı nasip etsin cok güzel bir duyguymuş rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın şimdi maraton basladı cok yogunum sagolsun gelenim gidenim dünderberri cok oldu yarın tanıırcu olucaz insallah niraz rahatlayınca size tekrar yazıcam Allaha emanet hayırlı dogumlar saglıklı büyütmeler
Canım ikinizde iyisiniz ya gerisi boş. İnşallah tez vakitte göğüsler de toparlar... Minik prensesimize Rabbim güzellikler versin annesi.. Bizim içinde bol bol öp kokla...Kizlar kizimla cok mutluyuz. Sezeryan yerim gunden gune iyilesiyor. Bugun bir hafta lik oldu kizim.sutum ikinci gun geldi kizim emiyor cok şükür. Allahima binlerce kez şükürler olsun. Ikimizde bu yoldan sag salim kurtulduk. Darisi size. Gogus uclarim yara oldu. Surekli acik geziyrm evde kimse yokken. Iyilesmeye başladi. Allahim ne güzel duygu yemek istiyorum yavrumu. On yillik hasretim Sona erdi.
Canlar bugün çok acayip bir gündü.. Evde temizlik vardı. Önce saatlerce elektrik arkasından su kesildi. Tam ikisi de geldi derken sırayla tekrar gittiler. Gece saat 12 oldu hala su yoktu. Son günümde olacak iş mi bu dedirtti.
Kayinvalidemler Adana'dan geldiler. Onlar da şaşırıp kaldılar.
Sabaha doğum var ama daha duş alamadım.
Tecrübeli bir anne olmama rağmen çok heyecanlıyım.
Sabah kreşe minik prensimi bırakacağım ve Allahın izniyle hastaneye geçip minnoş prensesimizi kucağımıza alacağız İnşallah.
Aslında dinlenmem lazım ama uyuyamıyorum... 3 kişilik ailemiz saatler sonra 4 kişi olacak inşallah.
Rabbim kimseyi eli boş döndürmesin. Cümle bekleyenlerin hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, içinde bizim de...
Allahım çocuk ateşi ile yanıp kavrulanlara tez zamanda, hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı kısmet etsin.
Ben biraz geçmiş okuyayım. Belki uyuyabilirim.
Dualarda buluşmak dileğiyle.
Sağolasın canım. Bütün dileklerine canı gönülden AMİN diyorum.Neredeyse tüm Türkiye'de gitti kuzum elektrik... Her anlamda karanlık bir gündü... Aydınlık yarınlar görürüz inşallah...
Allah yar ve yardımcın olsun, hayırlısıyla sağ salim al kızını kucağına:) Rabbim sağlık, huzur, başarı, güzel bir ömür ve imanla muhabbet versin hepimize... Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah:)
Canım geçmişi ancak okuyorum. Sen de bizdensin. İnşallah sen de hayırlı haberlerle gelirsin. Allahım sağlıkla kurtarsın.Canım ya seninle aynı durumdayım. Dün doktorum bana da aynı şeyleri söyledi. Bende de ne açılma ne de sancı var. Suni sancıyla bile normal doğum olmaz sende dedi.Mecburen sezeryan olucam gibi. Ben de üzüldüm ama önemli olan bebeklerimizin sağlığı. Böyle düşünmeye çalış canım. Biz de sezeryan günü aldık 1 nisana. Doktorum bu tarihleri uygun gördü. Sen neye karar verdin, ne kadar bekleyeceksiniz sezeryan için.
Canım tatlı telaşlar başladı, hadi hayırlısı... Prensesimizi bizim yerimize de kokla annesi... Bu arada tatlım prima premium care al. Pişman olmazsın...Slm kizlar cok giremiyorum bebisten.bugun kontrole gittik isitme testi oldu kuzum cocuk doktoru bakti.sari gibi duryo dedi sukur kanda cikmadi sarilik.topuk kani alindi.bende kontrol oldum 40 imda tekrar gidicem.doktor cok sıkmayan korse takabilirsin dedi belden cirtcirtli korse aldim.bebiste evin nesesi
tadı oldu.
Molfiks almistim bez hic guzel degilmis resmen cisi disari cikarmisti.prima aldim huggieside deniycem.ama molfiks berbatmis
Canım seni tanımak da çok güzel. Aklımda yer eden güzel annelerdensin. İkimizde aynı heyecanlara sahibiz. Birer tane aslan parçasından sonra birer tane de minik prenses geliyor hayatımıza. Rabbim her daim yüzlerimizi güldürsün inşallah. SevgilerEvt CNm hemen resim çekip sizinlede paylaşıyım ben biraz utandım dedim şimdi nette vardır zaten burda gerek olmaz diye fakat belki Düşünen ve bilmeyen olur diye kendine yine engel olamadım :))
Güzel dileklerin için çok tşk ederim tatlım , Yüreği kocaman ve çok ince bir annesin seni tanımak büyük bir nimet bizler için ..
hacışerif den aldığım kavanoz dolu madlen ve baden Şekerleri . Yalnız çikolatalar bana biraz ince geldi sanki neyse sağlık olsun . 80 tane var içinde ,yeterli olur kanımca . Zaten burda öyle çok tanıdıkta yok
Eki Görüntüle 1473563
Hayırlı olsun Canım Allah mutlulugunu daim etsin. Rabbim kimsesinin kucagını bos bırakmasınKizlar kizimla cok mutluyuz. Sezeryan yerim gunden gune iyilesiyor. Bugun bir hafta lik oldu kizim.sutum ikinci gun geldi kizim emiyor cok şükür. Allahima binlerce kez şükürler olsun. Ikimizde bu yoldan sag salim kurtulduk. Darisi size. Gogus uclarim yara oldu. Surekli acik geziyrm evde kimse yokken. Iyilesmeye başladi. Allahim ne güzel duygu yemek istiyorum yavrumu. On yillik hasretim Sona erdi.
Hayirli dogumlar diliyorum canim..cogalarak saglikla donun insallah hastaneden.Allah yardimcin olsunCanlar bugün çok acayip bir gündü.. Evde temizlik vardı. Önce saatlerce elektrik arkasından su kesildi. Tam ikisi de geldi derken sırayla tekrar gittiler. Gece saat 12 oldu hala su yoktu. Son günümde olacak iş mi bu dedirtti.
Sabah kreşe minik prensimi bırakacağım ve Allahın izniyle hastaneye geçip minnoş prensesimizi kucağımıza alacağız İnşallah.
Aslında dinlenmem lazım ama uyuyamıyorum... 3 kişilik ailemiz saatler sonra 4 kişi olacak inşallah.
Rabbim kimseyi eli boş döndürmesin. Cümle bekleyenlerin hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, içinde bizim de...
Allahım çocuk ateşi ile yanıp kavrulanlara tez zamanda, hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı kısmet etsin.
A.s bugun 37+1 im oglum dun 3400 dü cnm.bebegin kilosuna cok fazla takilma saglikla dogsunda kucuk cocuk daha cabuk buyur derler hepSelamun aleykum arkadaşlar bizde bugün 37+6 olduk ve 7 nisanda sezeryan olucam inş.kizim 3100 gr bu haftada sizlerin kaç kg idi acaba?
Simdi nasilsin tatlim gece nasil gecti? Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisini nasip etsin. Kimseyi istememekte cok haklisin ben de ayni seyi dusunuyorum.kızlar hastaneden geliyoruz, gün içinde bir kaç kez sızıntı şeklinde suyumun geldiğini hissettim ve daha fazla riske atmamak adına hastaneye gittik. nst de bişi çıkmadı, 1 cm bile açılmam yokmuşama kontrolde ebe gerçekten suyun olabilir dedi çok yoğun bir akıntı geliyor dedi. ped koydular gece boyunca takipte olacağız renk değişirse tekrar hastaneye gidicez. inşallah öncelikle açılmam olur önce suyun gelmesi çok iyi değil çünkü.
bu arada hastaneye gidene kadar sağolsun kocam herkese haber vermiş beni sinir küpü yaptı zaten. o kadar da tembihlemiştim 1 hafta öncesinden doğum başlarsa hastaneye gidene kadar kimseye haber verme diye sanki ben hiiç onu söylememişim gibi aramış kuzenleri. bizden önce hastaneye gitmişlerdibişi olduğu yok gereksiz yere herkesi ayağı kaldırdı ya, bir de gerçekten sancı olsa sanki hemen doğum olcak. kimsenin beni öyle acılar içinde görmesini istemiyorum. geleceklerse doğuma yakın gelsin herkes, sanki bana o anda bir faydası olmayacak ki kimsenin yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama kimseyi istemiyorum ya ben acı çekerken
Allah yardimcin olsun insallah sagsalim kavusursun tatlim yavruna ve bol bol sutun gelir hemen. Ben de son zamanlar oldugundan sanirim uyuyamiyorum hep bi heyecan var. Insallah guzel haberlerini bekliyorum Rabbim her daim yaninda olsunCanlar bugün çok acayip bir gündü.. Evde temizlik vardı. Önce saatlerce elektrik arkasından su kesildi. Tam ikisi de geldi derken sırayla tekrar gittiler. Gece saat 12 oldu hala su yoktu. Son günümde olacak iş mi bu dedirtti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?