2015 Nisan Anneleri

Gunaydin erkenden kalktik bugun.aksam makinaya camasir atmistim.sanirim makina bozuldu camarisida vermiuor

Kızlar ben çok kaşınıyorum. Yatamıyorum kaşınmaktan. Var mı benim gibi böyle bir sorunu olan? İki hafta önce karaciğer değerlerime baktırdim normal çıktı. Resmen çıldırmak üzereyim.
Bennnnnn bennnn varim.berbat kasiniyorum.kollarim bacaklarim karnim.ellerimmmm heryerim kasiniyor.benimde normal cikti karaciger enzimlerim.nedeni ne bilmiyorum.

Aynısı bende de oluyor akşamdan beri. Durup durup bıçak saplanır gibi oluyor. Ben de tam anlayamadım ama normaldir diye düşünüyorum. Perşembe kontrole gittiğimde doktoruma soracağım.
oğlumdada sancılar böyle başlamıştı ve korktum bir ana ama uyuya kalmışık kalktığımda yoktu

günaydın canlar :) artık eskisi gibi takip edemiyorum malum artık çok daha önemli bir sebebim var :) artık eskisi gibi 10 lara kadar uyku yok sabah 6 da ayaktayız geceleri zaten pek uyku 4 saat ancak uyuyorum :) ama hiç uyumasam da hiç önemli değil minigim için :) kızlar son zamanlarda kimler doğum yaptı kaçırdığım kimler var acaba aslında doğum yapanların da sıralı olduğu bir liste yapsak ne iyi olur :)

Günaydon herkese. Dün kötü bir haber alarak uykuya daldım savcımıza Allahtan rahmet diliyorum yakınlarınada sonsuz sabır. Bıgün dünden daha aydınlık olur inşallah ülkemiz için.
Bize gelince iyiyiz şükür. Yatağımızı beşiğimizi kurduk üstüne çarşaf kapattık bizim prensesi bekliyoruz. Siz sürekli nerde kaldı bu çocuk niye doğmadı dedikçe bende doğum moduna girdim. Doğurasım geliyor ama azıcık işler kaldı onlarda halledip doğurursam süper olur.

Artık burayı takip etmek çok zor oldu doğum yapan arkadaşlarımı tek tek bebeğiyle sağlıklı uzun ömürler diliyorum...
bizim de artık son 15 günümüz. kızım çok sabırlı çıktı. erkenden doğar diye korkarken o içeride sıkışık bir durumda gününü doldurmaya razı görünüyor. ben her sabah acaba bugün o günmüdür diye uyanıyorum. ne büyük heyecan. rabbim ne büyük ki doğum dan çok korkarken bu bekleyiş heycanıyla beni yatıştırıp hazırlıyor. şüphesiz o en doğrusunu bilen. doğum yapan annelerden dua bekliyorum bebeğimin sağlığı için
hepiniz Allah a emanetsiniz

kızlar 2 gundur artık ınanılmaz sırt ve bel agrılarım basladı buna ek gecede 3-4 kere karın agrısı ıle uyndım. bebegın ayakları bır sagsa bır solda. sırt agrıları erken dogum belırtısıdır dıyo asagıda sız ne dersınız, heyecanlanmalımıyım? yarın kontrolum var doktor acılman var her an dogurabılrsn dıcek gıbıme gelıo

bende de başladı o ağrılar. benim de salı günü randevum var sanki o zamana kadar doğuracakmışım gibi geliyor :)

Canım benim Hayırlısı olsun belki almışsındır yavrusu kucağına,Allah yardımcın olsun.Duan çok güzel âmin inşallah...

doğum yapan arkadaşların hepsini tebrik ederim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kuzularınızı

cok güzel olmuş canım eline sağlık facede de yazmıştım sana bu arada adaşmışız:)

kızlar emzirme minderi aldınız mı ben daha almadım kararsızım

cok güzel olmuş canım eline sağlık facede de yazmıştım sana bu arada adaşmışız:)
Teşkkürler canım benim. Adaş olmamıza ayrıca sevindim kapı süsüyle başladım olaya silikon tabancası almadaydım iyiydi şimdi kendimi derya baykal gibi hissediyorum terliğide yaapcağım inşallah

Günaydıın kızlarrr ve minik meleklerii biz kalktık kızımla ve babamızla kontrole gidicez 1 aydır kızımdan bir haberim.. Bakalım neler dicek doktorumuz çok heyecanlı

Simdi nasilsin tatlim gece nasil gecti? Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisini nasip etsin. Kimseyi istememekte cok haklisin ben de ayni seyi dusunuyorum.

sağol canım, gece ara ara uyandım stresten çok uyuyamadım ama bişi olmadı şimdi de rutin kontrole gidiyoruz geçen hafta doktor doğuramazsan gelirsin demişti :) bakalım doktorumuz ne diyecek

aynen canım benim, şimdi sıkı sıkı tembihledim bari asıl doğumda yapmazsın aynısını diye, tamam diyor da sonradan heyecanda naptığını o da bilmiyo

düşün bir de benim yanlış alarm ama herkes duydu rezil olduk yaa sinir oluyorum şu eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…