arkadaş sorduğu için yazdık tatlım sonuçta bunların hepsini hemen hemen herkes biliyo yazınca mi korkuyosunuz?Bunlari yazmasak buraya da korkutmasak birbirimizi
Bennnnnn bennnn varim.berbat kasiniyorum.kollarim bacaklarim karnim.ellerimmmm heryerim kasiniyor.benimde normal cikti karaciger enzimlerim.nedeni ne bilmiyorum.Kızlar ben çok kaşınıyorum. Yatamıyorum kaşınmaktan. Var mı benim gibi böyle bir sorunu olan? İki hafta önce karaciğer değerlerime baktırdim normal çıktı. Resmen çıldırmak üzereyim.
oğlumdada sancılar böyle başlamıştı ve korktum bir ana ama uyuya kalmışık kalktığımda yoktuAynısı bende de oluyor akşamdan beri. Durup durup bıçak saplanır gibi oluyor. Ben de tam anlayamadım ama normaldir diye düşünüyorum. Perşembe kontrole gittiğimde doktoruma soracağım.
bende de başladı o ağrılar. benim de salı günü randevum var sanki o zamana kadar doğuracakmışım gibi geliyor :)kızlar 2 gundur artık ınanılmaz sırt ve bel agrılarım basladı buna ek gecede 3-4 kere karın agrısı ıle uyndım. bebegın ayakları bır sagsa bır solda. sırt agrıları erken dogum belırtısıdır dıyo asagıda sız ne dersınız, heyecanlanmalımıyım? yarın kontrolum var doktor acılman var her an dogurabılrsn dıcek gıbıme gelıo
Canım benim Hayırlısı olsun belki almışsındır yavrusu kucağına,Allah yardımcın olsun.Duan çok güzel âmin inşallah...Canlar bugün çok acayip bir gündü.. Evde temizlik vardı. Önce saatlerce elektrik arkasından su kesildi. Tam ikisi de geldi derken sırayla tekrar gittiler. Gece saat 12 oldu hala su yoktu. Son günümde olacak iş mi bu dedirtti.
Kayinvalidemler Adana'dan geldiler. Onlar da şaşırıp kaldılar.
Sabaha doğum var ama daha duş alamadım.
Tecrübeli bir anne olmama rağmen çok heyecanlıyım.
Sabah kreşe minik prensimi bırakacağım ve Allahın izniyle hastaneye geçip minnoş prensesimizi kucağımıza alacağız İnşallah.
Aslında dinlenmem lazım ama uyuyamıyorum... 3 kişilik ailemiz saatler sonra 4 kişi olacak inşallah.
Rabbim kimseyi eli boş döndürmesin. Cümle bekleyenlerin hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, içinde bizim de...
Allahım çocuk ateşi ile yanıp kavrulanlara tez zamanda, hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı kısmet etsin.
Ben biraz geçmiş okuyayım. Belki uyuyabilirim.
Dualarda buluşmak dileğiyle.
O agrilardan bende de oluyo cnm bende erken dogum yaparim diyordum ama nst ye girince en cok sancim 30 cikiyor :)bende de başladı o ağrılar. benim de salı günü randevum var sanki o zamana kadar doğuracakmışım gibi geliyor :)
cok güzel olmuş canım eline sağlık facede de yazmıştım sana bu arada adaşmışız:)Eki Görüntüle 1475114 Eki Görüntüle 1475117 Bizde bugün kontrole gittik nstye girdik. Nstde sıkıntı yok . Normalde 1-1,5 hafta önden gidiyodu bizimki normale dönmüş sanırım. Ama dikkatimi çeken birşey oldu. Ölçümlerde 34 hafta 5 gün 35 hafta 2 gün fln gördüm ekranda biz bıgün 36+0 ız. Doktora sordum sıkıntı yok geri değil dedi. Bu arada kapı süsümüz ve mumlarımız tamam buyrun..
Teşkkürler canım benim. Adaş olmamıza ayrıca sevindimcok güzel olmuş canım eline sağlık facede de yazmıştım sana bu arada adaşmışız:)
Canım aldım ben öZellikle sezeryanda laxım olur demişti biri. C şeklinde olandan aldımkızlar emzirme minderi aldınız mı ben daha almadım kararsızım
Simdi nasilsin tatlim gece nasil gecti? Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisini nasip etsin. Kimseyi istememekte cok haklisin ben de ayni seyi dusunuyorum.
Canım hastaneye gitmekle en iyisini yapmışsın, doktor kontrolünde olmak lazım. Düşüncelerin konusunda da çok haklısın. Erkekler gerçekten tez canlı oluyor... Sen ne söylersen söyle unutup gidiyorlar. İnşallah doğuma giderken de yapmaz aynısını
Yanlış alarm en zoruiilk oğlumda 331.hafdtdan itibaren hep acil hep hastane doğum sancıları yaşadım ama suyun gelmeyince ve açılma olmayınca sancıları durdurup eve yolladilar.eEşim artık sancılarımı ciddiye almiyordu.doğum yaptığım gün de almadı ve beni hastanede yalniz bırakıp ise gitti.aama yanilmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?