2015 Nisan Anneleri

Kızlar tekrar günaydın. Sabah hiçbir sebep yokken, daha yemek yememişken midem bulandı. Öksürerek lavaboya gittim. O anda burnumdan kan boşaldı. O ksdar çok da öksürmemiştim. Hatta kan çıkınca daha çok öksürdüm. Şaştım kaldım. Deli gibi kanadı burnum. Sizce nedendir? Endişelenmem gerekir mi? Çok korkuyorum

Teşkkürler canım benim. Adaş olmamıza ayrıca sevindim kapı süsüyle başladım olaya silikon tabancası almadaydım iyiydi şimdi kendimi derya baykal gibi hissediyorum terliğide yaapcağım inşallah
aynen ben de slikon tabancası aldığımdan beri herşeyi süsleyesim geliyor:) malzemeleri her gittiğimde biraz fazla alıyorum ondan sonra kalanları değerlendirmek için başlıyorum süslemelere terlik ben de süsledim ama öle hazır çiçekli boncuklu bişeyler alıp yapıştırverdim:) gelinlik tacım vardı kalan malzemelerden onu da süsledim bi lohusa şerbet tepsi bardakları kaldı bugün temizlik var bitsin evi de süsleyecem:)

canım, ben de hep oluyor alıştım artık :) biraz pamuk tıka geçiyor zaten geçmezse doktora sorabilirsin.

Günaydın annişler ben bu aralar sabahları hiç kalkamıyorum uyanıyorum ama elimin kolumun ağrısından yerimden kalkamıyorum. Bugün de onlardan biri hala yatıyorum.

kızlar emzirme minderi aldınız mı ben daha almadım kararsızım
Ben de aldım, emzirme önlüğü de aldım. Ne bileyim işte aldık her duyduğumuzu ama bakalım ne kadar kullanılcak, gerçi geçen ay kuzenim doğum yaptı çok kullanıyormuş alsaydın dedi. Sadece pompa almadım kafama o çok takılıyor şimdi, kafamda model belli çok sıkılırsam eşimden istiyorum artık...

kızlar emzirme minderi aldınız mı ben daha almadım kararsızım
Ben oğlumda c şeklinde olandan almıştım.bbebişim daha gelmedi ama 3 haftadır o minder sayesinde daha rahat uyuyorum yani şimdiden almak bile çok fayda sağlar:)iözellikle sezeryandan sonra 15 20 dk emzirmek ve bebeği kucakta aynı pozisyonda tutmak zor oluyor.oo yüzden çok rahat ettiriyor.bben ayrıca oğlum oturmaya başladığında destek yastığı olarak ya da gazı çıksın diye bazen yüz üstü yatırmak için de kullanıyordum :)ysni çok amaçlı ve faydalı bana sorarsan

O agrilardan bende de oluyo cnm bende erken dogum yaparim diyordum ama nst ye girince en cok sancim 30 cikiyor :)
aynen bende öyle :) bu arada gündüzleri artık tek başıma çıkamadığım için yürüyüş yapamıyorum . Akşamlarıda eşim yorgun oluyor ona kıyamıyorum bu yüzden evde bol bol iş yapıyorum egzersiz, adımlıyorum, oturup kalkıyorum falan ki açılmam olsun . Suni sancı almak istemiyorum olabildiğince haraket ediyorum artık . Ve birde kızım yavaş yavaş aşşağıya iniyor sanırım :) bugün karnımın üst tarafı yumuşak halde genelde sert oluyordu :) yada ben kendimi kandırıyorum

evet çok fonksiyonlu alacam ben de zaten sırt ağrısından duramıyorum aylardır sırtıma destek minderi ile yatıyorum

emzirme önlüğü hediye geldi de göğüs pompasını da bizim gelin verdi minderi de alayım artık:)

Bende pompa almadim bakalim bi ihtiyac olursa hemen aliriz artk

Ben de pompa almadım. Yastık da almadım gerci de pompa daha zor karar veriliyor. Avent iyi.diyorlar ama cok pahalı. Sizin aklınızdaki marka ne tavsiye edebileceğiniz?

Sonunda Nisan ayına girdik...sezeryana son 13 gün çok heyecanlıyım...yarın ilk kez nst ye giricem ...oğlumu son kontrolüne gittigimde sezeryana almışlardı umarım kızım zamanını bekler...1 haftadır çok ağrım var belim ,bacagım kemiklerim dökülüyor resmen,alt dudaklar ağırlık çökmüşte düşücekmiş gibi...yarın ola hayrola ....doğumu gerçekleşenler sağlıkla bebeklerinizi büyütün inşallah,doğumu bekliyenlere Allah kolaylık versin...

selamlarrr
cumartesıden berı nete gıremedım bır turlu kızlar. gecmıse de henuz bakmadım.
dogum yapanlar olmustur muhakkak. hepsını canı gonulden tebrık edıyorum. saglıklı buyutsunler ınsallah.
bız sona kalanlarada allahtan saglıkla kucagımıza alalım dıye dualar edıyorum:)
şekerlerim ve sabunlarım hazırmıs. foto attı yapan arkadasım. fıyatta soyledı. daha once de soylemıstım gercı ama yenı basladıgı ıcın malıyet hesaplayamamıstı. ılk ıs olarakta bana yaptı zaten. allah onunda işlerini rast getirsin inşallah. birazdan becerebılırsem resımlerını atıcam. fiyatlarını da yazacagım:)

Ben de pompa almadım. Yastık da almadım gerci de pompa daha zor karar veriliyor. Avent iyi.diyorlar ama cok pahalı. Sizin aklınızdaki marka ne tavsiye edebileceğiniz?
Canım ben aventin otomatiğini düşünüyorum. 230 tl galiba e bebekte falan. Evet gerçekten Pahalı.... Tontişlerin kendileri küçük masrafları büyük....

:) ben de çok hevesliyim yaa oğluşumla yazın parka gidelim denize gidelim diye hayallar kuruyorum inşallah allahım gösterir bize o güzel günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…