aynen ben de slikon tabancası aldığımdan beri herşeyi süsleyesim geliyor:) malzemeleri her gittiğimde biraz fazla alıyorum ondan sonra kalanları değerlendirmek için başlıyorum süslemelere terlik ben de süsledim ama öle hazır çiçekli boncuklu bişeyler alıp yapıştırverdim:) gelinlik tacım vardı kalan malzemelerden onu da süsledim bi lohusa şerbet tepsi bardakları kaldı bugün temizlik var bitsin evi de süsleyecem:)Teşkkürler canım benim. Adaş olmamıza ayrıca sevindimkapı süsüyle başladım olaya silikon tabancası almadaydım iyiydi şimdi kendimi derya baykal gibi hissediyorum terliğide yaapcağım inşallah
ben de alayım bari işe yarar gibime geliyo kolum terleyebilir sıkıntıya pek gelemiyorum hemen ter basıyo bebeği rahatsız etmesinCanım aldım ben öZellikle sezeryanda laxım olur demişti biri. C şeklinde olandan aldım
Kızlar tekrar günaydın. Sabah hiçbir sebep yokken, daha yemek yememişken midem bulandı. Öksürerek lavaboya gittim. O anda burnumdan kan boşaldı. O ksdar çok da öksürmemiştim. Hatta kan çıkınca daha çok öksürdüm. Şaştım kaldım. Deli gibi kanadı burnum. Sizce nedendir? Endişelenmem gerekir mi? Çok korkuyorum
Ben de aldım, emzirme önlüğü de aldım. Ne bileyim işte aldık her duyduğumuzu ama bakalım ne kadar kullanılcak, gerçi geçen ay kuzenim doğum yaptı çok kullanıyormuş alsaydın dedi. Sadece pompa almadım kafama o çok takılıyor şimdi, kafamda model belli çok sıkılırsam eşimden istiyorum artık...kızlar emzirme minderi aldınız mı ben daha almadım kararsızım
Ben oğlumda c şeklinde olandan almıştım.bbebişim daha gelmedi ama 3 haftadır o minder sayesinde daha rahat uyuyorum yani şimdiden almak bile çok fayda sağlar:)iözellikle sezeryandan sonra 15 20 dk emzirmek ve bebeği kucakta aynı pozisyonda tutmak zor oluyor.oo yüzden çok rahat ettiriyor.bben ayrıca oğlum oturmaya başladığında destek yastığı olarak ya da gazı çıksın diye bazen yüz üstü yatırmak için de kullanıyordum :)ysni çok amaçlı ve faydalı bana sorarsankızlar emzirme minderi aldınız mı ben daha almadım kararsızım
aynen bende öyle :) bu arada gündüzleri artık tek başıma çıkamadığım için yürüyüş yapamıyorum . Akşamlarıda eşim yorgun oluyor ona kıyamıyorum bu yüzden evde bol bol iş yapıyorum egzersiz, adımlıyorum, oturup kalkıyorum falan ki açılmam olsun . Suni sancı almak istemiyorum olabildiğince haraket ediyorum artık . Ve birde kızım yavaş yavaş aşşağıya iniyor sanırım :) bugün karnımın üst tarafı yumuşak halde genelde sert oluyordu :) yada ben kendimi kandırıyorumO agrilardan bende de oluyo cnm bende erken dogum yaparim diyordum ama nst ye girince en cok sancim 30 cikiyor :)
ayy benim de çok hoşuma gidiyor balonlu salopetleri falan doğuralım büyüsünler biraz ayaklansınlar alacam ben dehttp://m.trendyol.com/CFF-Deno-Kids-/ButikDetay/32848 Ben bu markanın ürünlerine bayılıyorum. Allah inşallah beraber parka falan gideceğimiz günleri gösterir de böyle giyinip gezmelerde gideriz kızımla, daha doğurmadan park muhabbeti de Yaptım yaaa
evet çok fonksiyonlu alacam ben de zaten sırt ağrısından duramıyorum aylardır sırtıma destek minderi ile yatıyorumBen oğlumda c şeklinde olandan almıştım.bbebişim daha gelmedi ama 3 haftadır o minder sayesinde daha rahat uyuyorum yani şimdiden almak bile çok fayda sağlar:)iözellikle sezeryandan sonra 15 20 dk emzirmek ve bebeği kucakta aynı pozisyonda tutmak zor oluyor.oo yüzden çok rahat ettiriyor.bben ayrıca oğlum oturmaya başladığında destek yastığı olarak ya da gazı çıksın diye bazen yüz üstü yatırmak için de kullanıyordum :)ysni çok amaçlı ve faydalı bana sorarsan
emzirme önlüğü hediye geldi de göğüs pompasını da bizim gelin verdi minderi de alayım artık:)Ben de aldım, emzirme önlüğü de aldım. Ne bileyim işte aldık her duyduğumuzu ama bakalım ne kadar kullanılcak, gerçi geçen ay kuzenim doğum yaptı çok kullanıyormuş alsaydın dedi. Sadece pompa almadım kafama o çok takılıyor şimdi, kafamda model belli çok sıkılırsam eşimden istiyorum artık...
Bende pompa almadim bakalim bi ihtiyac olursa hemen aliriz artkBen de aldım, emzirme önlüğü de aldım. Ne bileyim işte aldık her duyduğumuzu ama bakalım ne kadar kullanılcak, gerçi geçen ay kuzenim doğum yaptı çok kullanıyormuş alsaydın dedi. Sadece pompa almadım kafama o çok takılıyor şimdi, kafamda model belli çok sıkılırsam eşimden istiyorum artık...
Ben de pompa almadım. Yastık da almadım gerci de pompa daha zor karar veriliyor. Avent iyi.diyorlar ama cok pahalı. Sizin aklınızdaki marka ne tavsiye edebileceğiniz?Ben de aldım, emzirme önlüğü de aldım. Ne bileyim işte aldık her duyduğumuzu ama bakalım ne kadar kullanılcak, gerçi geçen ay kuzenim doğum yaptı çok kullanıyormuş alsaydın dedi. Sadece pompa almadım kafama o çok takılıyor şimdi, kafamda model belli çok sıkılırsam eşimden istiyorum artık...
Canım ben aventin otomatiğini düşünüyorum. 230 tl galiba e bebekte falan. Evet gerçekten Pahalı....Ben de pompa almadım. Yastık da almadım gerci de pompa daha zor karar veriliyor. Avent iyi.diyorlar ama cok pahalı. Sizin aklınızdaki marka ne tavsiye edebileceğiniz?
http://m.trendyol.com/CFF-Deno-Kids-/ButikDetay/32848 Ben bu markanın ürünlerine bayılıyorum. Allah inşallah beraber parka falan gideceğimiz günleri gösterir de böyle giyinip gezmelerde gideriz kızımla, daha doğurmadan park muhabbeti de Yaptım yaaa
Bizim etrafta ilk olunca her şeyi mecbur önce biz aldıkemzirme önlüğü hediye geldi de göğüs pompasını da bizim gelin verdi minderi de alayım artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?