2015 Nisan Anneleri

:) ben de çok hevesliyim yaa oğluşumla yazın parka gidelim denize gidelim diye hayallar kuruyorum inşallah allahım gösterir bize o güzel günleri
Amiiinnnn yani bebekliği de çok süper ama az Büyüyüp iletişim kurmaya başlayınca nasıl tatlı olcak kimbilir.... Allah'ım herkese yaşatsın bunları....

Kızlaaar gunaydın bakalım bugun doğuran olacak mı ... Doğurmamış olanlara birkaç tavsiye vereyim bir aydır lansiloh krem kullanmama rağmen bebeğin ve benim acemiliğim sonucunu bilmiyorum ama goğuslerim çatladı. Çok can acıtıcı oldu ama başta inatla almadığım goğus kalkanı beni çok rahatlattı. Tam olarak geçmedi hala canım acıyor emzirirken ama fark çok fazla. İlk iki gun sut çok az geldiği için ki sezeryan olmamda etkili bunda koşa koşa pompa aldık wiwell bisurude para verdik ama uçuncu gun maşallah sut konusunda hiç sorun kalmadı. pompa bir köşeye atıldı.

kızlar şimdi doktordan geldik, az daha beni suni sancıyla doğuma alacaktı dün gece yazmıştım su gelme maceramız olmuştu. dr bugün biraz endişeli muayene etti bana da bişi demiyor sonra başka bir dr arkadaşını çağırdı o da su bence iyi dedi şimdilik bekleyelim dediler. ped verdiler yine rengi değişirse hemen gel doğuma alırız dediler. şuan için açılma yok ve suyum gelirse suni sancı verecekler, işe yaramazsa sezeryan olacak sonra doktor önce sancın gelir merak etme dedi. bir öyle diyor bir böyle diyor, bizde heyecanlı bekleyiş devam ediyor bol yürüyüş ve hurma ye dedi bu arada. kaç gündür evde sadece yatıyordum, havalar da soğuk diye dışarı çıkmamıştım ama şimdi kendimi yürüyüşe vurucam

bu arada oğluşumuz da 3550 gr çıktı, geçen hafta 3450 ydi ve bir önceki haftaya göre 300 gr almıştı bu hafta sadece 100 gr almış

Bunlara cok cici bide etiket sectim ama henuz adına karar veremedigimiz icin onu hazırlamaya baslayamadi:)
Şekerleri 2,5 sabunun bu modelini( hazırlık aşaması resmini de koydum)3,5 dan yapıyor. Kutulu ve etiketli olarak
Ben cok beğendim umarım sizlerde begenirsiniz

Eklentiler

• image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 123
Bende bugün kontrole gidicem ama içimde hemen doğuma almalıyız diyecek gibi korku var Suni sancı çekilmeli mi bilmiyorum bende bazen o sancıyla açılma olmuyormuş sezeryana alabiliyolarmış falan ben de bilemiyorum açıkçası Hurma yı ben de her gün yiyorum yürüyüşü de her gün olmasada haftada 4 kere 1 saat şeklinde yapıyorum. Kilosu da bence gayet iyi oğluşunun. Bundan sonra daha az kilo alıyormuş kuzular

benim bildiğim suni sancı önceden çok çabuk başvurulan bir şeymiş ama artık çok zor durumda kalınırsa bu uygulanıyor, çok uygulama taraftarı değil doktorlar, daha dikkatliler. bir de o kadar sancı çekip sezeryan olmak beni çok korkutıyor inş. akıllı bıdıklarımız bizi üzmeden önce sancı ile gelirler.

Ben de pompa almadım. Yastık da almadım gerci de pompa daha zor karar veriliyor. Avent iyi.diyorlar ama cok pahalı. Sizin aklınızdaki marka ne tavsiye edebileceğiniz?

benım gorumcem sagolsun pompasınıda emzırme yastıgınıda bebegın yan yatma yastıgını da verdı bana.avent almıstı pompayı memnun kalmıstı.umarım bende rahat kullanabılırım. emzirme yastıgı cok ıse yarıyormus bu arada.

canım son anlara gelmıssın artık. allah hepımızın yardımcısı olsun.

Kizlar merhaba.siz normal tuvaletimi kullaniyorsunuz yoksa kilozetmi?normal tuvaleti kullaninca dogum kolay oluyormus.bebek rahat asagi iniyormus.acilman oluyormus.yeni duydum ben zorlandigin icin kilozeti kullaniyordum.ama yanlis yapiyormusum.

Kizlar merhaba.siz normal tuvaletimi kullaniyorsunuz yoksa kilozetmi?normal tuvaleti kullaninca dogum kolay oluyormus.bebek rahat asagi iniyormus.acilman oluyormus.yeni duydum ben zorlandigin icin kilozeti kullaniyordum.ama yanlis yapiyormusum.

evet aslında alaturka tuvalet normal yani daha sağlıklı ve normal doğum için de, normal sağlık için de en faydalı olanı :) ama bzim evde tek bir seçeneğimiz var maalesef alafranga (klozet) bir keresinde memleketteyken alaturkaya oturmak zorunda kalmıştım ama inan zor dayandım ayıptır söylemesi totişe bile zor uzandım. demem o ki baştan beri klozet kullanan biri için normal tuvaleti kullanmak inanılmaz zor özellikle hamilelik döneminde. ben kesinlikle klozetten başka bir şey kullanamıyorum. sen yapabiliyorsan ve evinizde varsa normali kullan bence de

gecenlerde klozet tıkandı mecbur 1 gun normal tuvaletı kullandım ama anam agladı. oturamıyorum dızlerım agrıyo kalkamıyorum. kımseye de bısey dıyemıyorum, analarımız zamanında nasıl kullanmıs demeden de edemıyorum valla.klozet kullanıyorum ben, kocamada soledım banyoyu kendıme tahsıs ettım mumkunse kullanma dıye

ben de teyzeme yaptırayım diyordum ama zaman da kalmadı pazartesi nasipse doğum var
bende almadım baya pahalı geldi annem e söyleyecektim onun dikiş makinesi var yapabilir böyle şeyleri ama artık çok geç ol oldu zaten foto da göndermem nasıl anlatayım bilemedim

ben de uzun zamandır normal tuvaleti kullanamıyorum mecbur kalınca işyerinde falan dizlerimin üstünde duruyordum tamamiyle eğilemiyosun zaten ağırlık seni arkaya devirecek gibi oluyor:) walla ben de annelerimizi düşündüm nasıl kullanıyorlarmış hele son zamanlarında

kızlar, vajinaya bir pamuğa zeytin yağı sürüp hafifçe yerleştirmek kasların yumuşamasına ve açılmaya neden oluyormuş böyle bir şey duyan oldu mu? bir de sıcak suya oturmak?

bende almadım baya pahalı geldi annem e söyleyecektim onun dikiş makinesi var yapabilir böyle şeyleri ama artık çok geç ol oldu zaten foto da göndermem nasıl anlatayım bilemedim
bana da gereksiz pahalı geliyor ben malzeme alıp diktircem teyzeme karar verim 1 günde olur zaten

kızlar, vajinaya bir pamuğa zeytin yağı sürüp hafifçe yerleştirmek kasların yumuşamasına ve açılmaya neden oluyormuş böyle bir şey duyan oldu mu? bir de sıcak suya oturmak?
elimdeki kitap da saf zeytinyağı masaj tavsiye ediyor

Günaydıın kızlarrr ve minik meleklerii biz kalktık kızımla ve babamızla kontrole gidicez 1 aydır kızımdan bir haberim.. Bakalım neler dicek doktorumuz çok heyecanlı
haydı guzel kızını gor gel guzel haberler ver bıze ınsallah canım.
bende kızımı cok merak edıyorum benım kontrolumde cuma.ilk nst mızde o gun cekılecek. meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…