Amiiinnnn yani bebekliği de çok süper ama az Büyüyüp iletişim kurmaya başlayınca nasıl tatlı olcak kimbilir.... Allah'ım herkese yaşatsın bunları....:) ben de çok hevesliyim yaa oğluşumla yazın parka gidelim denize gidelim diye hayallar kuruyoruminşallah allahım gösterir bize o güzel günleri
Bende bugün kontrole gidicem ama içimde hemen doğuma almalıyız diyecek gibi korku varkızlar şimdi doktordan geldik, az daha beni suni sancıyla doğuma alacaktıdün gece yazmıştım su gelme maceramız olmuştu. dr bugün biraz endişeli muayene etti bana da bişi demiyor sonra başka bir dr arkadaşını çağırdı o da su bence iyi dedi şimdilik bekleyelim dediler. ped verdiler yine rengi değişirse hemen gel doğuma alırız dediler. şuan için açılma yok ve suyum gelirse suni sancı verecekler, işe yaramazsa sezeryan olacak sonra doktor önce sancın gelir merak etme dedi. bir öyle diyor bir böyle diyor, bizde heyecanlı bekleyiş devam ediyor bol yürüyüş ve hurma ye dedi bu arada. kaç gündür evde sadece yatıyordum, havalar da soğuk diye dışarı çıkmamıştım ama şimdi kendimi yürüyüşe vurucam
bu arada oğluşumuz da 3550 gr çıktı, geçen hafta 3450 ydi ve bir önceki haftaya göre 300 gr almıştı bu hafta sadece 100 gr almış
Bende bugün kontrole gidicem ama içimde hemen doğuma almalıyız diyecek gibi korku varSuni sancı çekilmeli mi bilmiyorum bende bazen o sancıyla açılma olmuyormuş sezeryana alabiliyolarmış falan ben de bilemiyorum açıkçası Hurma yı ben de her gün yiyorum yürüyüşü de her gün olmasada haftada 4 kere 1 saat şeklinde yapıyorum. Kilosu da bence gayet iyi oğluşunun. Bundan sonra daha az kilo alıyormuş kuzular
Ben de pompa almadım. Yastık da almadım gerci de pompa daha zor karar veriliyor. Avent iyi.diyorlar ama cok pahalı. Sizin aklınızdaki marka ne tavsiye edebileceğiniz?
kızlar şimdi doktordan geldik, az daha beni suni sancıyla doğuma alacaktıdün gece yazmıştım su gelme maceramız olmuştu. dr bugün biraz endişeli muayene etti bana da bişi demiyor sonra başka bir dr arkadaşını çağırdı o da su bence iyi dedi şimdilik bekleyelim dediler. ped verdiler yine rengi değişirse hemen gel doğuma alırız dediler. şuan için açılma yok ve suyum gelirse suni sancı verecekler, işe yaramazsa sezeryan olacak sonra doktor önce sancın gelir merak etme dedi. bir öyle diyor bir böyle diyor, bizde heyecanlı bekleyiş devam ediyor bol yürüyüş ve hurma ye dedi bu arada. kaç gündür evde sadece yatıyordum, havalar da soğuk diye dışarı çıkmamıştım ama şimdi kendimi yürüyüşe vurucam
bu arada oğluşumuz da 3550 gr çıktı, geçen hafta 3450 ydi ve bir önceki haftaya göre 300 gr almıştı bu hafta sadece 100 gr almış
ben internetten şablon buldum annem yapacak kumaş ve elyaf aldık hazırları pahalı böyle çok uyguna gelecekkızlar emzirme minderi aldınız mı ben daha almadım kararsızım
Kizlar merhaba.siz normal tuvaletimi kullaniyorsunuz yoksa kilozetmi?normal tuvaleti kullaninca dogum kolay oluyormus.bebek rahat asagi iniyormus.acilman oluyormus.yeni duydum ben zorlandigin icin kilozeti kullaniyordum.ama yanlis yapiyormusum.
gecenlerde klozet tıkandı mecbur 1 gun normal tuvaletı kullandım ama anam agladı. oturamıyorum dızlerım agrıyo kalkamıyorum. kımseye de bısey dıyemıyorum, analarımız zamanında nasıl kullanmıs demeden de edemıyorum valla.klozet kullanıyorum ben, kocamada soledım banyoyu kendıme tahsıs ettım mumkunse kullanma dıyeKizlar merhaba.siz normal tuvaletimi kullaniyorsunuz yoksa kilozetmi?normal tuvaleti kullaninca dogum kolay oluyormus.bebek rahat asagi iniyormus.acilman oluyormus.yeni duydum ben zorlandigin icin kilozeti kullaniyordum.ama yanlis yapiyormusum.
ben de teyzeme yaptırayım diyordum ama zaman da kalmadı pazartesi nasipse doğum varben internetten şablon buldum annem yapacak kumaş ve elyaf aldık hazırları pahalı böyle çok uyguna gelecek
bende almadım baya pahalı geldi annem e söyleyecektim onun dikiş makinesi var yapabilir böyle şeyleri ama artık çok geç ol oldu zaten foto da göndermem nasıl anlatayım bilemedimben de teyzeme yaptırayım diyordum ama zaman da kalmadı pazartesi nasipse doğum var
ben de uzun zamandır normal tuvaleti kullanamıyorum mecbur kalınca işyerinde falan dizlerimin üstünde duruyordum tamamiyle eğilemiyosun zaten ağırlık seni arkaya devirecek gibi oluyor:) walla ben de annelerimizi düşündüm nasıl kullanıyorlarmış hele son zamanlarındagecenlerde klozet tıkandı mecbur 1 gun normal tuvaletı kullandım ama anam agladı. oturamıyorum dızlerım agrıyo kalkamıyorum. kımseye de bısey dıyemıyorum, analarımız zamanında nasıl kullanmıs demeden de edemıyorum valla.klozet kullanıyorum ben, kocamada soledım banyoyu kendıme tahsıs ettım mumkunse kullanma dıye
bana da gereksiz pahalı geliyor ben malzeme alıp diktircem teyzeme karar verim 1 günde olur zatenbende almadım baya pahalı geldi annem e söyleyecektim onun dikiş makinesi var yapabilir böyle şeyleri ama artık çok geç ol oldu zaten foto da göndermem nasıl anlatayım bilemedim
elimdeki kitap da saf zeytinyağı masaj tavsiye ediyorkızlar, vajinaya bir pamuğa zeytin yağı sürüp hafifçe yerleştirmek kasların yumuşamasına ve açılmaya neden oluyormuş böyle bir şey duyan oldu mu? bir de sıcak suya oturmak?
ister al ister kendın yap. ama cok ıse yarar bırseymıs.kızlar emzirme minderi aldınız mı ben daha almadım kararsızım
haydı guzel kızını gor gel guzel haberler ver bıze ınsallah canım.Günaydıın kızlarrr ve minik meleklerii biz kalktık kızımla ve babamızla kontrole gidicez 1 aydır kızımdan bir haberim.. Bakalım neler dicek doktorumuz çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?