2015 Nisan Anneleri

kızlar, vajinaya bir pamuğa zeytin yağı sürüp hafifçe yerleştirmek kasların yumuşamasına ve açılmaya neden oluyormuş böyle bir şey duyan oldu mu? bir de sıcak suya oturmak?
facebooktada bu konu konusulmustu, sakın ha yapmayın bole seler yuzdukyuzduk kuyruguna geldık, sunun surasunda 3-5 gun kaldı sıkın dısınızı acılacaksa zaten acılır, orada da demıstım hormonların yapamadıgını yag mı yapcakmıs inanmam. ayrıca enfeksıyon falan gelısır ugras dur sonra. pamuk falan sakın haa

Canim ikiside var.bende hep klozet kullaniyorum.ama anne teyzem filan kizdilar.dedigin gibi cok zor oluyor bacaklarim uyusuyor benimde.cok rahat dogum. Yapiliyormus egilip kalktigimiz icin.bilmiyorum ne yapicam dayanabildigim kadar kullanirim artik.cvp icin tskrler :):)

Canim iste mecburiyetten kullanmislar.simdi her olanak var biz saglam degiliz.camasir bile yikiyorlarmis derede egilerek.mumkunmu simdi bizim egilerek camasir yikamamiz.

bilemediğim için size sorayım dedim :) bir yakınım az önce telefonda böyle yap dedi ben de emin olamadım, dediğin gibi riski de olabilir. hiç duymamıştım daha önce

Bende benimkine kiziyorum.kullanma orasi bana ait diye:)))tapusunu goruyum diyor.:)dogumdan sonra gorusuruz diyor.

selam kızlar, yürüyüş yaptım da geldim,giderken değil de dönüşte yürürken bebeğin kafasını hissettim kasıklarımda, size de öyle oluyor mu yürürken?

bilemediğim için size sorayım dedim :) bir yakınım az önce telefonda böyle yap dedi ben de emin olamadım, dediğin gibi riski de olabilir. hiç duymamıştım daha önce
tatlı 6 gunun kalmıs 40 ın dolmasına hiç bulasma bu ıslere bence. zaten bı sekılde gelecek. içinde kalmayacak ya

Kizlar merhaba.siz normal tuvaletimi kullaniyorsunuz yoksa kilozetmi?normal tuvaleti kullaninca dogum kolay oluyormus.bebek rahat asagi iniyormus.acilman oluyormus.yeni duydum ben zorlandigin icin kilozeti kullaniyordum.ama yanlis yapiyormusum.
bizde normal yok maalesef. mecburen klozet kullanıyorum.ama kısa tabure aldım.ayaklarımın altına koyup kullanıyorum tuvaletı.

Canim iste mecburiyetten kullanmislar.simdi her olanak var biz saglam degiliz.camasir bile yikiyorlarmis derede egilerek.mumkunmu simdi bizim egilerek camasir yikamamiz.
aynen annem de söyleyip duruyor biz çamaşır yıkıyorduk şunu yapıyorduk bunu yapıyorduk diye ama bak hepsi normal doğum yapmış ev işleri doğumu kolaylaştırmış

kızlar, vajinaya bir pamuğa zeytin yağı sürüp hafifçe yerleştirmek kasların yumuşamasına ve açılmaya neden oluyormuş böyle bir şey duyan oldu mu? bir de sıcak suya oturmak?
bende bu yag olayını duydum. ama dogum sırasında rahım agzının esneklıgını artırarak yapılacak kesinin daha kısa olmasına veya kesı gerekmemesıne yarıyormus. diye biliyorum

Bu nisan bebisleri pek nazlı cıktı. Canım desene heyecanlı bekleyis basladı hayırlısıyla alırsın yavrunu kucagına insallah
Canım Çok güzel bunlar

Canım o şekilde değilde perine masajı denen bir şey var. YouTube ta nasıl uygulandığını da Detaylı anlatılıyor. Badem Yağı ya da susam yağı gibi E vitamini içeriği yüksek yağlarla Yapılıyor. Haftasonu eşimle bir doktorun doğuma hazırlık kursuna katıldık orada da özellikle perine kesisi ve yırtığı olmaması için yapılması gerektiğini söylediler. Bir incele derim.

Kızlarr gittim kontrole kızım 36+5 3190 kilo maşallaah subhanallah Herşey yolunda çok şükür.. Ama hiç gelesi yok gibi gayet rahat meleğim.. 20 nisanda tekrar gidicez o zamana kadar doğurmazsam bakalım
Maşallah demek vakti var CNm , hayırlısı ile gelsinler artık ..

Kızlarr gittim kontrole kızım 36+5 3190 kilo maşallaah subhanallah Herşey yolunda çok şükür.. Ama hiç gelesi yok gibi gayet rahat meleğim.. 20 nisanda tekrar gidicez o zamana kadar doğurmazsam bakalım
Canim masallah.iyi olmaniza sevindim.ama cok gec degilmi 20 nisan doktorun ozamana kadar nasil cagirmadi?bide cati muaynesi yaptimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…