2015 Nisan Anneleri

Kizlar merhaba.siz normal tuvaletimi kullaniyorsunuz yoksa kilozetmi?normal tuvaleti kullaninca dogum kolay oluyormus.bebek rahat asagi iniyormus.acilman oluyormus.yeni duydum ben zorlandigin icin kilozeti kullaniyordum.ama yanlis yapiyormusum.
Doğrudur fakat ben hamile değilken bile kullanamıyorum onu şimdi imkansız . Zaten çok zaman geçti öyle wc görmeyeli ..

bende bu yag olayını duydum. ama dogum sırasında rahım agzının esneklıgını artırarak yapılacak kesinin daha kısa olmasına veya kesı gerekmemesıne yarıyormus. diye biliyorum
Bende kitapta okumustum her anneye lazım diye orda yazıyodu ablamın komsusuna vetmistim o kitabı oda yeni dogum yaptı denemis son günlerde yapıyodu sonra sancısı tutunca hastanedede yapmıs dogumu kolay olmus

Kizlar merhaba.siz normal tuvaletimi kullaniyorsunuz yoksa kilozetmi?normal tuvaleti kullaninca dogum kolay oluyormus.bebek rahat asagi iniyormus.acilman oluyormus.yeni duydum ben zorlandigin icin kilozeti kullaniyordum.ama yanlis yapiyormusum.
Bende klozet kullaniyorum aylardir cnm diğerinde coknzorlaniyorum alistm buna sanirim rahat rahat. Acaba normal tuvaletemi gecsek

Canim masallah.iyi olmaniza sevindim.ama cok gec degilmi 20 nisan doktorun ozamana kadar nasil cagirmadi?bide cati muaynesi yaptimi?
Canım doktoruma söyledim çok geç diye.. Ben bu işi para için yapmıyorum bitanem zevk için yapıyorum paraya ihtiyacım yok riskli bir durum görsem çağırırıdım ama seni her hafta çağırsam ne olcak herşey yolunda bebeğinde sende çok iyisiniz nst de çok iyi keyfini çıkar hamileliğin son günlerin dedi...Acil bir şey olursa ara mutlaka dedi. Doktorum o kadar iyi ve pozitif ki gerçekten dediklerine itiraz bile edemiyorum Bakalım bizi 9 ay bu zamanlara getirdi son 20 günümüz Allahın izniyle bi alsaydım kucağıma meleğimi

Canim masallah.iyi olmaniza sevindim.ama cok gec degilmi 20 nisan doktorun ozamana kadar nasil cagirmadi?bide cati muaynesi yaptimi?
Bu arada çatı muayenesinede gerek duymadı eğer nst de sancım çıksaydı yapcaktı..

Uf ya geldi çattı desene seninde inş kolayca en sağlıklı şekilde atlatırsın cnm.kılosu gayet iyi cnm Hiçte almaya bilirdi eğer gelişimi tamamlandıysa ve normal seyrindeyse çok doğal almaması .

Kizlar bebek sekeri sioarisini verdim nihayet. Su modeli sectm. Tarih olarak nisan 2015 yazin dedim ama dogrumu yaptım mayisa kalmaz heralde dimi :))

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-26-23-56-08.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 123
Ya arkadaşlar gökten şans yagsa benim elimde şemsiye olurdu heralde
Oglumla postaneye gittik fatura yatırmaya ama arabayla yakınına yanasamadik askeri araçlar sağlık ekipleri ambulans falan.nneyse diğer tarafa park ettim meğer şarbon alarmı varmış tesadüf öğle tatilden sonra gittik.bBu arada bu olay konyada oluyor sadece yerel gazeteler vermis

Valla supermis doktorun:)allaha sukur bizimde herseyimiz yolunda ama yinede 2,hafta sonra goreyim dedi.muaynede yapacak normal dogum yapabilirmiyim diye bakicak.insallah normal cikar.gecsin zamanda alalim artik yavrularimiz ayni zaten.

Valla supermis doktorun:)allaha sukur bizimde herseyimiz yolunda ama yinede 2,hafta sonra goreyim dedi.muaynede yapacak normal dogum yapabilirmiyim diye bakicak.insallah normal cikar.gecsin zamanda alalim artik yavrularimiz ayni zaten.
Ay valla canım artık bi doğursaydık Allahın izniyle bebeğimi koklayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum

Kızlarr gittim kontrole kızım 36+5 3190 kilo maşallaah subhanallah Herşey yolunda çok şükür.. Ama hiç gelesi yok gibi gayet rahat meleğim.. 20 nisanda tekrar gidicez o zamana kadar doğurmazsam bakalım

oy maşallah kuzunaaaa.

Bu nisan bebisleri pek nazlı cıktı. Canım desene heyecanlı bekleyis basladı hayırlısıyla alırsın yavrunu kucagına insallah

Canım Çok güzel bunlar

tesekkurler.allah baskalarına daha guzellerını bızlerede mınıklerımızı saglıkla kucagımıza alıp bunları mutlulukla dagıtmak nasıp etsın

Ay valla canım artık bi doğursaydık Allahın izniyle bebeğimi koklayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Canim koklarsin.emzirirsin insallah allahin izniyle.bak kac gun gecmis su 20 gunmu gecmiycek.doguruyum allahin izniyle elini paylasqcam burada.sonucta sizlerle bitirdik bu guzel gunleri
Yavrumdan bi parca olsun bari.cok guzel olmazmi doguranlar burada bebeklerinden ufakta olsa biseyler paylasalar keske.

Selamlar...
Kizlar annemler sunu yapmis bunu yapmis kolay dogum yapmis diye kendimizi kandirmayalim... annelerimiz kac yasinda evlenmisler? O isleri kac yaslarindan beri yapmislar? Ilk bebeklerini kac yasinda dogurmuslar? Lutfen kiyaslamayin kendinizle biz kac yasindayiz. Ben 32 yasimda ilk cocuguma hamileyim annem 17 yasinda buyuk ablami dogurmus.

Pamuga zeytinyagi dokup yerlestirme konusuna gelince... pamuk kistlesir. Hatta bize hep adetliyken sakin pamuk koymayin derlerdi. Siz bilirsiniz ama parmakla masaj yapin cok istiyorsaniz. Ama bence cok da kurcalamayin doktor bile o kadar kurcalamiyor

Selam kizlar bende doguramayanlardanim su anlik hersey yolunda evde olmanin tasini cikarmaya calisiyorum temizlik yapiyorum... bisi okur diye de korkuyorum ama evim de cok tozlu oda oda temizlemeye karar verdim.

Pazartesi kontrolum olcak bugun 38. Haftama girdim

Aynen öyle canım hepberaber bugünlere geldik şükür olsun rabbime Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kavuşalım mucizelerime Canım face sayfasında hep paylaşılıyor bebekler çok güzel oluyor .. Ama burada paylaşılmıyo neden bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bende hala doğurmadım maalesef 39 haftalık olduk ama kızımdan tık yok ne sancı var ne acılma normal doğum istiyorum ve bebeğimin suyuda iyi oldugu için bekleyeblriz dedi doktor. Bebeğim kaç haftadur geriden gelio bu hafta 3000 gr a anca ulaştı boyuda49cm ama artık cok kafama takmıorum sağlıklı olsunda sonra alır inş . Su an tek korkum acılmam olmazsa ne olucak sezeryana zorunlu alınmak istemiorum bebeğine kavusanları tebrik ediorum Allah hepimize yasatsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…