Doğrudur fakat ben hamile değilken bile kullanamıyorum onu şimdi imkansız . Zaten çok zaman geçti öyle wc görmeyeli ..Kizlar merhaba.siz normal tuvaletimi kullaniyorsunuz yoksa kilozetmi?normal tuvaleti kullaninca dogum kolay oluyormus.bebek rahat asagi iniyormus.acilman oluyormus.yeni duydum ben zorlandigin icin kilozeti kullaniyordum.ama yanlis yapiyormusum.
İste cnim bende kullanmyorum diye annemden birsuru azar isittimDoğrudur fakat ben hamile değilken bile kullanamıyorum onu şimdi imkansız . Zaten çok zaman geçti öyle wc görmeyeli ..
Amin canım inşallahMaşallah demek vakti var CNm , hayırlısı ile gelsinler artık ..
Bende kitapta okumustum her anneye lazım diye orda yazıyodu ablamın komsusuna vetmistim o kitabı oda yeni dogum yaptı denemis son günlerde yapıyodu sonra sancısı tutunca hastanedede yapmıs dogumu kolay olmusbende bu yag olayını duydum. ama dogum sırasında rahım agzının esneklıgını artırarak yapılacak kesinin daha kısa olmasına veya kesı gerekmemesıne yarıyormus. diye biliyorum
Bende klozet kullaniyorum aylardir cnmKizlar merhaba.siz normal tuvaletimi kullaniyorsunuz yoksa kilozetmi?normal tuvaleti kullaninca dogum kolay oluyormus.bebek rahat asagi iniyormus.acilman oluyormus.yeni duydum ben zorlandigin icin kilozeti kullaniyordum.ama yanlis yapiyormusum.
Canım doktoruma söyledim çok geç diye.. Ben bu işi para için yapmıyorum bitanem zevk için yapıyorum paraya ihtiyacım yok riskli bir durum görsem çağırırıdım ama seni her hafta çağırsam ne olcak herşey yolunda bebeğinde sende çok iyisiniz nst de çok iyi keyfini çıkar hamileliğin son günlerin dedi...Acil bir şey olursa ara mutlaka dedi. Doktorum o kadar iyi ve pozitif ki gerçekten dediklerine itiraz bile edemiyorumCanim masallah.iyi olmaniza sevindim.ama cok gec degilmi 20 nisan doktorun ozamana kadar nasil cagirmadi?bide cati muaynesi yaptimi?
Bu arada çatı muayenesinede gerek duymadı eğer nst de sancım çıksaydı yapcaktı..Canim masallah.iyi olmaniza sevindim.ama cok gec degilmi 20 nisan doktorun ozamana kadar nasil cagirmadi?bide cati muaynesi yaptimi?
Uf ya geldi çattı desene seninde inş kolayca en sağlıklı şekilde atlatırsın cnm.kılosu gayet iyi cnm Hiçte almaya bilirdi eğer gelişimi tamamlandıysa ve normal seyrindeyse çok doğal almaması .kızlar şimdi doktordan geldik, az daha beni suni sancıyla doğuma alacaktıdün gece yazmıştım su gelme maceramız olmuştu. dr bugün biraz endişeli muayene etti bana da bişi demiyor sonra başka bir dr arkadaşını çağırdı o da su bence iyi dedi şimdilik bekleyelim dediler. ped verdiler yine rengi değişirse hemen gel doğuma alırız dediler. şuan için açılma yok ve suyum gelirse suni sancı verecekler, işe yaramazsa sezeryan olacak sonra doktor önce sancın gelir merak etme dedi. bir öyle diyor bir böyle diyor, bizde heyecanlı bekleyiş devam ediyor bol yürüyüş ve hurma ye dedi bu arada. kaç gündür evde sadece yatıyordum, havalar da soğuk diye dışarı çıkmamıştım ama şimdi kendimi yürüyüşe vurucam
bu arada oğluşumuz da 3550 gr çıktı, geçen hafta 3450 ydi ve bir önceki haftaya göre 300 gr almıştı bu hafta sadece 100 gr almış
Canim normal doguma cok faydasi varmis.eger normal dusunuyorsan dogumunu denemekte fayda var.Bende klozet kullaniyorum aylardir cnmdiğerinde coknzorlaniyorum alistm buna sanirim rahat rahat. Acaba normal tuvaletemi gecsek
Valla supermis doktorun:)allaha sukur bizimde herseyimiz yolunda ama yinede 2,hafta sonra goreyim dedi.muaynede yapacak normal dogum yapabilirmiyim diye bakicak.insallah normal cikar.gecsin zamanda alalim artik yavrularimiz ayni zaten.Canım doktoruma söyledim çok geç diye.. Ben bu işi para için yapmıyorum bitanem zevk için yapıyorum paraya ihtiyacım yok riskli bir durum görsem çağırırıdım ama seni her hafta çağırsam ne olcak herşey yolunda bebeğinde sende çok iyisiniz nst de çok iyi keyfini çıkar hamileliğin son günlerin dedi...Acil bir şey olursa ara mutlaka dedi. Doktorum o kadar iyi ve pozitif ki gerçekten dediklerine itiraz bile edemiyorumBakalım bizi 9 ay bu zamanlara getirdi son 20 günümüz Allahın izniyle bi alsaydım kucağıma meleğimi
Ay valla canım artık bi doğursaydık Allahın izniyle bebeğimi koklayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumValla supermis doktorun:)allaha sukur bizimde herseyimiz yolunda ama yinede 2,hafta sonra goreyim dedi.muaynede yapacak normal dogum yapabilirmiyim diye bakicak.insallah normal cikar.gecsin zamanda alalim artik yavrularimiz ayni zaten.
Kızlarr gittim kontrole kızım 36+5 3190 kilo maşallaah subhanallahHerşey yolunda çok şükür.. Ama hiç gelesi yok gibi gayet rahat meleğim.. 20 nisanda tekrar gidicez o zamana kadar doğurmazsam bakalım
Bu nisan bebisleri pek nazlı cıktı. Canım desene heyecanlı bekleyis basladı hayırlısıyla alırsın yavrunu kucagına insallah
Canım Çok güzel bunlar
Canim koklarsin.emzirirsin insallah allahin izniyle.bak kac gun gecmis su 20 gunmu gecmiycek.doguruyum allahin izniyle elini paylasqcam burada.sonucta sizlerle bitirdik bu guzel gunleriAy valla canım artık bi doğursaydık Allahın izniyle bebeğimi koklayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Aynen öyle canım hepberaber bugünlere geldik şükür olsun rabbime Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kavuşalım mucizelerimeCanim koklarsin.emzirirsin insallah allahin izniyle.bak kac gun gecmis su 20 gunmu gecmiycek.doguruyum allahin izniyle elini paylasqcam burada.sonucta sizlerle bitirdik bu guzel gunleri
Yavrumdan bi parca olsun bari.cok guzel olmazmi doguranlar burada bebeklerinden ufakta olsa biseyler paylasalar keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?