2015 Nisan Anneleri

Ay valla canım artık bi doğursaydık Allahın izniyle bebeğimi koklayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
AdasuU- doktorlarimiz ayni kafadan galiba. Bizim tarihlerimizde ayni zaten. Ben 25 martta gidince kontrole diger kontrol 15 nisan dedi sasirdim. Ama ben bugun aradim belki yanlis anladm diye sekreterine soyledim o da cuma gunu gek bakalim dedi :))

Aynen canım bende 4 martta gttiğimde 10 nisanda çağırmıştı aslında ben erken gitti yine erken geldin diyor şimdide 20 nisanda çağırdı bakalım seni ne zaman çağırcak

Aynen canım bende 4 martta gttiğimde 10 nisanda çağırmıştı aslında ben erken gitti yine erken geldin diyor şimdide 20 nisanda çağırdı bakalım seni ne zaman çağırcak
Canim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim maşallah.Ben olsam bekleyemem heralde o kadar pazartesi gittim cumartesi gene çağırdı

Amin bitanemmm... İnsan hayatı çok ucuz bu zamanda. İnşallah evlatlarımız hayırlı yarınlara doğarlar...
Duanda yer alabildiysem ne mutlu bana:) Şimdiye çoktan kavuşmuşsundur fındık kızına:) Rabbim bir ömür ayırmasın inşallah...

Bas agrisiyla uyaniyorum bikac gundur aksamlari da agriyor bazen nerden çıktı ki bi şimdi

Geçmiş olsun canım...

Aynı korkuları hepimiz yaşıyoruz herhalde:) Allah hepimizin doğumunu kolaylaştırsın kuzum... İnşallah kontrolden güzel haberlerle gelmişsindir. Geriden takip ederek geldiğim için merakla bekliyorum:)

oğlumdada sancılar böyle başlamıştı ve korktum bir ana ama uyuya kalmışık kalktığımda yoktu

Valla uyandığımda benim de geçmişti o ağrı ama bu sefer de bildiğin adet sancısıyla uyandım. gebelikten önce de böyle sancıyla uyanırdım ve regl olmuş olurdum. Bugün de ara ara regl ağrısı vuruyor ve vajinal bölgeye bıçak saplanıyor. İnşallah açılma olduğu içindir. Yarın kontrolde öğrenirim inşallah...

Ohhh uykusuzluğunun sebebine can kurban:) Biz de doğursak da sebebimiz olsa, zaten şimdi de doğru düzgün uyuyamıyorum, saat başı ayaktayım:)

Aynen canım, Allah rahmet eylesin inşallah... Valla ben habire doğursam artık diye geziyorum ortalıkta ama zamanı gelmeyince olmuyor:)

Dualarım seninle kuzum... İnşallah sağlıkla, hayırla kavuşacaksın kuzuna...

Benim de yarın kontrolüm var, dünden beri sürekli ağrı çekiyorum. Heyecanlıyım:)) Ama kontrolde yine bir şey çıkmazsa kös kös döneceğim eve:)

Benim eşim de aynısı... Panikten ne yapacağını şaşırıyor. Bazen deli ediyor beni gerçekten. Ne söylersem söyleyeyim o an aklına geleceğini hiç sanmıyorum. Şehir dışındaki akrabalarına varana kadar arar kesin:)

Canım burun kanamaları normal gebelikte korkma. Bekle biraz aksın, sonra pamuk tıka. Geçiyor o zaman. Ama olur da çoğalırsa, için rahat etmezse doktoruna sor mutlaka

Inşallah hayırlı haberlerle hatta kucağında bebegin le dönersin canım benim bebişte inmiş heralde yürürken bile zorlanıyorum bazen düşecek sanki .
birde dün gece çok korktum ya gece gece dogarsa diye. oğlumun başına gittim ağladım biran önce doğsun istiyorum ama korkularım var oğluma haksızlık ettiğimi düşünüyorum bazen onu nasıl bırakıp doğuma gidecem ben ya

iyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim

Burası dışarıdan da görüntülenebiliyor ya o yuzden paylasılmıyor sanırım
İşin açıkcası sizin nazarınız degmez de her google aramasından bulunabiliyor burası, belki ben de paylasmam. Napalım kıymetlimiz onlar bizlerin. Facebookta olursanız Allah ın izniyle ben saglıkla kucagıma alabilirsem paylasacagım minik melegimi :) <3

Allah güzel haberlerle dönmeni nasip etsin canım:)

Ben de düşünüyorum göğüs kalkanını ama henüz almadım. Eğer bir çatlama ve acı belirtisi görürsem almayı düşünüyorum. Ohhh daha da bol olsun sütün, bebişe can olsun annesi:)

Neyyyy?! İnsan şok olur ya öyle birden doğuruyorsun deseler. Bol bol yürü, merdiven çık, hurma ye. Ben dün hurmanın dibine vurdum resmen:) Belki de o yüzden akşamdan beri ağrı sızı içindeyim:) Bu arada son zamanlarda kilo alımları yavaşlıyormuş zaten bebişlerin. Hayırlısıyla bitsin bu bekleyiş de sağlıkla kavuş inşallah oğluna tatlım:)

Aynı durumdayız canı. Ben de 38in sonundayım ama beyefendinin kafası yukarı bakıyormıs. Zorunlu sezaryene girmekten asırı korkuyorum. Öyle böyle degil anlatamam. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Kuzuumm sağol inşallah seninde öyle olacak :) merakla bekliyorum hepiniziiii

Kizlar merhaba.siz normal tuvaletimi kullaniyorsunuz yoksa kilozetmi?normal tuvaleti kullaninca dogum kolay oluyormus.bebek rahat asagi iniyormus.acilman oluyormus.yeni duydum ben zorlandigin icin kilozeti kullaniyordum.ama yanlis yapiyormusum.

Valla tatlım annem küçüklükten beri doğumunuz kolay olur, sağlıklı olursunuz diye alaturkaya alıştırdı bizi. O yüzden ben hep alaturka kullanıyorum ve zorlanmıyorum, alışkın olduğumdan olsa gerek. Bir de karnım aşırı büyük olmadığı için rahatım. Yani alaturka tuvalet her anlamda daha sağlıklı ve normal doğuma yardımcı. Doktoruma ilk gittiğimde bana söylediği ilk şey buydu:) Ama çömelmek için ille de tuvalette olmaya gerek yok. Tutunacak bir yer bulup çömelme hareketleri yapabilirsin. Hem yerçekiminin etkisinden de faydalanmış olursun.

Sagol canım, sordum. Durmazsa korkmalıyız su an sıkıntı yok dedi. Rahim genislerken vucudun kan pompalamasından kaynaklı dedi. Sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…