Arkadasım günümüz aynı sen ne durumdasın agrı sızı acılma varmıBu günde dogurmadim
Ay valla canım artık bi doğursaydık Allahın izniyle bebeğimi koklayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Aynen canım bende 4 martta gttiğimde 10 nisanda çağırmıştı aslında ben erken gitti yine erken geldin diyorAdasuU- doktorlarimiz ayni kafadan galiba. Bizim tarihlerimizde ayni zaten. Ben 25 martta gidince kontrole diger kontrol 15 nisan dedi sasirdim. Ama ben bugun aradim belki yanlis anladm diye sekreterine soyledim o da cuma gunu gek bakalim dedi :))
Mayista gel derse sasirmayacamAynen canım bende 4 martta gttiğimde 10 nisanda çağırmıştı aslında ben erken gitti yine erken geldin diyorşimdide 20 nisanda çağırdı bakalım seni ne zaman çağırcak
Canim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim maşallah.Ben olsam bekleyemem heralde o kadar pazartesi gittim cumartesi gene çağırdıAynen canım bende 4 martta gttiğimde 10 nisanda çağırmıştı aslında ben erken gitti yine erken geldin diyorşimdide 20 nisanda çağırdı bakalım seni ne zaman çağırcak
Sağolasın canım. Bütün dileklerine canı gönülden AMİN diyorum.
Evde temizlik, misafir, doğum telaşı olunca haberleri çok takip edemedim. Sonradan duydum. Her açıdan karanlık bir gün olduğunu... Rabbime havale ediyorum insan canını hiçe sayan o canileri...
Allahım yavrularımızın çok daha güzel yarınlar görmesini nasip etsin İnşallah...
Yarın hepiniz dualarımda olacaksınız...
İnşallah sen de tez zamanda, hayırlısıyla ve sağlıkla minik paşamızı kucağına alırsın kuzum.
Bas agrisiyla uyaniyorum bikac gunduraksamlari da agriyor bazen nerden çıktı ki bi şimdi
Herkese gunaydin 2 saattir yatakta donup duruyorum bi turlu uyuyamadim, bari minnak kuzum gelsede gece onunla otursak:) Gunler azaldikca acaba gelmeyecek mi sezeryan mi olmak zorunda kalacagim diye korkularim artiyor. Rabbim hakkimizda
hayirlisini versin.
Bugun kontrolmuz var cati muayenesi de olacagiz insallah hayirli haberlerle donerim, kuzum yola cikmistir canlar:)
oğlumdada sancılar böyle başlamıştı ve korktum bir ana ama uyuya kalmışık kalktığımda yoktu
günaydın canlar :) artık eskisi gibi takip edemiyorum malum artık çok daha önemli bir sebebim var :) artık eskisi gibi 10 lara kadar uyku yok sabah 6 da ayaktayız geceleri zaten pek uyku 4 saat ancak uyuyorum :) ama hiç uyumasam da hiç önemli değil minigim için :) kızlar son zamanlarda kimler doğum yaptı kaçırdığım kimler var acabaaslında doğum yapanların da sıralı olduğu bir liste yapsak ne iyi olur :)
Günaydon herkese. Dün kötü bir haber alarak uykuya daldım savcımıza Allahtan rahmet diliyorum yakınlarınada sonsuz sabır. Bıgün dünden daha aydınlık olur inşallah ülkemiz için.
Bize gelince iyiyiz şükür. Yatağımızı beşiğimizi kurduk üstüne çarşaf kapattık bizim prensesi bekliyoruz. Siz sürekli nerde kaldı bu çocuk niye doğmadı dedikçe bende doğum moduna girdim. Doğurasım geliyor ama azıcık işler kaldı onlarda halledip doğurursam süper olur.
Artık burayı takip etmek çok zor oldudoğum yapan arkadaşlarımı tek tek bebeğiyle sağlıklı uzun ömürler diliyorum...
bizim de artık son 15 günümüz. kızım çok sabırlı çıktı. erkenden doğar diye korkarken o içeride sıkışık bir durumda gününü doldurmaya razı görünüyor. ben her sabah acaba bugün o günmüdür diye uyanıyorum. ne büyük heyecan. rabbim ne büyük ki doğum dan çok korkarken bu bekleyiş heycanıyla beni yatıştırıp hazırlıyor. şüphesiz o en doğrusunu bilen. doğum yapan annelerden dua bekliyorum bebeğimin sağlığı için
hepiniz Allah a emanetsiniz
kızlar 2 gundur artık ınanılmaz sırt ve bel agrılarım basladı buna ek gecede 3-4 kere karın agrısı ıle uyndım. bebegın ayakları bır sagsa bır solda. sırt agrıları erken dogum belırtısıdır dıyo asagıda sız ne dersınız, heyecanlanmalımıyım? yarın kontrolum var doktor acılman var her an dogurabılrsn dıcek gıbıme gelıo
sağol canım, gece ara ara uyandım stresten çok uyuyamadım ama bişi olmadı şimdi de rutin kontrole gidiyoruz geçen hafta doktor doğuramazsan gelirsin demişti :) bakalım doktorumuz ne diyecek
aynen canım benim, şimdi sıkı sıkı tembihledim bari asıl doğumda yapmazsın aynısını diye, tamam diyor da sonradan heyecanda naptığını o da bilmiyo
düşün bir de benim yanlış alarm ama herkes duydu rezil olduk yaa sinir oluyorum şu eşime
Kızlar tekrar günaydın. Sabah hiçbir sebep yokken, daha yemek yememişken midem bulandı. Öksürerek lavaboya gittim. O anda burnumdan kan boşaldı. O ksdar çok da öksürmemiştim. Hatta kan çıkınca daha çok öksürdüm. Şaştım kaldım. Deli gibi kanadı burnum. Sizce nedendir? Endişelenmem gerekir mi? Çok korkuyorum
Inşallah hayırlı haberlerle hatta kucağında bebegin le dönersin canım benim bebişte inmiş heralde yürürken bile zorlanıyorum bazen düşecek sanki .Valla uyandığımda benim de geçmişti o ağrı ama bu sefer de bildiğin adet sancısıyla uyandım. gebelikten önce de böyle sancıyla uyanırdım ve regl olmuş olurdum. Bugün de ara ara regl ağrısı vuruyor ve vajinal bölgeye bıçak saplanıyor. İnşallah açılma olduğu içindir. Yarın kontrolde öğrenirim inşallah...
Ohhh uykusuzluğunun sebebine can kurban:) Biz de doğursak da sebebimiz olsa, zaten şimdi de doğru düzgün uyuyamıyorum, saat başı ayaktayım:)
Aynen canım, Allah rahmet eylesin inşallah... Valla ben habire doğursam artık diye geziyorum ortalıkta ama zamanı gelmeyince olmuyor:)
Dualarım seninle kuzum... İnşallah sağlıkla, hayırla kavuşacaksın kuzuna...
Benim de yarın kontrolüm var, dünden beri sürekli ağrı çekiyorum. Heyecanlıyım:)) Ama kontrolde yine bir şey çıkmazsa kös kös döneceğim eve:)
Burası dışarıdan da görüntülenebiliyor ya o yuzden paylasılmıyor sanırımAynen öyle canım hepberaber bugünlere geldik şükür olsun rabbime Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kavuşalım mucizelerimeCanım face sayfasında hep paylaşılıyor bebekler çok güzel oluyor .. Ama burada paylaşılmıyo neden bilmiyorum
Sonunda Nisan ayına girdik...sezeryana son 13 gün çok heyecanlıyım...yarın ilk kez nst ye giricem ...oğlumu son kontrolüne gittigimde sezeryana almışlardı umarım kızım zamanını bekler...1 haftadır çok ağrım var belim ,bacagım kemiklerim dökülüyor resmen,alt dudaklar ağırlık çökmüşte düşücekmiş gibi...yarın ola hayrola ....doğumu gerçekleşenler sağlıkla bebeklerinizi büyütün inşallah,doğumu bekliyenlere Allah kolaylık versin...
Kızlaaar gunaydınbakalım bugun doğuran olacak mı ... Doğurmamış olanlara birkaç tavsiye vereyim bir aydır lansiloh krem kullanmama rağmen bebeğin ve benim acemiliğim sonucunu bilmiyorum ama goğuslerim çatladı. Çok can acıtıcı oldu ama başta inatla almadığım goğus kalkanı beni çok rahatlattı. Tam olarak geçmedi hala canım acıyor emzirirken ama fark çok fazla. İlk iki gun sut çok az geldiği için ki sezeryan olmamda etkili bunda koşa koşa pompa aldık wiwell bisurude para verdik ama uçuncu gun maşallah sut konusunda hiç sorun kalmadı. pompa bir köşeye atıldı.
kızlar şimdi doktordan geldik, az daha beni suni sancıyla doğuma alacaktıdün gece yazmıştım su gelme maceramız olmuştu. dr bugün biraz endişeli muayene etti bana da bişi demiyor sonra başka bir dr arkadaşını çağırdı o da su bence iyi dedi şimdilik bekleyelim dediler. ped verdiler yine rengi değişirse hemen gel doğuma alırız dediler. şuan için açılma yok ve suyum gelirse suni sancı verecekler, işe yaramazsa sezeryan olacak sonra doktor önce sancın gelir merak etme dedi. bir öyle diyor bir böyle diyor, bizde heyecanlı bekleyiş devam ediyor bol yürüyüş ve hurma ye dedi bu arada. kaç gündür evde sadece yatıyordum, havalar da soğuk diye dışarı çıkmamıştım ama şimdi kendimi yürüyüşe vurucam
bu arada oğluşumuz da 3550 gr çıktı, geçen hafta 3450 ydi ve bir önceki haftaya göre 300 gr almıştı bu hafta sadece 100 gr almış
Aynı durumdayız canı. Ben de 38in sonundayım ama beyefendinin kafası yukarı bakıyormıs. Zorunlu sezaryene girmekten asırı korkuyorum. Öyle böyle degil anlatamam. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Merhaba arkadaşlar bende hala doğurmadım maalesef 39 haftalık olduk ama kızımdan tık yok ne sancı var ne acılma normal doğum istiyorum ve bebeğimin suyuda iyi oldugu için bekleyeblriz dedi doktor. Bebeğim kaç haftadur geriden gelio bu hafta 3000 gr a anca ulaştı boyuda49cm ama artık cok kafama takmıorum sağlıklı olsunda sonra alır inş . Su an tek korkum acılmam olmazsa ne olucak sezeryana zorunlu alınmak istemiorum bebeğine kavusanları tebrik ediorum Allah hepimize yasatsın inş
Kuzuumm sağol inşallah seninde öyle olacak :) merakla bekliyorum hepiniziiiiAllah güzel haberlerle dönmeni nasip etsin canım:)
Ben de düşünüyorum göğüs kalkanını ama henüz almadım. Eğer bir çatlama ve acı belirtisi görürsem almayı düşünüyorum. Ohhh daha da bol olsun sütün, bebişe can olsun annesi:)
Neyyyy?! İnsan şok olur ya öyle birden doğuruyorsun deseler. Bol bol yürü, merdiven çık, hurma ye. Ben dün hurmanın dibine vurdum resmen:) Belki de o yüzden akşamdan beri ağrı sızı içindeyim:) Bu arada son zamanlarda kilo alımları yavaşlıyormuş zaten bebişlerin. Hayırlısıyla bitsin bu bekleyiş de sağlıkla kavuş inşallah oğluna tatlım:)
Kizlar merhaba.siz normal tuvaletimi kullaniyorsunuz yoksa kilozetmi?normal tuvaleti kullaninca dogum kolay oluyormus.bebek rahat asagi iniyormus.acilman oluyormus.yeni duydum ben zorlandigin icin kilozeti kullaniyordum.ama yanlis yapiyormusum.
Sagol canım, sordum. Durmazsa korkmalıyız su an sıkıntı yok dedi. Rahim genislerken vucudun kan pompalamasından kaynaklı dedi. Sagol canımBenim eşim de aynısı... Panikten ne yapacağını şaşırıyor. Bazen deli ediyor beni gerçekten. Ne söylersem söyleyeyim o an aklına geleceğini hiç sanmıyorum. Şehir dışındaki akrabalarına varana kadar arar kesin:)
Canım burun kanamaları normal gebelikte korkma. Bekle biraz aksın, sonra pamuk tıka. Geçiyor o zaman. Ama olur da çoğalırsa, için rahat etmezse doktoruna sor mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?