2015 Nisan Anneleri

Canim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim maşallah.Ben olsam bekleyemem heralde o kadar pazartesi gittim cumartesi gene çağırdı
Canım çok teşekkür ederim :) Bende beklemek istemiyorum ama el mecbur

Bende öyle düşündüm canım büyük ihtmal öyle :)) İnşallah hepimiz paylaşırız meleklerimizi

Kızlarr gittim kontrole kızım 36+5 3190 kilo maşallaah subhanallah Herşey yolunda çok şükür.. Ama hiç gelesi yok gibi gayet rahat meleğim.. 20 nisanda tekrar gidicez o zamana kadar doğurmazsam bakalım

Ohh maşallah barekallah ona:)) Yerim ben o tospaayı:) Daha nereden baksan 20 günü var annesi:) Gelir zamanı gelince merak etme:)

Doktorun pozitif olması çok önemli gerçekten. Benimki de öyle. Neredeyse hastaneye gerek yok, evde doğurabilirsin diyecek:) Hoş ilk kez gittiğimizde demişti zaten:) Hiçbir sıkıntı görmüyorsa kısa aralıklarla muayeneye gerek yok gerçekten. Rahatına bak tatlım:)

İnşallah canımm ya çok sabırsızlanıyorum

Valla benden de .. Galiba bebeğim gulu gulu yapıyor suyla oynuyor

kızlar doktora gittim nts hareketli boyu 49 cm kilosu 3 kilo gayet normal dedi bebişim için 9 nisan yada 13 nisanda alalım dedi ben 13 nisan seçtim bakalım artık hayırlısı :)
Oh canım ne güzel az kalmışş maşallah kuzuna

İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur ve kollarına alırsın yavrunu, dualarımız seninle canım

Rabbim tez zamanda meleğine sağlık versin biranönce kavuşun canım benim

İnşallah bitanem:) Oğluna neden haksızlık olsun annesi, öyle düşünme hiç... Gerçi gebelik psikolojisi bir değişik oluyor, haklısın. Ama korkma, Allah'ın izniyle oğlunun kardeşiyle döneceksin evinize...

Allah yar ve yardımcınız olsun kuzum. Zaten baştan beri hep duamızdasın. İnşallah bir an önce çıkar kuzun, gelir kollarına...

Kuzuumm sağol inşallah seninde öyle olacak :) merakla bekliyorum hepiniziiii

Aminnnnnn:) Ben de merakla bekliyorum, gelsin artık değil mi ama:)

Sagol canım, sordum. Durmazsa korkmalıyız su an sıkıntı yok dedi. Rahim genislerken vucudun kan pompalamasından kaynaklı dedi. Sagol canım
Aynen canım durmazsa sıkıntı. Bununla geçmiş olsun:)

kızlar doktora gittim nts hareketli boyu 49 cm kilosu 3 kilo gayet normal dedi bebişim için 9 nisan yada 13 nisanda alalım dedi ben 13 nisan seçtim bakalım artık hayırlısı :)

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kavuşursun inşallah:)

Valla geçen gün benden de geldi o ses, eşim bizim oğlan glu glu yapıyor diyor:) Ama gerçekten ne olduğunu anlayabilmiş değilim ben de...

İnşallah canımm ya çok sabırsızlanıyorum

Ben deeeeeeeee:)

Sağol bitanem biraz önce geldik hastaneden nstmiz normal ama akıntım çoktu bu ara alttan muayene ile suyuma baktı çok canım yandı ya ağrıdan oturup kalkamıyorum.bebişde az kilo almış bu hafta 3050 gr olmuş bunada şükür ne diyelim....az kaldı ama korkular dahada arttı ağlar

Rabbim bir an önca hayırlsıyla kavuştursun bebeğine canım dualarımız seninle kuzuyu öp kokla bizim yerimizede

Hayırlısıyla git gel canım kontrolüne şafak aynı seninle aynı gün kavuşacağız inşallah bebişlere...

allah yardımcın olsun canım. bebegıne acıl sıfalar versın. tez zamanda kavustursun sızı ınsallah. dualarımız senınle ve bebegınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…