Valla bende mayıs bekledim ne yalan söyliyim heralde dedim evde doğur öyle gel diycek sonra derin bir oh çektimMayista gel derse sasirmayacam
Canım çok teşekkür ederim :) Bende beklemek istemiyorum ama el mecburCanim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim maşallah.Ben olsam bekleyemem heralde o kadar pazartesi gittim cumartesi gene çağırdı
Bende öyle düşündüm canım büyük ihtmal öyle :)) İnşallah hepimiz paylaşırız meleklerimiziBurası dışarıdan da görüntülenebiliyor ya o yuzden paylasılmıyor sanırım
İşin açıkcası sizin nazarınız degmez de her google aramasından bulunabiliyor burası, belki ben de paylasmam. Napalım kıymetlimiz onlar bizlerin. Facebookta olursanız Allah ın izniyle ben saglıkla kucagıma alabilirsem paylasacagım minik melegimi :) <3
Kızlarr gittim kontrole kızım 36+5 3190 kilo maşallaah subhanallahHerşey yolunda çok şükür.. Ama hiç gelesi yok gibi gayet rahat meleğim.. 20 nisanda tekrar gidicez o zamana kadar doğurmazsam bakalım
Canım doktoruma söyledim çok geç diye.. Ben bu işi para için yapmıyorum bitanem zevk için yapıyorum paraya ihtiyacım yok riskli bir durum görsem çağırırıdım ama seni her hafta çağırsam ne olcak herşey yolunda bebeğinde sende çok iyisiniz nst de çok iyi keyfini çıkar hamileliğin son günlerin dedi...Acil bir şey olursa ara mutlaka dedi. Doktorum o kadar iyi ve pozitif ki gerçekten dediklerine itiraz bile edemiyorumBakalım bizi 9 ay bu zamanlara getirdi son 20 günümüz Allahın izniyle bi alsaydım kucağıma meleğimi
İnşallah canımm ya çok sabırsızlanıyorumOhh maşallah barekallah ona:)) Yerim ben o tospaayı:) Daha nereden baksan 20 günü var annesi:) Gelir zamanı gelince merak etme:)
Doktorun pozitif olması çok önemli gerçekten. Benimki de öyle. Neredeyse hastaneye gerek yok, evde doğurabilirsin diyecek:) Hoş ilk kez gittiğimizde demişti zaten:) Hiçbir sıkıntı görmüyorsa kısa aralıklarla muayeneye gerek yok gerçekten. Rahatına bak tatlım:)
Valla benden de .. Galiba bebeğim gulu gulu yapıyor suyla oynuyorgülmezsiniz umarım ama garip birşey soracağım. benim karnımdan şapır şupur ve şırıltı gibi sesler geliyor. bağırsak hareketi değil eminim. benzer birşey yaşayan varmı? neyden kaynaklanıyor acaba.
Oh canım ne güzel az kalmışş maşallah kuzunakızlar doktora gittim nts hareketli boyu 49 cm kilosu 3 kilo gayet normal dedi bebişim için 9 nisan yada 13 nisanda alalım dedi ben 13 nisan seçtim bakalım artık hayırlısı :)
iyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
Rabbim tez zamanda meleğine sağlık versin biranönce kavuşun canım benimiyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
Ay ben hiç eğilemiyorum o tuvalete eğilsemde kalkamıyorumCanim normal doguma cok faydasi varmis.eger normal dusunuyorsan dogumunu denemekte fayda var.
:) saçmalıyorum sandım bir an. yalnız değilmişim :))Valla benden de .. Galiba bebeğim gulu gulu yapıyor suyla oynuyor
Inşallah hayırlı haberlerle hatta kucağında bebegin le dönersin canım benim bebişte inmiş heralde yürürken bile zorlanıyorum bazen düşecek sanki .
birde dün gece çok korktum ya gece gece dogarsa diye. oğlumun başına gittim ağladım biran önce doğsun istiyorum ama korkularım var oğluma haksızlık ettiğimi düşünüyorum bazen onu nasıl bırakıp doğuma gidecem ben ya
iyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
Kuzuumm sağol inşallah seninde öyle olacak :) merakla bekliyorum hepiniziiii
Valla bende saçmalıyorum sanmıştım.. Ama bildiğin şapır şapır su sesi geliyor bazende öksürük gibi ses geliyor eşime söylüyorum yok artık iyice kafayı yedin diyor:) saçmalıyorum sandım bir an. yalnız değilmişim :))
Aynen canım durmazsa sıkıntı. Bununla geçmiş olsun:)Sagol canım, sordum. Durmazsa korkmalıyız su an sıkıntı yok dedi. Rahim genislerken vucudun kan pompalamasından kaynaklı dedi. Sagol canım
kızlar doktora gittim nts hareketli boyu 49 cm kilosu 3 kilo gayet normal dedi bebişim için 9 nisan yada 13 nisanda alalım dedi ben 13 nisan seçtim bakalım artık hayırlısı :)
gülmezsiniz umarım ama garip birşey soracağım. benim karnımdan şapır şupur ve şırıltı gibi sesler geliyor. bağırsak hareketi değil eminim. benzer birşey yaşayan varmı? neyden kaynaklanıyor acaba.
İnşallah canımm ya çok sabırsızlanıyorum
Sağol bitanem biraz önce geldik hastaneden nstmiz normal ama akıntım çoktu bu ara alttan muayene ile suyuma baktı çok canım yandı ya ağrıdan oturup kalkamıyorum.bebişde az kilo almış bu hafta 3050 gr olmuş bunada şükür ne diyelim....az kaldı ama korkular dahada arttı ağlarCanım bebeğin yine de kendini beslemiştir sen rahat olAllah acil şifa versin, inşallah atlatırsın bir an önce
İnşallahhhhhh
Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzelliğiAllah evinizden eksik etmesin cennet kokusunu
Rabbim bir an önca hayırlsıyla kavuştursun bebeğine canım dualarımız seninle kuzuyu öp kokla bizim yerimizedeiyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
Hayırlısıyla git gel canım kontrolüne şafak aynı seninle aynı gün kavuşacağız inşallah bebişlere...Sonunda Nisan ayına girdik...sezeryana son 13 gün çok heyecanlıyım...yarın ilk kez nst ye giricem ...oğlumu son kontrolüne gittigimde sezeryana almışlardı umarım kızım zamanını bekler...1 haftadır çok ağrım var belim ,bacagım kemiklerim dökülüyor resmen,alt dudaklar ağırlık çökmüşte düşücekmiş gibi...yarın ola hayrola ....doğumu gerçekleşenler sağlıkla bebeklerinizi büyütün inşallah,doğumu bekliyenlere Allah kolaylık versin...
allah yardımcın olsun canım. bebegıne acıl sıfalar versın. tez zamanda kavustursun sızı ınsallah. dualarımız senınle ve bebegınleiyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?