2015 Nisan Anneleri

Kizlar az önce alt tarafıma şiddetli bi agri girdi bi anlıkti bebek inmiş olabilir mi

Dogum yapan herkesin gozu aydin. Allah anali babali buyutsun.

Hasta bebislere gecmis olsun,insallah biran once toparlanip evinize gidersiniz.

Bende hala tik yok. Gerci erken daha. 1 haftadir gribim,hamilelikde grip asisi oldugum halde.

Hstane cantam hala yarin hazir

Allah iyiliğinizi versin glu glu mu yapıyor Ahmet Kağan ilahi bunlar alem ya .

Cok sukur Rabbime evi temizlettim. Halılarım da halıcıda, bugün yada yarın inşallah gelecek. Bi benim kişisel temizliğim kaldı. Onu da hallettirsem de bebeğim cok kalmasa artık içeride. Ev kirlenmeden gelsin :)) yoksa aslında memnunum ben hamilelikten de nasılsa böyle de uyuyamıyorum öyle de uyuyamayacagım :)).

Canim allah bebegine acil sifakar versin biran once. Cok gecmis olsun. Melekler korusun yavrunu. Insallah kisa zamanda iyi haberlerinizi aliriz. Dualar sizinle.

Benimde oğlum var ve bende çok düşünüyorum , oğlumda ben olmadan kimseden pek yemez babası biraz yedirebiliyor oda yarı buçuk şekilde . Şimdi üç gün hastanede olucam ; ne der ne yer diye düşünmeden yapamıyorum . Rabbim yardımcımız olsun zor bir çoçukla başka bir bebek beklemek .

selam bekleyen ve doğum yapan güzel anneler. .. bugun kü kontroll biraz zor geçti suyumuz sınıra gelmiş iki gn ancak idare eder dedi doktor.. zaten gece de kanamam oldu hala devam ediyor çok az açılmam var sabahtan beridir yürüyorum... yarım hastaneye yatış yapıyoruz ve suni sancı ile dopumu başlatacağız... bebeğim hala yukarıda ama artık çok hareket etmiyo ve kasılıyo belimden ağrı giriyo karnıma vuruyo.. galiba artık doğuracağım.. dualarınızı eksik etmeyin.. sizlerde aklımdasınız hep....

allah yardımcın olsun canım. bebegıne acıl sıfalar versın. tez zamanda kavustursun sızı ınsallah. dualarımız senınle ve bebegınle
Çoook geçmiş olsun canım inş. En kısa zamanda düzelir Bebis.

Canım Allah bebeğine tez zmaanda şifa versin. Gönlünü ferah tut yakında bebişinle evine çıkarsın inşallah. zor zamanları atlattık bebeğinde bunu anlatacak eminim.

Kızlar biz de bugün kontrole gittik. Oğlum 3240 gr olmuş:) bi de kansızlık vardı bende onu da damardan serumla ilaç verdiler umarım yükselir.. Herkes iyidir inşallah:) bugün doğuranlardan ses yok mu gerçi daha okuyamadım geçmişi...

bu arada başka bi doktora daha gittim bide o da değerlendirirsin die aynısını söyledi..inş hayırlısı olsn...

Ne guzel canim ya alisikmişsin.benim karnim cok buyuk bacaklarim agriyor oturup kalktiginda bugun dwnwsim mahfoldum.allahimin izniyle bi dogursaydim.belimi agrisi dizlerimin agrisi oldurecek beni.seni bekliyorum sen dogur sira bana gelecek:)

Geçmiş olsun cnm. Dua ederiz tabii biran önce kavuşun bebeğinle...

Allah yardımcın olsun bir avazda inşallah kurtulursun canım, kolay bir doğum olur inşallah

Bende de ona benzer seyler oluyo bazen :) gaz cikarma sesi gibi biseyde oluyor suyun icinde degisik bisy hissediyorum acaba oylrmidir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…