Allah iyiliğinizi versin glu glu mu yapıyor Ahmet Kağan ilahi bunlar alem ya .Aynen canım durmazsa sıkıntı. Bununla geçmiş olsun:)
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kavuşursun inşallah:)
Valla geçen gün benden de geldi o ses, eşim bizim oğlan glu glu yapıyor diyor:) Ama gerçekten ne olduğunu anlayabilmiş değilim ben de...
Ben deeeeeeeee:)
Canim allah bebegine acil sifakar versin biran once. Cok gecmis olsun. Melekler korusun yavrunu. Insallah kisa zamanda iyi haberlerinizi aliriz. Dualar sizinle.iyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
Benimde oğlum var ve bende çok düşünüyorum , oğlumda ben olmadan kimseden pek yemez babası biraz yedirebiliyor oda yarı buçuk şekilde . Şimdi üç gün hastanede olucam ; ne der ne yer diye düşünmeden yapamıyorum . Rabbim yardımcımız olsun zor bir çoçukla başka bir bebek beklemek .Inşallah hayırlı haberlerle hatta kucağında bebegin le dönersin canım benim bebişte inmiş heralde yürürken bile zorlanıyorum bazen düşecek sanki .
birde dün gece çok korktum ya gece gece dogarsa diye. oğlumun başına gittim ağladım biran önce doğsun istiyorum ama korkularım var oğluma haksızlık ettiğimi düşünüyorum bazen onu nasıl bırakıp doğuma gidecem ben ya
Çoook geçmiş olsun canım inş. En kısa zamanda düzelir Bebis.allah yardımcın olsun canım. bebegıne acıl sıfalar versın. tez zamanda kavustursun sızı ınsallah. dualarımız senınle ve bebegınle
Canım Allah bebeğine tez zmaanda şifa versin. Gönlünü ferah tut yakında bebişinle evine çıkarsın inşallah. zor zamanları atlattık bebeğinde bunu anlatacak eminim.iyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
Ne guzel canim ya alisikmişsin.benim karnim cok buyuk bacaklarim agriyor oturup kalktiginda bugun dwnwsim mahfoldum.allahimin izniyle bi dogursaydim.belimi agrisi dizlerimin agrisi oldurecek beni.seni bekliyorum sen dogur sira bana gelecek:)Valla tatlım annem küçüklükten beri doğumunuz kolay olur, sağlıklı olursunuz diye alaturkaya alıştırdı bizi. O yüzden ben hep alaturka kullanıyorum ve zorlanmıyorum, alışkın olduğumdan olsa gerek. Bir de karnım aşırı büyük olmadığı için rahatım. Yani alaturka tuvalet her anlamda daha sağlıklı ve normal doğuma yardımcı. Doktoruma ilk gittiğimde bana söylediği ilk şey buydu:) Ama çömelmek için ille de tuvalette olmaya gerek yok. Tutunacak bir yer bulup çömelme hareketleri yapabilirsin. Hem yerçekiminin etkisinden de faydalanmış olursun.
Geçmiş olsun cnm. Dua ederiz tabii biran önce kavuşun bebeğinle...iyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
selam bekleyen ve doğum yapan güzel anneler. .. bugun kü kontroll biraz zor geçti suyumuz sınıra gelmiş iki gn ancak idare eder dedi doktor.. zaten gece de kanamam oldu hala devam ediyor çok az açılmam var sabahtan beridir yürüyorum... yarım hastaneye yatış yapıyoruz ve suni sancı ile dopumu başlatacağız... bebeğim hala yukarıda ama artık çok hareket etmiyo ve kasılıyo belimden ağrı giriyo karnıma vuruyo.. galiba artık doğuracağım.. dualarınızı eksik etmeyin.. sizlerde aklımdasınız hep....
Bende de ona benzer seyler oluyo bazen :) gaz cikarma sesi gibi biseyde oluyor suyun icinde degisik bisy hissediyorum acaba oylrmidir :))gülmezsiniz umarım ama garip birşey soracağım. benim karnımdan şapır şupur ve şırıltı gibi sesler geliyor. bağırsak hareketi değil eminim. benzer birşey yaşayan varmı? neyden kaynaklanıyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?