2015 Nisan Anneleri

Canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla yavrunu kucagına alırsın insallah

423, member: 647177"]Bende de ona benzer seyler oluyo bazen :) gaz cikarma sesi gibi biseyde oluyor suyun icinde degisik bisy hissediyorum acaba oylrmidir :))[/QUOTE]
Ya evet suyun icinde birseyler karistiriyor sanki kucuk adam :)

inşallah hayırlı kolay doğum olur. Allah yardımcın olsun

Ben artık gelsin tamam dedikçe sabırsızlandıkça , eşim ayın 16 sı uygundur maaşımızı alırız ya . diyor of of Allah dar gelirli ailelerin yardımcısı olsun . Devlette doğum yapmayı düşünüyyorum inşallah bende ve bebeğimin sağlığında bir problem çıkmazda özele yada başka şeye yönelmeyiz .....

Selam kizlar.. biz bugün kontrol olduk.. iyileşme yolunda ilerliyoruz çok şükür ama bir an önce toplamam lazim
Benim oglan hala oturuyor. doktor artik inatçı bu oglan, aksi bu oglan demeye başladı :)
Ne olur ne olmaz simdi suyum gelse sezaryen olacak diye anestezi uzmanı ile falan görüştük.. göğüs doktoru ile de görüştük tabi...
Hepsi bir yana eşimin gelişi bile riske girdi çıldırmak üzereyim sanki.. allahım ne olur sınama diyorum resmen..
Kayinvalide ayrı burnumdan getiriyor. Bunaldım bıktım sıkıldım herkesi yolabilirim kocami istiyorum ya off

dt.un kiim, ben de gideyim ona :)

dt.un kiim, ben de gideyim ona :)

yürürken doğum yapcam zannettim bugün, bebeğin kafası o kadar aşağıda ki, yarın tam gaz devam edicem inşallah.... senin dr.un ne diyor doğumla ilgili?

Rabbim.şifa versin en kısa zamanda canım....

yürürken doğum yapcam zannettim bugün, bebeğin kafası o kadar aşağıda ki, yarın tam gaz devam edicem inşallah.... senin dr.un ne diyor doğumla ilgili?
Suyu iyi kilosu 3.400 bir hafta daha bekleriz o zamana kadar dogmaz ise tekrar konusuruz ne yapacagimizi dedi. Bol bol yürü dedi ayrica..

canım bebeğin ters ya son ana kadar bekleyecekmisiniz. irde bebeğinin gelişimi nasıl ters ya kilo alıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…