- 26 Ocak 2015
- 195
- 470
- 158
- 38
Hiç bir şey yok daha sadece akşam üzeri 5 dk da bir 2 kez 15-20 saniyelik ağrım oldu aaaaa geliyo dedim ama devamı gelmediArkadasım günümüz aynı sen ne durumdasın agrı sızı acılma varmı
Canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla yavrunu kucagına alırsın insallahselam bekleyen ve doğum yapan güzel anneler. .. bugun kü kontroll biraz zor geçti suyumuz sınıra gelmiş iki gn ancak idare eder dedi doktor.. zaten gece de kanamam oldu hala devam ediyor çok az açılmam var sabahtan beridir yürüyorum... yarım hastaneye yatış yapıyoruz ve suni sancı ile dopumu başlatacağız... bebeğim hala yukarıda ama artık çok hareket etmiyo ve kasılıyo belimden ağrı giriyo karnıma vuruyo.. galiba artık doğuracağım.. dualarınızı eksik etmeyin.. sizlerde aklımdasınız hep....
Canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla yavrunu kucagına alırsın insallah
Allah razı olsn cnm.. hayrlısı inşAllah yardımcın olsun bir avazda inşallah kurtulursun canım, kolay bir doğum olur inşallah
inşallah hayırlı kolay doğum olur. Allah yardımcın olsunselam bekleyen ve doğum yapan güzel anneler. .. bugun kü kontroll biraz zor geçti suyumuz sınıra gelmiş iki gn ancak idare eder dedi doktor.. zaten gece de kanamam oldu hala devam ediyor çok az açılmam var sabahtan beridir yürüyorum... yarım hastaneye yatış yapıyoruz ve suni sancı ile dopumu başlatacağız... bebeğim hala yukarıda ama artık çok hareket etmiyo ve kasılıyo belimden ağrı giriyo karnıma vuruyo.. galiba artık doğuracağım.. dualarınızı eksik etmeyin.. sizlerde aklımdasınız hep....
Dogum yapan herkesin gozu aydin. Allah anali babali buyutsun.
Hasta bebislere gecmis olsun,insallah biran once toparlanip evinize gidersiniz.
Bende hala tik yok. Gerci erken daha. 1 haftadir gribim,hamilelikde grip asisi oldugum halde.
Günüm doldu bendede tık yok cnm yaa
dt.un kiim, ben de gideyim ona :)Canım doktoruma söyledim çok geç diye.. Ben bu işi para için yapmıyorum bitanem zevk için yapıyorum paraya ihtiyacım yok riskli bir durum görsem çağırırıdım ama seni her hafta çağırsam ne olcak herşey yolunda bebeğinde sende çok iyisiniz nst de çok iyi keyfini çıkar hamileliğin son günlerin dedi...Acil bir şey olursa ara mutlaka dedi. Doktorum o kadar iyi ve pozitif ki gerçekten dediklerine itiraz bile edemiyorumBakalım bizi 9 ay bu zamanlara getirdi son 20 günümüz Allahın izniyle bi alsaydım kucağıma meleğimi
dt.un kiim, ben de gideyim ona :)Canım doktoruma söyledim çok geç diye.. Ben bu işi para için yapmıyorum bitanem zevk için yapıyorum paraya ihtiyacım yok riskli bir durum görsem çağırırıdım ama seni her hafta çağırsam ne olcak herşey yolunda bebeğinde sende çok iyisiniz nst de çok iyi keyfini çıkar hamileliğin son günlerin dedi...Acil bir şey olursa ara mutlaka dedi. Doktorum o kadar iyi ve pozitif ki gerçekten dediklerine itiraz bile edemiyorumBakalım bizi 9 ay bu zamanlara getirdi son 20 günümüz Allahın izniyle bi alsaydım kucağıma meleğimi
Canim senin adetlerin duzenlimiydi?40 haftanida bitirdin.benim ablamin adetleri duzensizdi o yuzden 41 haftada dogurdu.30 gunde bi hasta oluyordu.senin adet araligin nydi?Kızlar bugun 40 haftam doluyor , doguramayan bir benmi kaldim ne
Rabbim.şifa versin en kısa zamanda canım....iyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
Suyu iyi kilosu 3.400 bir hafta daha bekleriz o zamana kadar dogmaz ise tekrar konusuruz ne yapacagimizi dedi. Bol bol yürü dedi ayrica..yürürken doğum yapcam zannettim bugün, bebeğin kafası o kadar aşağıda ki, yarın tam gaz devam edicem inşallah.... senin dr.un ne diyor doğumla ilgili?
canım bebeğin ters ya son ana kadar bekleyecekmisiniz. irde bebeğinin gelişimi nasıl ters ya kilo alıyormuSelam kizlar.. biz bugün kontrol olduk.. iyileşme yolunda ilerliyoruz çok şükür ama bir an önce toplamam lazim
Benim oglan hala oturuyor. doktor artik inatçı bu oglan, aksi bu oglan demeye başladı :)
Ne olur ne olmaz simdi suyum gelse sezaryen olacak diye anestezi uzmanı ile falan görüştük.. göğüs doktoru ile de görüştük tabi...
Hepsi bir yana eşimin gelişi bile riske girdi çıldırmak üzereyim sanki.. allahım ne olur sınama diyorum resmen..
Kayinvalide ayrı burnumdan getiriyor. Bunaldım bıktım sıkıldım herkesi yolabilirim kocami istiyorum ya off
28 gunde birdi cnm ,gayet duzenliydi yani..Canim senin adetlerin duzenlimiydi?40 haftanida bitirdin.benim ablamin adetleri duzensizdi o yuzden 41 haftada dogurdu.30 gunde bi hasta oluyordu.senin adet araligin nydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?