Primanin yesilinden aldim canim memnunum.care bulursam yakinlarda onuda deniyecegim.bu arada kizini saglikla buyut minigini.kucagina almissindir hayirli ugurlu olsun takip edemiyorum baska dogum yapan arkadaslar varsa tebrik ediyorum hepsiniCanım geçmişi ancak okuyorum. Sen de bizdensin. İnşallah sen de hayırlı haberlerle gelirsin. Allahım sağlıkla kurtarsın.
@firdevs_eyp , @karacanur , @efnan2012 , @biliko , @mryevr , @Eleusis
Canlar kaçırdığım kimse yoktur inşallah. Rabbim hayırlı, uğurlu etsin. Miniklerimize hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, uzun ömürler nasip etsin inşallah... Hepinize sevgiler..
Canım tatlı telaşlar başladı, hadi hayırlısı... Prensesimizi bizim yerimize de kokla annesi... Bu arada tatlım prima premium care al. Pişman olmazsın...
Normalde hic dusunmem cunku canim benim, meraktan okumadan da gecemiyorum. Sonra hep dolaniyo aklimdaarkadaş sorduğu için yazdık tatlım sonuçta bunların hepsini hemen hemen herkes biliyo yazınca mi korkuyosunuz?
Benimde sürekli ağlama durtulerim var. Doktoruma daha gidemeteceğim diye bile çok kotuyum . Eşim guluyor ama bebeğime bakıyorken ağlamak geliyor içimden. Offf bu duygusallaık fazla valla. Birde bebeğime birşey olacak korkuları tavan yapmış durumdaNe cabuk gecti vakit.daha dun cinsiyetini merak ederken simdi kucagimizda bazilarimiz yakinda alacak kucagina insallah.lohusaliktanmidir duygusalim.minik guzellikleri opuyorum hepsini:*
iyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
Canım benim yarın bir hafta olacak .. Acıyor mu evet ama gayet düzgün dolaşıyorum evde artık. Korkma inşallah sorunsuz atlatırsın. Bol sıvı iç gaz çıkarmada işe yarıyor.Arkadaslar Allah kismet ederse yarin saat on gibi epidural sezeryan ile doguma girecegim. Agrilardan, acilardan Cok korktugumu daha once de dile getirdim, nolur dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah. Allaha emanet olun.
yürürken kasıklarımda hissediyorum ben, inince anlarsın muhakkak...Kizlar bebegin indiğini nasıl anlariz
ayni durumdayim canim.cok garip duygular icindeyim.annelik te bir olunca herseye aglar oldum haberlere bakamiyorum bebek le ilgili haberleri gorunce dayanamiyorum.o korkular zaten cok fena. Allah korusun hepsini Allaha emanetler hepsi.Benimde sürekli ağlama durtulerim var. Doktoruma daha gidemeteceğim diye bile çok kotuyum . Eşim guluyor ama bebeğime bakıyorken ağlamak geliyor içimden. Offf bu duygusallaık fazla valla. Birde bebeğime birşey olacak korkuları tavan yapmış durumda
maşallah canım, inşallah bu bir haftada gelir miniklerimiz de hayırlısıyla... sen kac günde bir gidiyorsun kontrole?Suyu iyi kilosu 3.400 bir hafta daha bekleriz o zamana kadar dogmaz ise tekrar konusuruz ne yapacagimizi dedi. Bol bol yürü dedi ayrica..
Canım ben aventin otomatiğini düşünüyorum. 230 tl galiba e bebekte falan. Evet gerçekten Pahalı....Tontişlerin kendileri küçük
Arkadasim sakin o fiyata aliyim deme. Aventin elektrikli gogus pompasi en fazla indirime giren urunlerden. Ozellikle jokerde 130 tl'ye kadar dustugu oldu. Cevremdekilerin siddetli tavsiyeleri sonucunda ben elektrikli Medela aldim. Tabiki henuz dogum yapmadigim icin iyi mi kotu mu yorum yapamiyorum
Canim Rabbim sifa versin insallah bir an once.iyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
Tatlim son hafta boyu kilosu pek değişmedi çünkü çok hastaydım serum falan yedim yemek yemedim.. ama şu an 2950 gram ve 50 santim.. Bugün doktor, sonuna kadar beklersek Çok rahat 3500 üstü doğar dedicanım bebeğin ters ya son ana kadar bekleyecekmisiniz. irde bebeğinin gelişimi nasıl ters ya kilo alıyormu
Hayirlisi olsun cnm, saglicakla kucagina alirsin inşallah,dualarimiz seninle..Arkadaslar Allah kismet ederse yarin saat on gibi epidural sezeryan ile doguma girecegim. Agrilardan, acilardan Cok korktugumu daha once de dile getirdim, nolur dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah. Allaha emanet olun.
Maşallah canım sağlıklı olsunda benimki de donmemisse ve hala kilo almamissa artık sezeryanı kendim isteyecem çok rahatsızım çünkü belim ağrıyor çok yalancı sancılar başladı oğlum var onunla ilgilenemiyorum zaten bu seferde kilo almazsa alacaz demişti bakalım ne olcak cumartesiTatlim son hafta boyu kilosu pek değişmedi çünkü çok hastaydım serum falan yedim yemek yemedim.. ama şu an 2950 gram ve 50 santim.. Bugün doktor, sonuna kadar beklersek Çok rahat 3500 üstü doğar dedi
İnşallah cnm , iki gunde bir gidiyorum.maşallah canım, inşallah bu bir haftada gelir miniklerimiz de hayırlısıyla... sen kac günde bir gidiyorsun kontrole?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?