2015 Nisan Anneleri

Primanin yesilinden aldim canim memnunum.care bulursam yakinlarda onuda deniyecegim.bu arada kizini saglikla buyut minigini.kucagina almissindir hayirli ugurlu olsun takip edemiyorum baska dogum yapan arkadaslar varsa tebrik ediyorum hepsini

Ne cabuk gecti vakit.daha dun cinsiyetini merak ederken simdi kucagimizda bazilarimiz yakinda alacak kucagina insallah.lohusaliktanmidir duygusalim.minik guzellikleri opuyorum hepsini:*
Benimde sürekli ağlama durtulerim var. Doktoruma daha gidemeteceğim diye bile çok kotuyum . Eşim guluyor ama bebeğime bakıyorken ağlamak geliyor içimden. Offf bu duygusallaık fazla valla. Birde bebeğime birşey olacak korkuları tavan yapmış durumda

Cok gecmis olsun canim. bebegin insallah cabucak iyilesir annesi.ve evinize gidersiniz yavrunu saglikla alip insallah.

Canım benim yarın bir hafta olacak .. Acıyor mu evet ama gayet düzgün dolaşıyorum evde artık. Korkma inşallah sorunsuz atlatırsın. Bol sıvı iç gaz çıkarmada işe yarıyor.

doğumuma günler kaldı hiç doğum korkum yok çünkü belli değil ama en ufak agrıda bile canım acıyor.Düşünüyorum yavrum için her şeye katlanmalıyım diyorum alttan muayenede bile aglayarak çıkmış bir insanım ama doğumdan korkmuyorum yeter ki kuzum sağlıcakla gelsin

ayni durumdayim canim.cok garip duygular icindeyim.annelik te bir olunca herseye aglar oldum haberlere bakamiyorum bebek le ilgili haberleri gorunce dayanamiyorum.o korkular zaten cok fena. Allah korusun hepsini Allaha emanetler hepsi.

Suyu iyi kilosu 3.400 bir hafta daha bekleriz o zamana kadar dogmaz ise tekrar konusuruz ne yapacagimizi dedi. Bol bol yürü dedi ayrica..
maşallah canım, inşallah bu bir haftada gelir miniklerimiz de hayırlısıyla... sen kac günde bir gidiyorsun kontrole?

Canim Rabbim sifa versin insallah bir an once.

canım bebeğin ters ya son ana kadar bekleyecekmisiniz. irde bebeğinin gelişimi nasıl ters ya kilo alıyormu
Tatlim son hafta boyu kilosu pek değişmedi çünkü çok hastaydım serum falan yedim yemek yemedim.. ama şu an 2950 gram ve 50 santim.. Bugün doktor, sonuna kadar beklersek Çok rahat 3500 üstü doğar dedi

Hayirlisi olsun cnm, saglicakla kucagina alirsin inşallah,dualarimiz seninle..

Tatlim son hafta boyu kilosu pek değişmedi çünkü çok hastaydım serum falan yedim yemek yemedim.. ama şu an 2950 gram ve 50 santim.. Bugün doktor, sonuna kadar beklersek Çok rahat 3500 üstü doğar dedi
Maşallah canım sağlıklı olsunda benimki de donmemisse ve hala kilo almamissa artık sezeryanı kendim isteyecem çok rahatsızım çünkü belim ağrıyor çok yalancı sancılar başladı oğlum var onunla ilgilenemiyorum zaten bu seferde kilo almazsa alacaz demişti bakalım ne olcak cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…