Inşallah bir an önce iyileşir de evinize geçersiniz. Rahat rahat koklarsın, doya doya sarılırsın bebeğine.iyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
Allah yardımcın olsun Canım korkma bebegini kucagına alınca tüm sıkıntını unutuyomussun öyle diyolar :)Arkadaslar Allah kismet ederse yarin saat on gibi epidural sezeryan ile doguma girecegim. Agrilardan, acilardan Cok korktugumu daha once de dile getirdim, nolur dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah. Allaha emanet olun.
Valla git bayılıyorum doktoruma ya tüm özel hastanelerin genel müdürü reşat bahat canım o kadar pozitif ki sezeryan istiyorum dedim sen merak etme ben seni prensesler gibi doğurtcam sohbet ede ede bitiricez dedi sezeryana hiç gerek yok dedi ama çok dayanamazsan sööz yaparım sezeryan ama bana dua ediceksin dedi bi rahatladım bi rahatladımdt.un kiim, ben de gideyim ona :)
Maşallah canım sağlıklı olsunda benimki de donmemisse ve hala kilo almamissa artık sezeryanı kendim isteyecem çok rahatsızım çünkü belim ağrıyor çok yalancı sancılar başladı oğlum var onunla ilgilenemiyorum zaten bu seferde kilo almazsa alacaz demişti bakalım ne olcak cumartesi
Oy teyzeleri yesin o minik aşkıtonuKizlar nwsilsiniz doguranlari tebrik ederim g3cmisi pek okuyamiyorum face grubundan daha cok kolay takip edebiliyorum. 3. Gunumuz bugun hafiften artik ayaklandim bebegime asik oldum en kisa surede sizij bebislerde gelsin cok baska cokkk
İnşallah en kısa sürede sağlıkla hiç sorunsuz kavuşursun yavruna, moralini yüksek tut bebişin sağlığı için sütün çok önemli moralin yüksek oldukça daha çok katkın olur bebişe o da hızlıca iyileşir annesine kavuşur inşallah.iyi günler arkadaşlar.gecen hafta cuma günü doğum yapmistim bebeğinin kalp ritmi yuksek olduğu için yoğun bakima aldilar ben taburcu oldum durum 3 gün sonra geldi bebeğim kuvezde olduğu için sutumu sahip goturuyorum biberonla veriyorlar.kalp filmi çekildi çok şükür temiz cikti.fakat kaninda iltihap olduğu için antibiyotik tedavisine başlandı önümüzdeki haftaya kadar da yogunbakimda kalacak dua edin kizlar bebisime kavusayim
Hiçbir sorun çıkmaz canım inşallah zaten yüzde 90 dan fazla doğumda aslında hiçbir sorun çıkmıyor. türkiye'de doktorlar bu konuda biraz fazla hassasiyet gösteriyorlar tüm çaba yüzde on ihtimali önlemek için o da genelde hamileliğin ön aşamalarında çıkıyor. Hiç düşünme sen kötü ihtimalleriBen artık gelsin tamam dedikçe sabırsızlandıkça , eşim ayın 16 sı uygundur maaşımızı alırız ya . diyorof of Allah dar gelirli ailelerin yardımcısı olsun . Devlette doğum yapmayı düşünüyyorum inşallah bende ve bebeğimin sağlığında bir problem çıkmazda özele yada başka şeye yönelmeyiz .....
Dogurursun canim saglicakla alirsin minicigini kucagina Allahin izniyle insallah. Bende gun sayiyorum artik.Bu günde dogurmadim
Sağol bitanem biraz önce geldik hastaneden nstmiz normal ama akıntım çoktu bu ara alttan muayene ile suyuma baktı çok canım yandı ya ağrıdan oturup kalkamıyorum.bebişde az kilo almış bu hafta 3050 gr olmuş bunada şükür ne diyelim....az kaldı ama korkular dahada arttı ağlar
Allah iyiliğinizi versin glu glu mu yapıyor Ahmet Kağan ilahi bunlar alem ya .
selam bekleyen ve doğum yapan güzel anneler. .. bugun kü kontroll biraz zor geçti suyumuz sınıra gelmiş iki gn ancak idare eder dedi doktor.. zaten gece de kanamam oldu hala devam ediyor çok az açılmam var sabahtan beridir yürüyorum... yarım hastaneye yatış yapıyoruz ve suni sancı ile dopumu başlatacağız... bebeğim hala yukarıda ama artık çok hareket etmiyo ve kasılıyo belimden ağrı giriyo karnıma vuruyo.. galiba artık doğuracağım.. dualarınızı eksik etmeyin.. sizlerde aklımdasınız hep....
Kızlar biz de bugün kontrole gittik. Oğlum 3240 gr olmuş:) bi de kansızlık vardı bende onu da damardan serumla ilaç verdiler umarım yükselir.. Herkes iyidir inşallah:) bugün doğuranlardan ses yok mu gerçi daha okuyamadım geçmişi...
Ne guzel canim ya alisikmişsin.benim karnim cok buyuk bacaklarim agriyor oturup kalktiginda bugun dwnwsim mahfoldum.allahimin izniyle bi dogursaydim.belimi agrisi dizlerimin agrisi oldurecek beni.seni bekliyorum sen dogur sira bana gelecek:)
Kizlar nwsilsiniz doguranlari tebrik ederim g3cmisi pek okuyamiyorum face grubundan daha cok kolay takip edebiliyorum. 3. Gunumuz bugun hafiften artik ayaklandim bebegime asik oldum en kisa surede sizij bebislerde gelsin cok baska cokkk
Selam kizlar.. biz bugün kontrol olduk.. iyileşme yolunda ilerliyoruz çok şükür ama bir an önce toplamam lazim
Benim oglan hala oturuyor. doktor artik inatçı bu oglan, aksi bu oglan demeye başladı :)
Ne olur ne olmaz simdi suyum gelse sezaryen olacak diye anestezi uzmanı ile falan görüştük.. göğüs doktoru ile de görüştük tabi...
Hepsi bir yana eşimin gelişi bile riske girdi çıldırmak üzereyim sanki.. allahım ne olur sınama diyorum resmen..
Kayinvalide ayrı burnumdan getiriyor. Bunaldım bıktım sıkıldım herkesi yolabilirim kocami istiyorum ya off
Cuma günü dogumum olacak çok heyecanlıyım 9 ay geldi geçti hala inanamıyorum.
Arkadaslar Allah kismet ederse yarin saat on gibi epidural sezeryan ile doguma girecegim. Agrilardan, acilardan Cok korktugumu daha once de dile getirdim, nolur dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah. Allaha emanet olun.
Ne cabuk gecti vakit.daha dun cinsiyetini merak ederken simdi kucagimizda bazilarimiz yakinda alacak kucagina insallah.lohusaliktanmidir duygusalim.minik guzellikleri opuyorum hepsini:*
Benimde sürekli ağlama durtulerim var. Doktoruma daha gidemeteceğim diye bile çok kotuyum . Eşim guluyor ama bebeğime bakıyorken ağlamak geliyor içimden. Offf bu duygusallaık fazla valla. Birde bebeğime birşey olacak korkuları tavan yapmış durumda
2200 de kalmış canım 20 gündür hiç kilo almamış toplam 100 gr almamış dedi doktorAh canim yaa.. kilosu ne ki? Sağlıklı degil mi?
Eki Görüntüle 1477536 kasilmalarim VAR AMA NE
yapsam bilmiyorumyya hastane yolunda geçerse.kKimse yyok mu
Doktora gitmelisin canimEki Görüntüle 1477536 kasilmalarim VAR AMA NE
yapsam bilmiyorumyya hastane yolunda geçerse.kKimse yyok mu
maşallah ya dr ama bakValla git bayılıyorum doktoruma ya tüm özel hastanelerin genel müdürü reşat bahat canım o kadar pozitif ki sezeryan istiyorum dedim sen merak etme ben seni prensesler gibi doğurtcam sohbet ede ede bitiricez dedi sezeryana hiç gerek yok dedi ama çok dayanamazsan sööz yaparım sezeryan ama bana dua ediceksin dedi bi rahatladım bi rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?