2015 Nisan Anneleri

Inşallah bir an önce iyileşir de evinize geçersiniz. Rahat rahat koklarsın, doya doya sarılırsın bebeğine.

Allah yardımcın olsun Canım korkma bebegini kucagına alınca tüm sıkıntını unutuyomussun öyle diyolar :)

dt.un kiim, ben de gideyim ona :)
Valla git bayılıyorum doktoruma ya tüm özel hastanelerin genel müdürü reşat bahat canım o kadar pozitif ki sezeryan istiyorum dedim sen merak etme ben seni prensesler gibi doğurtcam sohbet ede ede bitiricez dedi sezeryana hiç gerek yok dedi ama çok dayanamazsan sööz yaparım sezeryan ama bana dua ediceksin dedi bi rahatladım bi rahatladım

Ah canim yaa.. kilosu ne ki? Sağlıklı degil mi?

Kizlar nwsilsiniz doguranlari tebrik ederim g3cmisi pek okuyamiyorum face grubundan daha cok kolay takip edebiliyorum. 3. Gunumuz bugun hafiften artik ayaklandim bebegime asik oldum en kisa surede sizij bebislerde gelsin cok baska cokkk
Oy teyzeleri yesin o minik aşkıtonu)

İnşallah en kısa sürede sağlıkla hiç sorunsuz kavuşursun yavruna, moralini yüksek tut bebişin sağlığı için sütün çok önemli moralin yüksek oldukça daha çok katkın olur bebişe o da hızlıca iyileşir annesine kavuşur inşallah.

Hiçbir sorun çıkmaz canım inşallah zaten yüzde 90 dan fazla doğumda aslında hiçbir sorun çıkmıyor. türkiye'de doktorlar bu konuda biraz fazla hassasiyet gösteriyorlar tüm çaba yüzde on ihtimali önlemek için o da genelde hamileliğin ön aşamalarında çıkıyor. Hiç düşünme sen kötü ihtimalleri

Çok şükür bitanem bir sıkıntı çıkmamış. Son zamanlarda bebeklerin kilo alımı yavaşlıyor, dert etme. Annem hep canı içinde olsun da varsın zayıf olsun der:) Çok mu sert muayene etti kuzum bu kadar canın yanmış. Peki suyun iyi mi?

Allah iyiliğinizi versin glu glu mu yapıyor Ahmet Kağan ilahi bunlar alem ya .

Babasına göre öyle:) Artık ne yapıyorsa bizim oğlan gizli kapaklı, bilemiyoruz:)

Canımm Allah yar ve yardımcın olsun, inşallah sağlıkla, bir avazda kurtulur, bebeğine kavuşursun. Dualarımız seninle...

Maşallah barekallah ona:) Kansızlığın da düzelir inşallah bitanem

Ne guzel canim ya alisikmişsin.benim karnim cok buyuk bacaklarim agriyor oturup kalktiginda bugun dwnwsim mahfoldum.allahimin izniyle bi dogursaydim.belimi agrisi dizlerimin agrisi oldurecek beni.seni bekliyorum sen dogur sira bana gelecek:)

Alışkın olmayınca bir de ağırlaşınca zor kuzum haklısın. Valla can atıyorum doğurmaya ama tık yok, bu oğlan rahatına çok düşkün:))

Kizlar nwsilsiniz doguranlari tebrik ederim g3cmisi pek okuyamiyorum face grubundan daha cok kolay takip edebiliyorum. 3. Gunumuz bugun hafiften artik ayaklandim bebegime asik oldum en kisa surede sizij bebislerde gelsin cok baska cokkk

Ayyy başkadır tabi:) Allah bize de bir an evvel göstersin o günleri:) Bizim yerimize de kokla mis kokuluyu:)

Canım benim, geçmiş olsun... Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Hamilelik gibi hassas bir süreci eşinden uzak geçirdin. İnşallah artık gelir eşin hiçbir problem çıkmadan. Vallahi ben bile sinirliyim patronuna. Kayınvaliden hala aynı tas aynı hamam desene...

Cuma günü dogumum olacak çok heyecanlıyım 9 ay geldi geçti hala inanamıyorum.

Allah yar ve yardımcın olsun kuzum şimdiden:) İnşallah sağlıkla alırsın kucağına:) Eğer ben sezaryen isteseydim bu hafta içinde bebişim doğacaktı. Şimdi keyfini bekliyoruz bakalım:)

Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Korkma, epidural sezaryen olacaksın bak, sezaryenden sonra kataterden ağrı kesici vermeye devam ediyorlar. O ağrılar her türlü hallolur yani ağrı kesicilerle. Sen bebeğine odaklan. İnşallah kolaylıkla atlatırsın hem doğumu hem sonrasını...

Ne cabuk gecti vakit.daha dun cinsiyetini merak ederken simdi kucagimizda bazilarimiz yakinda alacak kucagina insallah.lohusaliktanmidir duygusalim.minik guzellikleri opuyorum hepsini:*

Bana hala şaka gibi geliyor:) Sanki ben değil de bir başkası doğuracak gibi bir his:) Anne olacağımı düşündükçe hayal gibi geliyor...

Ben zaten normalde de sulu gözlüyüm. Ota çöpe ağlarım artık:) Annelik ve lohusalık duygusallıkta tavan yaptırıyor demek ki kuzum:) Rabbim sağlık versin onlara inşallah, ayrılıklarını göstermesin. Aminnnnnnn...

kasilmalarim VAR AMA NE
yapsam bilmiyorum yya hastane yolunda geçerse.kKimse yyok mu

Saat 4 ben hala uyumadim. Mevlut icin serbet bardagi etiketi yapmak istiyorum ama etiketi nerden bulucam. Kendi etiket hazirlayanlar vardi, yardimci olabilir misiniz?

maşallah ya dr ama bak
çok şanslısın

Arkadaşlar yarın 10 da yatis yapıyorum allahın izniyle kaçta alınır bilmiyorum ameliyata ınş benim gibi tüm doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum bana da dua etmenizi bi ayetel kursi okumanızı sizden rica ediyorum herkesden simdiden allah razı olsun öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…