2015 Nisan Anneleri

Hayırlı doğumlar olsun canım, Rabbim kolaylık versin....

ayy canım yeni gördüm mesajını çok şaşırdım, Allah yardımcın olsun, inşallah kolay geçer doğumun... Beraber gün sayacaktık daha, sen

Saglikla bebegini kucagina alirsjn ins. Simdiden Allah anali babali buyutsun

Saat 4 ben hala uyumadim. Mevlut icin serbet bardagi etiketi yapmak istiyorum ama etiketi nerden bulucam. Kendi etiket hazirlayanlar vardi, yardimci olabilir misiniz?
Googlea baby shower sticker yazınca örnekler çıkıyo. Onlar kaydedip paintte değiştirdim ben. Sonra kırtasiyede çıkarttırdım yapışkanlı ve hazır kesilmiş olarak

Canım gözün aydın, bebeğini kucağına almış olmalısın.... Darısı başımıza inşallah... Vakit bulunca yaz bize....

kızlar gunaydın, tum gece hıc uyumadım sımdı de afedersınız bıraz
diyare gibiyim :S doguracam mı ne

Günaydın kizlar.. herkese guzel bir gün olsun insallah.. nisan a yeni girdik ama epey azaldik yahu

2200 de kalmış canım 20 gündür hiç kilo almamış toplam 100 gr almamış dedi doktor

Canim benim o 20 günde sen neler yaptin kim bilir... sebebi ile ilgili bilgi var mi? Plasenta yaşlanması vs gibi?

Sorma kuzum ya densizlikte son nokta... hayır hamile olan benim yani azıcık bir düşün ya... ama nerde....
Ya valla tüm gece rüyamda bile, doğurmayacağım Ersan i bekliyorum diye gezdim

Günaydın hanımlaaaaar
Doğuma girecek olan annişlere Allah yardım etsin inşallah. Hastanedeki bebişlere tez vakitte şifa versin, annişlerine kavuşsunlar.
Kalanlara ve bekleyenlere de sabır versin inşallaaaah.
He bi de normal dogum isteyen hamişler (bakınız ben:)) bir an önce normal normal,bi avazda doğursun inşallaaahh.

Bu kuyruk sokumu ve çatı agrıları beni mahvediyor ama direniyorum. Sözde bugün yürüyüş yapacaktım ama hava pek müsaade etmiyor buna. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Allah (c.c) hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallaaaaahhh!!!

günaydın hanımlar. bizimde gece boyu ağrılarımız oldu ama şimdi birşey yok. bir akraba benim cuma günü doğurduğumu görmüş rüyasında :) yarın cuma olur mu olur. ama bir hafta daha beklese daha iyi olur sanki çünkü ben son adet tarihinden emin değilim :) herkse sağlıklı hayırlı günler diliyorum :)

günaydın annişler, bugün hava çok kasvetli istanbulda , oysa ben deli gibi yürüyüş yapacaktımm, nasıl çıkıcam şimdi...
Hamile takvimim de kalkmiş ama ben hala doğurmadım

ben de yürüyüş yapıcaktım ama yağmurlu hava bu yüzden evde temizliğe devam :)

Ayrıntılıya girdim doktor açıklama yapmadı raporda yazilanlarida ben anlamıyorum böyle devam ederse haftaya alırız dedi dışarda daha iyi beslenir buyur dedi bakalım keşke cumartesi için gün verseysi diyorum şimdi ağrılarım var gittikçe artıyor

Günaydın sevgili anneler, hayırlı güzel bir gün olsun dilerim.
Biri beni uyarmış pompanın 130 a kadar düştüğü konusunda anlayamadım kim OLDUĞUNU Sağolsun öncelikle, gerçekten çok uygun o fiyat ama hiç görmedim o kadar düştüğünü geçi jokeri takip etmedim hiç, Sağolsun bundan sonra bakıcam...

Anladım kuzum... e doktorla görüşmeye de az kalmış ama..
Sağlıklı olsun da ufaklık inan kilosunu çok alır...
Ama çok dayanamıyorum dersen de doktoruna bir telefon et konuş istersen?

Kizlar 1 haftadir vucudum kasiniyordu.karnimdaki yirtiklarin uzeri kabarmaya basladi.ellerimin uzeride.kasintidan oluyordum.doktorumu aradim sprdum kivi yiyormusun dedi.gercekten deli gibi kivi ve domates yiyprdum hemen kes dedi.ilaclarida kesecekmisim.yani benim durumumda olan biri varsa dikkat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…