Hayırlı doğumlar olsun canım, Rabbim kolaylık versin....Arkadaşlar yarın 10 da yatis yapıyorum allahın izniyle kaçta alınır bilmiyorum ameliyata ınş benim gibi tüm doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum bana da dua etmenizi bi ayetel kursi okumanızı sizden rica ediyorum herkesden simdiden allah razı olsun öpüyorum
ayy canım yeni gördüm mesajını çok şaşırdım, Allah yardımcın olsun, inşallah kolay geçer doğumun... Beraber gün sayacaktık daha, senselam bekleyen ve doğum yapan güzel anneler. .. bugun kü kontroll biraz zor geçti suyumuz sınıra gelmiş iki gn ancak idare eder dedi doktor.. zaten gece de kanamam oldu hala devam ediyor çok az de gittin artık ben kaldım yine ....açılmam var sabahtan beridir yürüyorum... yarım hastaneye yatış yapıyoruz ve suni sancı ile dopumu başlatacağız... bebeğim hala yukarıda ama artık çok hareket etmiyo ve kasılıyo belimden ağrı giriyo karnıma vuruyo.. galiba artık doğuracağım.. dualarınızı eksik etmeyin.. sizlerde aklımdasınız hep....
Saglikla bebegini kucagina alirsjn ins. Simdiden Allah anali babali buyutsunArkadaşlar yarın 10 da yatis yapıyorum allahın izniyle kaçta alınır bilmiyorum ameliyata ınş benim gibi tüm doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum bana da dua etmenizi bi ayetel kursi okumanızı sizden rica ediyorum herkesden simdiden allah razı olsun öpüyorum
Googlea baby shower sticker yazınca örnekler çıkıyo. Onlar kaydedip paintte değiştirdim ben. Sonra kırtasiyede çıkarttırdım yapışkanlı ve hazır kesilmiş olarakSaat 4 ben hala uyumadim. Mevlut icin serbet bardagi etiketi yapmak istiyorum ama etiketi nerden bulucam. Kendi etiket hazirlayanlar vardi, yardimci olabilir misiniz?
Canım gözün aydın, bebeğini kucağına almış olmalısın.... Darısı başımıza inşallah... Vakit bulunca yaz bize....Canlar bugün çok acayip bir gündü.. Evde temizlik vardı. Önce saatlerce elektrik arkasından su kesildi. Tam ikisi de geldi derken sırayla tekrar gittiler. Gece saat 12 oldu hala su yoktu. Son günümde olacak iş mi bu dedirtti.
Kayinvalidemler Adana'dan geldiler. Onlar da şaşırıp kaldılar.
Sabaha doğum var ama daha duş alamadım.
Tecrübeli bir anne olmama rağmen çok heyecanlıyım.
Sabah kreşe minik prensimi bırakacağım ve Allahın izniyle hastaneye geçip minnoş prensesimizi kucağımıza alacağız İnşallah.
Aslında dinlenmem lazım ama uyuyamıyorum... 3 kişilik ailemiz saatler sonra 4 kişi olacak inşallah.
Rabbim kimseyi eli boş döndürmesin. Cümle bekleyenlerin hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, içinde bizim de...
Allahım çocuk ateşi ile yanıp kavrulanlara tez zamanda, hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı kısmet etsin.
Ben biraz geçmiş okuyayım. Belki uyuyabilirim.
Dualarda buluşmak dileğiyle.
2200 de kalmış canım 20 gündür hiç kilo almamış toplam 100 gr almamış dedi doktor
Ayyy başkadır tabi:) Allah bize de bir an evvel göstersin o günleri:) Bizim yerimize de kokla mis kokuluyu:)
Canım benim, geçmiş olsun... Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Hamilelik gibi hassas bir süreci eşinden uzak geçirdin. İnşallah artık gelir eşin hiçbir problem çıkmadan. Vallahi ben bile sinirliyim patronuna. Kayınvaliden hala aynı tas aynı hamam desene...
günaydın annişler, bugün hava çok kasvetli istanbulda , oysa ben deli gibi yürüyüş yapacaktımm, nasıl çıkıcam şimdi...
Hamile takvimim de kalkmiş ama ben hala doğurmadım
Ayrıntılıya girdim doktor açıklama yapmadı raporda yazilanlarida ben anlamıyorum böyle devam ederse haftaya alırız dedi dışarda daha iyi beslenir buyur dedi bakalım keşke cumartesi için gün verseysi diyorum şimdi ağrılarım var gittikçe artıyorGünaydın kizlar.. herkese guzel bir gün olsun insallah.. nisan a yeni girdik ama epey azaldik yahu
Canim benim o 20 günde sen neler yaptin kim bilir... sebebi ile ilgili bilgi var mi? Plasenta yaşlanması vs gibi?
Sorma kuzum ya densizlikte son nokta... hayır hamile olan benim yani azıcık bir düşün ya... ama nerde....
Ya valla tüm gece rüyamda bile, doğurmayacağım Ersan i bekliyorum diye gezdim
Anladım kuzum... e doktorla görüşmeye de az kalmış ama..Ayrıntılıya girdim doktor açıklama yapmadı raporda yazilanlarida ben anlamıyorum böyle devam ederse haftaya alırız dedi dışarda daha iyi beslenir buyur dedi bakalım keşke cumartesi için gün verseysi diyorum şimdi ağrılarım var gittikçe artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?